Where are they now?

Det beste med romantiske komedier er når det kommer en oppsummering på slutten, over hvor de forskjellige hovedpersonene endte opp. Hvordan kan jeg da snyte dere trofaste lesere (hahaha, etter SYV år, særlig) for det samme? Tenk på det her; sist gang jeg oppdaterte her, fantes ikke facebook. 
 

Morten/Fisken/Min kjære var i utlandet en stund. Det er alt jeg har fått med meg. Mannen jeg trodde var den store kjærligheten, herrefred. Jeg har lært nå. Kjærligheten er enkel, ikke så komplisert som det der var. Ønsketenkning all over the place! I det minste kan jeg takke ham for at jeg oppdaget A Perfect Circle og at jeg hadde noe(n) å være besatt av på vgs. Og litt i årene etter... ahem. Til slutt hadde vi til og med sex! Anywho, moving along...

Idapida ble sykepleier og flyttet til Haugesund. Såvidt jeg forstår har hun det veldig fint der. Jeg har ikke snakket med henne på flere år, men det er dessverre sånt som skjer etter videregående.

Danny/Daniel/dhani har akkurat fylt 30 (og jeg syntes han var gammel da han var 22, hah!) og jobber fortsatt hos ngt, tror jeg. Sporadisk kontakt rundt bursdager. 
 

Ingrid/Sunshine flyttet til Oslo og studerer psykologi. Hun er sammen med en som heter Thomas og ser ut til å få reist mye til utlandet. Heldige jente!
 

C(amilla) er også sykepleier! Stort mer vet jeg faktisk ikke. We were never really that close. Hun og Tingen/Nim/Ingvild besøkte meg på jobb på Kvarteret for ikke så veldig lenge siden. 
 

Tingen/Nim/Ingvild er radiolog(?) og bor sammen med kjæresten sin med både hund og katt i noe som ser ut som et fantastisk hus utenfor Bergen
 

Roger/Brodern sluttet å snakke med meg etter videregående, jeg har aldri funnet ut hvorfor. Ett av livets små mysterier! Har truffet på ham et par ganger det siste året, men det er stort sett det.
 

Mippe sluttet også å snakke med meg. Ikke så veldig stort tap (not that close either, no). Kan det være en sammenheng?!?!?!
 

Vibbi/Kakesmulen har begynt å studere noe jeg ikke husker hva var, men som jeg tror var kult? Jeg får inntrykk av at hun liker kaffe (nesten) like godt som meg. Vi er på hils, men ikke stort mer enn det.
 

Line/Red er fremdeles min beste venninne, til tross for litt opp og ned her og der. Vi jobber faktisk på Kvarteret sammen pdd! Denne damen kommer til å være ved min side livet ut, jeg bare vet det. For å ta Grey's Anatomy til hjelp: "She's my person". Hun studerer fysikk, fordi hun er den smarte halvdelen.
 

Og jeg da? Evig singleton med forholdsfobi? Neida! Meg og Mannfolket har vært sammen i straks 5 år, har to katter (Arya og Cleo) og eier en leilighet på Minde. Jeg jobber som barista og bartender på et av Bergens kuleste utesteder i tillegg til å være driftsleder på Kvarteret (sammen med Red, tihi). For øyeblikket er jeg ganske fornøyd med min nye lugg og har et internettshoppingproblem. Jeg fortsetter neppe med å oppdatere denne bloggen.

 


Flyttemelding

Og dermed bestemte jeg meg for at jeg ville flytte fra sprayblogg til noe langt bedre, nemlig mitt eget domene.

Kom gjerne på besøk

Stavanger - -10 000 russ

Jeg har masse masse MASSE sommerfugler i magen!!! Jeg har snurret opptil flere titalls ganger rundt på kontorstolen fordi jeg gleder meg sånn til landstreffet for russen i kongeparken *glise eksepsjonelt svært*

Og nå er det bare en halvtime til jeg blir hentet og så bærer det rett til flyplassen!

Hihihihihih!

Blackbird

Og her har vi et aldri så lite utdrag fra min forrige norsktentamen (som jeg ikke har fått noen tilbakemelding på ennå).


Kris | HæHæHæ sier:
en sammensvergelse fra statens side om å gjøre lutefisk og selveste matpakken mer internasjonal
Kris | HæHæHæ sier:
Dette gjør de for å styrke nasjonalfølelsen. Riktig nok ikke slik som Nasjonal Samling, men mer som fredelige Bjørnstjerne Bjørnson. Ja, helt klart for å styrke lokalsamfunnet, noe norskere finner en da ikke? Ola og Kari og dompapen!To be continued (I think)...

Fornøyelig

Hvordan gjøre en dag mer fornøyelig? Først og fremst; se Den Stundesløse på DNS, det stykket var nemlig jeg og så med en del av klassen min i går aften. Det var helt utrolig underholdende og bra skuespilt. Ja visst, faktisk så bra at lærerinnen min satt og ristet av latter foran meg, og jeg og resten av gjengen var ikke noe verre. Aldri sett noe så bra på teater før jeg! Faktisk så artig at jeg har bestemt at når mamsen har dratt seg hjem igjen fra Harstad (som visstnok hadde 18 grader i dag?!), så skal jeg dra henne med meg og se det enda en gang.

Og når jeg nå snakker om teater, så må jeg bare påpeke at det å gå på teater er mye artigere enn å gå på kino. For det første så har det på en måte en slags "klasse" over seg å sitte i en nyoppusset Store Scene på teateret i Bergen. En meget vakker sal for å si det slik, med gullforgyllte ornamenter både her og der. Og for det andre; man kan pynte seg, for det er jo i selveste teateret en skal! Og for det tredje; folk har mye mer respekt for sine medtilskuere og ikke minst skuespillerene på scenen foran oss, enn på nevnte kino. Stille, rolige mennesker som klarer å oppføre seg, det er det vi vil ha!

Så, dagen i dag. Etter en slett ikke så altfor lang skoledag, tuslet jeg hjemmeover med hetten godt trukket over hodet for å verne mitt surrete hode mot elementene. Vel hjemme strøk jeg strykemerker på russebuksen min og stekte meg en fiskegrateng, for så å sette meg godt til rette ved stuevinduet etter nevnte fiskesammensurium var fortært. Jeg tullet meg inn i et schvært ullteppe (med russebuksen på meg, har blitt merkelig knyttet til den), leste litt om den kalde krigen, drakk en kopp te og endte med å bare stirre på regnet utenfor. Regn sett innenfra huset og bakenfor et teppe, har en merkelig beroligende effekt på meg. Så, etter noen kvarter med lesing av historie, ble det til at jeg lagde meg bananlapper til dessert av noen finfine, brune bananer jeg tilfeldigvis hadde liggende. Og te også da. Alltid te.

Så, med alt det nevnte ovenfor samt mamsen sin gamle LP-spiller på i bakgrunnen, med Paul Simon & Art Garfunkel - Live in Central Park flytende mot meg, har jeg kost meg med å lese til en historieprøve jeg har på torsdag*. Jeg har funnet den ultimate læremetoden!


*Svært sjeldent at jeg leser til en prøve mer enn én dag i forveien

Living it up at the Hotel California

Jeg har fått meg den ultimate sommermusikken. Sett på og man har instant smilende Kris.

Nemlig Top 500 Rock and Roll Songs

Jeg bare nyter den ordentlige musikken

Nocturnal

Jeg tror egentlig at jeg er et slags nattdyr, for hver eneste gang jeg har ferie i mer enn 2 dager, så ender det med at døgnet mitt blir snudd helt på hodet. Som nå i påskeferien; jeg har stått opp kl 18 hver dag og lagt meg i 10-tiden.. Og det har vært herlig!

Men nå er det tilbake til skolen og oppståing kl 6.30.. Dvs. i natt har jeg tenkt å bare daffe og nyte siste rest av ferien. Ta igjen litt skolearbeid her og der kanskje.

Uh je.

Stuff I like

 • lese
 • drikke
 • blogge
 • skrive
 • svart
 • venner
 • kaffe
 • te
 • marlboro
 • natten
 • regn
 • film
 • musikk
 • kafé
 • symmetri
 • katter
 • 42
 • biting
 • doc martens
 • avalon (nå outland)
 • bokhandler
 • ateisme
 • lister

Hirr

A Little Bit Of Both
You scored 27% on kinkyness and 39% on freakishness...
You are every so slightly kinky and freaky. It's a step in the right direction. Good for you! Now, have some more promiscuous sex, go visit your local Adult store, pick up a bunch of toys... and come back to take this test in a few weeks.My test tracked 2 variables How you compared to other people your age and gender:
free online datingfree online dating
You scored higher than 5% on kinkyness
free online datingfree online dating
You scored higher than 38% on freakishness
Link: The Freakishly Kinky Test written by capricia on Ok Cupid, home of the 32-Type Dating Test

Gjøre-alt-annet-enn-det-en-skal-syndromet slår til igjen

Marita® sier:
drive med?
Kristine sier:
gjør oppgaver som vi har prøve i i morgen
Kristine sier:
meget meget spennende  
Marita® sier:
hehe
Marita® sier:
I can imagine
Kristine sier:
og så vasket jeg akkurat vinduet jeg sitter ved
Kristine sier:
det er et tegn på desperasjon når jeg begynner å vaske og rydde...
Kristine sier:
*vaske laptopen*
Kristine sier:
leste at det er massa skumle baselusker på tastaturer... grøsser litt ved tanken på de som er på skolen =/
Marita® sier:
eeeugh  
Kristine sier:
  vurderer om jeg skal begynne å ha med meg våtservietter  
Marita® sier:
hehehe
Marita® sier:
liiitt manisk
Marita® sier:
men ja... blir ekkelt
Marita® sier:
eg forstår
Kristine sier:
jeg er da aldri manisk  
Marita® sier:
neida  


More fun facts

Av mangel på noe å skrive om (me so effings lazy, yeah) får dere her dagens funny quote:

DEN erlend? sier:
Visste du forresten at om ein et ost så smeltar den i magen?Om Erlend føler seg uthengt får han heller si i fra, han sier bare så mye bloggbart

Fraværende

Jeg vil bare få informere om at i denne terminen har jeg dobbelt så mye fravær som i forrige.
Nemlig 12 dager. Hva faen skjedde?

Yaaaay...

Wisdom

DEN erlend? sier:
søvn er kreativitetens mor. Kaffi er dens far.

Sleepless in Bergen

Jeg lurer på hvor lenge man må ha et egg under rennende varmt vann i springen før det blir "kokt".

Jeg er ikke gal, bare litt trøtt

Let me lead you through the streets of London

Sikkert vårtegn: Kris må begynne å ta allergimedisin grunnet kløende øyne (og diverse andre symptomer).

Tok litt tid før jeg skjønte hvorfor det plutselig var litt vanskeligere å puste enn vanlig, jeg skylder på søvnmangel (og lekser).

Sitting on a cornflake

Jeg forsov meg så mye i dag at jeg bare hadde 25 minutter igjen med undervisning da jeg våknet. Jeg skylder på at jeg var så utslitt av å gjøre skolearbeid i går at jeg rett og slett ikke hørte klokkeradioen, vekkerklokken og mobilen.

Men seriøst, innlevering i begge IT-fagene i samme uken? Slemme lærere

5 random facts about Kris

 • Jeg er voldelig som fyllefant
 • Jeg biter (kommer nok sikkert til å bli hetende "Vampyren" i russetiden )
 • Har themet til looney tunes som vekkerklokkelyd (ganske effektivt og irriterende) 
 • Får de mest geniale idéer rett før jeg sovner, så det er som oftest midt på natten man får en eller annen sær melding fra meg (om jeg har nr ditt da)
 • Er livredd for seriøse forhold (aka fear of commitment), evt. jeg har ikke møtt den riktige fyren ennå  


Når jeg ikke er så trøtt som jeg er nå, skal jeg heller se om jeg klarer å finne på noe bedre enn det der, og kanskje muligens fylle ut det siste også ja. (Task completed)

I mellomtiden; TAG you're IT:

Shamrock, Smulen, Vibbi, Delirium og Amygdala

(det gir jo nesten mening at det er 5 av dere)

Danny aka. dhani, Daniel etc.

Fordi folk er mer nysgjerrig enn de har godt av ;)


Dette er muligens det beste dere kan få når det gjelder info om den gutten. Gribber!

R is for RAD

I dag var første dagen i resten av mitt liv... Yeah, ekstremt cheezy, I know. Det bare har seg litt sånn at Kris for tiden har hatt altfor mye fravær, hvorfor er ikke helt bestemt ennå. Forvirrethet, latskap og ingen foreldre hjemme på oh so lenge? En fantastisk kombinasjon.

Altså. I dag kom jeg meg på skolen, til riktig tid OG fulgte med i timene og gjorde omtrent alt det jeg skulle (litt småpreiking om helgens foreløp måtte til..).  Så gjenstår det å se om jeg klarer å opprettholde denne nye shiny improved Kris. Jeg skal i hvert fall prøve, selv om denne uken her ser heller gresselig ut, med massa slemme innleveringer.

Jeg innser at språket mitt i dette innlegget her er litt mer grøtete (les: blandet) enn vanlig, men det er fordi helgen ble brukt på artige ting som vel, har messed up me mind a bit. Stort sett på en god måte også!

Jeg er ute av grøften og er omtrent så glad og normal som man får meg, tenk!

Når jeg leser dette senere og ikke lenger er høy på koffein, kan det meget godt hende at jeg sletter det. Alt sammen. Men meg så glad og friiiii-ish eller noe i den duren.

Så store mengder vin gjør Kris til fjortis dagene derpå? RAD

Mystiske merker på halsen min.

Fizzy make feel good

(18:00:31) roger: ehm.. what did you do?
(18:00:58) Kristine: what?
(18:01:51) roger: du har gjort noe har du ikke?
(18:02:17) Kristine: neeeei?
(18:02:24) roger: hmm
(18:02:25) roger: hva da?
(18:02:34) Kristine: hva skulle det liksom være da?
(18:02:52) roger: nei, med deg er ikke det godt å si:P


Med den fine innledningen kan jeg jo bare informere om at i går, da var jeg på byn. Kanskje ikke så ekstraordinert i seg selv, men jeg er jo meg, og det skjer rare ting med verden når jeg har drukket store mengder vin. Som for eksempel at jeg ble bedt om å 'gå meg en tur' ved mitt først forsøk på å komme inn på Ovenpå. Forsåvidt ikke den første gangen dette har skjedd.. Whoops? Vel inne på nevnte utested (second time is the charm), møter vi noen hyggelige mennesker, som kjenner meg igjen fra bloggen min, nemlig denne bloggen her. Kris presterer å rope ut til allmennheten; "I'm famous!!".

Jeg går virkelig ikke nok på byn, spesielt ikke med så artige folk! Jeg er faktisk ganske sikker på at jeg til og med husker hva de heter og hvor de bor i bloggeverden. For en sær opplevelse denne byturen egentlig var, spesielt siden jeg møtte en skikkelig koselig fyr som jeg ikke vet så mye om, bortsett fra mellomnavnet hans og at han bor i Gulen.

Jeg innser at når folk jeg ikke kjenner spør meg hvem Danny er, da quoter jeg ham kanskje litt for ofte.

All grown up

Siden jeg har prøve i The Merchant of Venice av Shakespeare i morgen, tillater ikke samvittigheten meg å blogge noe annet enn en liten del av en uendelig samtale... Sært hva jeg føler for å dele med andre i dag...

(00:20:55) Kristine: *klappepå*
(00:25:55) danny: *tafse på*
(00:26:09) Kristine: *skule på*
(00:27:07) danny: *glise til*
(00:27:38) Kristine: *klå på håret til*
(00:29:28) danny: *bite*
(00:30:29) Kristine: *klore*
(00:31:40) danny: *stryke*
(00:31:48) Kristine: *male*
(00:36:12) danny: *terge*
(00:37:15) Kristine: *glise*

Stolt Kris

(17:10:05) danny: jammen har jeg kaffe og
(17:49:30) Kristine: bastard..
(18:03:26) danny: min andre kopp!
(18:03:28) danny: weee!
(18:04:31) danny: liker den sterk :D
(18:04:38) danny: evt. sort :P
(18:13:32) danny: men jeg er litt redd naa
(18:13:36) danny: naa begynner jeg aa like smaken...

Informatør

Withdrawal of Caffeine (wikipedia)

Individuals who consume caffeine regularly develop a reduction in sensitivity to caffeine; when such individuals reduce their caffeine intake, their body becomes oversensitive to adenosine, with the result that blood pressure drops dramatically, leading to an excess of blood in the head (though not necessarily on the brain), causing a headache. Other symptoms may include nausea, fatigue, drowsiness, anxiety and irritability; in extreme cases symptoms may include depression, inability to concentrate and diminished motivation to initiate or to complete daily tasks at home or at work.

Withdrawal symptoms may appear within 12 to 24 hours after discontinuation of caffeine intake, peak at roughly 48 hours, and usually lasts from one to five days. Analgesics, such as aspirin, can relieve the pain symptoms, as can a small dose of caffeine

I have the best nicknames!

(01:36:19) danny: nite my little vampire

Ein skigard kan'kje vara evig veit du

Det jeg trodde kom til å bli en dødskjedelig kveld med fotsoaking og suppefilm; har blitt til en finfin gå-på-kino-med-venner-kveld!

Se: Mambo

*hoppe opp og ned*

Jeg liker folk!

Litt ute av sammenheng

Kristine K-nig-ht sier:
I miss you..
Mortenb sier:
yeah? I think I miss you too actually

Silly English Kn-igh-ts

Jeg er fan av menneskelige varmeflasker

Ny favorittfilm. Hvilken er det?

French Soldier: You don't frighten us, English pig dogs. Go and boil your bottoms, you sons of a silly person. I blow my nose at you, so-called "Arthur King," you and all your silly English K-nig-hts.

Herlig, men skummelt

Jeg tror muligens jeg har funnet ut hva jeg vil studere!!

Språk og informasjon


Fagleg innhald

Det blir lagt vekt på å utvikle kunnskap og kompetanse i språkbruk, omsetjing, tekstsjangrar, tekstforståing, tekstoppbygging og elektronisk informasjonshandsaming. Programmet kombinerer språkstudium i framandspråk, nordisk/norsk og eventuelt lingvistikk med fag som humanistisk informatikk (informasjons- og kommunikasjonsteknologi i humaniora), omsetjing og eventuelt eit praksisemne i informasjonsarbeid der du mellom anna blir utplassert i ei bedrift for å arbeide med informasjonsretta oppgåver.

Nemlig

We're just two lost souls living in a fish bowl

Av og til begynner øyet mitt å twitche, og nekter å stoppe på ganske så lang tid.. Det har ikke noen twitche-rutine, plutselig bare begynner det.

Snart skal jeg begynne å forske på om det kanskje kan ha noe med min mentale tilstand å gjøre (ikke det at jeg har en "tilstand").

Hvem vet, kanskje øyet twitcher når jeg er glad/trist eller det er et magisk twitche-øye som spår fremtiden?

Jada, jeg skal legge meg.

Oasis

rated R dhani sier:
Here am I, going nowhere on a train
Here am I, growing older in the rain
Here am I, going nowhere on a train
Here am I, getting lost and lonely
Sad and only, why sometimes does my life feel so tame?
rated R dhani sier:
tror going nowhere er min oasis sang 

Rudolf Nilsen - Jeg hadde tenkt

Jeg hadde sett deg lenge, der du kom
for alltid vet jeg det, når du er nær -
og hadde tenkt å hilse lett og koldt,
fordi jeg ennu har deg altfor kjær.
Slik vilde jeg forsvare meg med kulde
og også verge deg på samme vis,
så alle våre nye drømme skulde
som sene blomster visne inn i is.


Jeg hadde tenkt … Men da du stanset
med dette hemmelige gode blikk
og dette fjerne smil, jeg vet så meget om -
da skjønte jeg at planen ikke gikk.
Jeg tok din hånd og følte fra dens flate
et varsomt strøk, det lille kjærtegn, vi
bestandig brukte i en folksom gate
den gang da ennu intet var forbi.

You must return to me, that's the deal

Kristine sier:
si noe du liker da
Mortenb sier:
sjokolade
Mortenb sier:
og kylling
Kristine sier:
sammen?
Mortenb sier:
middag
Mortenb sier:
ja, sjokoladesaus
Mortenb sier:
middag

Keep a lid on things

Da var man tilbake fra Frankrike og er meget, meget fornøyd med den turen!! Noen få bilder har jeg også klart å knipse med min supre kameratelefon, sånn om noen skulle være interessert.

Og så har jeg kjøpt meg ting! Og dermed kan jeg skrive en liste!!

 • Kompakt pudder
 • Foundation
 • Masterpiece mascara (den Geisha saken, faktisk ganske god)
 • Stripete genser (rosalilla og lysebrune striper)
 • Lysebrunt skjørt (til knærne, matcher genseren)
 • 2 smykker som er like i alt bortsett fra fargen (det ene matcher før nevnte klær, det andre er rødt.)
 • Corpse Bride + bok av Tim Burton
 • Den nyeste boken til Marian Keyes: Anybody out there?
 • Cosmopolitan
 • Russian earl grey tea (teposene til Lipton i Frankrike er kjemperare!! Hihi!)

I tillegg fant jeg hele 3 bøker i postkassen da jeg kom hjem:

 • Lasso rundt fru Luna av Agnar Mykle
 • Sangen om den røde rubin (også Mykle)
 • Arsenikktårnet av Anne B. Ragde (gratis av bokklubben.. smisker de?)

Også fant jeg en stykk innleveringsoppgave i IT i innboksen min, men da jeg fant den var fristen gått ut for 30 min siden. Jeg var nemlig ikke på skolen i går, for jeg var i London og tok fly og sånn. Teite.

Clever little minx

Jeg har begynt å innse at det å ha dyne i sofaen kanskje ikke er så lurt . Det bare ender opp med at jeg sovner der og våkner dagen etter og ikke skjønner noen verdens ting.

She's got a ticket to ride

Det er litt trist hvor lettet jeg ble da fristen for innlevering av den ene slemme oppgaven ble utsatt to dager. Litt Beatles hjalp selvsagt også på stresset. Og te. La oss ikke glemme magiske, fine substansen.

Hvordan stresse Kris

Mandag: Levere gymplan samt jobbe med innleveringsoppgave i 3INa
Tirsdag:  Jobbe med innleveringsoppgave i 2INa
Onsdag: Lese til prøve i historie samt jobbe med innlevering i 3INa
Torsdag: Prøve i historie, innlevering av oppgave i 3INa samt lese til prøve i norsk
Fredag: Prøve i norsk samt innlevering av oppgave i 2INa
Lørdag: HVILE
Søndag: Rydde og vaske huset samt pakke
Mandag: Reise til Frankrike med Vibbi (fiiiiiiiiiiine lyspunktet!)


Ikke engang spør om hvorfor jeg mener dette er publiserbart. Er så stresset at jeg ikke får sove (derfor skrives dette innlegget) og det at jeg ikke får til alt/noenting i 3INa-oppgaven gjør ikke ting bedre... Sa noen panikk? Jaaaaaaaaaaaaaa.

Jeg henger også veldig bak i de andre tingene nevnt ovenfor, fordi jeg har vært en del syk i det siste. Jeg var nemlig bare på skolen 2 dager forrige uke... Jeg er lei av å være det og lei av å skrive om det.. Gah!!

Sånn. Ferdig med rop om hjelp.

Ye-ah

Kristine sier:
staying up so I'll get my ass to school
Terje | sier:
døgne ?  
Kristine sier:
yup
Terje | sier:
gotta love ya =)

Grumf

Jeg vil bare dele en prosjektoppgave jeg har fått med dere..  Delmål 1 i læreplanen er meg og Ingvild sin "oppgave"..  Pleh?

Vurdering:

Besvarelsen vil bli vurdert både ut fra form og innhold:

-        Form:

o       Layouten på sidene, inklusive valg av farger, skrifter og illustrasjoner

o       Navigasjonsmuligheter

o       Om web-området gir inntrykk av å være én helhet


-        Innhold:

o       Det faglige innholdet i informasjonen.

o       Bruk av relevante eksempler og illustrasjoner.

o       Logisk oppbygging av presentasjonen

o       Språklig kvalitet: Selv om dere er flere som arbeider sammen skal det dere skriver gis en felles språklig form, og den skal være deres egen. Om nødvendig tas norsklærere med i vurderingen av språket.

Vurderingen vil inngå i terminkaraketeren for 2. termin. I utgangspunktet vurderes gruppen likt, men opplagt unnasluntring kan føre til nedsatt karakter for enkeltelev.

 


Delmål fra læreplanen:

Elevene skal

 1. kunne vurdere hvordan IT kan forandre arbeidssituasjoner og kunne delta og være med å styre uviklingsprosesser

Immunitet

Å passe naboen sin katt var en meget koselig opplevelse, siden nevnte katt er utrolig kosete og generelt sett hyggelig. Kattepass blir derimot ekstra hyggelig når man får sjokolade av katteeierne. Litt forsinket, men genial betaling. Geniaaaaal.

Så valentinsdagen min (vi kan godt spytte litt på den) ble brukt til å se de nyeste episodene av Gilmore Girls og Veronica Mars, samt sjokoladegumling. It turned out vereh nice indeed.

Dagen i dag begynte med at jeg våknet kl 14 og ikke skjønte noenting. Jeg har tydeligvis ikke hørt de 3 vekkerklokkene mine og bare sovet... Dette gir ikke mening! Jeg skulle på skolen! Heldigvis ikke så altfor lenge til helg eller vinterferie (Frankreich!!)

Heroes

Dette er tredje dagen jeg er hjemme fra skolen. Det har blitt bestemt (av meg) at i morgen er det virkelig på tide å klare å slepe seg selv til stedet man lærer ting. Det er ikke en lang dag engang, så jeg tror meg og samvittigheten min kan nyte godt av det. Spesielt om jeg er utstyrt med heltene mine:


Drakamp

Her sitter jeg da, søvnløs og jævlig. Jeg har nemlig klart å pådra meg en ekkel feber, som gjør at jeg ikke får sove.. Verste jeg noengang har vært ute for (sykdom krever en aldri så liten overdrivelse. Jeg har selvsagt hatt det mye verre enn det her før, og kommer nok til å ha det verre i fremtiden. Jeg bare synes litt synd på meg selv akkurat nå)

Så kommer spørsmålet igrunn: Skal jeg dra meg på skolen i syk tilstand og ha prøven i engelsk?

