Hrmf..

Legevaktdamen er slem. Hun mente jeg ikke var syk nok til å komme inn til dem i dag, men burde heller vente til i morgen tidlig og så ringe til fastlegen min. Dette kommer til å gå seriøst utover skolegangen min.. Og jeg som hadde begynt å forbedre meg og alltingen. For et kjempesukk.

Jeg mener forresten selv at jeg ikke er syk nok til legevakt, men min mor insisterte på at jeg skulle ringe. Noe jeg også gjorde, til tross for telefonskrekk.

Jeg trenger jo bare litt antibiotika!!

Mobilitet

Jeg tror kanskje muligens at jeg var litt stresset da jeg sprintet ut av huset i morges, for jeg klarte jammen meg å glemme mobilen min. Pytt pytt tenkte jeg og tuslet videre nedover mot busstoppet. Men neida, jeg er tydeligvis helt avhengig av den lille pipende saken. Den er nemlig den eneste klokken jeg har. Så det ble altså til at jeg ikke hadde trengt å spurte nedover, jeg hadde nemlig meget god tid på meg (til å være meg).

Utover dagen i dag har jeg merket abstinensene som de etter å ha drukket kaffe hver dag i fjorten dager til å plutselig la være én lusen dag. Hver gang jeg kjeder meg litt er jeg vant til å sjekke mobilen etter kanskje en liten melding fra min kjære eller min rare Smule. Men akk, ikke i dag. Kjedsomheten har tatt helt over. Ikke en gang placeboting som f.eks en mandarin funker. Jeg er ensom og forlatt.

Det virker som om den har tenkt  "nei, fysj, se på det været der da! Det gidder jeg ikke!" og gjemt seg fra meg en lur plass et sted under puten min (mest sannsynlig der den er). Det er som å bli sveket av sin beste venn..

Jeg har innsett at jeg er litt avhengig. Tross alt første steg.

Fremtid

Morten B sier:
skal du bli journalist?

Kristine | Shiny sier:
skal jeg det?

Morten B sier:
elns?

Morten B sier:
vetsje eg

Morten B sier:
du er jo ganske flink til å skriveSånn går det når man viser meget partiske folk bloggen sin =)

"Eg e blind, hosten rive.."

Dette har vært en seriøst lite innholdsrik helg. Egentlig hadde jeg jo tenkt meg på lysfesten på lørdag, men den gang ei, min mor nektet meg å så mye som vise meg utenfor husdøren. Det stoppet henne naturligvis ikke fra å selv gå på julebord fredag kveld. Så da var jeg heeelt alene hjemme, som i og for seg er ganske så artig til vanlig, men ikke så mye når man er syk og krever oppmerksomhet og sympati. Jeg plantet altså meg selv foran tv'en i stuen med en laptop på fanget. Ikke min egen laptop, for den er gåen. Ingen sympati å få fra opphavet der heller, så dermed tyvlånte jeg en av deres (en laptop altså). Det er egentlig litt vanskelig å få diagnostisert saken når man må forklare det over msn, for å gå noen steder, det er visst farlig.

Jeg har igjen blitt hektet på en sci-fi serie. Denne gangen en litt mer langvarig en ved navn Farscape. Så sykdom blir automatisk til en gode, på en måte, når man har noe å se på.

Av og til så lurer jeg på om pc'en min er syk i sympati for meg. I så fall synes jeg det er en meget dårlig måte å vise det på. Den kunne heller plutselig ha fått 20GB til med lagringsplass og supergod RAM. Det er ordentlig sympati det!

Ahem

Jeg vil bare få syte litt over det faktum at jeg er syk. Jeg er sjelden syk, detter er derfor et ekstremt nederlag for meg. Tross all hostingen og sytingen har jeg faktisk dratt meg på skolen i dag, ikke det lureste jeg har gjort til nå. Det svimler faktisk litt. Oh yes, we are only set on one thing today!!

Kaizers er fremdeles inni hodet mitt. Rules.

