En god (evt. ond) latter forlenger livet

demonic
You Are The Demonic Vampiress. You're Vile. Evil.
Wicked. And A Bunch of Other names That Need
not Be Mentioned. You Put Forth an Extra Effort
to Torture Your Victims Before Killing Them.
You Enjoy Feeding on the Innocence of Children.
Some People Say You Might Be The Consort Of
Satan Himself, but *we* know better -- You Ate
Him.

Which Type Of Vampiress Are You? Goth Vampire Vampiress Quiz (16 Results with Pictures)
brought to you by Quizilla

Ingrid og Kristine tester kaffe del 2

050615 233434 

 

Med et bilde av nattbordet mitt som utgangspunkt (har absolutt ikke noe med saken å gjøre) har vi kaffetesting i Bergen by del 2:

 

Altså: Kjøttbasaren. Det er jo et veldig sentralt sted, så vi kom oss dit uten for mye fjas. Det ble bestemt at vi skulle ta kaffe mocca denne gangen også, sånn for sammenligningens skyld. Så der sto vi da. Og ventet. Og veeenteeeet. Til slutt kom det en mann bort og spurte om han kunne hjelpe oss med noe. Jeg svarte at vi skulle ha 2 kaffe mocca til å ta med. Nei, det kunne han ikke gjøre noe med, vi måtte vente til vi kunne få profesjonell hjelp. Enda litt venting etterfulgt av litt venting til etter det igjen, for den eldre damen som lagde kaffen var alt annet enn rask. 

 

25 kr kostet den fabelaktige kaffen. Og den var faktisk veldig god, så jeg vil påstå at det var verdt ventingen. Den kaffen som har vært billigst i test til nå (føler meg såå profesjonell her). 

 

Jeg vil bare få understreke at jeg har veldig lite å ta meg til når jeg har såpass lang ferie som sommerferien, så jeg bare forebereder meg litt (hence kaffetesting med rapport).  

 

Neste gang: Dromedar i Gågaten


Ingrid og Kristine tester kaffe

Noen har kanskje sett Gilmore Girls og skjønner dermed hva jeg mener når jeg sier at meg og Ingrid har Lorelai-et et par kaffesteder. For dere andre: Vi tester kaffen på forskjellige steder og vurderer pris (fattige studenter som vi er), smak og beliggenhet osv.

 

Først ut er Baker Brun. Ligger jo heller sentralt overalt i hele byn og omegn (Bergen By dette her da). Den jeg har vært ute for mest er nok den på bystasjonen (eller busstasjonen som den nå blir omtalt som). Kaffen som ble testet var Kaffe Mocca/Mocha/Mokka. Den kostet hele 34 kr som to-go og begeret var kjeeempevarmt, men det fikset vi ved å pakke det inn i servietter. Klarte selvsagt å brenne tungene våre litt, ikke noe nytt der. Saken smakte ikke så veldig mye kaffe, heller ikke så veldig mye sjokolade. Jeg for min del liker at kaffen smaker, vel ja, kaffe. I bunnen av koppen oppdaget vi masse sjokolade, så om vi hadde rørt litt mer hadde den nok smakt meget mye bedre. Heller smakløs, men god på sin måte. Vi er supertestere. Neste gang: Kaffe Mocca på den berømte kjøttbasaren, spennende!


hits