Kroppen min sier nei, hodet mitt (og samvittigheten) sier ja.

Lurer på hvem som vinner

How does it feel to ride all those horses

Jeg har ingenting fornuftig å dele med dere, annet enn at jeg har et svært hus for meg selv i de neste 3 ukene og at stuen nå ser bombet-ish ut, siden jeg omtrent bor her inne. Dvs. egentlig er det ganske ryddig etter min standard, men jeg tror ikke det ville ha blitt godtatt av haukøyet. 

Mine foreldre ville ha blitt seriøst sjokkert om de fikk se at jeg faktisk rydder etter meg selv. Alltid slik når det er bare meg og katten (som forøvrig ligger på krakken vedsiden av meg).

"Forholds"avslutningen har begynt å innhente meg. Jeg har begynt å innse hva som faktisk har skjedd. For en grusomt ekkel følelse. Jeg tror ikke jeg er så glad som jeg utgir meg for å være.

I like people who like me, I really do

How does it feel to ride all those horses sier:
honey I love you,
How does it feel to ride all those horses sier:
like the summer falls
How does it feel to ride all those horses sier:
and the winter crawls
How does it feel to ride all those horses sier:
you're above and beyond me!
How does it feel to ride all those horses sier:
nite darling

Random facts

Donnie Darko er ikke schizofren

Akkurat nuh pågår det en Seigmen-konsert, som jeg ikke er på.

Norsktentamen har jeg i morgen

The return of the green slime

Yndlingsfilmer som går på tv må alltid sees, for det er slik en artig ting å "dele" dem med andre og vite at det akkurat da sitter andre folk og nyter dem og kanskje oppdager dem for første gang (ja, jeg sikter til Donnie Darko akkurat nå).


Vimsing

For en begivenhetsrik dag jeg har hatt!

Mamsen min har litt fri for tiden, så jeg fikk henne til å hente meg etter skolen, siden det ikke går busser hjem til meg til normale tider. Kvelden før ble det bestemt at vi skulle på ikea, på fretex i Åsane, på norli (nr.7) og på fretex i Gågaten (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen...)

På fretex i Åsane fant jeg faktisk Jonas av Jens Bjørneboe til en billig penge, en oxford ordbok (thesaurus) og Office Space på vhs (jeg innbiller meg at Vibbi har anbefalt den).

På Ikea spiste meg og mamsen min middagLunsj i kafeteriaen (Paella) og drakk eplemost, for så å kjøpe en magnetlist til å henge notater på og en kake type daim (som jeg gumler på i skrivende stund) og fant ut at det var på tide med bokshopping. Mamsen med gavekort på norli er faktisk litt skummelt, det gikk faktisk fortere unna enn om det skulle ha vært meg. Jeg er nesten litt imponert! (selv om hun faktisk klarte å miste gavekortet på gaten i Bergen by og la det ligge der en liten time, før vi fant det igjen [og brukte det uten nåde]).

På fretex i Gågaten fant jeg meg mysbyksor (evt. daffebukse om du ikke liker svensk) og her kommer jo forsåvidt høydepunktet av morsomhet denne dagen; Inne på fretex var det nemlig en fyr i 30-årene som så litt rart på meg ved bokavdelingen, men det er jeg jo forsåvidt vant til (jeg og mine venner har en tendens til å være litt høylytt av og til). Da meg og min mor akkurat hadde tuslet ut av butikken kommer nevnte fyr hastende ut av butikken etter oss, klapper meg på skulderen og gir meg en lapp og sier "jeg ville bare gi deg denne". På lappen står det telefonnummeret hans, navnet hans og at jeg burde ringe ham, fordi han må snakke med meg. Har jeg seriøst blitt lagt an på på fretex?

Det må nevnes at min mor holdt på å le seg i hjel. Forsåvidt med god grunn. Jeg lo en del jeg også.

Tenkt tilfelle

Hva gjør man hvis man ser at en venn/venninne jukser noe helt forferdelig (i.e. skriver svarene rett av fra et ark) på en veldig viktig prøve/tentamen?

Got Guts

Så, jeg har innsett at å spise bacon for så å sovne under en varmepumpe i noen timer ikke helt var det lureste jeg kunne finne på. Nå er jeg nemlig gretten, trenger nyco, er varm og stort sett litt misfornøyd med at det bare er meg og katten her akkurat nå. Hvor det har blitt av opphavet aner jeg ikke. Jeg tror jeg er litt selskapssyk.

Jeg har snart et svært hus for meg selv i 3 uker, etterfulgt av 1 uke i Narbonne med min mor og en søt liten Vibbi. Uken heter vinterferie og 4 uker til med stort hus alene følger når jeg har dratt meg (og den søte, lille Vibecke) trygt hjem igjen fra Frankrike.

Ting vedrørende reisen er ikke helt fastsatt ennå. Vibbi må få fri fra jobben og snakke med forsikringsfolkene (pga slemslemslem ulcerøs colitt). Og så må vi kjøpe billetter. Når alt er i boks skal jeg heller tillate meg selv en gledesrus uten like! Må bare ta det rolig nå, slik at vi ikke blir gal og lignende. For reise, det vil vi! Veldig!

(nå kom forresten min far hjem, men jeg tror han også er gretten, så jeg styrer unna)Skolemat

Jeg vil bare få informere om at brownies er excellent skolemat. Bare sånn at dere vet det altså. Og dette tastaturet er mye bedre enn det jeg har hjemme, så jeg skriver som en vind her.

Som alltid, full av nyttig informason. Ta!

Lines (Red altså) Brownies

Jepp, i dag har jeg laget brownies og er nå stappmett. Faktisk fantastisk gode de her, bedre enn toro sine til og med. Anbefales kjempemasse!


Brownies!
 
375 g (6 dl) hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker

Siktes!
_______________________

250 g smør
ca 1 dl Bakekakao

Smelt smør på lav varme, rør i kakao
_______________________

6 egg
1/4 ts salt
750 g (s 8 dl) sukker

Visp egg og salt
ha i sukker
pisk eggedosis
_______________________

180 g valnøtter
_______________________

Bland alt med slikkepott
Tilsett finhakkede nøtter
Steik i langpanne i ca 30-35 min på 180*CIkke trist. Uttrykksløs

1793-61


Wtf?

Hva i allverden er dette her for noe?

Eller

Hva med å sende en mail til fremtiden?

Pain

Gym i går har ført til ubeskrivelige smerter i mine stakkars muskler. Føles litt som om jeg plutselig har blitt 60 år eldre eller noe i den duren.

Curse 'em all!

Dilemma

Jeg har et søtt lite problem. Det har seg nemlig slik at jeg har tentamen i norsk 3. februar, noe jeg helst ser at jeg er opplagt og uthvilt til, er jo tross alt vk2 det her, viktige karakterer som tentamen må jeg jo nesten ta alvorlig.

Så til problemet: 2. februar har jeg nemlig billetter til å se konsert med Seigmen på selveste Hulen, som garantert vil vare til de små timer. Dette er da billetter jeg fikk av min kjære Fisk (kanskje ikke fullt så kjær nå for tiden) til jul og den andre billetten er hans.

Uansett hvordan jeg snur og vender på det, så kommer en av oss til å bli lite blid. Så, trøtt og sliten på viktig prøve eller sur Fisk? Han kan vel se den med noen andre, selv om han ville se den med meg? Geniale gaven også.. Gah!

Jeg ser helst at tentamenen blir flyttet til en mer passende dato, men det er vel kanskje litt for mye å be om, selv om det er Seigmen det er snakk om.

Sykehusbesøk

1793-60
            Sondre, Vibbi og Elmer (paven blandt fingre)


Etter noen timer på sykehusbesøk begynte overtrøttheten min å ta litt over, så jeg utviklet en slags merkelig finger-sak og kalte den Elmer.. Folk lo, meg glad =)

Jeg har en pose med smågodt, den lever nok ikke lenge.

Fikk 6'er på engelsktentamen. Lyspunkt!! Selv om jeg ikke syntes det jeg skrev var bra nok til en slik en karakter. Oh well, kan vel ikke klage. jeg har jo smågodt.

Mitt offisielle russekort

Kort


Hollywood ending

Av og til skulle jeg virkelig ønske ting var som på film, spesielt når det gjelder forhold-saker. Ting er skikkelig trøblete for tiden og det gjør meg til en person jeg virkelig ikke liker og som absolutt ikke ligner på den jeg vanligvis er.

Fikk meg ikke til dra meg selv opp av sengen i dag.. Jeg så bare ikke poenget. Jeg vil ikke være slik! Hvorfor skal livsgleden min krympe bare fordi ting ikke går helt slik jeg vil? Trodde virkelig jeg var sterkere enn som så. Men nei, Fisken gjør meg lei meg og bortevekk.

Jeg har en slags angst for seriøse forhold og alt det fører med seg, bl. a. ansvar. Jeg er virkelig ikke flink når det gjelder følelser av dette slaget.. Ikke er jeg helt sikker på om følelsene virkelig er der heller. Jeg er lei av å være usikker. Hvorfor kan han ikke bare snakke med meg istedenfor å ignorere meg?

Jeg vet jeg ikke var noe snill, men jeg har sagt unnskyld. Jeg angrer virkelig på det jeg gjorde, jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjorde det. Ble vel skremt.. Igjen.

Filmverden! Redd meg!

Flinkhet er en dyd

Mjah, nå har jeg lest ordentlig til en prøve for første gang siden en gang på grunnkurs. Jeg må nemlig ha minst 4 i snitt på vitnemålet fant jeg ut. Sånn om jeg skal få studere det jeg har lyst til, lissom.

                      Eller..
                     Eller kanskje..

Prøve og se er jo nesten et alternativ, siden det ikke koster noe å gå på UiB (UiT vet jeg ikke), bortsett fra bøker og slikt da, men det er jo overkommelig. Jeg har i hvert fall ikke lyst til å bli noen gjeldsslave med studielån og slike fæle saker. Nei, fysj.
                

Blink Blink

Av mangel på noe annet å blogge og evt. gjøre, så har dere her profilen min på blink. Åjada, kos dere:

-Jeg er boknerd.
-Jeg er virkelighetsflyktning
-Jeg klarer ikke å skrive sammenhengende tekster om meg selv
-Jeg er forelsket i A Perfect Circle, Gåte og Kaizer's Orchestra
-Litt for glad i Fantasy
-Har vegring mot bøker som er oversatt til norsk
-Har sære, men fantastiske venner
-Informerer norge om livet mitt ved å blogge
-Retter på folk som skriver feil (jeg vet det er irriterende)
-Bruker altfor mye penger på bøker og, vel.. mat..
-Drikker heller vin enn sprit (gjerne i store mengder)
-Er livredd for seriøse forhold
-Er avhengig av Kaffe og Te
-Har ingen anelse om hva jeg skal gjøre etter vgs
-Er (rød)russ i år

Årskavalkade

Januar: 1.Hva gjorde du i 2004 som du aldri har gjort før?

Februar: I dag skal jeg endelig klare å dra meg på skolen.

Mars: De som måtte ønske det kan se alle bildene fra turen til England her

April: Jeg vil gjerne få introdusere dere for WebGalleriet mitt.

Mai: Den galne Guten min Hug hev dåra,
        eg fangen sit som ein Fugl i Snåra;
        den galne Guten, han gjeng so baus;
        han veit, at Fuglen vil aldri laus.

Juni: Hvor mange bøker eier du?

Juli:
Nå sitter vi på biblioteket i Harstad.

August: I dag har jeg vært på skolen, igjen, uten forsovelse.

September: Ingen blogging på meg i det siste, stort sett fordi sprayblogg.no sin forside ikke vil komme fram, noe som gjør at alt bare er u-nifty og dreper inspirasjonen min.

Oktober: Etter all sannsynlighet skal jeg på by'n på lørdag (it iz planned).

November: Jeg er meget glad i Led Zeppelins When the levee breaks, så da jeg fant en orkesterversjon av den med London Filharmoniske orkester tok jeg helt av!

Desember: Den så så innbydende ut der den surklet rundt i den brune, fine flasken sin.

Sukker

base


(23:00:45) Kris: http://www.thinkgeek.com/tshirts/generic/724a/
(23:01:38) Kris: roses are #FF0000, violets are #0000FF,all my base are belong to you
(23:01:57) Kris: html-farger er artig
(23:02:02) Morten B: har siklet på den
(23:02:34) Kris: jeg også
(23:02:59) Morten B: you are my favorite person
(23:03:15) Kris: wha-at?
(23:03:42) Morten B: like før jeg kan gå med denne:
(23:03:56) Morten B: http://www.thinkgeek.com/tshirts/generic/5c89/

Død over Spam

Jeg er lei av å bli spammet 24 ganger på rad! (julespamming?)

Phew, godt å få det ut..

Eg har eit spøkelse på min rygg (evt. ribbe)

Jeg har jo nevnt opptil flere ganger at jeg har en søt, liten hostesyke for tiden. Vel, selve hostingen har avtatt litt, men har noen koselige anfall innimellom som gir meg litt pusteproblemer. Men i hvert fall, nå har jeg også anskaffet meg en veeeeldig vond ribbebein-ting på høyre side. Vibbi har spekulert i om det muligens kan være en brist grunnet nevnte hosting.
Ting som gjør vondt:

 • Hoste (så typisk..)
 • Stramme magemusklene
 • Nyse
 • Le
 • Puste dypt inn
 • Bevege høyre arm
 • Ligge på høyre side
 • Snu på overkroppen
 • Trykke på ribbebeina (måtte jo prøves..)

Jah, det var vel det.. Beklager til mine venner (og lesere), som må høre på min konstante klaging, jeg er litt for flink til det.

Wish you were here

Efter norsktentamen i dag (tolket dikt av Vesaas), tuslet meg og Red rundt og tittet på potensielle julepresanger. Inne på glitter fikk jeg meg en gledelig overraskelse; de spilte nemlig Pink Floyds Wish you were here over høytalerne, mye bedre stemning av den enn av diverse julesanger jeg har hørt titusen ganger før. Ahh, flinke glitter!

Jeg var dum nok til å gå inn på Spaceworld mens jeg ventet på Red, der hadde de Dragonheart (begge) til 99 kr.. Jeg måtte jo nesten slå til, siden jeg har en forkjærlighet for alt som innvolverer drager, sverd, pil og bue etc. I tillegg så har jo delirium anbefalt meg å se den også. Tøffe damen med fine filmsmaken!

Jeg er visst alene hjemme til tirsdag, så har handlet inn passende mat; Microlasagne, gløgg og pepperkaker. Snart jul jo!

Mine dypeste beklagelser til Vibbi, som selvfølgelig også var med på deler av turen på "senteret" =)

Fordi jeg er halvt nordlending / Buss+kjedsomhet+mobil

Roger: Hva fafo? Nordlendinger på bussen!

Kris: Og du tenkte med en gang på meg? Så søtt ;)

Roger: Eg vil vite om eventuelle invasjonsplaner med en gang! Er det noen? Tenkte kanskje at vi ikke ville legge merke til noen ekstra reinsdyr nå i disse juletider?

Kris; Hah! Du og dine konspirasjonsteorier! Som om jeg ville ha røpet planene våre uansett. ikke det at det er noen planer altså

Kris: I deny any existence of plans!

Roger: Bare så du vet det; ikke fafo om dere får meg til å gå med sameklær!

Kris: Du gjør det allerede, du bare vet det ikke. Før nå! Mwahaha!

Roger: Hmmm.. vel eg har en plan! Eg bare ødelegger alle hjemmebrentapparatene deres! Ha! Dere blir maktesløse

Kris: Jeg tror heller det bare vil gjøre oss sterkere å være edru. Planen din er dødfødt. Haha!

Roger: På! Det er jo en av grunnsteinene i næringspyramiden der oppe! Trodde du kunne lure meg der!

Kris: Skal du rasere alle vinmonopolene også kanskje? Tror du ikke vi har en allianse? Dere er maktesløse!

Roger: Vel eg går til krf! Sender bondevik på vinmonopolet!

Kris: Da blir det nok sikkert tomt med en gang. Vi har bondevik i vår hule hånd

Barnslig Kris

Min far ba meg akkurat om å ta ned bosspannet, selv om jeg har nattklær på meg og han er fult påkledd. Argumentene mine ble feid vekk med slemme motargumenter om at han har jobbet i hele dag etc. Jeg har jo faktisk tentamen i morgen og for alt han vet kan det jo faktisk hende jeg har stresset med å lese til den. Jeg har jo selvsagt ikke det, siden jeg jo faktisk er meg og bare leser til ting i siste øyeblikk/natten før. Men det vet ikke han!

Jeg kjenner trassfølelsen som en slags ond flue surrende rundt hodet mitt..

Så nå må jeg altså skifte klær og dra et teit bosspann 500 meter ned i veien for så å dra meg selv opp igjen de bratte bakkene, for så å skifte klær igjen. Å ha på nattklærne kommer ikke på tale, de er nyvasket og skal ikke svettes ut pga. bossarbeid.

Været er heller ikke noe særlig koselig. Vind og regn faktisk. Han som er stor og sterk mann må da kunne klare å gjøre slikt selv. Litt sympati for den syke kanskje? Teite mann.. *mumle*

Og han stjal den siste mandarinen min!


Litt senere:

(00:32:40) Vibecke: har man gått med bosspannet? ;)
(00:32:46) Kris: nei
(00:32:56) Kris: var inne på kontoret for å hente batterier
(00:33:01) Kris: men jeg er visst ikke verdig
(00:33:11) Kris: meg sint
(00:33:15) Kris: meg kjefte
(00:33:16) Kris: :p
(00:33:29) Vibecke: heheh
(00:33:36) Vibecke: *klappepå* det går fint;)
(00:33:42) Kris: jeg må jo ut
(00:33:50) Kris: gjør meg sint
(00:34:03) Vibecke: jeg forstår pews, jeg forstår
(00:34:12) Kris: for han sa han var trøtt pga jobbingen og så sitter han og spiller KABAL!!
Julebakst

Da var gullbloggen i U20-kategorien utdelt til Bærturen, en meget velfortjent seier etter min mening. Grattis!

Jeg vil bare få nevne at jeg liker meget godt at noen av vennene mine har førerkort, spesielt i dag da dagen min ser slik ut:

1. Brukersystemer
2. Brukersystemer
3. Fri
4. Fri
5. Engelsk

Ingvild fikk lappen for en uke siden og hadde i dag fått låne bilen til sin far, så hun hentet meg i morges (jeg fikk altså sove en time ekstra). I fritimene dro vi hjem til henne og tittet på film (Wimbledon) og spiste litt lunsj. Etter engelsken kjørte hun meg hjem også. Vi fant ut at dette kanskje muligens kunne lages tradisjon av, besteste ideen ever!
All hail Ingvild!

Siden jeg da altså kom meg hjem 1,5 time tidligere enn jeg pleier om onsdagene har jeg laget julekaker. De enkleste jeg vet om, nemlig:


Kokkosmakroner (ca. 12 stykker)

120 g Kokkosmasse
100 g Sukker (eller fruktose om du vil, men da henger de ikke like godt sammen)
2 Eggehviter

Blandes sammen i en kjele og varmes på svak varme til det er en finfin masse, som henger noenlunde sammen. Fordeles med spiseskje på en plate i passelig julekakestørrelse og stekes på 180 grader (160 om du har brukt fruktose) i 10-12 min (til de er brune på toppen)

Te

Jeg har for tiden lagt min elsk på en te-sort meg og min mor alltid fikk servert da vi besøkte en venninne av henne da jeg var en god del yngre. Tok evigheter før jeg faktisk begynte å like den, kanskje muligens flere år. Men når jeg først begynte å like den og lærte meg hvordan man skal blande ting i; nemlig melk og honning, ble jeg hektet. Er eksepsjonelt god med chocolate chip cookies til.

Lapsang Souchong er røketørket (eller noe i den duren). Enkelte mener visst at å drikke den er som å drikke et askebeger, men jeg tror det er noen pinglete kresne saker som mener slikt. Hvem drikker da et askebeger? De må jo nesten ha grunnlag for påstanden sin.

Noe å venne seg til. Omtrent som med kaffe eller øl.

5 min

Jeg satt oppe lenge i natt, for å få den "nye" maskinen slik jeg vil ha den, noe som overraskende nok ikke er så lett som man skulle tro. Heldigvis har jeg en ganske så god venn som ikke bruker noe annet enn Linux som kunne hjelpe meg. Av og til lurer jeg på hvordan det er å bo i en slik hjerne som husker alt mulig slikt som han husker. Så nå har jeg internett og greier, meg er meget fornøyd med akkurat det.

Sjokoladete? Noe av det ekleste jeg har smakt.

OS

Jeg har overlevert laptopen min til Danny, for han vet sikkert hva han skal gjøre for at den skal bli ikke-død. Jeg krysser fingre og tær.. Kanskje er det håp for min søte lille?

I mellomtiden har jeg plutselig fått tilbake en annen pc jeg klarte å crashe for godt over et halvt år siden. Nå med linux. Det er jo alt veldig fancy og dillete og sånn, men jeg er et vanedyr, jeg liker ikke forandring. Spesielt ikke om jeg ikke får internett til å funke på saken. Men jeg har jo for all del sikkert noen som kan guide meg gjennom det. Må bare finne passende lokkemat.

Dating med vilkårlige hosteanfall anbefales ikke, det bare fører til at man føler seg ekkel og slimete etc. som igjen fører til anti-fysisk kontakt pga. nettopp nevnte ekkelhet.

Om man i tillegg på vei til bussen tryner skikkelig har man det gående. Spesielt om man går med skjørt og strømpebuksen gror seg fast i såret man tilegnet seg ved nevnte fall. Jeg pleier å falle om vinteren, men denne gangen var det nok bare pga en feilberegning. Converse sko + glatthet = plutselig dårlig tid pga forsiktighet nedover glatte bakker --> Løping for å rekke buss --> Knall og fall.
Jeg kan love deg at det ble en del banning før jeg måtte løpe videre.
Blodig kne og mye sympati fikk jeg også, selv om jeg ikke merket at jeg faktisk hadde slått meg før jeg satt på bussen. Whoops.

Jeg har skikkelig langhelg; Fri på torsdag og fredag. Det er jo veldig fint og dandy det, men jeg vet jo i mitt stille sinn at jeg bare kommer til å sove dagene bort. Det er jo kanskje ikke så veldig nasty det, når jeg tenker over det. Thihi.

Nå skal jeg teste sjokolade-te. Ifølge sikre kilder skal den være fantastisk ekkel. Alt skal vel prøves.
Messenger

Man er kanskje en smule trist/tragisk/tåpelig når man føler seg isolert fra omverdenen fordi msn ikke virker


Hostesaft

Den så så innbydende ut der den surklet rundt i den brune, fine flasken sin. Jeg stresset som en gal med å få opp korken (barnesikret tror jeg ) og sniffet litt forsiktig på den. Nam! Karamellsaus!

Jepp, jeg lot meg lure så grundig.. Den smaker godt i hele 2 sekunder (kanskje litt mindre) og så kommer bismaken. Jeg er ikke så veldig kresen av meg, men det der, det smakte bare fælt.

Jeg skjønner jo det at de ikke kan la slike saker smake superfantastisk godt, for da er det jo meget stor sjanse for en aldri så liten overdose. Men trenger de virkelig å utgi den for å være noe den ikke er? Lureri alt sammen.

Legedamen fant ikke noe skummelt galt med meg, så hun ga meg en resept på hostesaft (som du sikkert har skjønt er jeg ikke videre fornøyd med det). Satt der og følte meg som den hypokonderen. Men men, nå vet jeg i hvert fall at jeg ikke har noen feilfunksjoner. Og i hvert fall ikke lungebetennelse, for det testet de ved å stikke meg i fingeren. Det var i det hele tatt en spennende opplevelse.

I morgen skal jeg på dobbeldate. Kan ikke si at jeg gleder meg noe særlig. Ok, kanskje litt. Skrekkblandet fryd? Skal jo se Serenity på kiiino da, det holder meg og nervøsiteten min i sjakk.

Hrmf..

Legevaktdamen er slem. Hun mente jeg ikke var syk nok til å komme inn til dem i dag, men burde heller vente til i morgen tidlig og så ringe til fastlegen min. Dette kommer til å gå seriøst utover skolegangen min.. Og jeg som hadde begynt å forbedre meg og alltingen. For et kjempesukk.

Jeg mener forresten selv at jeg ikke er syk nok til legevakt, men min mor insisterte på at jeg skulle ringe. Noe jeg også gjorde, til tross for telefonskrekk.

Jeg trenger jo bare litt antibiotika!!

Fremtid

Morten B sier:
skal du bli journalist?

Kristine | Shiny sier:
skal jeg det?

Morten B sier:
elns?

Morten B sier:
vetsje eg

Morten B sier:
du er jo ganske flink til å skriveSånn går det når man viser meget partiske folk bloggen sin =)

"Eg e blind, hosten rive.."

Dette har vært en seriøst lite innholdsrik helg. Egentlig hadde jeg jo tenkt meg på lysfesten på lørdag, men den gang ei, min mor nektet meg å så mye som vise meg utenfor husdøren. Det stoppet henne naturligvis ikke fra å selv gå på julebord fredag kveld. Så da var jeg heeelt alene hjemme, som i og for seg er ganske så artig til vanlig, men ikke så mye når man er syk og krever oppmerksomhet og sympati. Jeg plantet altså meg selv foran tv'en i stuen med en laptop på fanget. Ikke min egen laptop, for den er gåen. Ingen sympati å få fra opphavet der heller, så dermed tyvlånte jeg en av deres (en laptop altså). Det er egentlig litt vanskelig å få diagnostisert saken når man må forklare det over msn, for å gå noen steder, det er visst farlig.

Jeg har igjen blitt hektet på en sci-fi serie. Denne gangen en litt mer langvarig en ved navn Farscape. Så sykdom blir automatisk til en gode, på en måte, når man har noe å se på.