Gullbloggen

Jeg har visst blitt nominert til årets Gullblogg i kategorien U20. Go figure =)

Busy bee

Ja, ok. Helgen min har tatt nesten helt av. På en god måte da.
fredag var det Harry Potter premiere og Kick-off fest for russen. Egentlig hadde jeg ikke tenkt meg på denne spark-av festen, men så fikk nå Red overtalt meg likevel og det var jo faktisk utrolig artig! Fulle folk som selv mener de har fått nok deler jo faktisk ut resten av drikken sin til de de mener ikke har fått nok. Vi liker slike mennesker!

Lørdag var jeg en aldri så liten tur på byn med store deler av min kjære venneflokk. Jeg drakk akkurat nok vin til at jeg ble sånn passelig happy og så var jammen meg min kjære Fisk der vi var. Så, jeg (livredd for seriøse forhold) var med ham hele kvelden uten å frike ut, så glad har jeg ikke vært på lenge. Den fyren er bare fantastisk, nå gjelder det bare å få ham til å skjønne hvor genial jeg faktisk synes han er.

Etter en del lettkleddhet på både fredag og lørdag har jeg da altså klart å bli syk, men slike småting skal aldri stoppe meg fra å gjøre akkurat det jeg vil; Nemlig konsert med Kaizers Orchestra i går kveld/natt. My god så fantastiske de er!!! De er virkelig ett av de beste live-bandene som er.. Og Jan-Ove Ottesen i bar overkropp er aldri å forakte. Så nå er jeg enda mer forelsket i dem, for de gutta leverte virkelig!

Harry Potter

Jeg vil bare få informere om at i dag skal selveste meg på kino og se Harry Potter and the Goblet of Fire kl 17.50.. Jeg har masse masse forhåpninger og sommerfugler i magen!! Thihi!!


Filmen var helt flott som film, men ikke som tilpasning til boken, synes jeg. Likte den forrige regissøren bedre , men filmen hadde sine høydepunkter , for det er jo tross alt Harry Potter det er snakk om =)

Happy, shiny things

Jeg har da altså blitt utfordret av Delirium til å fortelle om ting som gjør meg glad. Here goes nothing:

Bøker
Det er ikke ukjent for noen jeg kjenner at jeg elsker bøker. Elsker å lese dem, kjøpe dem, snakke om dem og å få andre til å lese de jeg liker ekstra godt.  Såpass knyttet til bøkene blir jeg at jeg ikke kan låne dem på biblioteket eller fra venner, da blir de nemlig ikke levert tilbake.. Lykkebringende forfattere:

 • George R.R. Martin
 • Robin Hobb
 • J.R.R. Tolkien
 • Garth Nix
 • Michael Ende
 • Lars Saabye Christensen
 • Erlend Loe
 • Douglas Adams
 • C.S. Lewis
 • Marian Keyes (suppe! fine suppen!)
 • Christopher Paolini

Vennene mine
De er bare rett og slett fantastiske! De er der alltid når jeg trenger dem og har samme humor som meg, så vi har alltid noe å snakke om og/eller le av. Og vi har noenlunde samme interesser også, eller i hvert fall én eller to som funker som en slags rød tråd. Egentlig vanskelig å beskrive hvor geniale de er, så jeg tror jeg gir meg nå.

Musikk
Å høre på den musikken jeg for tiden er absolutt forelsket i gir meg en sånn finfin følelse av ro og tilfredshet at det bare er helt nam. Geniale nyvinninger gjør det jo også mulig å ha denne følelsen nesten konstant. Løvli! Lykkebringende musikkfolk:

 • A Perfect Circle
 • Kaizer's Orchestra
 • Gåte
 • Beatles
 • Soundtracket til The Lord of the Rings (sååå nydeliiig...)
 • Julian Berntzen

Orden i bokhyllen min

Jepp. Det kan gjerne være rotete som fy på resten av rommet mitt, men i bokhyllen, der er det orden. Om litt symmetri og rekkefølge også er tilstede er lykken komplett.

Film
Filmer man kan se om og om igjen uten å bli lei av dem, hva er vel bedre?