Av og til så lurer jeg på om pc'en min er syk i sympati for meg. I så fall synes jeg det er en meget dårlig måte å vise det på. Den kunne heller plutselig ha fått 20GB til med lagringsplass og supergod RAM. Det er ordentlig sympati det!

Gullbloggen

Jeg har visst blitt nominert til årets Gullblogg i kategorien U20. Go figure =)

Busy bee

Ja, ok. Helgen min har tatt nesten helt av. På en god måte da.
fredag var det Harry Potter premiere og Kick-off fest for russen. Egentlig hadde jeg ikke tenkt meg på denne spark-av festen, men så fikk nå Red overtalt meg likevel og det var jo faktisk utrolig artig! Fulle folk som selv mener de har fått nok deler jo faktisk ut resten av drikken sin til de de mener ikke har fått nok. Vi liker slike mennesker!

Lørdag var jeg en aldri så liten tur på byn med store deler av min kjære venneflokk. Jeg drakk akkurat nok vin til at jeg ble sånn passelig happy og så var jammen meg min kjære Fisk der vi var. Så, jeg (livredd for seriøse forhold) var med ham hele kvelden uten å frike ut, så glad har jeg ikke vært på lenge. Den fyren er bare fantastisk, nå gjelder det bare å få ham til å skjønne hvor genial jeg faktisk synes han er.

Etter en del lettkleddhet på både fredag og lørdag har jeg da altså klart å bli syk, men slike småting skal aldri stoppe meg fra å gjøre akkurat det jeg vil; Nemlig konsert med Kaizers Orchestra i går kveld/natt. My god så fantastiske de er!!! De er virkelig ett av de beste live-bandene som er.. Og Jan-Ove Ottesen i bar overkropp er aldri å forakte. Så nå er jeg enda mer forelsket i dem, for de gutta leverte virkelig!

Happy, shiny things

Jeg har da altså blitt utfordret av Delirium til å fortelle om ting som gjør meg glad. Here goes nothing:

Bøker
Det er ikke ukjent for noen jeg kjenner at jeg elsker bøker. Elsker å lese dem, kjøpe dem, snakke om dem og å få andre til å lese de jeg liker ekstra godt.  Såpass knyttet til bøkene blir jeg at jeg ikke kan låne dem på biblioteket eller fra venner, da blir de nemlig ikke levert tilbake.. Lykkebringende forfattere:

 • George R.R. Martin
 • Robin Hobb
 • J.R.R. Tolkien
 • Garth Nix
 • Michael Ende
 • Lars Saabye Christensen
 • Erlend Loe
 • Douglas Adams
 • C.S. Lewis
 • Marian Keyes (suppe! fine suppen!)
 • Christopher Paolini

Vennene mine
De er bare rett og slett fantastiske! De er der alltid når jeg trenger dem og har samme humor som meg, så vi har alltid noe å snakke om og/eller le av. Og vi har noenlunde samme interesser også, eller i hvert fall én eller to som funker som en slags rød tråd. Egentlig vanskelig å beskrive hvor geniale de er, så jeg tror jeg gir meg nå.

Musikk
Å høre på den musikken jeg for tiden er absolutt forelsket i gir meg en sånn finfin følelse av ro og tilfredshet at det bare er helt nam. Geniale nyvinninger gjør det jo også mulig å ha denne følelsen nesten konstant. Løvli! Lykkebringende musikkfolk:

 • A Perfect Circle
 • Kaizer's Orchestra
 • Gåte
 • Beatles
 • Soundtracket til The Lord of the Rings (sååå nydeliiig...)
 • Julian Berntzen

Orden i bokhyllen min

Jepp. Det kan gjerne være rotete som fy på resten av rommet mitt, men i bokhyllen, der er det orden. Om litt symmetri og rekkefølge også er tilstede er lykken komplett.

Film
Filmer man kan se om og om igjen uten å bli lei av dem, hva er vel bedre?

 • The Lord of the Rings (alle)
 • The Neverending Story
 • The Princess Bride
 • Stort sett alle Disneyfilmer
 • American Beauty (også meget fin musikk)
 • Donnie Darko (fine, rare filmen)

Fred og ro
Å konstant ha skrik og skrål rundt meg er ikke noe jeg takler (jeg misliker stort sett alle som er yngre enn meg =P). Det går i små mengder, men av og til vil jeg bare ha det helt stille rundt meg, sånn kanskje muligens bortsett fra regnlyder utenfra, for det er bare koselig. Gi meg en bok, et pledd og en stor kopp te i tillegg og meg er meget smilende og fornøyd. Og kanskje litt sjokolade.

Gaver
Ikke nødvendigvis å få dem, selv om det også er meget koselig, men også å kjøpe en gave til noen som passer perfekt til personen du kjøpe den til. Og så få se når personen pakker opp, for å se hvor glad (evt. ikke glad, hender jo man bommer litt...) hun/han blir for den. Meg liker å glede andre.

TV-serier
Fine tv-serier som man blir avhengig av, det liker jeg merkelig nok. De trenger ikke nødvendigvis ha noen dypere mening, for jeg er egentlig ikke så veldig dyp av meg. Fine:

 • Lost
 • One Tree Hill
 • Gilmore Girls
 • Firefly (dog bare 15 episoder..)
 • Friends (jepp, meg og Vibbi tar helt av)

Små ting, store gleder
Bittesmå ting har en tendens til å bare gjøre meg smilende, som kanskje et kompliment eller et koselig brev i posten, eller bare å være med Fisken min (selv om det er ekstremt skummelt i edru tilstand). Ok, Fisken er kanskje litt mer enn en liten ting.


Nå er det meget mulig at jeg har glemt noe, men det får bare være til jeg kommer på det =)
Dere utfordres: Vibbi, Sondre og Mia

Professor Hares sjekkliste som definerer psykopater

1. Glatthet/overflatisk sjarm
2. Storhetsideer om egne evner og betydning
3. Behov for stimulering/lett for å kjede seg
4. Patologisk lyving
5. Bedragersk/manipulerende
6. Mangler anger eller skyldfølelse
7. Grunne affekter
8. Ufølsom/manglende empati
9. Parasittisk livsstil
10. Dårlig atferdskontroll
11. Promiskuøs seksuell atferd
12. Tidlige atferdsproblemer
13. Mangel på realistiske fremtidsplaner
14. Impulsivitet
15 Uansvarlig atferd
16. Tar ikke ansvar for egne handlinger
17. Mange kortvarige forhold
18. Ungdomskriminalitet
19. Vilkårsbrudd
20. Kriminell karriere med flere typer lovbrudd

"She'll suck you dry"

Ancient
You Are The Ancient Vampiress. Your history
surpasses them all. You've seen it all and
you've done it all. Nothing seems to rattle
you.You're the best kind of Vampiress to have
around. Kudos for Being so Old!

Which Type Of Vampiress Are You? Goth Vampire Vampiress Quiz (16 Results with Pictures)
brought to you by Quizilla

Russ meg er

For oss som er russ dette skoleåret har det blitt laget noe merksnodige greier som heter russekortgenerator. Vi kan altså lage og redigere våre egne russekort, akkurat slik vi vil ha dem. Jeg for min del synes dette er fantastisk og har lekt meg litt med saken, resultatene hittil kan tittes på her (siden jeg ikke har nok ledig plass på sprayblogg til å legge ut bilder). Si gjerne ifra om favoritter, jeg har nemlig litt problemer med å bestemme meg for hvilket jeg liker best.

På fredag skal det være kick off party for oss som er russ her på øyen vår. Festen har det teiteste temaet noensinne; Pimp & Ho.. Jeg for min del har ikke tenkt å kle meg noe særlig tøsete.. Men fant en gammel, mørkrosa kjole i skapet mitt som jeg har klippet litt i. Så, i steden for å være fotsid med splitt er den nå skråkuttet med det høyeste punktet omtrent midt på venstre lår og laveste rett under mitt høyre kne . Jeg for min del synes jeg er eksepsjonelt flink til å klippe. Tilbehør blir svarte stay-up strømper og bootses (kanskje docsene mine kanskje.. hmm). Strømpebånd skal selvfølgelig vise , sånn passe. Så lenge jeg ligner litt på "Alice" i den første Resident Evil filmen skal jeg faktisk være fornøyd (jeg sa litt, og mente det også =P).

Jeg gleder meg bare meg ikke sånn kjempemye, men vin fikser det.

Teeeeeh!

Jeg fikk på lørdag masse fin te og frimerker i posten, jeg ble hoppende glad, for hvem blir vel ikke hoppende glad når de får slike finefine ting i posten?

Nå må jeg bare finne på noe enda lurere enn te.. Skjer neppe.. OG skrive en passelig fin lapp. Dette er nesten som jul! Brevvenn er tøft, for brevveksling med te innvolvert blir automatisk til venn i min verden. Fin, koselig verden.

Jeg tror konvoluttskuffen skal raides tror jeg.

Thihi. Jeg er merkesnodelig glad av meg i dag. Selv om det er mandag!

Shiny

Nå har jeg sett Serenity. Meg er meget fornøyd!! Tror faktisk jeg skal dra meg en tur på kino når den kommer der også. Ahh, nytelse.

Shing jin

Bull's eye

You Belong in London
A little old fashioned, and a little modern. A little traditional, and a little bit punk rock. A unique woman like you needs a city that offers everything. No wonder you and London will get along so well.
What City Do You Belong In?

Confessions

Jepp, da har jeg igjen en liten innrømmelse å komme med:

Det hender både titt og ofte at jeg spiser stabburets makrell i tomat rett fra boksen, gjerne med gaffel, som oftest med kniv (for egentlig skulle jeg jo ha det på maten..).

Phew, godt å få det ut!

You can't take the sky from me

I dag: Heldagsprøve fra 8.05 til 13.05

Litt kjipt for meg som hadde fått beskjed om å møte kl 9 av norsklæreren min. Så måtte levere inn de siste sidene mine som kladd, går neppe bra, men er jo faktisk læreren min som skal rette. Og jeg skal irettesette.

Jeg har ingen respekt for juksing.

Nå kan jeg endelig begynne å glede meg til ting igjen, det er jeg egentlig ganske fornøyd med.

Min kjære Vesle brente for tja, en uke siden en serie på dvd til meg. Firefly heter den. Jeg ble så hektet og  såsåså lei meg da jeg var ferdig å se!! MEN snart kommer det film som fortsettelse av den (serien ble cancelled in ze usa)! Serenity heter den, gleder meg som en helt. Tror jammen meg Vesle skal brenne den til meg også. Han er så hyggelig!

Det som er litt fancy i Firefly er at de banner på kinesisk. Dette er jo 500 år i fremtiden og tanken er den at usa og Kina er de eneste supermaktene som har overlevd, så "alle" kan litt eller mye kinesisk, omtrentlig slik som det er med engelsk nuh.Dommedag: 8. november

Nå har jeg flashy post-its i bøkene jeg har lest
Ett stykk notatark med masse babbel og rabbel på
Og en hel del sommerfugler på vill flytur

Jeg er klar for skriftlig særemne

I morgen.


Jeg vil beklage til alle som har kommet i veien for meg i dag (7. november). Jeg har vært litt amper/sur/gretten/manisk/sint. Sorry. Bare litt stresset. 8 sider er tross alt mye å lire av seg for en slik en som meg (en som liker å skrive ca. 5 sider og synes det er mye).

Egentlig burde denne teksten være på nynorsk slik at jeg får forebredt meg litt til i morgen, men jeg satser på at det kommer av seg selv. If not, I'll whing it.

Musikk = Glede

Jeg er meget glad i Led Zeppelins When the levee breaks, så da jeg fant en orkesterversjon av den med London Filharmoniske orkester tok jeg helt av! Her sitter jeg altså med et stort glis om munnen, blåbærte (anbefalt av Delirium) og druesukker. Kan det egentlig bli bedre?

Lady og landstrykeren kommer på Bergen kino til helgen og siden det da er kinodagen på lørdag koster det bare 25 kr å se den, det tror jeg virkelig budsjettet mitt kan tåle! Av og til smiler verden til en.

Skolen min har en vennskapsskole i Mbala i Zambia, som vi hvert år samler inn penger til. Ikke det tradisjonelle Opersjano Dagsverk altså. Så, ved å gå med bøsse i dag i steden for i morgen (den egentlige bøsse-gå-dagen) har jeg fri i morgen. Jeg klarer fint å være hyggelig med naboer og lignende for å hjelpe foreldreløse med å få en utdannelse. Og så har jeg jo sovet i 14 timer i natt, det hjelper også på hyggeligheten.

Helgen min ble brukt på å se skumle filmer hos min gode kamerat Danny som har projektor og lerret. På fredag så vi One Tree Hill og på lørdag så vi skumle filmer. Følgende ble sett:

- The Amityville Horror (utrolig skummel.. Fikk til og med et lite jentehyl ut av danny)
- Saw (litt treig i begynnelsen, men faktisk utrolig bra og utrolig bra slutt!)
- Cursed (ekstremt dårlig varulvfilm med Christina Ricci i spissen.. Morsom da, men ikke på en god måte)

Halloween har jeg ikke feiret, det måtte isåfall ha blitt Samhain om noe skulle feires i det hele tatt.Dæven

Jeg tror jammen meg jeg har blitt definert!!

Og ellers vil jeg ha en slik en sak.. Jeg er for lett å påvirke og burde ikke ha visa..

Sheesh

d sier:
oth i usa i kveld
Kristine | Cheese! sier:
indeed
Kristine | Cheese! sier:
lost også
d sier:
mhm
d sier:
oth er gøyere Ellers har jeg fått den nyeste boken i A Song of Ice and Fire i posten, så jeg kommer nok stort sett til å være ganske fraværende i helgen. Hihi!!

Endorfiner

Det ble bemerket at jeg var i usedvanlig godt humør i dag. Jeg har fundert litt på det og kommet fram til at det kan være det at jeg føler meg en smule vel med meg selv. Fikk Red til å klippe meg litt og så har det endelig blitt kaldt nok til at jeg kan gå med min knallrøde ullkåpe. Kan jo forsåvidt være fargen som frisker meg opp litt da, vet aldri.

Eller så er jeg vel kanskje bare litt forelsket. Men det ville jo bare merkelig, for jeg er jo ikke det. Ikke såvidt jeg vet i hvert fall. Hum. Glad er jeg dog, meget smilende.

Nada, zip, dooda

I dag har jeg hatt tentamen i norsk hovedmål, som da er nynorsk, hvem skulle tro noe sånt? Skulle gjerne ha delt kåseriet mitt om glede med dere, men jeg tror det rett og slett ville ha blitt for ironisk. "Glede" lisssssom.

Jeg har 2000 gratis sms som må brukes opp på en måned, for en fantastisk følelse!
Jeg har absolutt ingenting å skrive om!!

Villmark er forresten niern på nrk2 på søndag, sånn om dere har lyst til å se religionslæreren min

Hvor mye nyco er for mye nyco?

Cheese!!

Jeg må tilstå noe: Jeg elsker BIFF! De er så fantastiske at de setter opp en storskjerm på Festplassen midt i Bergen by og lar oss bergensere se Wallace and Gromit - the movie- helt gratis! I ekte bergensk stil var det selvsagt regn og vind, men som det har stått i nyhetene i det siste; det er varmerekord i Bergen for tiden, så det gjorde liksom ingenting. Selv om det kanskje var litt kjølig, så er det jo faktisk oktober og jeg frøs ikke, men det har kanskje noe med det faktum å gjøre at jeg snyltet litt varme av Daniel, snile pusegutten min. Og filmen var fantastisk artig!! Geniale menneskene, som har klart å finne på så mye genialitet!

Og så spiste meg, Ingrid og Dannyboy kake etterpå. Kake må til, spesielt når mr.D er så flink og hyggelig at han kjører både fram og tilbake fra byn for å se film med oss. Akkurat i dag tror jeg jammen meg jeg er veldig glad i ham. Mif!

BIFF er for de uvitende; Bergen Internasjonale Filmfestival

Uvitenhet er drivhuset der de forferdeligste blomster gror

Half the night I waste in sighs,
Half in dreams I sorrow after
The delight of early skies;
In a wakeful doze I sorrow
For the hand, the lips, the eyes,
For the meeting of the morrow,
The delight of happy laughter,
The delight of low replies.

Medlem av: Dirty Dancers

Høstferien er ferdig og den forsvant egentlig ekstremt fort, for alt det mest artige var på slutten. Jess, for det var fest på torsdag, der meg ikke drakk noe særlig mer enn 2-3 glass hvitvin og dermed var sikret godt humør en god stund fremover. Og så var det folk der jeg ikke hadde sett på 2 år eller noe, så ganske fornøyd med å få hilse på.

Fredag skulle det egentlig ha vært futurama-kveld, men det måtte vike for både nytt på nytt, nyeste episoden av one tree hill og hele 3 episoder av lost. Vi hadde det ekstremt artig igrunn, for vår kjære kjæledegge Daniel joinet oss, han er for tiden med på omtrent alt, siden han nettopp har fått lappen og fikk låne moren sin bil (ble vekket på onsdagen og dratt med på "biltur" ut i hutiheita).

Lørdag ble det som planlagt en finfin bytur. Ingen fiskevenn joinet (se tidligere innlegg), men altså, jeg klarer helt fint å ha det artig på byn uten nevnte venn, ikke det at jeg har noe å sammenligne med, for det skjer alltid noe hver gang jeg inviterer saken, som gjør at han ikke kan være med (jeg mistenker pysethet eller misliking av ikke-fult-så-edru-Kris, kanskje). Kris og Red danset assen av seg, ingen tvil om det, jeg har fremdeles gangsperr og merkelige flashbacks om kinky dansing.

I dag (mandag) tok jeg meg liksågodt enda en høstferiedag, skole virket så meningsløst å bedrive dagen med. Jeg er så lat.. I morgen har jeg prøve i særemneting, det er ikke noe særlig artig, sånn egentlig. For den siste boken jeg skulle lese var ekstremt kjedelig, så jeg bare hoppet over midten og merket egentlig ikke forskjellen (jada, jeg vet, blasfemi).

Nå skal jeg se på Brad Pitt i noen timer, NRK2 beckons

Til verdens informasjon

Jeg blir GAL av de effings spam-kommentarene!!!

(spam-filteret suger)

A long long time ago in a magic kingdom far far away

Morten B says:
   Snåle mi jente, vil du deg gifte, Så ska
   no eg vera guten din, Det kan du helse heimat til pappa din
Morten B says:
  - Gåte


Addict

Hei, jeg heter Kristine og jeg er avhengig av kaffe.

Lost

Nå har jeg akkurat sett den nyeste Lost-episoden, og gjett hva? Jeg ble ikke skuffet!!! Hihihih! Så überfantastisk å se lost igjen at jeg nesten føler meg en liten smule fanatisk.. Bare nesten.


Min kjære Kakesmule Vibbi har ellers skrevet et litt finurlig dikt jeg har lyst til å dele med dere:


Mif er et ord
Kaffen er god
Og så blir det fred på jord


Hun er litt merkelig (litt Phoebe fra friends faktisk)

Dumhet?

Det er kaldt, det er høst og det blåser. Etter all logikk burde jeg sitte inne med et pledd rundt meg og en god kopp te akkurat nå. Kanskje pleie restene av forkjølelsen min med litt Sheridan's kaffelikør også. Men neida, jeg sitter ute på trappen og fryser. Hvorfor i allverden sitter halvsyke meg her ute? Jo, det har seg slik at nøkkelen min tilsynelatende ikke virker i ytterdøren. Jeg har prøvd å åpne alle dørene, sjekket om det er noen åpne vinduer, skreket og sparket litt, til ingen nytte. Min mor, som til vanlig er svært så distré har låst huset så godt at det kan ligne litt på godeste Fort Knox (ikke det at jeg vet hva fort knox er altså, jeg har bare hørt sammenligningen før og føler meg ekstremt smart nå.). Det som gjør ting verre er at katten min sitter innenfor og ser dumt på meg, like før han klør seg i hodet, ser det nok. Skulle ønske katter kunne åpne dører..

Det er i slike tider at jeg elsker at vi har wlan, selv om det til tider kan være ganske ustabilt. Snart tomt for batteri på lappisen min nå.. Trist


Jeg ringte til mamsen og kjeftet på henne fordi hun hadde låst meg ute. Hun var på jobb, men kom likevel til unsetning (ca. 30 min kjøretur), den damen er meget hyggelig av og til altså, bortsett fra når hun låser meg ute da. Den vimsen

Røysting

Jeg har stemt, jeg er stolt av meg selv. Nå skal jeg selvsagt være klistret til tv-skjermen mens jeg følger med på hva som skjer videre.. Yeah, right.


Jeg pusser opp gangen vår for å finansiere tur til kongeparken i mai. Jeg er nemlig russ, tjohei! Så det er stort sett det jeg har drevet med i weekenden, det og å være barnevakt. Barnevakt om natten er egentlig ganske digg, for ungene sover, det er massa digg på tv, en koselig katt tilstede som liker å ligge på fanget og masse kake i kjøleskapet etter bursdagsbesøk. Og detta får man betalt for. Dermed: Finansiert konsert med Kaizer's Orchestra i november, gleder meg som en heltinne! Thihi.

"You can't fight the tears that ain't coming.."

Ingen blogging på meg i det siste, stort sett fordi sprayblogg.no sin forside ikke vil komme fram, noe som gjør at alt bare er u-nifty og dreper inspirasjonen min.

Den egentlige grunnen: Skole er slitsomt. Sliter litt med å ta igjen folk i Systemutviklingen som ligger et helt år foran meg. Access det her da, koselige programmet som gir meg lyst til å legge alle bøkene mine inn i en database.

Jeg har sett Charlie and the Chocolate Factory (på pc-en altså, fikk av en kamerat), den var enda bedre enn jeg trodde den ville være, og det sier litt...

Jeg har også "rånet" med noen av  vennene mine i Bergen sentrum med musikken til Super Mario på full guffe. Vi fikk en del merkelige blikk. Trodde vi skulle dø av latter gjorde jeg.

Den samme helgen var også Oslo filharmoniske orkester og Sissel Kyrkjebø en tur innom Bergen for å ha Ringenes Herre konsert. Det var så fantastisk at det var bare grinefint... I to timer sto jeg, Ingrid, Vibbi og Line og gjenopplevde genialiteten som filmene er. Var bare nam.Fuelled by lemons

"Jeg drømte om deg i natt. At det var jul og du satt i armkroken min og vi så på tegnefilmer på rommet mitt..."


Jeg er forkjølet, dermed er alt bare teit og vanskelig. Bah

Matpakke

I det siste har jeg klart å ta med meg min egen skolemat (i motsetning til å spise av Ingrid sin evt. kjøpe kantinemat med Ingrid sine penger..). Hvordan klarer morgengretne meg dette her? Lager maten kvelden i forveien og legger den i kjøleskapet, genialt, men ikke alltid like lett å huske den når morgenen kommer. Jeg fant nemlig en genial oppskrift på et ganske så tasty pålegg! Oppskrift følger selvsagt:


Tunfiskkrem (høres utrolig ekkelt ut, men gi den en sjanse!!)

1 boks tunfisk i olje (man kan visst bruke kylling i steden, men jeg foretrekker chicken of the sea)
1 vårløk i biter
1 eple i små biter (holder med et halvt, tro meg. Og er ikke absolutt nødvendig heller)
1-2 ss kesam (eller rømme om du vil)
1-2 ss majones (lett, tung, med sitron evt. byttet ut med rømme eller kesam, hva enn som tilfredsstiller din gane)
1 ts karri
salt
(etter smak, meg elsker trocomare urtesalt)

Og så rører du hele herligheten sammen og har det på en brødskive/rundstykke/baguett/polarbrød sammen med litt salat og tja, agurk? Litt Big Bite stil over den heren maten her igrunn. Me likes!!

Våkneredskap

Etter å ha våknet så seint at jeg måtte stresse tidlig på morgenkvisten 2 dager på rad har jeg tatt ansvar; Jeg har kjøpt meg ny klokkeradio. Jeg hater den. Den har ikke noen av de supre kvalitetene min forige morgenterrorist hadde, som at klokken lyser slik at man kan se den når det er mørkt. Nå mangler det bare at den nekter å vekke meg med radio... God lyd i den da, men det er sånn omtrent det eneste jeg liker ved den, og det faktum at det ser ut som den er laget av tre, sånn retro tingest som er så in. Hah!


Fant en svart skjorte og en bok av Carl Hiaasen på Fretex da, det er jo ganske kos.


OG i går kjøpte jeg den lenge etterlengtede Eldest av Christopher Paolini, nr. 2 i Inherritance trilogien. Gleder meg til jeg er såpass uthvilt at jeg klarer å lese den uten å sovne.

Leketøy

Spill man blir veldig avhengig avI dag sluttet jeg i spansken. Jeg hater den læreren noe så intenst... Så nå skal jeg ha systemutvikling isteden, sammen med mine andre studieretningsfag; engelsk og brukersystem. Masse data det.

Bærtur

I dag har jeg vært på skolen, selv om klokkeradioen min bestemte seg for å streike. Jeg er absolutt helt avhengig av det ekstremt irriterende maset til folkene på Radio1 Bergen om morgenen.. Den beste måten å få meg opp på? Sett noe irriterende som lager lyd i enden av rommet.. Når jeg tenker etter er dette kanskje også grunnen til at jeg er ekstremt morgengretten, til jeg enten får te eller en hyggelig person å preike med (speilbildet mitt teller liksom ikke...).


Da jeg endelig kom meg hjem fra skoleorket (egentlig ikke så gale, men det hører liksom med å klage litt), fant jeg meg selv sittende på kontorstolen min foran lappisen min. Så begynte det å kverne. Hva i allverden skulle jeg ta meg til til det ble forsvarlig å legge seg? (dvs. etter kl tolv) Jeg fant ut at jeg ville ta meg en tur ut til bærbuskene i hagen. Fant meg noen stikkelsbær og begynte å gumle, jada, alt var fryd og gammen, helt til jeg hørte rasling bak meg. Snudde meg forsiktig og forventet enda en huggorm.. Kravlet meg forsiktig bortover mot enden av busken for å titte rundt den. Ja, Kris Snikende Ullteppe, det er meg. Og hva får jeg se? To høns. Våre høns faktisk. Frittgående som de er vandret de rundt i hagen. Jeg bestemte meg for å mate dem med stikkelsbær, de ble gansk glade. Eller, i hvert fall så glade som høns kan se ut. Har de seriøst noen ansiktsuttrykk i det hele tatt?


Bærplukkingen ga mersmak, så jeg plukket 3 liter solbær for papsen uten at han spurte meg om det. Jeg sjokkerte begge mine foreldre med min anti-tiltaksløshet. Ja, jeg er tøff.Utdrag av fremtidsdrømplanen til meg og Vibecke:


Vibbi | Jolene says:

bokkafe hadde vært artig

Vibbi | Jolene says:

kan ha innsammling av bøker også

Kristine | says:

hadde vært eeevig digg tenk

Kristine | says:

jepp

Kristine | says:

uønskede bøker som trenger et hjemLitt senere:
Kristine | says:

om vi ikke finner på noe mer fornuftig før vi er like 25, så kan vi teste

Vibbi | Jolene says:

jup, bokkaffe

Vibbi | Jolene says:

faktisk, jeg tror det kunne blitt dødsbra

Vibbi | Jolene says:

for det er sånn,,ingen bokkaffeer i byn

Kristine | says:

nettopp

Kristine | says:

det er kafeer og det er bokhandler.. MEN ikke begge deler i ett

Kristine | says:

thihihi

Vibbi | Jolene says:

akkruatt

Vibbi | Jolene says:

jeg ser for meg en på et hjørne

Kristine | says:

dude.. dette kan funke

Kristine | says:

jaha!

Kristine | says:

med uteplasser også

Vibbi | Jolene says:

mhm


Se og le

Ingvild gav meg link til den artigste mentosreklamen som har gått på tv..

 

 

Jeg ser ikke lenger på skoleåret med gru, det ser faktisk ut til at det kan bli ganske alright =)


Ettertanke

Etter koffertinnlegget mitt har jeg tenkt over en ting; jeg er jo ikke en singleton i det hele tatt, sånn egentlig...

 

Meget forvirrende verden, der jeg har en Ting, men han har ikke meg... Blah, håper jeg finner ut av dette snart, holder på å drive meg til vanvidd!!


Overtrøtthet; ikke døm en stakkars liten koffert

Kristine | Whoops says:

ingvild, jeg har en ting jeg må fortelle deg..

Kristine | Whoops says:

info jeg bare føler du må ha

Ingvild says:

do tell

Kristine | Whoops says:

babyolje kan ikke brukes som glidemiddel

 

Litt senere:

 

Kristine | Whoops says:

har du lyst å snakke om sexlivet ditt ingvild?

Kristine | Whoops says:

jeg er her for deg

Ingvild says:

hehehe

Ingvild says:

du sitter og ler nå gjør du ikke?

Kristine | Whoops says:

 you know me too well

 

 

Dette innlegget er til ære for Ingvild og Torbjørn, som jeg er ganske sikker på har blitt offisielt sammen. De oppfører seg i hvert fall slik, og det er bra nok for meg. 

 

Singletons har full rett til å plage par. Fordi det er så morsomt.


På 'an igjen

I dag har jeg vært på skolen, igjen, uten forsovelse. Hvor stolt er ikke jeg?

 

Skoledagen var jo selvfølgelig fullpakket av spenning. Først var det det å møte kl 8, det gikk jo forsåvidt ganske greit. Så fulgte 3 timer med stort sett tomprat og 1 time boksalg i kantinen. Og SÅ skulle det bli utdeling av mat: 2 hotdoger til alle. Jada, det gikk jo selvfølgelig som fot i strømpe. Utdelingen begynte 1 time før den skulle den gitt, så lille meg som ikke hadde tatt med seg skolemat fikk ikke mat, for der gikk det visst tomt gitt. OUTRAGE!! Seriøst, skal de aldri lære at ungdommer er sultne dyr?

 

Meg sur ble, ja. Klarte til og med å klage om det til alle jeg fikk tak i som gadd å høre på meg (les: mine stakkars jævler av noen venner).  Jaja, fikk vel bare finne meg i det fant jeg ut etter enda 1 time med venting. Hva vi ventet på? Joda, å være faddere for 1A, heldige oss. Vi fikk ikke sånne koselige ting da vi var førstiser. Ikke trengte vi det heller, skal man ikke liksom lære seg å klare seg selv når man har begynt på VGS? Om de behandler folk som unger kan de ikke forvente at de ikke skal oppføre seg som det. Jayzus.

 

Etter skolen busset vi inn til Ze City for å sitte på gaten og selge skolebøker. Beste med hele dagen. Tjente 1K på å sitte der i 2 timer. Slett ikke dårlig i det hele tatt. Toppen på dagen var da Ingrid og Vibbi gikk for å kjøpe mat og kom tilbake med en banan i boks til meg. Seriøst altså, en boks formet som en banan til å ha en banan i! Genialt etter min mening, så blir i hvert fall ikke bananen most. Man vil ikke spise mos når man egentlig har lyst på banan, no siree.


Skyt meg...?

Jepp, da går jeg offisielt på allmenn vk2. Meget spennende altså. Helt sant.

 

Åjada, grusomheten av alle grusomheter: Jeg har fått den verste læreren jeg noen gang har hatt, i spansk. Jeg liker faktisk det faget, men nå kommer jo hun til å ødelegge alt..

 

I morgen er det bokdag på skolen. Jess, alle tar med seg gamle skolebøker og selger dem til uvitende folk som er yngre enn dem. Man kan f.eks. bare selge boken man har til samme pris som man kjøpte den, selv om du er den tredje personen som har brukt den. Ny i fjor, yeah right. Uærlig kanskje, men vi må jo finansiere bøkene våre og skolematen på en eller annen måte, må vi ikke?

 

Jeg begynner ellers 8 hver eneste dag. Jeg ser for meg at det blir en del forsoving på meg. En god ting er jo at jeg bare kan ha vekkerklokken på det samme hele tiden, i fjor hadde jeg litt problemer med akkurat det, jeg vil faktisk påstå at det var grunnen til minst 50% av forsovingen min forrige skoleår.

 

Det som skremmer meg nå er at jeg "snart" er ferdig med vgs og må finne ut hva jeg vil gjøre med resten av livet mitt. Fysj.


Skole? Hva er deeet?

I dag har jeg hatt 1 hel skoletime. Læreren jeg hadde i den timen var såpass dum (hun er egentlig veldig snill altså) at hun nevnte at fraværet vi får fremover nå ikke teller (det blir altså ikke ført på vitnemålet eller hva det nå måtte være). På vei opp til gymsalen/hallen for å ha årets siste kroppsøving bestemte meg og Roger oss for å bare gå. Vi så virkelig bare ikke poenget med å være der. Vi tuslet til byn og fikk Vibbi (som hadde forsovet seg *kremt* som vanlig) til å komme inn og være med oss. Dette endte med diverse varekjøp:

 

 • En stykk turkis termos til 39 kr fra vårt elskede Ikea
 • En stykk klokke til 10 kr med pendel også fra Ikea (artig sak som nå henger på badet mitt)
 • Bailey's-is fra Haagen Dasz
 • Og i Vibbi sitt tilfelle: 2 vakre bøker og en termos der også gitt (vi er sååå klare for å sitte på en benk i byn i sommer!! Med bok og termos da selvfølgelig..)

 

Vi skal til byn i morgen også. Vibbs skal ha seg sko vil jeg tro. Hihi, det riiiiimte.

Jeg elsker forresten lister.


Oth

Da har one tree hill gjengen sett ferdig sesongfinalen i sesong 2. Ingen flere episoder. Vi føler en slags tomhet.

Dæven så jeg gleder meg!

Håhå folkens; The Chronicles of Narnia teaser trailer!! Gleder meg vilt!

Breathe without an answer

Den planlagte byturen ble ikke noen bytur i det hele tatt. Vi dro jo altså inn til by'n omtrentlig i 23-tiden skulle jeg tro, men istedenfor å gå på Ovenpå som vi hadde planlagt, endte det med at vi bare satt hos danny og drakk (meg og litt Line) og slo folk (meg). Roger ble sur og gikk hjem kl 00, mens meg og Line tok nattbussen kl 03.30. Den bussen går ikke helt hjem til meg, så full Kris bega seg ut på en 2 km lang spasertur som innvolverer en 500-ish lang, veldig mørk slette. Jeg har som mange sikkert vet ikke kondis i det hele tatt, men akkurat da var jeg ekstremt paranoid og livredd for min egen skygge, så jeg bestemte meg for å løpe hele veien. Noe jeg gjorde. Har aldri hatt så høy fart på beina før i hele mitt liv. En ganske artig opplevelse, dog litt humpete for forvirret, beruset hode.

 

Lørdag gikk meg og mamsen på peppes og kjøpte tortilla chips og dip med oss hjem etterpå. Eurosong contest må vite! Gammel tradisjon vi har. Mamsen er veeeldig flink til å tippe hvem som kommer på topp. Hun er litt skummel innimellom.

 

Søndag våknet meg seint og dro så til Ingvild for å gjøre prosjektet i engelsk vi har hatt en måned på å gjøre. Vi er veldig flinke til å begynne i heeelt siste liten. Jeg liker å tro at vi jobber best under press. Hadde fremføring i dag, fikk 4, noe jeg synes er ganske bra til å være noe vi har jobbet såpass lite med. Er egentlig bare glad for at vi er ferdig med det. Jayzus. Resten av klassen har veldig vanskelig for å tro at vi fikk såpass "dårlig" karakter. Tror de glorifiserer meg og Ingvild litt jeg. Ihvertfall når det gjelder muntlig. Skriftlig kan vi, jeg fikk 6 på heldagsprøven/tentamen. Kanskje mamsen kjøpe en fiiin liten Marian Keyes bok til meg nå, siden jeg er så flink (jeg blir aldri voksen).

 

NowPlaying: The Mars Volta - The Widow (anbefales!!)


Testing testing

The Dante's Inferno Test has banished you to the Sixth Level of Hell - The City of Dis!
Here is how you matched up against all the levels:
LevelScore
Purgatory (Repenting Believers)Very Low
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers)Moderate
Level 2 (Lustful)High
Level 3 (Gluttonous)High
Level 4 (Prodigal and Avaricious)Low
Level 5 (Wrathful and Gloomy)High
Level 6 - The City of Dis (Heretics)Extreme
Level 7 (Violent)Very High
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers)High
Level 9 - Cocytus (Treacherous)Low

Take the Dante's Inferno Hell Test

Alt annet enn å øve til tysk gitt

Your dating personality profile:

Liberal - Politics matters to you, and you aren't afraid to share your left-leaning views. You would never be caught voting for a conservative candidate.
Outgoing - You can liven up any party. You've got a way with people and have little difficulty charming your dates.
Adventurous - Just sitting around the house is not something that appeals to you. You love to be out trying new things and really experiencing life.
Your date match profile:

Big-Hearted - You want someone compassionate, someone gentle and kind. A loving, nurturing person will fill that hole in your life.
Practical - You are drawn to people who are sensible and smart. Flashy, materialistic people turn you off. You appreciate the simpler side of living.
Adventurous - You are looking for someone who is willing to try new things and experience life to its fullest. You need a companion who encourages you to take risks and do exciting things.
Your Top Ten Traits

1. Liberal
2. Outgoing
3. Adventurous
4. Funny
5. Practical
6. Big-Hearted
7. Intellectual
8. Wealthy/Ambitious
9. Traditional
10. Sensual
Your Top Ten Match Traits

1. Big-Hearted
2. Practical
3. Adventurous
4. Funny
5. Outgoing
6. Conservative
7. Intellectual
8. Traditional
9. Sensual
10. Romantic

Take the Online Dating Profile Quiz at Dating Diversions

Vel, er ikke jeg kjedelig...

DisorderRating
Paranoid:Low
Schizoid:Low
Schizotypal:Moderate
Antisocial:Low
Borderline:Low
Histrionic:Moderate
Narcissistic:Moderate
Avoidant:Moderate
Dependent:Moderate
Obsessive-Compulsive:Moderate

-- Personality Disorder Test --
-- Personality Disorder Information --


Våkenhet?

 

 

Sånnderen har jeg brukt penger på idag, lurer på om den virker evt. er god? Mangler bare en mini-vannkoker til rommet mitt nå, så kan jeg bo her, sånn uten å måtte bevege meg heeelt til andre siden av huset (der kjøkkenet og vannkokeren er altså). De har koffeinpiller på samme butikken, lurer på hva de koster gjør jeg. Damn, ThinkGeek skal få gjennomgå når jeg får mitt nye voksenVisa for ikke å snakke om Amazon.. Blakkhet here I come


Paris

 

 

Yup, jeg er tilbake fra Paris og har til og med hatt en mattetentamen.

Må si at Paris er en fantastisk by! Kan ikke tro jeg ikke har vært der før nå! Utrolig masse fint å se på, mange fine steder å ta seg en rusletur, dog veldig mange par som ser veeeldig forelsket ut og sånt. Og, selvfølgelig, maten man spiser har iiiingen kalorier. Damdidam.

 

Vi bodde på Montmartre, omtrent rett ved siden av Moulin Rouge og helt rett ved siden av Montmartre gravplass, som var veldig stilig, men skummel. OG så var vi på Salvador Dalí utstilling. Fantastiske mannen! Kjøpte meg et "smeltet klokke smykke" om man kan klare å se for seg en klokke i sølv som har smeltet rundt et tau omtrent som på treet på bildet nedenfor, da har vi det.

 

 

Jeg har på 4 dager klart å gå fra å være veeldig lite turistete til helt ekstremt. Har kjøpt 10 små eiffeiltårn nøkkelringer (til mine venner, ikke meg), en alpelue og minisjampiser. Også bursdagspresanger da, hvorfor har alle bursdag nå? Bare fordi jeg har litt penger for øyeblikket det kanskje? Ellers veeeldig gøy å snakke med fransk aksent, selv om jeg på ingen måte kan språket. Bilder fra turen kan man se her, hele 141 stk.


Pakking, igjen

Jeg innså akkurat at jeg skal til Paris på fredag. Det er ikke så veldig lenge til at det gjør noe. Dæven, jeg må pakke...

Edgar Allan Poe - Lenore

Ah, broken is the golden bowl! the spirit flown forever!
Let the bell toll!- a saintly soul floats on the Stygian river;
And, Guy de Vere, hast thou no tear?- weep now or nevermore!
See! on yon drear and rigid bier low lies thy love, Lenore!
Come! let the burial rite be read- the funeral song be sung!-
An anthem for the queenliest dead that ever died so young-
A dirge for her the doubly dead in that she died so young.

 

Resten finner man her om man skulle være interessert


For et hendig sammentreff

Ithilgalad = månelys = moonshine = hjemmebrent


Piece of cake?

Jeg har som vane å kalle vibbi for kakesmulen. Jeg ante ikke at slikt kunne provosere henne til å hive en ekte kakemsule på meg under engelsktentamen. Jeg spiste den liksågodt, siden den hadde flydd så langt bare for å besøke meg og de klirrende lysrørene som var plassert så hendig rett bak meg.

Nim hadde også ganske artig oppførsel etter å ha sovet i star wars kø utenfor konsertpaleet i helgen. Ikke mye søvn der i gården nei. Ergo napping i hestehalen min da jeg prøvde å være seriøs og skrive om raseskilleting i sørstatene i usa. Det gikk jo som det måtte gå.

 

Efter tentamen tuslet meg og Vibbi en tur til byn. Siden vi ikke hadde noe bedre å ta oss til (joda, vi hadde nok det, men vi gadd ikke se etter bursdagspresang til roger) så tok vi turen opp til Dhani vi. Der fikk jeg jammen meg smisket til meg en ngt-penn til Vibbs og spist opp kjeksene som roger la igjen der sist gang det var oth-kveld (skal se ny episode hos dhani i morgen.. hihi..). OG vi fikk sjokoladekake!! Og siden dhani er allergisk mot omtrent alt og jeg glemte å ta zyrtec'en min i morges fikk jeg en liten blå pille av ham. Fordi jeg er så søt og snill og grei, selvsagt.

 

Maset om pannekaker tar aldri slutt i dette huset. Den siste måneden har jeg laget pannekaker til mine foreldre omtrent 5 ganger i uken. Ser ut til å ha blitt fast desert eller noe. Me pancakemaster.


Tittel

Noen protester når det gjelder amputasjon av tittel på bloggen min? Let me know.. We'll have a poll!

Phew

JAA!! Ferdig med den fænkens fremføringen i geo, og jeg tror faktisk vi gjorde det ganske bra. Var jo som alltid noen som var hakket bedre enn oss da; Powerpoint-presentasjon, film osv. Vi hadde våre trofaste transparenter og var egentlig ganske så fornøyd med det.

Kom hjem kl 12 i dag jeg. Hadde store planer for de 5 timene før mamsen kom hjem. Men neida. Klarte jeg ikke å sovne på sofaen da? Jeg kommer aldri i verden til å klare å lese ferdig Garman&Worse til i morgen. OK, kanskje om jeg legger litt godvilje i det, men da skal jeg være motivert da.. Håhå..

Jeg har begynt å bruke opera istedenfor IE. Bloggen min ser ganske fucked ut i denne nettleseren her, så beklager til dere andre som måtte oppleve denne grusomheten av svææære bokstaver i tittelen. Nesten så jeg vurderer å betale for å få det fikset. Blah. Lært meg litt html har jeg også, for den mest nifty editoren til sprayblogg funker ikke i opera. Akkurat det synes jeg er litt lite snasent av dem. Norsk og greier. Hva har skjedd med solidariteten?

Ettertanke: Ble ferdig med slemme, grønne boken ved navn Garman&Worse kl 2.30 OG klarte å stå opp uten forsovelse da lyset kom, man oh man jeg er dyktig.

Død over geografi

Da tror jeg så sannelig vi klarte å bli ganske så nesten ferdig med prosjektet vårt. Evig lei av prosjekter. Spesielt i samfunnslære og geografi, der vi tilfeldigvis har samme lærer. Noen som ser en rød tråd her kanskje? Hm?

Jeg er high på koffein og aspartam, help?

42

Vil ha!

Om jeg var rik, ville rommet mitt ha vært 42 og alle skulle hatt håndklær

eRik har informert meg om fantastisk ting på nrk2. Jeg mener det. Gliset gikk nesten rundt her. H2G2 Tv-serien, på nrk2 hver onsdag. Me happeh.. Yeah!

Ikke det at den er noe særlig bra, men sant, slikt er alltid artig. Med mindre det er LotR-tegnefilmen; The ultimate crap of the universe

Ach so

Jeg var altså på fest med tyskere på fredag, forrige innlegg var ikke noe særlig misledende, sånn egentlig. Jeg hadde det veldig artig. Jeg snakket tysk til dem og jammen meg snakket de tilbake også! Jeg ble nesten litt imponert. Men det så ut til at de foretrakk å snakke engelsk, jeg er ikke noe særlig flink i tysk, ikke engang på fylla. Triste saker.

Kan nå stave synonymet til Genau som man kan se i overskriften der *peke*, tyske Björn insisterte på å lære meg det. Vi hadde det veldig artig med å si alfabetet på tyske språket. Kris ble ledd av.

På lørdag var den store dagen for hangoveren fra helvetet. Fikk virkelig vist seg fram, brukt sine 5 timer med berømmelse til ytterste punkt. Jeg sovnet heldigvis etter å ha prøvd å få i meg en god del væske og en matsmule. Da jeg våknet var jeg helt fin igjen, nesten, sånn bortsett fra sløvheten. Den evinvinnelige sløvheten.
Fikk besøk av Vibbi, Red+Frode og Ingrid. Vi grillet og så dansefilmer. Fantastisk kveld. Footloose, Dirty Dancing og Flashdance. Synthpop var et faktum.
Sorry for at du ikke fikk pannekaker Vibbs, vi tar det neste gang akai?

Ellers har jeg utrolig mye å gjøre på skolen. Ikke ringere enn 4 prosjekter som alle har fremføring til slutt. Jeg har sceneskrekk av verste sort. Den som innvolverer stamming, kaldsvetting, svimling osv.. The list goes ever on.

Norsk: lese ferdig urkjedelig bok av Kielland til torsdag, jeg er vel omtrent halvveis. LSC er såå mye bedre enn Kielland.. Fire store? I spit on you!
Engelsk: Stort muntlig prosjekt som tilsvarer det skriftlige jeg hadde før jul i viktighet
Spansk: Mat fra Catalonia (lage den skal vi også)
Geografi: Kulturlandskap (fremføring på onsdag, har ikke begynt enda)

Jeg sliter litt

Jayzus

Nå har meg og mamsen delt en flaske vin og snakket om livet. Den røde vinen gikk tydeligvis rett til hodet på min mor, det ble antydet at jeg kom til å bli romantisk involvert med både den ene og den andre av mine manlige venner. Jeg lot være å fortelle henne om den det faktisk har skjedd noe med. Best å la akkurat det gå sin gang uten at mamsen maser.

"Så hva er det med han der Roger? Er han homofil eller noe? En kan nesten ta han på øynene uten at det gjør noe! Svigermors drøm, det er deeeet han er!"

Som sagt; rett til hodet på henne.

Tea me

Jeg har sånn dag der jeg bare ikke blir mett i dag, så jeg laget meg havregrøt. Det hjelper mot det meste. Ja-a.
Mars Volta var på svisj i dag, for et nederlag.. Svisj! Av alle steder!!

Jeg ønsker meg The NeverEnding Story..

Om hår på beina

classic dhani sier:
*krype opp etter leggen til og*
Kristine | Get out of my head sier:
leggen min er hårete btw
classic dhani sier:
min og
Kristine | Get out of my head sier:
jeg vet
classic dhani sier:
men hvorfor er dine det?
Kristine | Get out of my head sier:
det er kaldt, trenger den ekstra varmen
classic dhani sier:
grmf
classic dhani sier:
ingen legge kryping før det er fikset
Kristine | Get out of my head sier:
ha ha ha
classic dhani sier:
no kryping for you!
classic dhani sier:
next please!
Kristine | Get out of my head sier:
så du takler ikke hårete jentebein du?
classic dhani sier:
foretrekker hårfri
Kristine | Get out of my head sier:
hvor mange jentebein har så du opplevd nærkontankt med?
classic dhani sier:
føler at det er et lurespm
classic dhani sier:
nok til å vite at jeg foretrekker hårfri
Kristine | Get out of my head sier:
om mine bein skal være hårfrie skal dine også være det
Kristine | Get out of my head sier:
det er jo bare rettferdig
classic dhani sier:
nåja
classic dhani sier:
det er ikke reelt rettferdig
Kristine | Get out of my head sier:
oh really?
classic dhani sier:
så du foretrekker gutter uten hår på bena?
Kristine | Get out of my head sier:
dere har ikke hår, dere har pels
Kristine | Get out of my head sier:
hår hadde gått grett
classic dhani sier:
meget sant
classic dhani sier:
pels går ikke?
classic dhani sier:
det viktigste er vel egentlig at du ikke har bart
Kristine | Get out of my head sier:
hvem har sagt at jeg ikke har det?

Heia

Vil du vite noe utrolig interessant? Selvsagt vil du det! Jeg hadde tyskprøve i dag. Det gikk ikke så bra. Gikk til og med så dårlig at jeg måtte trøste Roger litt etterpå. Vi er flinke elever vi!

Har kommet fram til at jeg er i såpass godt humør and stuff at jeg kan klare helt fint å være venner med hvem som helst (bortsett fra rosa fluffbunnies..). Derfor fant jeg ut at jeg skulle utforske et "gammelt" vennskap og se om de fremdeles lever. Det ser ut til at det gjør det.

Meget eplete

Jeg har klart å lukke webcam-vinduet.. Jeg er sterk. Eller bare litt high på darjeeling te. Det er mange muligheter!

Tror jeg begynner å bli distré (mer enn vanlig). I sted skulle jeg hente meg en kopp kaffe og en tortillalefse med smeltet ost. Jeg kom tilbake med en kanne(!!) te og et eple. Hva er det som skjer med verden?

Jeg har vært i utrolig godt humør siden jeg kom hjem fra Wien (og forsåvidt mens jeg var i Wien også..). Skolen virker til og med mindre traurig. Og ikke er jeg syk heller. Something fishy's going on here, and it isn't Nemo..


irc, ganske sent på kvelden

19:58 <Quarryman> hmm.. mon tro hvordan man enklest får laget en skilpadde
19:59 <Grumsy> lage?
20:00 <Quarryman> eller skaffet
20:00 <Quarryman> ikke levende vel og merke
20:00 <Quarryman> og stor nok til å stappe litt hardware iTitter

Min nye hobby er litt tragisk. det har seg nemlig slik at en uhm.. kamerat av meg har satt opp webcam slik at man kan se stuen i leiligheten til ham og mr. Roomie. Jeg mener det, jeg sitter klistret til skjermen. Dette er jo rene realityshowet... Sånn nesten ihvertfall og uten lyd. Ikke gjør det noe at kameraten min er litt tasty heller. Så nå sitter jeg egentlig bare og venter på at det skal skje noe, faktisk sløser jeg bort tid på å skrive her.. Hm..                           Isn't it fascinating?


Insane Nimster


Ingen kommentar

Klink Klink!!

Bare 4 skoletimer i dag sier du? Fantastisk!!
Kris og Nim tok seg altså en liten vårtur til byn etter skolen. Traff på hyggelige mennesker som Mr. Lindseth og Mr. Brakedal, preiket med dem til de måtte ta bussen hjem og kjøpte oss rullekebab. Vi ruslet litt og nøt vårværet til det fulle ved å sette oss inntil en av veggene på zachariasbryggen. Desert! Vi måtte da ha desert? Jaha! McFlurry! Spiste den på trappen til frikirken, fine trappen (en helt vanlig trapp faktisk..). Nim skulle ha seg hårfarge (lillaaa), så vi trakset opp til witchy bitchy, fant hårfarge, ble spurt om å lukte på diverse luktesaker av en dude som tydeligvis hadde planer om å gjøre noe hyggelig for kjæresten sin,  og så trasket vi tilbake til torgallmenningen. Det ble der bestemt at vi skulle kjøpe oss en Smirnoff Twisted Berry hver for å feire våren. So we did =)

H2G2

Til alle Hitchhiker's guide to the galaxy fans; jeg har funnet en trailer der man får høre Marvin the Paranoid Android snakke!! Lookie!!

En vårdag i mars

Første skoledag etter påskeferien har slett ikke vært så gale. Riktignok begynte den med en matteprøve som gikk rett til hades (noen hadde glemt boken på skolen før hun tok ferie). Kris og Vibbs hadde også fremføring i samfunnslære i dag, vi trodde vi var trygge, siden vi var nr.8 på listen, men neida, i siste sekund drar damen oss frem dit. Jaja, like grett å være ferdig med det. Kris var egentlig litt stum på denne heren fremføringen, men Vibbi, åh den Vibbi! Tok helt av! Jeg er stolt av å ha vært på gruppe med henne! *glise*

Midt i denne heren fremføringstimen kommer studieinspektøren inn og sier at norsklæreren vår er syk og at vi dermed får fri de 2 siste timene. Fantastisk (ikke at læreren er syk da, for hun er egentlig veldig koselig)!. Det ble først foreslått å se One Tree Hill hos Daniel, men han hadde visst en eller annen viktig forelesning. Det ble derfor bestemt at vi skulle ta oss en tur på Festningen/Sverresborg igjen, siden 2 av oss aldri hadde vært der før (Vibbi og Ingrid). Dro til byn, sendte for sikkerhets skyld en melding til Danny og spurte om han ville være med, kjøpte is (pææære is) og trasket opp til Festningen. Åh for en herlig dag! Været var nyyyydelig og nesten varmt. Kris vandret rundt barfott i gresset (litt gjørmete, men likevel) og Roger hev en frisbee langt vekk. Danny dro seg opp dit også, hadde visst ikke våknet før han fikk meldingen og da var det for seint å gå på den viiiiktige forelesningen. Like greit.
All in all a great day!
 
Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror jeg har prøve i spansk i morgen og noen har glemt bøkene i skapet på skolen (igjen)


Vibbi poserer nyyydelig (Danny og noen venner av ham i bakgrunnen)


Et sjeldent øyeblikk, der man faktisk klarte å ta et bilde av Ingrid! Jeg er så flink!


Roger er sliten etter å ha hentet frisbee?


Line er tatt av vinden, hihi

Grunnen til at jeg ikke tok noe dugandes bilde av Danny er at han var så teit å gå fra oss til fordel for folk han jobber/har jobbet med. Makan til frekkhet. Selv om jeg hev en frisbee på ham, kom han ikke tilbake (jeg traff nemlig ikke). Ja, jeg er en liten unge av og til :p

Noen bilder fra Wienturen


Artige Lotr-goblets på Flesland


Stephansdomen


Pariserhjulet vi tok oss en tur på (visstnok veldig gammelt)

wien 04
Scrat!

Bøker

bokhylle2
Jeg fant plutselig ut at det ville være artig å poste bilder av noen av bokhyllene mine.. Dumdidum.
Ellers så er det visstnok bredbånd i leiligheten i Wien, så dere får nok hørt fra meg der også. Indeed a bit sweeeeeet. Mja. Hodet mitt er en smule mindre bomull akkurat nå. Jeg takker te med honning og sitron for det. Geniale substansen!


Feber er en fin bil

Våknet med en merkelig følelse i dag, alt svimlet og var artig. Min mor mente at jeg måtte være syk, jeg var selvsagt helt enig, for mamsen har alltid rett når det gjelder sånt. Meg kravlet altså tilbake til sengs, selv om man ikke var noe trøtt etter hele 4 timer med søvn. I går kveld så nevnte jeg at det ville vært artig om meg og mamsen dro til Paris i 17.mai-langhelgen. Litt seinere i dag morges vandrer mamsen inn på rommet mitt og lurer på om vi fremdeles skal dra? Jeg nikker og mumler et ja. Vi skal altså en tur til Paris vi. Artig kan det bli, siden jeg aldri har vært der før. Flinke mammaen min!

Vennegjengens fascinasjon er for tiden kanelkaffe, som ble funnet opp da vi hadde vikingprosjekt (eller vi fant oppskriften bakpå en sukkerkartong). Want some? Bare å ha et par teskeier med kanel oppi kaffefilteret sammen med kaffen det. Yum yum. Og kanel hjelper jo som alle vet mot alt, spesielt sykdom. Og te da, vi elsker te.

Jeg er kjempeforkjølet, noe jeg er et par ganger i året. Mine trofaste følgesvenner (sånn utenom de vanlige ja) er for tiden Otrivin nesespray og en dorull. Testet kleenex med balsam i sted, ganske bra saker! Jeg er svimmel.. Men bare litt! Haha! Uhm... ja.. Lese litt bok eller noe tror jeg er smart.


Budgie

budgie!
Fugl jeg fikk i posten, poserer her foran en av bokhyllene mine. Legg merke til MIF'et i bakgrunnen da.. Hihi.. Jeg liker mif og kanelkaffe!!

I dag fikk Kris pakke fra Japan fra sin grandtante Olaug som der bor. Dette synes jeg er fantastisk, for jammen meg fikk jeg ikke en megastilig fuglebamse i påskepresang? Meg synes dette er genialt. Fikk også postkort av henne for ca. en uke siden, der det sto at hun savnet oss and stuff. Gleder meg litt til å skrive brev tilbake til henne, fortelle hva vi har drevet på med i det siste and stuff. Pakken og kortet var begge adressert til meg, noe de ikke pleier å være, bare til papsen. Me likes. Virker som et slags "dytte til for å få Kristine til å ta litt initiativ". Det funker.

Helgen
Fredagen
fikk vi som har tyskB fri i siste time, derfor tuslet meg, Roger og Ingrid bort til Daniel etter skolen (etter en 20 min lang busstur ja). Vi så 2-3 episoder med One Tree Hill. Kris har klartå få både Danny og Roger hektet på verdens mest såpete serie, Ingrid var hektet fra før. I 17-tiden dro Kris hjem for å jobbe med historie (prøve mandag). Gjorde så i et par timer og sovnet ganske tidlig.
Lørdag tok Camilla turen bort til meg for å gjøre seg klar til byturen vår med Danny og Sondre. Sullet oss inn til byn i 20-tiden og hadde et gaaanske så artig vorspiel hos Dannyboy. Siden dusteDanny ikke ville være med C, Kris og Sondre på konsert gikk vi liksågodt uten ham. Tittet på Colman's Starch <<<<høre musikk om man vil) på Kafé Kalmar (der med Smørsbroen). Fantastiske bandet! Trodde jeg skulle dø på meg nesten. Anbefales! Da konserten var ferdig dro vi tilbake til Danny's, da var enkelte der i litt bedre humør enn da vi gikk derfra (les:alkoholinntak). Gjengen ble dradd ut og rundtomkring. Ene kameraten til kameraten til Danny var ekstremt skummel...

Skumle duden: "Smil da! Du må være glad!!!"
Kris: "Ehh... Nei?"
Skumle duden: "Jeg hater deg!"
Kris: "Danieeel...? Hjeeeeelp?"

Mine to partybuddies dro fra meg i 2.30 tiden. De forlot meg på Kong Oscar, genial biljardbule, om jeg må få si det selv. Dakars Andreas sovnet mens vi spilte.. hehe.. Etter å ha vekket Andreas tok vi turen mot 7-11,da hadde kameratene til Danny også forlatt oss. Det var visst veeeldig viktig å kjøpe nattmat på 7-11.. Så bar det tilbake til bopælen til Danny og Andy , der sistnevnte igjen sovnet. Det ble altså til slutt bare Kris og Danny som hadde nachspiel. Det ble etter hvert på tide å køye, noe vi gjorde sammen, siden seng jo er myyye bedre enn sofa. Varte ikke så lenge siden Daniel kan være ekstremt irriterende om han mener noen tar for mye plass.
Søndag: One Tree Hill og ekstremt mye daffing på sofa hos Daniel. One Tree Hill-gjengen var selvsagt samlet. Will do so again soon I hope, sluttet ekstremt spennende. Hihi..

Fremføring i morgen kanskje? Baaaad... Jeg hater samfunnslære!!

Camilla+alkohol+funny slime= potensielt ekstremt kinky
Birrrr.... D! (bambi)

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om helgen min, men jeg gidder ikke.. Camilla har altså bestemt seg for å ikke være med oss til Wien likevel.. Sort of burst my bubble.. Jaja, jeg har da alltids bøkene mine, de går det an å stole på, koselige bøkene.

Wien

Jo, det har seg slik at jeg skal jo til Wien i påskeferien med mine foreldre. Å reise på tur med mine foreldre er som oftest utroolig kjedelig og innebærer en god del boklesing. Men denne turen blir annerledes! Jaha!! C(amilla) skal være med! Oooog C er 18, så vi kan jo ta oss en del byturer. Dette blir garantert genialt. Endelig gleder jeg meg til å reise, fantastisk!

(jada, jeg vet jeg er heldig som får reise, uansett om jeg kjeder meg på turen eller ikke)

I feel blue..

('I had no choice...')
                            "I had no choice" av Jenny Dolfen

The Nimster's arm

living is easy

Som lovet har vi her Ingvild sin arm..
"Oooh, that looks tasty"


Passive..


   Armen min - Etter dagens dose kjedelig geografitime.. Påvirket av film? Meg? Da burde du ta en titt på Nim sin arm (skal nok klare å skaffe et blinksudd til i morgen. Bare vent!!)

Constantine

I går var underskrevne på kino med seg selv, Red, Broder'n, C(amilla), Mari Metall og Nim.
Meg får nyhetsbrev ting av A Perfect Circle (bare verdens beste band) og har hatt lyst til å se denne Constantine-filmen i en god del måneder. APC har nemlig en sang ved navn Passive på soundtracket. Og jeg må bare få si at scenen den var med i var praktfull! Passet meget bra inn gjorde den også. Så godt som kjenningsmelodien. Thihi.
Filmen i seg selv var ganske så typisk action-film, lite meningsfulle replikker and stuff. Meg likte den dog, selv om det var litt.. uhm.. kristen-ish? Går det an å si det? Jaaada, vi sier det vi. Må nesten se den igjen. Mruah! SeSe.
A Perfect Circle - Passive

"Dead as dead can be", my doctor tells me
But I just can't believe him, ever the optimistic one
I'm sure of your ability to become my perfect enemy
Wake up and face me, don't play dead cause maybe
Someday I will walk away and say, "You disappoint me,"
Maybe you're better off this way

Leaning over you here, cold and catatonic
I catch a brief reflection of what you could and might have been
It's your right and your ability
To become my perfect enemy

Wake up (we'll catch you) and face me (come one now),
Don't play dead (don't play dead)
Cause maybe (because maybe)
Someday I'll (someday I'll) walk away and say, "You disappoint me,"
Maybe you're better off this way

Maybe you're better off this way
Maybe you're better off this way
Maybe you're better off this way
You're better of this; you're better off this;
Maybe you're better off!

Wake up (can't you) and face me (come on now),
Don't play dead (don't play dead)
Cause maybe (because maybe)
Someday I'll (someday I'll) walk away and say, "You fucking disappoint me!"
Maybe you're better off this way

Go ahead and play dead
I know that you can hear this
Go ahead and play dead
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
You fucking disappoint me!

Passive aggressive bullshit

Natt gjør saker og ting med folk...

danny sier:

I am that man upon the stair

danny sier:

The man at whom you stand and stare

danny sier:

Your conscience pricks

danny sier:

And makes you glare

danny sier:

Yet I am here

danny sier:

And you are there

danny sier:

You live your life

danny sier:

I haunt these rooms

danny sier:

For you the sunlight

danny sier:

For me these tombs

danny sier:

Record not

danny sier:

Your mind doeth hold

danny sier:

Of evil doings

danny sier:

And slashes bold

danny sier:

Where once you held me dear as friend

danny sier:

T?was you who brought my grisly end

danny sier:

So if you wish me to go away

?Tis a penance you shall pay

To see me on this stair each day

?Til end of time,

til you go away.


Mer bilder? wow!

De som måtte ønske det kan se alle bildene fra turen til England her

Ingvild sitt syn på turen finner man her og her

Camilla

Gratulerer med overstått 18-årsdag Camilla!!!! Skål!!

Bilder!!

Her er de endelig. De etterlengtede bildene fra englandsturen til Kris og Ingvild. Kvaliteten på noen av dem er litt crappy, men det er fordi alle er tatt med mobilen min og det ikke alltid var så veldig lett å holde den i ro. Var heller ikke alltid så godt lys (fant ikke blitzen når jeg trengte den). Enjoy!


Venter på bussen til Newcastle på Victoria coach station i London
Nim og National express buss

En sak som så fin ut i Newcastle

Enda en fin sak i Newcastle

Forfattaren sjøl foran peisen der vi bodde (hos Nim sin bestemor)

Metroland!!! (metrosenteret ja)

Nim i metroland

Angel of the north (tøffe!!)

En kald Nim med Durham cathedral i bakgrunnen

En litt varmere Nim og nevnte katedral

Nevnte katedral på nært hold

Ekte engelske telefonbokser! Se på dem da, ser ut som om de har klynget seg sammen fordi de fryser (skjønner dem godt isåfall)

Bussmat!

Kaffe Mocca på Starbucks må til. Har ikke tall på hvor mange ganger vi var der. Thihi.

Penshaw monument

Kaaaald Nim på Penshaw monument

Venter på at koffert-kontoret skal åpne (kl 7 altså), slik at vi skulle slippe å drasse på koffert og bag på camden. Victoria er eeevig kaldt kl 6 om morgenen

Kris på Starbukcs på Oxford street i 8-tiden søndag

Om vi liker Camden? Ja, det gjør vi. Hemp ja, klær and stuff :p

Min kjære hånd. På bussen til Stansted på søndag. Sykt trøtt..


England

Nåh, grunnen til at jeg ikke har skrevet på en stund er jo merkelig nok at det har vært vinterferie og jeg har ikke vært i landet. Meg har vært i England sammen med Nim. Meget artig tur, selv om det ble litt i meste laget av bussturer. London - Durham tar omtrent 6 timer. Turen opp gikk fiint, men når vi skulle ned igjen fikk vi ikke sitte sammen og Nim ble sittende vedsiden av en ekkel fyr som stinket. Blah.
Ellers har jeg kjøpt en goood del ting og brukt mer penger enn jeg hadde med meg. La oss lage liste!!

CD'er
Mer de noms
13th step
Lest we forget - Best of Marilyn Manson

Filmer
The crow
Man in the iron mask
The Princess Bride

Bøker
The reindeer people
Wolf's brother
Harpy's flight
The windsingers
The limbreth gate

Stash
Belte (svart med sånne hull i)
Bukse med belte
Nurofen (ja, smertestillende)
Lilla skolisser til docs'ene mine
Emily the Strange veske (jeg liker virkelig den jenten)
Lange svart og rødstripete halvhansker (evt. vanter.. de har ihvertfall ikke tupper)
Lange svart og lillastripete strømper (laaange)
Svart neglelakk
Travel calm tablets (man oh man så woozy man blir av dem..)
Tyggis
Toffees i BigBen tin ting
TeaTree+WitchHazel greier fra boots (bra for min hudtype ja)
Lemsip cold & flu blackcurrant
Bensin-lighter med union jack på (thihi)
Benny Benassi - Satisfaction på vinyl (all hail HVM!! ooonde pengespiseren!!)


Kommer ikke på noe mer for øyeblikket..
Slutten av turen vår tilbragte vi på undergrunnen og Camden. Kom til London kl 6 om morgenen på søndag, ting åpnet ikke før 9.30 og flyet vårt gikk kl 16. Koste oss vi.
Legger ut bilder seinere. Hm. Snø her også. I england stengte de skolene pga. 5 cm snø. Lurer på hvorfor. Kan snøen ha snødd inne skolene? Prøvde snøen å angripe elevene? Mif.


Er vi paranoid?

De som har sett Signs, skjønner seg vel muligens på hvorfor Nim har valgt å ta aliminiumsfolie på hodet... Dette bildet ble tatt i helgen during vår kjære (uferdige) Taken-maraton... Jah, sier seg vel egentlig selv.
taken

Ellers er jeg super-extra-happy for å ha internett tilbake!! Og for å ha fortsettelsen på boken min!! Og for at jeg og Nim reiser til England på fredag!! Steike!!


Søndagsblogg

Vel, på torsdag døde internett hjemme hos oss? Stakkars routeren ble tatt av lynet.. Jeg sørger enda. Mamsen ringte til NGT for å høre hva som nå ville skje. Snille kundepersonen hos NGT (kan det ha vært Danny?) sa at vi ville få en ny router i posten over helgen. Dødsdom. Hadde på det tidspunkt akkurat begynt å skjønne meg på putty og irssi, evig kjipt å ikke få drive med det.. Hva faen skulle jeg ta meg til i helgen da? Leste ut boken min samme dagen gjorde jeg også, og har ikke fortsettelsen.. Mamsen mente jeg burde lese en annen bok mens jeg ventet. HVA?!?! Det går ikke an å bare hoppe ut av en serie på den måten. Det er jo hykleri! Syke damen..

Altså, på fredagen så endte jeg opp med å se episode 3-9 av LOST, geniale serien!! Satt oppe til langt på natt gjorde jeg, evig artig du.

 

Lørdagen våknet jeg i 16-tiden og ble ringt av Nim, Taken-maraton hos Terje? Jaha! Hva som helst (no offence) for å komme seg ut av dødskjedelige huset uten internett!! Det ble altså Taken (meeeget avhengighetsskapende) til den lyse morgen. Kebab og maaasse snop og pepsi max fikk vi også. Alas, vi ble ikke ferdig med mer enn halvparten av episodene, så her blir det encore. Which suits me excellently. Me likes Taken very much.

 

Søndag ble meg og Nim (som sov under et solarium) vekket av eeevig høy musikk utenfor døren vår i 16-tiden. Hva kunne dette gresselige greiene være???!!? Helt fænkens grusomt var det å høre på.. Boyband av et eller annet slag. SÅ gikk det opp for oss. Stig Van Eijk. Å FY FAEN!! Vi ble meget sint og bante og steikte så det ljomet.. Dette forferdelige bråket var altså tegn på at ?nå kjører vi dere hjem?. Bah. Onde mennesker? Men, vi fikk da episode 13-15 av LOST med oss da.. Plaster på såret. Meg har også lånt massa filmer. Vesken min bulger med underholdning, sånn i tilfelle internett skulle bestemme seg for å forbli vekke lenge.. By Jove, I hope it won?t..

Hva skal jeg nå gjøre? Gilmore Girls og One Tree Hill er byttet ut med fotball... HAT!


Roger

Min bror Roger har blitt meget populær etter at han ble filmstjerne, derfor må jeg nesten legge ut et bilde til av ham etter litt masing fra Amygdala. Dakaren har vært ute i vinden her.. Tror jammen meg det var dagen vi så National Treasure. Oh yeah.

johan


Vikingtiden


Gjett hvem som har tverrfaglig prosjekt om vikingtiden? Vi har!
Begynte å jobbe med det i dag gjorde vi og skal holde på med det
helt til onsdag, da det er fremføring. Vi lager film.
Ze group: Kris, Nim, Mippe, Red, Vibbs og Ingrid..
En GOD del latteranfall har vi hatt i dag, men vi er ferdig med 1 hel scene!!!
Kris og Mippe er kor-mennesker. We rule!
I'll keep you posted, kommer folk til meg kl. 10 i morgen tidlig.. Faen..


vs2Cicatriz esp

consiglieri daniel sier:

jeg endte opp på pub i går

consiglieri daniel sier:

og drakk meg full

Kristine | Claimed by weariness sier:

jah, leste meldingen i morges

Kristine | Claimed by weariness sier:

holdt på å dø av latter

Kristine | Claimed by weariness sier:

hehehe!

consiglieri daniel sier:

consiglieri daniel sier:

var litt sykt

consiglieri daniel sier:

var helt sinnsyk nervøs når kampen begynte

consiglieri daniel sier:

så da måtte jeg drikke

consiglieri daniel sier:

også gikk det litt dårlig

consiglieri daniel sier:

og da måtte jeg drikke

consiglieri daniel sier:

også gikk det veldig bra

consiglieri daniel sier:

og da måtte jeg drikke

consiglieri daniel sier:

også kom min bror etterpå

consiglieri daniel sier:

og da måtte jeg drikke og

consiglieri daniel sier:

samt jeg satt med kompisene til min bror - og da må det drikkes

consiglieri daniel sier:

menst andreas og idar satt ett annet sted

Kristine | Claimed by weariness sier:

høres bra ut

consiglieri daniel sier:

ble i det minste godt kakket etter en stund


Nerdy

I like, and want. Yeah.

Har ellers funnet meg en som kan hoste bloggen min. Betyr det at jeg slipper å slette gamle innlegg for å få plass til nye? Hm?

Smilf

I need a holiday, a very long holiday. And I don't expect I shall return.

Morgen

I dag skal jeg endelig klare å dra meg på skolen. Hva som måtte til? Døgning selvsagt. Jeg har altså spist frokost, helt merkelig om noen skulle spørre månen, men sånn er det bare. Selv om jeg aldri spiser frokost før første friminutt på skolen, altså. Frokosten var havregrøt med honning og kjempesvart te. Om jeg skulle sovne en eller annen plass, bare bre over meg?
Ah, nå ser det ut til at jeg må tutle meg avgårde til bussen. Akk ja, skal vi spre glede i dag? Vi kan jo alltids prøve precious. God morgen solstråle!!

Lommesoldat

Soldier
                 Noen som savner denne lille karen her?

Badam

Kris har lest ut triologien. Kris er litt deppa. Kris er også fremdeles litt småsyk, derfor ingen skole i dag heller.. I morgen derimot, da skal meg bli skolert så det holder. Ihvertfall til 11.30, for da er vi visst ferdig for dagen (og det er ingen som kan forklare meg hvorfor). Passer meg egentlig utmerket, siden jeg vanligvis er ferdig 15.25 på torsdager. Møte mamsen i by'n og gå på kafé og fretex skal jeg visst, ikke det at jeg har noe imot det, mamsen er meget hyggelig innimellom.

Jeg har sortert alle klærne i klesskapet mitt. Har nå en hel sekk med klær som skal gies til fretex. Lucky fretex... Hvem hadde trodd at det skulle være såpass smertefult å skilles fra klær man aldri går i? Sært igrunn.

I dag laget jeg pannekaker. Jeg er ganske flink til det ser det ut til. Pannekaker med sukker og sitronsaft er meget tasty!!Jeg må få komme med en innrømmelse. Jeg er hektet på One Tree Hill.. Det er så masse intriger at det tar helt av!! Ingen søndag er fullkommen uten oth.. Og NÅ kommer det Gilmore Girls i tillegg!! I looooves it!! Søndag er min favorittdag, nesten.


P.M.B

pmb
Såvidt jeg har forstått det må Petter har kjedet seg litt da han tegnet
denne saken her.. Hvem det skal være? Who knows... Me likes.


Syk meg her og der

Kris har tiltrukket seg en merkelig sykdom, som gjør at hun såvidt klarte å dra seg opp av sengen i dag. Dette skjedde riktignok for ca. en halvtime siden ja. Kvalme og ekstrem sløvhet har vi, derfor ikke smart å legge noe særlig i dette innlegget her. Sånn egentlig.

Om jeg ikke er altfor sløv, tenkte jeg at jeg kanskje muligens kunne klare å lese boken min ferdig. Vet aldri, kanskje jeg har styrke nok :p Ah well, tenker en god kopp te (uuuuten melk) skal gjøre ting litt bedre. Kamille-te faktisk. Det pleier å funke ganske bra mot kvalme. Sløvhet? Kaffe? Nei, vi vil tydeligvis ikke ha kaffe..

*campe på rommet sammen med Mr. Bøtte*

Brodern

Roger har altså begynt å blogge igjen folkens.. Prepare to be blown away...

Ellers jobber jeg ræven av meg med en filmanalyse i engelsk.. Etterpå må jeg skrive norskstil.. Har ikke gitt opp enda!!!

Oh god... I'm going to wither and perish!!!

 

WARNING: REKLAME:

 

Kristine - Night in Shining Armour sier:

http://ihaveadream.sprayblogg.no/ <<< haha

Roger| ha da da.. dusjen sier:

oj.. finnes den enda?

Roger| ha da da.. dusjen sier:

hmm skulle eg kanskje begynne å skrive på den ijgen?

Roger| ha da da.. dusjen sier:

men da må du reklamere for meg!

Kristine - Night in Shining Armour sier:

du kommer jo opp på forsiden når du oppdaterer

Kristine - Night in Shining Armour sier:

no need

Roger| ha da da.. dusjen sier:

jammen du mååååå

Kristine - Night in Shining Armour sier:

står i linkelisten min da

Roger| ha da da.. dusjen sier:

si noen ord om hvor søt og snill eg er :D

Kristine - Night in Shining Armour sier:

we'll see


H vs. M

HM

Håkon (t.h), som ligner litt på "Marius" (queen of the damned)


Geografi på vgs. = Geologi

I dag har jeg snakket litt mer med den nye duden, han kjenner ingen andre på skolen, sånn utenom de jeg er med. Stakkars menneske..

Akkurat nuh burde jeg vel egentlig jobbe med det fænkens geografi-prosjektet, men tingeNIM har sovnet.

Har handlet inn mat og sånt til lørdag (ferie bursdag), det var dyrt det. Akk. I morgen er jeg myndig og kan bli utnyttet av mine umyndige venner til allslags. Artig =)


Bobleplast?? Uæææ!!!

Nim fikk link av pappaen sin på mail i dag, jeg er blitt avhengig..
Virtual bubblewrap

Ellers har jeg allerede klart å få en skrape på skjermen til den nye fonen min, ikke heeelt fornøyd med det, sånn egentlig.. Og så har det begynt en ny dude i klassen, det er jo alltis artig med nye folk.

På skolen min er det en gjeng 3. klassinger (mesteparten er buddies av Red sin dude) som spleiset på en kaffetrakter i 1. klasse. To av dem sto foran meg i køen i kantinen i siste friminutt i dag og tømte kaffekannen rett foran øynene på meg. Jeg spurte derfor kantinedamen peeent om de ikke hadde mer kaffe igjen. En av dudsene:  "Drikker du kaffe?? Det er flott!! Hvilken klasse går du i? Andre ja? Da kan du arve kaffetrakteren vår til neste år". Jeg begynnerå bli vant til at totalt fremmede mennesker snakker til meg nå, nesten ihvertfall.. Jeg tror det er en del av det å bli voksen. Småprat på busstoppet og sånt. Uffa.
Jeg fikk siste skvetten av kaffen til kantinedamen. Gratis til og med, siden den ikke var så varm. Jeg liker kantinedamene!!
Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor de tok kaffen jeg skulle ha, når de har egen kaffetrakter på skolen. Muligens fordi det bare var 5 minutter friminutt. Hm.

Nyttår? Hvor?

Kris
Kris på en slett ikke så veldig dårlig dag (webcam rocks!!)


Nå hadde jeg akkurat skrevet et søtt lite innlegg om juleferien min, men det bestemte sprayblogg seg for at ikke var koselig nok (skjedde et eller annet merkelig), jeg nekter å skrive alt om igjen, skriver det derfor i stikkordform. Here goes.

Søvn
Julaften
Ny mobil (siemens s65)
Webcam
Massa annet stuff
Nyttår hos LineNabo
Vodka
Tequila
Kris dårlig
Henge over rekkverk kl 00 (masse merkelig pang pang rundt hodet)
Innelåsing av seg selv på bad
Henging over doskål i lengre tid
Bli dradd inn på soverom av C
Bryte sammen fullstendig
Krampegråt
Ingen vet hvorfor kris gråter, selv ikke hun
Morten passer på Kris hele kvelden
Kris blir voldelig (har filmklipp)
Kris slår M i hodet med en glassflaske (uffa... sagt unnskyld)
Kris deler seng med 3 andre (nim, morten, christian)
Kris sover godt
Kris har hangover dagen derpå
Kris alene med Morten (mreow)
Awkwardness
Morten hjem
Inspeksjon av egen kropp; massa uoppklarte kutt, sår og blåmerker (nothing kinky)
Skolestart
Bytur med Nim etter lang skoledag
Ikke sove natt til i dag, bare lese bok
Akkurat nå vært våken i 25 timer
High on caffeine


Ma phone.. OOOh I love it!!!

Oh, og så har jeg bursdag på fredag, blir 18 og greier. Jeg vil ikke være voksen!!

En fin liten oppsummering..?

1.Hva gjorde du i 2004 som du aldri har gjort før?
Hehehe.. Nå skal du høre.. Ikke noe sånn kjempeinteressant, men jeg fikk da mitt første ordentlige kyss, noe jeg aaaldri har gjort før. Det teller sant?

2. Har du holdt dine nyttårsforsetter, og vil du lage nye for neste år?
Jeg gav egentlig bare opp hele nyttårsforsettopplegget tror jeg... Sikkert like greit.

3. Var det noen fødsel i din nærmeste omkrets?

Nope... zip... dooda

4. Døde noen i din nærmeste omkrets?
Nei, folk er merkelig nok levende enda, selv om de liker å spankulere på glattisen og suse rundt i skiløyper (GALE mennesker!!!)

5. Hvilke land har du besøkt?
Belgia med mamsen og papsen i påskeferien.. Irland med foreldre, TingeNim og Red i sommerferien... Og så var jeg et par dager i London forrige juleferie (sånn rett over nyttår)

6. Hva ville du like å ha i 2005 som du manglet i 2004?
Kondis uten å måtte trene (mulig? kanskje)

7. Hvilke datoer fra 2004 vil være etset i hukommelsen din, og hvorfor?
13. februar, da møtte jeg Morten.. En heidundrandes merkelig opplevelse (på en bra måte)
Turen til Irland.. Åh, det er så masse!!

8. Hva er det største du har gjort i år?
Jeg gjør ikke stort, jeg liker å slappe av. Jeg leste jo ferdig Narnia-bøkene, det er jo stort!!

9. Hva var ditt største nederlag?
Ikke noe egentlig.. Var en del saker på guttefronten, men det var egentlig bare tåpelig å bry seg om..

10. Led du av sykdom eller urett?
Mine obligatoriske forkjølelser.

11. Hva var ditt beste kjøp?
Sant å si så har jeg aldri noe særlig med penger, så noe stort var det ikke.. Men jeg fant bok 2 av The Liveship Traders på fretex til 22 kr!! (hardback og greier!)

12. Hvem sin atferd fortjener feiring?
Alle mine gode venner, de er så flink til å passe på hverandre (og meg) når det virkelig trengs

13. Hvem sin atferd gjorde deg skremt og deprimert?
A dumbass named Bush

14. Hva brukte du mest penger på?
Bøker!!! Hva ellers? Bøker er sjelemat!!

15. Hva gjorde deg virkelig opprømt?
Hm.. Jeg liker å tro at jeg gleder meg over de små tingene som skjer rundt om kring meg, så det må nok være en god del som har med mine nære og gode venner å gjøre. Garantert. Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem.

16. Hvilken sang vil minne deg om 2004?
Mad World

17. Sammenlignet med denne tiden i fjor og nå, er du:
a) gladere eller tristere?
 Jeg tror jeg er omtrent på samme plan som i fjor.
b) tynnere eller tykkere? The same as ever.
c) rikere eller fattigere? Jeg har nesten aldri penger, så omtrent likt

18. Hva ønsker du at du hadde gjort mer av?
Merkelig nok; skolearbeid (grunnlag for hele fremtiden min vettu)

19. Hva ønsker du at du hadde gjort mindre av?
Drikke meg fullstendig drita (passelig full funker), røyking, skulkig.. og..uhm.. leking med andres følelser

20. Hvordan vil du feire julaften?
Hjemme med foreldrene mine, er tradisjon må vite! Vi har en slags harmoni-ting gående, sånn nesten venner sort of. Vanskelig å forklare.

21. Ble du forelsket i 2004?
Litt, men så forsvant det igjen...

22. Hvor mange "one-night stands"?
Ingen.

23. Hva var ditt favorittprogram på TV?
Friends. Jeg vet ikke hva det er med de folka, men de er utrolig koselige å se på!!

24. Misliker du noen nå som du ikke mislikte i fjor på denne tiden?
Jah, jeg er blitt litt mer intolerant når det kommer til andre mennesker..

25. Den beste boken du leste i 2004?
oooh.. tough one!! Hm.. Assassin-bøkene av Robin Hobb (de kan jo nesten sees på som én bok)

26. Hva var din beste musikkoppdagelse?
A PERFECT CIRCLE!!!

27. Hva ønsket du og hva fikk du?
Å få beholde vennene mine og så kanskje få noen fler. Noe jeg har!!

28. Hva ønsket du og ikke fikk?
Død over alle plasticsene på skolen min

29. Hva var årets favorittfilm?
Shrek 2 og Harry Potter and the Prizoner of Azkaban :D

30. Hva gjorde du på bursdagen din, og hvor gammel ble du?
Jeg ble hele 17 år gammel, ble jeg!! Jeg satt i stuen og så Donnie Darko med TingeNim da det plutselig ringte på. Utenfor sto en hel skokk av vennene mine og skremte livskiten av meg. Overraskelsesfest heter det. freaky, but fun!

31. Hvilken ting ville ha gjort ditt år umåtelig mer tilfredsstilt?
Om folk bare kunne ta et hint...

32. Hvordan vil du beskrive din personlige motestil i 2004?
Helt vanlig ikke-rosa. Rosa er ondskapen og fluffbunny!!

33. Hva har holdt deg sunn?
Ihvertfall ikke alle festingen, drikkingen og røykingen

34. Hvilken kjent person fascinerte deg mest?
Det er alltids en fra LotR som kan klare å fascinere meg

35. Hvilket politisk tema hisset deg opp mest?
Jeg er politisk oppgitt

36. Hva savner du mest?
Festene hos Krister... Good times man!!

37. Hvilken person er du mest glad for at du ble kjent med i år?
Kan jeg ramse opp alle? Jaha!! Skal vi se... Mippe, Vibbs, Christian og Fredrik! Helt NYE venner!

38. Fortell en verdifull livsvisdom som du lærte i 2004?
Jeg har kanskje mye rart, men livsvisdom er ikke en av dem. Så det så. Anywho SLEEP=42

39. Sangtekst som summerer opp 2004?
Mad world... Yup, ihvertfall tittelen

Boredom on a winter's eve

Roger| sier:

mat

Kristine - It's not like you killed someone sier:

klementiner

Roger| sier:

det er ikkje nok fett i klementiner!

Roger| sier:

spis ribbe!

Kristine - It's not like you killed someone sier:

jeg har nok fett

Roger| sier:

har du vel ikke! tror du du overlever vinterdvalen din pusling???

Kristine - It's not like you killed someone sier:

hvem er det DU kaller pusling

Roger| sier:

en stk roger på 87 kilo.. om du lurte

Roger| sier:

så la meg gjenta.. pusling

Kristine - It's not like you killed someone sier:

tror du veier hele 17 kg mer enn meg

Roger| sier:

ha ha!

Roger| sier:

eg kan sitte meg på deg og du dør!

Kristine - It's not like you killed someone sier:

godt mulig

Kristine - It's not like you killed someone sier:

men så har du jo massa mer muskler enn meg

Roger| sier:

du må få presangen din i morgne du..visste du det?

Kristine - It's not like you killed someone sier:

yup, tenkte meg det

Kristine - It's not like you killed someone sier:

koselig =)

Roger| sier:

jammen du er jente.. du trenger ikke.. du skal bruke jentefakter til å skaffe deg en med muskler som kan gjøre tingene for deg

Kristine - It's not like you killed someone sier:

hehehehe!!


Vibbi vs. Eowyn

Vibbi
          Vibbi som ligner litt på Eowyn

Mif?

I dag har Kris endelig fått seg ny gammel pc. Er ekstremt hvor mye rart man må laste ned og slette når sånt skjer... Akk.. Er på god vei da, det er i det minste en god ting!!

Ellers så har jeg vært¨på teater med klassen i dag; Niels Klims underjordiske reise. Uhyre interessant og samfunnskritiske greier (det var ihvertfall det folkene sa).

Etter teater; rett på kafé (måtte våkne igjen) med Mippe (en helt NY venn!!), Ingrid og TingeNim. Koselig!! NestenBillig kaffe mocca hadde de også... Kun 29 kr gitt. Woooow.. Go Aroma!

Ellers har meg og Nim handlet noe hemskt med julegaver i dag. Sliiiiiiten er Kris i beina nå ja. Og ganske blakk, selv om det er flere gaver igjen å kjøpe. Gah.

Kris har signert singel fra Thelema!!!! Man oh man så genial musikk! Hell yeah!!

*rippe musikk*


1 ubesvart anrop

For de som så den utrolig skumle filmen 1 ubesvart anrop er dette saker og ting om man skulle ønske seg ringetonen til filmen noe helt hemskt :p

Faen så skummel film!! Noen som vet om den kommer ut på dvd snart?

Beer Prayer

Our Lager,

Which art in barrels,

Hallowed be thy drunk.

Thy will be drunk,

(I will be drunk),

At home as in the tavern.

Give us this day our foamy head,

And forgive us our spillages,

As we forgive those who spill against us.

And lead us not into incarceration,

But deliver us from hangovers.

For thine is the beer, the bitter and the lager,

Forever and ever,

Barmen

Cheers!


"Do you believe in time travel?"

Siste oppdatering innen særoppgaveting: Jeg har bare avslutning igjen, så er jeg ferdig!! Thank someone..

Dagens strabaser

Det har jo seg slik at i går begynte det å laaaave ned med snø. Denne snøen kom visst som en slags enorm overraskelse på de fleste bergensere (som julaften på kjerringa I presume), så i dag har det vært fullstendig trafikk-kaos rundtom her.
Det begynte selvsagt med at jeg bestemte meg for å reise inn til ze city i steden for å vente på bussen på überlame straume (HAT), noe som ikke var noe sånn særlig smart. Det endte nemlig med at Kris og Nim satt bom fast i kø på vei inn til byn, noe som førte til at vi ikke rakk den bussen vi hadde tenkt å ta hjem igjen. Ok, greit tenkte vi og kjøpte oss litt mat, prøvde ballkjole og ventet på neste buss (den siste som går hjem til meg). Nim sin buss kom og gikk, Kris sto strandet på Bergen Busstasjon sammen med en hel del andre sotrafolk. Javel ja, så vi må alle sammen trenge oss inn på den ene bussen der ja? Koselig det. Turen til Straume (som jeg egentlig ikke skulle til, men ikke hadde noe valg) tok i nærheten av 1,5 timer (tar vanligvis 20+ min). Holdt på å dø av kjedsomhet!! Ikke nok med at turen tok evigheter pga. kø, mmen da jeg kom til det forjettede land (*kremt* straume terminal), sto det ingen buss der og ventet på meg, slik bussemannen på den forrige bussen hadde lovet. Humbug!!
På dette stadiet sjekket jeg lommeboken min etter cash. To, TO lusne kroner var alt jeg hadde! Og man trenger 3 kr for å ringe fra betaletelefonen på bensinstasjonen (billigst der, inne på senteret koster det 5!!). Jeg er slave av betaletelefon, min kjære mobiltelefon er tom for cash, og har vært det i nesten én måned. Triste saker. Tilbake til saken: En smule fortvilet saumfarte jeg min evigtrøtte hjerne etter råd (2 timer søvn natten før), what to do? Tigge penger fra en tilfeldig forbipasserende? "Hei, du, har du en femmer til en telefonsamtale..?" Og jeg med det syke trynet mitt i dag, nei nei nei... Det endte med at jeg pantet drikkeflasken min på obs! og ringte mamsen på mobilen. Joda, hun var 10 min unna (også i kø) og kunne hente meg. Fantastiske mamsen! (om jeg ikke hadde fått tak i henne, måtte jeg ha gått 6 km i slaps og kuuuulde). Hun tok meg jammen meg med på peppes også... Supermamma! Nåh, hvordan får jeg henne til å fylle på kortet mitt...?

Let it snow, let it snow, let it snow..                    Reminds me of the Elves..


Ellers har det haglet i reneste the day after tomorrow stil... Skummelt, men ingen kom heldigvis til skade.. Phew...
I fare for å høres ekstremt barnslig (og muligens litt skadefro) ut::: JEG HAR FRI I MORGEN!! Sånn, bare måtte få det ut. Nå: skrive til krampen tar meg... Gah, alltid skal jeg begynnei siste liten.. *sparke seg selv i leggen*


Den som ikke har sett solen gå ned, burde ikke sverge å vandre i mørke

Fredag: En ikke heeelt frisk Kristine gikk opp til naboLine og drakk, og drakk, og drakk.. Hvorfor? Veeeel, Nim+Kristah, Line+Frode, naboLine+Fredrik. Couple's eve!! Derfor er vodka+brus og en fasttelefon ekstremt flott å ha. Jeg ringte til alle jeg, la til og med igjen en beskjed på telefonsvareren til den godeste Morten. Jeg har i ettertid fått beskjed om at den beskjeden ikke var lett å skjønne noe utav, merkelig det der.

                                                           

Lørdag: Våknet med superhangoveren fra helvete kl 6, 9 og 11. Dro så på kino og så donnie (JAAAAA!!) og Resident Evil: Apocalypse (mjaaa..) med samtlige av mine venner (utenom Line). Visste ikke at jeg  hadde så mange venner jeg.. Nifty!!
Meg og Nim dro hjem til danny i 11-tiden og crashet der. Sov faktisk merkelig godt på en 2seters sofa med lånt dyne. De tre gutta trenger seriøst å få nøkkel på dodøren.. Mhm..

Søndag: Våknet med småstøl rygg og ekstremt tett nese. Yup, nestenfriske meg var blitt nestensyk igjen. Just my luck. Så cupfinalen med nim og danny. D er seriøst artig når brann scorer. My god så stor underholdningsverdi den gutten har når han er i godt humør. Masse grandiosa fikk vi også. Og kokt vann (danny bor i Bergen by må vite, skumle parasitten)

Mandag: TUNGT å komme seg på skolen.. Hadde historiefremføring, som var grusomt, siden meg var stuffed i hodet og nesten ikke klarte å få frem et kvekk. Grumf.

Today: Roger, nim ooog Line var syk. Major daffing på skolen, sammen med resten av vennene mine (ikke så veldig mange det).
Men nå måå jeg skrive minst 2 sider om Jack the Ripper. Jah.
Have a good one!

28:06:42:12

Noen husker vel muligens at jeg var i et rasende humør da det ble bestemt at Donnie Darko ikke skulle komme til BergenKino? Skrev jo til og med klagebrev (og fikk svar..). Veeel, Donnie har premiere i KP i dag!! Og jeg skal se den i morgen kl 16.30!! For da er det jo kinodagen og meg er sikkert en smule mer opplagt enn det jeg er nå. Men sant, tenk dere "wake up Donnie" med THX da!!! Jaaaa!!

Ok, så har det sine nedsider også, for nå kommer sikkert de små, rosa fjortisene til å like den.. Gah.. Hat.. Men men, det er vel det man må ofre.. Om noen av de snakker under filmen slår jeg dem ned..


"Why do you wear that stupid bunny suit?" 
" Why are you wearing that stupid man suit?"


Synder

SINNE

1. Hvem var den siste personen du ble sint på?
Sikkert Nim, vi har et sånndæren elsk/hat forhold... eller ikke? Aner ikke, jeg er ikke langsint av meg, har heller ikke kort lunte.

2. Hva er ditt favorittvåpen?
ARCHERY!!! Pil og bue ja...

3. Ville du slått en person av det motsatte kjønn?
Det har jeg da gjort utallige ganger.. Men ikke for å skade da..

4. Hva med en av samme kjønn?
Oh yeah, alltid hatt lyst til å bitchslappe noen jeg..

5. Hvem var den siste personen som ble sint på deg?
Sikkert Nim, fordi jeg er så tiltaksløs akkurat nå. Syk faktisk.

6. Hva blir du mest sint på?
Maliciousness

7. Er du langsint?
Ness.

LATSKAP

1. Er det noen faste gjøremål du sluntrer unna om dagen?
Uhm.. Sette inni oppvaskmaskinen etter meg?

2. Når er det seneste du har stått opp?
Hehe.. det seneste du kan tenke deg og så legger du til et par timer (tiden går jo tross alt i ring..)

3. Nevn en person du har tenkt å kontakte, men som du har utsatt?
Morten.

4. Hva var den siste dårlige unnskyldningen du kom med?
Jeg har vondt i halsen, klarer derfor ikke å legge meg..

5. Pleier du å se hele reklamepausen?
Kommer jo helt an på om jeg gidder å reise meg fra stolen eller ikke...

6. Når var sist gang du trente skikkelig?
Siste gymtimen jeg deltok i.. Jeg trener ikke frivillig.. Dessverre..

7. Hvor mange ganger trykket du på snooze-knappen på vekkerklokka di i dag tidlig?
Ingen. Den sto ikke på.

FRÅTSING

1. Hva er den dyreste favorittdrikken din?
Tequila

2. Hvor mye alkohol er det meste du har drukket på en kveld?
Er det meningen at man skal huske slikt også? En hel del for å si det sånn..

3. har du noen gang deltatt på ett slankekurs?
Nei.

4. Har du problemer med vekta di?
Muligens en smittsmule ja.

5. Foretrekker du søtsaker, salte ting eller krydret mat?
Salty!!!

6. Har du noen gang kikket bort på ett barn eller ett lite dyr og tenkt ?mat"?
Nei, men jeg har noen venninner som sikkert har det.. Nei vent litt.. greit, spurv.

BEGJÆR

1. Hvor mange mennesker har du sett nakne, utenom familie?
En del

2. Hvor mange mennesker har sett deg naken, utenom familie?
Fremdeles en del (nudiststrand my friend)

3. Har du noen gang tatt deg selv i å stirre på skrittet til noen, under en vanlig samtale?
Ikke frivillig

4. Har du hatt sex?
Vær litt mer spesifikk?

5. Hva er din favorittkroppsdel på noen du har lyst på?
De kommer ikke i deler, derfor er det hele greien jeg liker.. Som oftest

6. Har du noen gang blitt tatt for å være en prostituert?
Nope.

7. Har du noen gang måttet teste deg for graviditet eller kjønnssykdommer?
Hell no

GRÅDIGHET

1. Hvor mange kredittkort har du?
Er visa kredittkort?

2. I hvilken butikk bruker du alltid for mye penger?
Narvesen.. merkelig nok..

3. Hvis du hadde en million, hva ville du brukt den på?
Bøker

4. Ville du helst vært rik eller berømt?
Rik

5. Ville du tatt en veldig kjedelig jobb, dersom du kunne tjene sinnsyke mengder penger på den?
Ja

6. Har du noen gang stjålet noe?
Ja.

7. Hvor mange MP3-filer har du på harddisken din?
Flere tusen (eller, jeg hadde, helt til pc'en min døde av lynet)

HOVMOD

1. Hva har du gjort som du er mest stolt over?
Fullført ungdomsskolen? Seriøst så er jeg ikke spesielt stolt av noen ting som helst..

2. Hva har du gjort som dine foreldre er mest stolt over?
Blitt den jeg er muligens..

3. Hva ønsker du å fullføre her i livet?
Livet selv

4. Blir du irritert dersom du blir nummer to?
Kommer an på om jeg vanligvis er noe flink i det det er snakk om

5. Har du noen gang deltatt i en konkuranse hvor du var sikker på å vinne?
Nei.

6. Har du noen gang jukset i ett spill?
Ja.

7. Hva har du gjort i dag som du er stolt av?
Kommet meg opp av sengen  *fanfare*

MISUNNELSE

1. Hvilken ting (eller person) som en av vennene dine har, har du mest lyst på?
Haha.. nekter å svare på den der

2. Hvis du kunne vært hvem som helst i hele verden, hvem ville du valgt?
En i tolkien-familien

3. Har noen vært utro mot deg noen gang?
Egentlig ikke, siden vi ikke var sammen (og heller aldri har vært det siden)

4. Har du noen gang ønsket at du så annerledes ut?
Jada, konstant..

5. Hvilket medfødt talent skulle du ønske at du hadde?
Å kunne fly, det hadde vært bra saker..

6. Skulle du ønske at det var du som hadde kommet på ideen til denne spørreundersøkelsen?
Neppe. Mye bedre å svare på den.

Tilslutt:
Hva er din favorittsynd?
Tror ikke jeg klarer å velge én.. I love 'em all!!

Syk, sykere, sykest

Influensa har overfalt meg med sitt onde slør, og nekter å slippe meg løs igjen..

Lynet har visst drept pc'en min, men mamsen har fått tak i sub. Takk og lov for snille mammaer.

Å slippe å anstrenge seg for å klare å sitte oppreist, er en ting man ikke verdsetter nok til vanlig.

Thank you and good night


SmarteKjell

Noen husker vel kanskje muligens at jeg skrev om retting av håret til vår alles kjære Kjell Jimmy aka. Jimmy Curl.. Her har dere bevis på påstanden min... Jeg for min del synes han ser ut som en østlending-student-sak..

Kjell


VavaVoom

Jeg har underholdende egenskaper, eller det jeg skriver har underholdningsverdi. Jeg klarer tydeligvis å underholde C i timene.. Om noe blir nevnt i ettertid, er det da merkbart? Hm.. Jo, jeg har innsett at jeg nesten bare skriver om fylla. Vurderer egentlig å slutte å drikke, jeg er så lei.. Men kanskje bare en pause vil funke bra. Yeah, pause.

Åjada, norsktentamen med rennende nese og utallige hosteanfall... DET er virkelig tingen det. Meg skrev 4 sider og gikk hjem. Meg følte seg crappy, meg har unnskyldning. *nyse*

Nå har jeg skrevet 1,5 linjer av den planlagte 7 sider lange særoppgaven min i engelsk. Jeg føler meg virkelig stolt. Men sant, jeg jobber best under press, og den skal ikke leveres inn før om 2 uker.. Jeg har ihvertfall begynt!!

Jeg har en smule lyst til å se The Princess Bride.. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å like den, fordi Nemi gjør det. Silly, I know.. Men se på denne tasty fyren da:Har jeg nevnt at jeg skal til England i vinterferien? Jeg skal til England i vinterferien!! Bare meg og Nim, helt alene uten voksne folk med oss. Eller, jeg er jo voksen da, men sant, det teller ikke.. Vi skal først fly til Stansted, vase rundt i London og så ta bussen til Newcastle (Nim har slekt der, så vi skal besøke dem), være i Newcastle en uke og så ta bussen ned igjen til London, igjen vase rundt i byen en del timer og så ta flyet hjem igjen. Dette blir BRA saker altså!!

Jeg har sett Return of the King i dag.
Jeg har veldig lyst på et sverd...

Meep

Jeg ville bare si takk til alle som har medfølelse for meg og min halvdøde pc, den er jo nesten livet mitt (eller noe litt mer suppete om du skulle foretrekke det). Jeg har ubeskrivelig mye dill på den pc'en, som jeg ikke har lyst å miste, god plass er det også på den. Men men, det er vel saker og ting man kan klare seg uten her i verden.
Til alles info: Det er ikke noe i diskettstasjonen eller cd-romen (faktisk det første jeg sjekket *stolt*). Jeg prøvde meg på bios, men det hadde liten/ingen effekt på oppstartsnektingen. Jeg har riktignok aldri hørt om bios før, ihvertfall aldri fikset på det, men det var jo skjønnandes-ish.

Ellers hadde jeg en geografiprøve i dag som ville passet svært godt til grunnskolelever av ikke-smarteste sort. Damen må tro vi er seriøst usmarte. Dette vil da ikke nødvendigvis si at jeg får noen god karakter, stein klarer bare ikke å engasjere meg noe særlig.

Jeg skal skrive en 7 siders særoppgave om London. Den skal jeg levere inn om 3 uker. Dette virket jo som en ekstremt god idé, men det var det tydeligvis ikke. Kris er blitt helt blank når det gjelder å skrive sammenhengende fagtekster, selv om emnet interesserer meg. Det jeg faktisk klarer, er å skrible ned en evigvarende engelsk wanabe-fantasy historie, sånn isteden for å følge med i timene. Det jeg også klarer (mens jeg skriver) er å høre på musikk på md'en min og se hvor høyt en penn klarer å hoppe. Denne pennhoppingen er blitt en sport samtlige av mine venner også driver med. Trimming av penner er det vi bruker leksetiden på. Oh yeah.

Samfunnslære, geografi (eller geologi som jeg heller vil kalle det.... gah!) og norsk er fag jeg kunne vært foruten. 

Jeg tror ikke jeg er en noe særlig engasjert elev. Jeg er sikkert en slik en som alle lærere gruer seg for å undervise. Bortsett fra de andre språklærerne da, de ser ut til å takle min tilstedeværelse ganske bra (nei, dette gjelder ikke tysk. Tysk er ondskapen). Spansk og engelsk, yay... Vi skal muligens til Spania med spansk-klassen til neste skoleår, dette kan bli bra saker. Ikke det at jeg liker spanjoler noe særlig, eller Spania for den saks skyld. Men sant, fri fra skolen!!

 


Jeg skulle vært datageni...

Pc'en min er død... Det er liv i den, den nekter bare å starte ordentlig... Dette kan bli en meget tung tid fremover, der jeg ikke kan luske rundt inne på rommet mitt, men må sosialisere meg med mine foreldre.. Akk..

Jeg får følgende beskjed:

Boot from atapi cd-rom: Failure...

Ugyldig systemdisk
Sett inn en annen disk, og trykk en tast


Skulle gjerne ha gjort det jeg, bare aner ikke hva slags disk det er snakk om!!! *rive seg i håret*
All hjelp mottas med takk, ja....

Me loves quiz...

Jeg tok akkurat en meget artig test som jeg fant på aperfectcircle.org. Hvilken A Perfect Circle sang er du? Jeg ble:


3 Libras- You deserve better than who you are with, your intuition is correct.

3 libras er yndlingssangen min... Finner det litt sært.

Ellers har jeg vært på gratis BIFF-film i dag. Snille TingeNim tok meg med (hun og noen andre fikk dem på MB), snille Tingen som tenker på blakke meg. Vi daffet rundt i et par timer etter filmen, som forøvrig var en tegnefilm (og ikke så veldig bra..), het noe med frosker..
Nim kjøpte kaffe til meg på Vågen, Bergen sin koseligste kafé. Good times.. Good times...

Har ellers fått internett på rommet mitt igjen!! *danse*

Better be nifty

                                                    


Jeg har ikke noe å gjøre på.. Jeg har én lekse til i morgen, og den har jeg alle intensjoner av å skrive av fra en av mine mer brainy venninner. Jeg vet da vel ikke hvilket kasus gammelnordiske ord står i! Ikke har jeg så veldig lyst til å begi meg ut på det heller.. Norskfaget trenger man ikke å følge med i, for læreren preiker bare tull likevel. Egentlig tror jeg hun er redd for oss. BØ! *flire unkontrollert*

Ellers har jeg ryddet rommet mitt, det er helt plettfritt nå. Jeg tror det er noe galt med meg, helt seriøst, jeg trenger å få fikset nettverket igjen.. Blir gal her! Hvorfor kunne ikke internett ha funket på min maskin da? Det hadde vært så mye bedre enn mamsen sin, for min er mye tøffere (selv om den har en tendens til å slå seg av når den måtte ønske det...).

Så, rommet mitt er ryddig. What else is new? Jo, jeg kom akkurat på at jeg har regelprøve i matte i morgen... Hirr, dette går bra. Ok, så er jeg litt redd. Lurer på hva resten av venneflokken min holder på med. TingeNim er vel på vei hjem fra HVU, C sitter vel på hybelen sin og ser på tv/leser asoiaf, naboLine er vel på trening (som alltid), Red er muligens med duden sin (hun fant ham i Tyskland og dro han med seg hjem, tror jeg. Eller så er han litt tysk. Jeg er ikke helt sikker på akkurat det der....). Noen som føler seg utelatt? Feel free to make contact!!!

"I'm all alone, there's no one here beside me, I am all alone there's no one here besiiiiiiides meeeee!!! 'Cause you gotta have frieeeeeeends!!!"

Høres det kjent ut? (Hint: Donkey) 

Greit, jeg får vel heller lage jukselapp til prøven...*kremt* Jeg mener lese til den... dumdidum..


Sånn spm-ting

Hva heter du?
Kristine

Hvilken farge har buksene du har på deg?
Gråsvarte (med et ansikt på låret)

Hva hører du på akkurat nå?
A perfect circle - count bodies like sheep, fiiiine sangen!!

Hva gjorde du i går kveld?
Daffet ræven av meg.. Og så drakk jeg te

Hva var det siste du spiste?
En XXL-Kvikk lunsj sjokolade-sak.. Måtte ha noe å gå på

Hvordan er været hos deg akkurat nå?
Sånn litt lummert.. virker som om det snart skal begynne å højle ned. Ellers er det fint vær, litt sol og sånt..

Hvem snakket du sist med på telefonen?
*sjekke mobilen* Det blir vel TingeNim det (som kjedet seg veeeldig på lørdag kveld)

Det første du legger merke til hos det kjønn du vanligvis tiltrekkes av?
Alt. Her spesifiserer vi ikke.

Liker du personen du stjal listen fra?
Jeg vil påstå at Marina er en ganske grei dame ja

Hvordan har du det i dag?
Jeg er utslitt etter en lang skoledag, men ellers har jeg det faktisk ganske bra. Nå skal det nytes te og leses bok.

Hva liker du best å drikke?
Te, kaffe, vodka, vann (gjerne i den rekkefølgen utover dagen) Kommer heeelt an på humøret det.

Favorittsport?
Uhm... Må det være en sport man må utøve eller kan man se på?

Hårfarge?
Blond. Et par utvaskede lilla striper og en del solblekede striper (fine naturlige stripene)

Øyenfarge?
Litt sånn sjøgrønn-ish

Soloppgang eller solnedgang?
Ned. Alltid ned. med mindre jeg faktisk ikke har sovet om natten, og tilfeldigvis er våken når solen står opp igjen. Da er soloppgang greit.

Søsken og deres alder?
Ene og alene

Favorittmåned?
Januar (jeg har bursdag!!)

Favorittmat?
Meg liker nesten alt... Er sjokolade mat?

Hvilken film så du sist?
Uno. Genial!!

Favorittukedag?
Fredag. Party party

Favoritthobby?
Leeeeese...

Er du for sjenert til å be noen ut?
Hehe, har aldri prøvd, så det vet jeg ikke.. Hmm.. Ja?

Favorittlåt?
APC - 3 libras

Sommer eller vinter?
Vår

Klemmer eller kyss?
Ja takk, begge deler

Forhold eller one-night-stands?
En mellomting er alltid bra

Sjokolade eller vanlje?
Chocolata!!

Hvordan bor du, og hvem bor sammen med deg?
Jeg bor i et enetasjes hus sammen med mamma, pappa og katten min (Mjæsin)

Hva slags bøker leser du?
FANTASY. Meg er virkelighetsflyktning. And liking it.

Hvordan ser musematten din ut?
Er en sånn rund en fra NGT, som jeg fikk av Danny

Foretrukne selskapsspill?
Shotting?

Kan du nå nesen din med tungen?
Ja-ish

Kan du skjele med ett øye om gangen?
Nei.

Er du romantisk?
Nei.

Ville du si at du er lykkelig?
Kommer jo helt an på om jeg er sulten eller ikke

Outsider

Disconnect and self-destruct, one bullet at a time,
What's your hurry? Everyone will have his day to die,
If you choose to pull the trigger, should your drama prove
sincere?
Do it somewhere far away from here

Screaming feeling

Oh yeah, I'm bored. My god am I bored.. Meg er på skolen, og ikke så veldig fornøyd med akkurat det, sånn egentlig.

A perfect circle kommer med nytt album 2. november!! Gleder meg som en helt!!!
                               

*hoppe opp og ned av begeistring*

 

Viva España!!

Hmm.. Har ikke drevet med så veldig mye i det siste. Om noen skulle bry seg så har jeg akkurat hatt min tredje prøve denne uken. En hver dag hittil. Kjempekoselig gitt.. Skyt meg! I shall survive, I shall survive, I shall survive.... Har ellers fått ny engelsklærer, fordi klassen ble delt i to (for stor i utgangspunktet). Kanskje denne faktisk kan engelsk? Jeg har mine tvil.

Min kusine ble påkjørt på moped i forgårs.. Stakkars damen (hun er jo tross alt 20) ligger på haukeland med en god del brukne bein and such... Håper hun har det bra.. *sukke*


Oh so stuffed..

Meg=blogg usurper, eller noe i den duren. Ihvertfall evig lenge siden siste post, men jeg har unnskyldning!! Altfor mye å drikke i helgen og meget forkjølet pga. mopedsittepåing. Men, denne festen har jeg, av alle, vært avholds når det gjelder gutter. Meget ulikt meg, men denne gangen har jeg i hvert fall ikke noe å angre på. En herlig forandring om jeg må få si det selv. Jeg brukte selvsagt hustelefonen der jeg var til å ringe til et par folk, men det teller ikke.

 

Jo, en del drikke, men jeg kan trøste meg med at enkelte folk *kremt* Tingen */kremt* var en del myyye mer beruset enn meg. Tror aldri jeg har sett henne såpass vekke før, var jo ganske artig. Var ikke noe i veien med gutteforbruket hennes i hvert fall. Og naboLine koste seg skikkelig med en som nå er typen hennes (i hvert fall nesten-typen hennes)

 

Jo, litt seint på kvelden ble det bestemt at hele gjengen skulle dra til et annet sted enn der vi var (vi var kanskje muligens litt få folk ja..), mer bestemt til en fjortisfest på Våge. Oh the joy. Men siden jeg var blakk, så fikk jeg sitte på med Eirik dit. Fantastisk artig å sitte på med moped. Jaha! Kom jammen meg gratis inn på Våge-stedet også *kose på halvhanskene sine*. Turen hjem var også ?gratis?, men meg og Red stappet masse penger ned i nakken på Eirik (?jammen? jeg liiiker jo å kjøre!!?). Meget morsom kjøretur, der underskrevne klarte å tryne over et autovern (Red skjenket meg med noe jeg trodde var brus.. gale.. *skamme seg*) og presterte å hive en ganske flat rotte inn i noen busker.

 

Jeg skal begynne å drikke mindre, jeg lover.. Men hvordan skal jeg da underholde folk på fest? *glise*

 

God bedring til meg selv (oh so stuffed..), C(amilla) og Tingen. Vi synes ekstremt synd på oss selv gjør vi. Og C ville så gjerne bli nevnt i bloggen min. Stakkars fortapte sjel?


Helg allerede ja?

Det er heeeelg!! Takk og lov være priset (eller noe i den duren). Har skaffet meg væske til helgen og greier og greier, jeg er klar for fest hos naboLine i morgen ja :D Feeeeeeeeeest!!

Var en tur i by'n med Nimster (Tingen) i dag, egentlig ganske koselig, men jeg husker ikke hva vi gjorde på. Nei, jo, det husker jeg. Masse vandring og prøvesmaking på sprit. Vi vandret litt småbrisen rundt i byen vi. Det er da en ting jeg aaaldri har gjort før..

På bussen hjem var jeg fremdeles litt påvirket, så samtalen jeg hadde med en jeg gikk på barneskole med (artig kar som kjenner Kjetilpetil) var uhyre morsom. Mest sannsynlig ville den nok vært like morsom i fullstendig edru tilstand, morsom fyr. Morsom er et bra ord.

Mhm.. nå gleder jeg meg bare til i morgen. Skal bli bra det her. Håper jeg.. Trenger noe nytt blod

Sint tenåring? meg?

Lenore, the cute little dead girl

Lenore, the cute little dead girl 2

Har tittet på Lenore-filmer i nesten en time nå. Makabert er det. Genialt faktisk. Happytreefriends er heller ikke så gale, men Lenore er bare best (også som tegneserie I might add. Der gjelder Nemi også. Geniale damen)

Utålelig lang skoledag i dag, den ville jo aldri ta slutt! Dette endte med selvmordstanker, seriøst, alt annet enn mer mas..  Var fremdeles i det humøret på bussen hjem, da satt en dude jeg kjenner med meg. Han satt foran meg hele året i 10. klasse, så vi var vel venner, sort of. Men på vgs har vi ikke gått i samme klasse. Det sære poenget jeg faktisk skal frem til kommer nå; Fyren begynte først å spørre meg ut om hvorfor jeg ikke sier hei til ham lenger (wtf? Jeg sier da hei? Eller kanskje jeg har sluttet med det..), klaget over at jeg var overlegen og at vi ikke hadde snakket sammen på ihvertfall 4-5 mnd. Ehh.. javel? Det var ikke som om vi var sååå gode venner heller da. Og såvidt jeg kan huske har ikke han akkurat prøvd å få kontakt med meg. Overlegen my ass, jeg liker bare ikke folk så veldig.

Jeg går med svart neglelakk og halvhansker (vanter if you like), dette føler en del for å kritisere. Hva er det som er så big deal da? Jeg liker mørke ting. "Oooh, svarte negler, hva er dealen med det da?? Er du satanist eller?? Hvorfor går du med haaaansker nåå da??" Kanskje jeg fryser på hendene!?!?! Dø folkene, dø! Lurer på hvordan folkene hadde reagert om de hadde møtt på en goter.. (nei, sammenligner ikke megselv med dem, det ville bare være fornærmende)

Havregrøt med honning som søtningsmiddel er ganske yummy.


Me llamo Kristine

Steike så lenge det var siden sist da! Altfor lenge even.. Det er trist det her med forsømming av ting man er glad i (yup, bryr meg faktisk om bloggeLand, det er jo et genialt sted man).

Mja, hva har Kris bedrevet den siste uken med da? Skole for det meste. Jammen meg gjør mennesket lekser også, men bare vent, snart dabber det av igjen. Ick.

Har begynt å lære spansk på el skolum, genialt språk, og så så enkelt siden jeg er helt nybegynner. Elsker 8.-klassenivå. Det som er litt kjipt er at ca 80% av klassen er førstiser. Bimboer even. Jadda..

Fredagen var gjengen på kino og så the village. Ikke se den om du forventer en skummel film.. Den var sær på sin egen måte og ville nok vært bra i mine øyne om jeg ikke hadde vært i vær-så-snill-å-skremme-meg-humøret. Kvapp hele 2 ganger. (gjengen er: Kris, Line, Joar, Rune, Tingen, Ingrid, Daniel)
Etter filmen dro alle i gjengen (utenom Danny) hjem til meg og spiste god mat (underskrevne sto ute og grillet hamburgere i høljende regnvær og stiv kuling, en våt og kald opplevelse) og så artige filmer. Alle sammen overnattet og greier. Var skikkelig koselig var det!!! Let's do it again sometime..

Lørdagen dro Tingen, Kris og naboLine til by'n på vorspiel. Var artig det de 30 minuttene vi var der. Må få nevne at vi løp rundt som noen galninger i regnværet (det kom ned i bøtter!) i ihvertfall en time før vi fant stedet vi skulle til. Vi var heller ikke kledd som de vettuge bergenserne vi liksom skal være, hadde ikke engang med oss paraply *skamme seg*

Det bar hjem igjen med siste buss, hjem til meg faktisk. Her ble det nachspiel med hele tre stykker! Kolossalt! Etter litt drikking ble vi ganske tipsy og bestemte oss for å ringe IdaPida (som for øyeblikket er i Alaska..), blir muligens en litt svær telefonregning nå, men det får stå sin prøve. Vi savner IdaPida en hel del gjør vi.. Mhm!!

Nimster/Tingen/Ingvild flyttet hjem i dag, I'm sad to see her go... Mamsen har da altså kommet hjem igjen fra nord-norge. Jeg som begynte å like ensomlivet..

Da venter en massiv haug med lekser på meg. Hasta pronto!

Nifty del 2

Da har roomiesene skaffet seg webcam da. Jeg sier bare en ting; avhengighet!!! naboLine har så godt som flyttet inn til oss, hun bare sover hjemme. Is nifty. Vi er altså fire jenter under ett tak for øyeblikket. Kris laget middag, Kris var visst en flink kokk *bukke*

Engelsklæreren min kan ikke engelsk, dette kommer til å bli enkelt. Min plan: skrape sammen en 6'er. Oh yeah!! Har klart det før, så hvorfor ikke.

Nå har bøkene mine kommet fra amazon.co.uk *hoppe rundt i ren ekstase* Nå må jeg bare hente dem på posten, stor pakke. Jeg legger plan for asosialitet gjør jeg.

Har eeeevig vondt alleveier. Seriøst, føler meg som en oldings, ser ut som en gjør jeg (og Tingen) også. Why? Hadde landhockey i gymmen i går, og det var faktisk gøy (jeg hater som oftest gym), så det førte til at jeg faktisk var med i gymmen. Auuu! Fredag=idrettsdag på skolen. Gjett om vi skal spille landhockey og knuse de andre klasselagene da! *gni seg i hendene*

Nifty

Da er vi alene hjemme da! Nå har C også flyttet inn, vi har det ganske bra med oss selv har vi. Spiste oss stappmette på fajitas (vår kjære middag). Jeg er egentlig litt overrasket over enkelte sin avhengighet av sukkerholdige drikker (i dette tilfellet cola). Jeg for min del foretrekker å ikke dø av diabetes, heller svarte ufunksjonelle lunger. Jeg har skaffet meg en ny og skitten uvane. Fantastiske greier..

Skolen er grei nok, har fått møte de nye lærerne and stuff (and junk). Havnet i klasse med folk jeg gikk på ungdomsskole (og barneskole faktisk) med. Kinda freaky if you ask me.
Det å ha engelsk etter å ha vært privatist et skoleår er ganske grusomt. Men jeg er jo et geni, så det funker sikkert fint.. Jah..

Da må jeg gjøre lekser da, lurer på hvor lang tid det tar før den planen flakser utav vinduet

Kris Globetåtar

countries

Hermer liksågodt litt etter Delirium jeg.. Har jammen meg vært i hele 9%/21 av landene i verden.
Finner det ganske interessant-ish.

Eg har aldri vært ute

Helg allerede? Nifty! Til nå har skolen vært genial, sånn nesten. Om vi ser bortifra det faktum at jeg må stå opp 6.30 4 ganger i uken, kan vi være ganske happy. Det kan vi.

Tingen flytter inn i morgen. Skal bo hos meg til neste mandag skal hun. La oss håpe det går bedre enn sist gang. Det ble en god del krangling og en fest av store dimensjoner.. Vi raserte egentlig huset, så det at mine foreldre stoler nok på meg til å la meg være alene hjemme igjen tar jeg som en ære... (ingen fester denne gangen). Godt mulig er det også at C stikker innom. Kan bli artig (de to påstår at de alltid krangler, jeg for min del har ikke sett noe til det, enda)

Bokdag og omvisning av nye elever

Akk, så tungt det var å stå opp i går.. Kom meg såvidt inn på badet og det var jammen meg i halvsøvne. Jeg er ikke ment for skolen evt. skolen er ikke ment for meg. Kveldsskole hadde kanskje vært tingen. Hm.

Jeg kom i klasse med nesten alle de jeg ville (dvs. de jeg ville mest), noe jeg er ekstremt fornøyd med! *hoppe opp og ned av begeistring* Jepp, du kan anta at jeg ikke liker å møte nye folk noe særlig. Jeg er tydeligvis en av de som ikke finner det spennende. Mihi.

I dag måtte vi vise rundt de nye i klassen, siden de må gå på vår skole (skolen de gikk på har ikke vk1). Litt py for dem, men egentlig helt grett for meg. Det slo meg at jeg er utrolig uflink til å vise folk rundt.

Dette var da det vi gjorde på slutten av skoledagen. Begynnelsen brukte vi egentlig på å jakte på førstiser, de skulle kjøpe bøkene mine enten de ville eller ikke!! Fant heldigvis en jente jeg solgte alle (utenom en av) bøkene mine til. Flinke førstisen (som til og med er på bussen min og heter det samme som meg, nesten).

Etter "skulen" (tenk å bo et sted der de snakker stril..:p) drasset vi de resterende bøkene våre inn til by'n og satt oss på Torgallmenningen for å selge dem. Faktisk utrolig koselig å sitte ute under tak og selge bøker når det regner. Spiste lunch gjorde jeg også (rundstykke med nugatti fra mini-tube på). Meget fornøyd er jeg også med at jeg fikk kjøpt alle bøkene jeg trenger (utenom tyskbøkene) for det jeg tjente på salg. Jeg er en skikkelig business-nisse er jeg.
 
Ick, i morgen begynner undervisningen.. Dvs. jeg må stå opp 6.30 for å rekke bussen 7.15.
Begynner heldigvis kl 9 om mandagene, vil jo ha mest mulig søvn etter helgenes strabaser..

God sommer!!

Ja!!! Da er dagen her endelig!! Det er offisielt sommerferie for fænken... Har ventet på denne dagen siden 17. august 2003. Now what? Husker jeg rutinene fra i fjor da? Er jo et helt år siden. Blir vanskelig det her. Kanskje mitt nye bekjentskap dette året (Tingen) har noen gode råd. Man begynner å undre seg over "nye" folk sine sommervaner når man ikke har opplevd dem før. Kan bli spennende/interessant.

Man har ellers dradd seg inn til by'n, fordi man har vært på skolen og hentet karakterene sine. Veldig annerledes fra ungdomsskolen, der man ble tvunget til å se på diverse forestillinger med crappy skoleband and such. Jeg elsker vgs. Oh yeah, me likes it very much.

Og ja, man skal male mer hus i dag. Blir forhåpentligvis ferdig. Yup.
JEG HATER Å MALE!!!!!

Maler i malera

Morgendagen skal brukes til å kjøpe HP-billetter og til å male huset Kris bor i. Et halv hus på Tingen og et halvt på meg. 1050 kr hver. Vi er ganske fornøyde med akkurat det, spesielt siden det bare er ett strøk og selskapet (evt. musikken) er bra. Dollartegnene vender tilbake!! Haha!
Ja, og ellers har man det det heeelt fint. Man satser nemlig på å ikke komme opp i muntlig. Det er bestemt. So there..
HP skal sees på lørdag, sammen med en hel skokk med folk (les: venner). Kris gleder seg. Dette blir bra!!

C: Let me paint and you'll have your money darling =)

Hmm.. Om noen skulle undre seg og/eller være interessert, så er dette meg.. (msn-profil)

They made me do itJoja, naturfagekskursjon er ikke å foretrekke.. Man hater naturfagekskursjon. Kom meg langt vekk derifra så fort som mulig. Blah-ish å være ute sammen med sauer, spesielt om det regner (ja, det er faktisk en god del sauer rundtomkring på området der jeg går på skole). Go figure.
Om én uke får man vite hva man kommer opp i i muntlig (om man kommer opp that is). Med min flaks kommer jeg sikkert opp i naturfag, just my luck... Skriftlig kan man takle, men muntlig er grusomt.. Spesielt om man ikke kan noe særlig i noen av fagene man har hatt. Jah.. Og engelsk kan man ikke komme opp i, for man er privatist. Ah well.. Kaffe is the stuff (and junk).
Np: Donnie Darko Soundtrack

Forvirrede mennesker på by'n

Joja. Helgen har forsvunnet fra meg igjen. Slemme, slemme helgen! Hrmf.. Jaja, la oss ha en liten oppsummering shall we.

Fredagen var det skole. Ikke så  mye skole, siden man fikk fri i både norsken (1.time), økonomien (6. time) og matten (7.time). Man er ikke heeelt sikker, men man tror man dro til by'n *sjekke sin egen blogg*. Yeah, man havnet visst på nettfint ja =) Der traff man på masse interessante mennesker og sånne saker. Sant å si, så er ikke juvente-folkene noe særlig kjedelige. Ganske fargerike faktisk.
Kris dro hjem 16.10 og kjedet seg resten av den dagen.

Lørdag derimot skulle vise seg å bli ganske så interessant. Man ble vekket av en melding fra Roger kl 16.30. And I quote: Med på konsert i by'n? Eg reiser inn kl seks. Den e gratis
Kort etter ble man oppringt av Tingen; "Fikk du meldingen av Roger? Flott. Er du med?"
Litt i ørsken fremdeles, men man klarte jo å få frem et ja, seff. 
Fikk rotet sammen nødvendigheter (necessities if you like) og sånne greier på 1 time. And off I was =)
Vel inne i by'n bar det mot nettfint for å vente på at konserten skulle begynne (kl 20 faktisk) og at naboLine skulle dra seg inn dit (dakar liten ble vettskremt av folk på utdrikningslag).
I 20-tiden fant kompaniet (Kris, Tingen, Roger, Laffen og naboLine) seg en høvelig fisketank og okkuperte den. Etter hvert så dro Martini seg inn til torget også. Kris og Tingen hadde da "betalt" Roger for å hoppe på den stakkars fyren når han endelig dukket opp (man kan veldig enkelt kjøpe Roger, med mat). Vi holdt på å dø av latter!! R måtte jage M før han faktisk fikk tak i ham (maaange runder rundt fisketanken). Latterkrampe i minst 10 min.. Uæ..
I pausene mellom musikken (Major Parkinson var ekstremt bra!! Og jammen meg går ikke naboLine i klasse med en av de i bandet.. Jeg mener det, det mennesket kjenner alle) ble det ganske kjedelig. Kris har alltid med seg en kortstokk, så man satte i gang med vriåtter gjorde man. Fremdeles oppå vår kjære fisketank. Vi fikk en del merkelige blikk ja. Var til og med et par tyskere som tok bilde av oss. Turister er sære :p Ett av de 5 bandene som begynte konserten skulle visst vinne 50000 kr, and the winner is: Robert Post (hrmf.. Major Parkinson skulle vinne!!)
Ralph Myerz and the Jack Herren band (correct me if I'm wrong..) avsluttet konserten, ganske bra. Oh yeah. Artikkel på ba.no om hele greien gitt.


            Ralph Myerz and the Jack Herren band i egen person

I 00-tiden traff man på Vinni, Red og nawok (the supertrio, or so it would seem like). 00.10 gikk siste buss hjem. Meg, Tingen og Martini tok ikke den. Nooope. Man bestemte seg for å bli igjen i by'n og ta morgenbussen hjem (07.10 faktisk).
Det ble ganske så kjedelig etterhvert ble det, så da man gikk inn på sas-hotellet for å låne toalettet, ble det en goood stund til man faktisk forlot det (hotellet altså). Satt en stund og funderte på et par stoler, før man (Tingen) kom frem til at man kunne gå opp til topp-etasjen og se hvordan utseendet der oppe var. Som sagt, så gjort. Ekspedisjonen endte med at vi tok oss en runde i hver eneste etasje for så å ta trappene på vei ned igjen. Ikke bare det, man gikk opp igjen alle trappene på slutten. Ble invitert på nachspiel inne på rommet til en fyr "det e tjue mannfolk her inne. Nachspiel klokken 2!!!" No thanks.. Jah..
 Til slutt ble man kjeftet på av en sur hotell-mann (man satt og tok livet med ro i trappen i 8.). Vi endte leken mens den fremdeles var god. Smarte menneskene som vi er.
Nawok traff man mange ganger igjen, Kristah også.
Kris og Tingen endte kvelden med å gå sammen med Kristah til Minde (der han bor altså), for å ha en plass å være. Ekstremt koselig det huset, jepp =) Kris ble servert bok ble hun, ganske grett siden hun hadde ihvertfall 2 timer å slå ihjel. "Les Hedge Knight i denne". Tok et par sekunder før det gikk opp for meg at det faktisk er en novelle av GRRM. Fliiinke Kristah!!! (Flink ASOIAF-fan han også)
Ble dessverre ikke ferdig å lese før vi måtte gå.. Ganske så grusomt.. Kris og el Tingum tok bussen inn til by'n, spiste frokost på 7-11 (oh, thank heaven), tok bussen til Knarrevik, gikk hjem til Tingen og sovnet (kl. 08.30).
Våknet (igjen) kl. 16.30, så på TV til 20, ble hentet, sitter her.
Jammen meg vært edru hele helgen. Ganske imponerende eller hva?
Gresselig langt innlegg det her.. Nå orker jeg seriøst ikke å skrive mer, har krampe.. Nite!

Weehaa

Hm.. Da var man på nettfint atter en gang. Har man nevnt at man faktisk liker dette stedet litt godt? Jeg mener, gratis internett and stuff (and junk) er slett ikke dumt.
Kris (og resten av klassen) fikk fri de 2 siste timene i dag, Kris og Tingen ble derfor med Roger til byen. Man har brukt opp pengene til Roger på kaffe og kake (yay!).
Man har lite å ta seg til ja..
Jøss, der dukket Kjetil opp også. Begynner nesten å bli folksomt gitt. Kanskje noen er med å spille kort? (forutsett at jeg slipper å være med)
Now what? Mesa bored-ish...
*lese nyheter*

Noen husker kanskje The Exorcist in 30 secs re-enacted by bunnies? Vel, nå er The Shining her! Check it out!! (ja, Kris holdt på å dø av latter, til sin egen embarassment[husker ikke hva det heter på norsk...] )

Sabriel

Man fikk bøker i posten i går :D Jeg elsker amazon.co.uk!! Hver gang jeg kjøper bøker så er det som om det skulle vært julaften når de kommer i posten. Bliss..
En av bøkene som kom flagrende er Sabriel, virker som en bok right up my alley =) Australsk forfatter og greier. Kan bli artig det her!

An Abhorsen is someone who puts the dead back to rest, when a necromancer wakes them. It's in only one bloodline, so a heavy burden rests on the shoulders of every Abhorsen.
Sabriel is the Abhorsen-in-waiting, though she hardly knows it. When her father goes missing, and sends her a very powerful sword and the Abhorsen bells (with which an Abhorsen works to ring the dead back into death), Sabriel leaves her school and plunges into the world of danger that is the Old Kingdom.
Meeting Mogget, the sarcastic magical being bound to service to the Abhorsen, she finds a guide, and another danger. Together they rescue a man who then joins them. The trouble is, just about everything and everyone is more beneath the surface. The old Kingdom is like a nightmare world, people fleeing, dead sucking the life out of every living being, scavengers sacrificing children for riches, a world waiting to be rescued.
Can they find Sabriel's father in time to stop an evil that has haunted the Old Kingdom for 200 years, and is about to rise?

                                      

Man har også oppfølgeren Lirael (kjøpt på Stansted helt i uvitenhet om at den faktisk var en oppfølger...), Kris kommer nok til å være en del asosial. Yup! *glede seg*

Ahh...

Nå hadde man akkurat skrevet et fint innlegg med passende lengde. Men skulle man få legge det ut? Neeeeida, man kommer borti en slem slem knapp som ødelegger liv!!
Ah well, man lærer jo mest sannsynlig av sine feil..

Eksamen i dag. Var ekstremt kjedelig. Holdt på å dø faktisk :p Nesjda, gikk jo ganske greit egentlig faktisk. Fikk oppgaver fra stuff man har hatt om før jul, da man fulgte litt bedre med. Flaks? Yup :D Forlot lokalet kl. 13.45
Ikke nok med at det var kjedelig, var jo sinnsykt bra vær ute! Urettferdig at det som ikke kom opp fikk gå hjem and such. No fair.. Håper dere alle kommer opp i muntlig Naturfag!! *le hysterisk ond latter* (ja, er fult klar over at det er like stor sjanse for at jeg kommer opp som alle andre...)

Man tok bussen til by'n kl 14.30 for å møte Tingen. Hurtigruten var målet faktisk, men vi endte ikke opp der, sjefen var visst sykemeldt. Og jammen meg skulle de ikke ringe når de trenger oss. Artig. Dollar-tegnene har begynt å forsvinne.
Man vandret litt rundt etter bomturen. Skal nevnes at man holdt på å dø av varme. Var herlig!
Ting man har drevet på med:
                                            Vandret
                                            Spist is
                                            Solt seg i parken utenfor Håkonshallen
                                            Tittet på (nydelige!!) sverd i viking-butikk på bryggen
                                            Tittet på nice gutter som brifet med breakingen sin
                                            Solt seg på den blå steinen (mens man holdt på med forrige aktivitet)
                                            Hatt picnic på plenen utenfor teateret (rullekebab2go)
                                            Hilst på løven utenfor Naturhistorisk museum (og tatt bilder)


Mens man satt på den Blå Steinen og tittet i filmavisen kom man over denne "artikkelen". DONNIE DARKO på norske kinoer? 16. juli? For faen!! Dette er rått! Gleder meg som en helt!
(skal nevnes at det ble sendt en god del meldinger til felles Donnie-fans etter at man hadde oppdaget det her). *sukk* Kanskje sommeren blir genial? 

Noen som vet av fest til helgen? Føler for å feire at jeg er ferdig med skriftlig =)


Grilling liker man

Grilling, spising, trampolinehopping, masse latter (i den rekkefølgen, ja). Dagen kan for det meste oppsummeres slik. Dvs. etter at man stakk fra skolen og hjem til Tingen. Fikk faktisk kjøpt nok grillmat til 4 stk. for knappe hundrelappen. Man kan si seg fornøyd med akkurat det =)

I  morgen får en altså vite hva man kommer opp i, om man kommer opp, i skriftlig eksamen. Grusomt å vente på. Kl. 14.30 skjer det. Uff.
Skal uansett drikke en del i morgen (paaartey), ha det artig med mine venner for så å pleie bakrusen hjemme hos C på lørdag. Yum, koselig filmkveld/natt/morgen =) *glede seg en god del*
Hva får man å spise? (Ja, jeg er sulten akkurat nå)

Nevnte jeg at jeg har fått meg sommerjobb? Kris skal jobbe på hurtigruten i hele Juni og muligens litt av Juli. Man ser dollartegn... Ahh.. Er ganske fornøyd med tilstanden for øyeblikket. Bortsett fra det faktum at det er fri-idrett i gymmen i morgen. Noen som har noen gode idéer om hvor jeg kan henge fra kl. 9-11 i morgen tidlig? (Ja, man planlegger enda mer skulking. Shoot me if I care)

Ithilgalad=moonlight=moonshine=hb    Don't you dare attempt to drink me!!

Sweet surrendering

Yay, da har fyllesyken begynt å gi seg! Som man kanskje har gjettet; jeg var på fest i går. Eller, fest er kanskje å overdrive litt mye.. La oss kalle det en gathering. Kris og Tingen var de første som ankom partyplassen, slett ikke pinlig.. Nesj.. I 23-tiden var meg rimelig kanon, Tingen gikk hjem, Kris hadde funnet seg et møbel (som man faktisk har brukt før). Et møbel som er litt for glad i Kris ser det ut til. Man ble "overfalt" et par ganger ja (nothing illegal, relax), som i og for seg var helt grett. Kom seg hjem i 16-tiden i dag, lønner seg å smiske med de som har bil. Laaang tur fra Åsane til her. *supersmisker*

La oss ikke drikke på en stund? Eller ihvertfall roe seg litt... Selv om drikken var gratis-ish...

Line: GRATTIS MED OVERSTÅTT!! :D

Sense offenders!

"Hold your ground, hold your ground. Sons of Gondor, of Rohan, my brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields, when the age of men comes crashing down, but it is not this day. This day we fight! For all that you hold dear on this good Earth, I bid you stand, Men of the West!"

Om man er LotR-fan varmer den talen der hjertet ditt, om ikke er du en kald fanatiker...
Ja jøss, man er i Ringenes Herre humør (merk at "bibelen" eller "gud" ikke blir skrevet med stor bokstav når det gjelder meg. Her er det kun Lord of the Rings som gjelder). Man var så smart at man hørte litt på The Breaking of the Fellowship fra soundtracket til The Fellowship of the Ring. Meget smart må jeg si. Smerten vender tilbake. De herlige nettene i køen, premieren, sceneshowet, kostymene... *drømme seg vekk, og drukne i gamle minner*


                         Tingen og Red i LotR-køen 2003

Kris så evigkul kongefilm i går natt (da man egentlig skulle ha pugget litt til mattetentamen). Equilibrium heter den. Litt sånn the Matrix style over den, men sant, det er jo bare tøft!! Jeg skal ikke si at alle må se den, for jeg unner ikke alle å se den. Just like Donnie Darko.. Menne føler man seg likt av Kris kan man få lov å se den/dem. Man takker Tingen for tilsendingen av dette geniale mesterverket og Kristah bare fordi han nevnte den :D (og så har visst Danny nevnt at man måtte se den for flere mnd. siden, skal man huske alt da?)

                                            
                                                     
                                                           Utrolig tasty film det her

                                
                                          Sean Bean, man har sett masse filmer med ham i nå

Tentamen i matte sier du? Hvor ble det av den da? Joja, meg var nr. 2 som forlot tentamen-lokalet (uten tvil en hel skokk som fulgte eksempelet). Men la oss ikke snakke om sånne triste ting, man kan heller snakke om artige ting! Som det at man skal til Tingen og cozy seg selv (I am going to cozy myself.. Ordet "kos" blir brukt altfor mye i det norske språk :p), man skal se film og spise god mat. med godt selskap selvfølgelig!! Underskrevne (vet at det heter undertegnede, ja) er provideren av parmesan og (svensk) bacon.

Og jammen meg hagler/snør/regner det ikke også? Var det Mai det var sa du?War is young men dying, and old men talking

Var å så Troy i går. Jeg må bare få si at jeg som oftest er ekstremt "forutkritisk" til alle filmer (utenom LotR da), og ble forsåvidt helt blåst vekk (blown away if you like). Alle må se den filmen, det er helt klart oppi hodet mitt nå. Se Troy, mhm, se.. Jo, Kris er litt vekke igrunn...


Fine fine Brad Pitt som Akilles

Ellers hadde jeg heldagsprøve i tysk på onsdag (i går blir vel det), det gikk egentlig som forventet.. Litt sånn la oss bare skrive i vei og se hva som skjer feeling. I morgen er det heldagsprøve i matematikk *le litt manisk*, la oss øve og være glad. La oss ikke stå opp kl 16 og ikke daffe foran tv'en hele dagen. Hm, ble nesten litt biblesk det her. Jaja, helligdager fører med seg sånt...
Ja jøss, man har det heeelt fint med seg selv.
Ellers ellers ellers kan man flire seg til døde av dette

Ha en ellers fin Kristihimmelfartsdag... Det eneste ved kristendommen som er grett, alle fridagene *være hedning til evig tid* =D

Festive

Det har seg sånn at Kris sto opp for ca. 1 time siden. Ikke rart det, vil noen påstå. Meg synes dette er meget merkelig! Var kanskje litt i bakrus i går, men drakk da ikke. La meg kl 1 jo! Kan grunnen være at det er lesedag i dag (selvstendig nonetheless)? At det er grusom heldagsprøve i tysk i morgen? Jepp, enten det eller det faktum at jeg har rotet meg borti noe jeg ikke har helt styring på; gutter. All hjelp mottas med takk, tror jeg.

16. mai tok heeelt over.. Tequila, vodka, gin, øl, hb..Alt ble konsumert.. Og jammen meg ble ikke el Grumsy one rimelig småfull. Var ganske så genialt i grunn, snakket med hyggelige mennesker, trøstet de deprimerte, ble litt deppa selv, hadde alvorsprat med mr. M (så mye komplimenter tror jeg aldri jeg har fått før.. og de var vel egentlig bare indirekte), vekket folk kl. 7 om morgenen (det var etter 2 timers søvn, var fullstendig uthvilt, eller, hjernen min trodde ihvertfall det.), vært på shell og kjøpt frokost. All in all, rimelig artig =). Det hører også med til historien at mr. M er et bra møbel... såvidt man kan huske..

17. mai var litt uhm.. tja.. vond? Var heldigvis smart nok til å poppe et par hodepinetabeletter før man dro inn til byen (overnattet på Minde, så turen var ikke så veldig lang. Genialt) i 10-tiden. Meg tror egentlig hun var litt full fremdeles, det skal man absolutt ikke se bortifra. Humøret var nemlig på topp, pratsom var man jammen meg også. 
Tittet på toget en stund sammen med Tingen, før vi begynte å møte folk (som avtalt), etter det bar det rett på mc'en på torget (alltid mindre folk der), for så å hente Roger&co på nettfint.
Gjengen var samlet med en tanke i hodet; Tivoli. Kris lliker ikke tivoli, for Kris blir dårlig bare ved tanken på å snurre rundt veldig fort. I bakrus var det egentlig nok å bare se på de andre ha det artig, yupp yupp..
Man ble heldigvis fort lei av å snurre rundt veldig fort, for det var jo fænken meg kaldt jo! Bystasjonen neste, Dolly Dimple's måtte man jo besøke. Food good man (jeg spiste ikke på mc, sulten begynte nesten å rive i meg).
16.10 dro Kris hjem. Eller, bussen gikk ikke helt hjem, så man tok bussen til destinasjon X og gikk 2.5 km for å komme seg hjem. Vel hjemme begynte man å plukke glassbiter utav føttene og undre seg over hvorfor man ikke gjorde det før den lange spaserturen. One can never really tell.  Man har egentlig bare én organisert tanke i hodet akkurat nå:

Fænken for en bra fest!

Svart hull i hukommelsen

Var det bare Kris som fikk panikk i går? Sprayblogg funket ikke, man kunne ikke redigere sin egen eller lese andres blogger? Jeg har mistet enkelte minner nå, fordi jeg ikke fikk skrevet dem ned. Dere er onde! *skule hardt på sprayblogg*
Det var nesten smertefullt! Sprayblogg er akkurat som langere. De gjør deg avhengig, for så å ta stoffet bort fra deg.  Er ikke helt sikker på hva sprayblogg har å gange på dette, men ett eller annet stort må det være.. Jeg vet det nok. Jeg har gjennomskuet dere Sprayblogg!!! Jeg lar meg ikke lokke..
Er slett ikke et paranoid lite vesen..

 

Dagen min på tirsdag ble betydelig bedre da jeg leste et innlegg hos Blixern :D Oh so stilig med hederlig omtale!

Blixie, bloggen din er forsåvidt grunnen til at min blogg eksisterer. Feel proud? :p

 

Tingen vimser rundt som en annen gal Tinkerbell (yup, vi har sett Peter Pan). Hun reiser fra meg i dag.. Dette er ikke bra.. Litt sånn sprayblogg-fakter igrunn. Danny reiste i gårmorges, må ha vært grundig lei av oss. Well done Dunn =)

 

Når man først snakker om avhengighet. Stakkars Martini prøver å slutte å røyke. Jeg for min del synes dette er ustyrtelig artig. For hvem er ikke mester i å plage folk som sliter? *stolt av seg selv*.

Tror egentlig han er litt avhengig av moi også (jeg har ikke fransk, trengte bare litt etikette her). Hva skal ellers alt det maset om å være med meg være? Mruah! Is my klengedyr (faktisk en ganske bra tittel, jeg lar ikke en hvemsomhelst klenge på meg og/eller sove i sengen min. Utenom katten. Katten er konge).

 

Jeg oppdager nye ting som er ødelagt hver dag. Dette kan umulig være bra, siden mine foreldre kommer hjem om ca. *regne litt* 1 time.. Uhm.. Hjelp? I better run? Yeah? *løpe skrikende ut døren*

Ølkorker finner man forresten også mye av. Evig mye. Hva er dette for slags nonsens da? Hvor er alle flaskene? Pantet!!! Jah.. *late som om panting ikke er en kjempeartig aktivitet*

 

Vi hadde økonomitentamen i dag! Yay! Har meg nevnt at hun muligens stryker i økonomi? Kris stryker ganske sikkert i økonomi, i hvert fall etter dagens tortur.

Lang helg nå. Har fri til onsdag (ikke medregnet onsdag da, for da er det heldagsprøve i tysk.. av alle ting).

Fest 16. mai (aight!), by'n og båttur 17. mai, selvstendig studiedag 18. mai. Not bad.

 

Yay! Ostesmørbrød!!

Må nesten nyte det usunne liv før fedonistene kommer hjem igjen..

 


Damn..

Det perfekte våpenet mot skolesystemets du-får-ikke-lov-å-laste-ned-ting-på-skolens-datamaskiner-regel er oppdaget!!!! (det er altså sperre på skolen sine pc'er)
Og det man som oftest vil laste ned er: MSN Messenger..
C orienterte meg i dag i matpausen om vidunderet, vidunderet som er; Msn2go.. Frihet til å snakke med sine venner (andre enn de som er på skolen that is.. og i enkelte tilfeller ikke) i skoletiden, i timene. Fænken så genialt! Me loooves... (er altså testet, og anbefales)

Yay, da var det på 'an igjen... Øve til prøve, oh yeah.. Naturfag, igjen =) Vi overlever (legg merke til at det der var en panisk smiley). Full kontroll *le hysterisk*

Ispinne

I dag har mine gale venninner badet.. Jeg klarte å sno meg unna (seriøst, det er ikke mai engang!), følte meg litt flink da ja. Fikk til og med stå for å ta bildene! Jackpot =) Me superknipser av jenter i badedrakt som holder på å fryse ræven av seg, kan det bli mer artig? Jeg storkoste meg (selvfølgelig), jeg var jo faktisk en av de to som forble tørre. Life is grand.

Jeg vurderer å stemme på idol-ting nå, hjernevasket.. Satt meg ned i stuen sammen med min mor for å, vel, spise middag. Det skulle jeg aldri ha gjort. Der, rett foran meg, var Idol. Underfundelig artig skal meg fortelle deg. De synger jo litt and stuff.. Snap out of it!!

En kamerat av en kamerat, som etterhvert er blitt min kamerat også, besøkte oss på skolen i dag. Stakkars jævel, eller dumme jævel. Alt etter som. Jeg mener, fyren hadde fri i dag jo, og så kommer han på skolen? Ikke sin egen skole engang.. Sinnsyk hele saken.
Jada, jada, han hadde en vettug grunn til å undersøke litt, han vurderer jo tross alt å begynne der til neste år. Flink. (alt er bedre enn Danielsen :p)

Jeg kjeder meg, og det er min egen feil. Ble faktisk spurt om jeg ville være med til en eller annen hytte og drikke meg drita på billigøl, men neida, følte meg litt for trøtt. Angrer litt ja, men sikkert det lureste jeg har gjort på lenge.

På mandag reiser mine foreldre fra meg i to uker. Party Party man =)
Tingen og Danny flytter jo inn, så jeg blir heldigvis ikke alene (jeg er og blir et paranoid lite vesen)

Dagens høydepunkt: Da C sa at jeg var flink til å skrive og at hun likte skrivestilen min :D
Dagens ikke-så-høye-punkt: Da Roger trakket på hodet mitt i gymteorien (jeg lå på gulvet, skulle legges i stabilt sideleie)

God Helg! Rock on...

Hjeeeelp?

Det har, etter å ha blitt sprutet vann på hele matpausen, gått opp for meg at jeg, som 1. klassing, er ganske utsatt for russeangrep (for det meste mannlig russ, pøblene som de er). Man er ikke trygg noen steder! Hva tenkte jeg på da jeg bestemte meg for å gå på vgs.? Jeg kan ikke ha tenkt, det er det som er problemet, og nå må jeg ta konsekvensene. Mhm.. 
 (vannsprute-russen står rett bak meg, nesten)

24 "Vanne" en første- eller andreklassing | Imsdal-kork
34 Bite en førsteklassing i leggen | Kyllingbein
38 Spørre en førsteklassing om du kan få matpakken hans/hennes | Bit av matpapir

Festive.. Kline med 1. klassing er ikke med på Sotra, Bergen derimot..


Where is my mind?

Np: Pixies - Where is my mind?
Denne sangen er av en eller annen merkelighet helt genial. Ihvertfall inni mitt hode (et ganske forstyrret et sådan). Fight club liker vi, ja det gjør vi. Skal man kanskje se den nå? Nei, det kan man ikke, for man må gjøre matteprosjekt. Det skal innleveres på fredag og du har ikke gjort 1/3 engang lille venn...
That there was the Grumsy one speaking, the little thing that lives in my mouth. (Ja, man er inspirert av the Shining)

Tingen flytter inn til meg på mandag, skal jammen meg bo hos meg i 2 uker, mens mine foreldre er i Nord-Norge. Liking it? Oh yeah, oh yeah, oh yeah (intern humor, take no heed)Sprayblogg sin egen kommentar-terrorist? Nesj, er da vel bare ærlig..

Jeg får meg støtt en god latter.. Jeg er visst ekstremt frekk ifølge noen =) Vel, om dere ikke tåler kritikk, så ikke legg ut meningsløse poster. Ikke det at noen av de er det, finnes jo ingen dumme spørsmål, så hvorfor skulle det da finnes dumme blogger? 
Min frekkhet (eller ærlighet som det også kalles i enkelte kretser) kan nok døyves, men hvorfor skal den det da? Konstruktiv kritiker er det jeg liker å kalle meg selv. Hvorfor ikke? Om alle gutter er slemme, utro og ikke har lov å lese visse blogger, så kan vel jeg være noe jeg ikke er?

Økonomiprøven hadde man sikkert klart å gjennomføre om man hadde hatt litt mye bedre tid. Kris er litt treig når det gjelder matematikk, la oss konsentrere oss om språk-kunnskapene istedet...

Now playing: Feeder - Piece by piece

                                                
                                                                                           My passion

Baaah.net!!!

Jeg nekter å legge meg! Jeg viiiil ikke!
Hvorfor Kris ikke vil legge seg? Fordi hun har økonomiprøve i regnskap, de to første timene i morgen (tirsdag). Og kan absolutt ingenting!! *panikk*
Samme jævelskapet som sist, tror jeg kan det, men kan det ikke litt engang. *hyperventilere*
Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv hver eneste gang? Vet jeg ikke bedre? Hjelper sikkert ikke å sitte oppe halve natten heller nei.. Kanskje lese litt. Ja, det funker sikkert (merk den tyktflytende ironien).
*Tenke på hyggelige ting og late som om alt kommer til å gå bra*

Løgner! Alt sammen!

Wtf? Rundbrenner? Meg? Heh? Nei?
Blir man stemplet som rundbrenner bare fordi man har delt sofa med en fyr en natt? (kul fyr nonetheless)
What has this cruel world come to?

Det har seg visst slik at det ble trodd, av visse folk (Fratho), at meg var en gutt. Ikke utseendemessig da (tror jeg), har jo langt hår og hele pakken... Men ja, poenget; har jeg så maskulin skrivemåte da? Dere er merkelige alle sammen! :D (vi fremmer merkelighet)


Her kan dere se, Kris er jente (den blonde saken)


Party Party

Festen var konge den! Litt lite folk i begynnelsen, men så tok det seg opp gitt, life good..
Kristah og Bjaarte kom på "festen" når alle sammen var gått. Jeg ante fred og ingen fare, satt å så på restene av Fight Club mens jeg brukte Martini som møbel. Kristah, du er artig når du er full, men timingen din suger...
Jeg endte opp med å dele sofa med Martini (som jeg traff i går, ja). Litt ganske koselig =)

Meg og Tingen ryddet fænken meg hele huset i morges, og det var faktisk ikke noe ork, vi var egentlig bare fornøyd (sikkert fordi vi hadde fått i oss litt grandis). Dette var altså etter at Martini og Danny hadde gått, men noen timer før Frk. Landro og Hr. Lyngved valgte å stå opp (tok faktisk litt tid før vi presterte å finne dem).
Har man hangover? Ja, en liten.. Har man litt viktig økonomiprøve å øve til? Ja, det har man. Har man festrøykestemme? yuuup.. Lukter man litt funky? Hell yeah.. dusjen neste!

Røsk tak i nærmeste bok

Fritt oversatt til norsk:
1. Røsk tak i nærmeste bok.
2. Bla fram til side 23.
3. Find den 5. setninga.
4. Post den 5. setninga i bloggen din, sammen med denne instruksjonen.

- "A lot you care," said Digory fiercely.

The magician's nephew, The Chronicles of Narnia

hits