 • The Lord of the Rings (alle)
 • The Neverending Story
 • The Princess Bride
 • Stort sett alle Disneyfilmer
 • American Beauty (også meget fin musikk)
 • Donnie Darko (fine, rare filmen)

Fred og ro
Å konstant ha skrik og skrål rundt meg er ikke noe jeg takler (jeg misliker stort sett alle som er yngre enn meg =P). Det går i små mengder, men av og til vil jeg bare ha det helt stille rundt meg, sånn kanskje muligens bortsett fra regnlyder utenfra, for det er bare koselig. Gi meg en bok, et pledd og en stor kopp te i tillegg og meg er meget smilende og fornøyd. Og kanskje litt sjokolade.

Gaver
Ikke nødvendigvis å få dem, selv om det også er meget koselig, men også å kjøpe en gave til noen som passer perfekt til personen du kjøpe den til. Og så få se når personen pakker opp, for å se hvor glad (evt. ikke glad, hender jo man bommer litt...) hun/han blir for den. Meg liker å glede andre.

TV-serier
Fine tv-serier som man blir avhengig av, det liker jeg merkelig nok. De trenger ikke nødvendigvis ha noen dypere mening, for jeg er egentlig ikke så veldig dyp av meg. Fine:

 • Lost
 • One Tree Hill
 • Gilmore Girls
 • Firefly (dog bare 15 episoder..)
 • Friends (jepp, meg og Vibbi tar helt av)

Små ting, store gleder
Bittesmå ting har en tendens til å bare gjøre meg smilende, som kanskje et kompliment eller et koselig brev i posten, eller bare å være med Fisken min (selv om det er ekstremt skummelt i edru tilstand). Ok, Fisken er kanskje litt mer enn en liten ting.


Nå er det meget mulig at jeg har glemt noe, men det får bare være til jeg kommer på det =)
Dere utfordres: Vibbi, Sondre og Mia

Professor Hares sjekkliste som definerer psykopater

1. Glatthet/overflatisk sjarm
2. Storhetsideer om egne evner og betydning
3. Behov for stimulering/lett for å kjede seg
4. Patologisk lyving
5. Bedragersk/manipulerende
6. Mangler anger eller skyldfølelse
7. Grunne affekter
8. Ufølsom/manglende empati
9. Parasittisk livsstil
10. Dårlig atferdskontroll
11. Promiskuøs seksuell atferd
12. Tidlige atferdsproblemer
13. Mangel på realistiske fremtidsplaner
14. Impulsivitet
15 Uansvarlig atferd
16. Tar ikke ansvar for egne handlinger
17. Mange kortvarige forhold
18. Ungdomskriminalitet
19. Vilkårsbrudd
20. Kriminell karriere med flere typer lovbrudd

"She'll suck you dry"

Ancient
You Are The Ancient Vampiress. Your history
surpasses them all. You've seen it all and
you've done it all. Nothing seems to rattle
you.You're the best kind of Vampiress to have
around. Kudos for Being so Old!

Which Type Of Vampiress Are You? Goth Vampire Vampiress Quiz (16 Results with Pictures)
brought to you by Quizilla

Russ meg er

For oss som er russ dette skoleåret har det blitt laget noe merksnodige greier som heter russekortgenerator. Vi kan altså lage og redigere våre egne russekort, akkurat slik vi vil ha dem. Jeg for min del synes dette er fantastisk og har lekt meg litt med saken, resultatene hittil kan tittes på her (siden jeg ikke har nok ledig plass på sprayblogg til å legge ut bilder). Si gjerne ifra om favoritter, jeg har nemlig litt problemer med å bestemme meg for hvilket jeg liker best.

På fredag skal det være kick off party for oss som er russ her på øyen vår. Festen har det teiteste temaet noensinne; Pimp & Ho.. Jeg for min del har ikke tenkt å kle meg noe særlig tøsete.. Men fant en gammel, mørkrosa kjole i skapet mitt som jeg har klippet litt i. Så, i steden for å være fotsid med splitt er den nå skråkuttet med det høyeste punktet omtrent midt på venstre lår og laveste rett under mitt høyre kne . Jeg for min del synes jeg er eksepsjonelt flink til å klippe. Tilbehør blir svarte stay-up strømper og bootses (kanskje docsene mine kanskje.. hmm). Strømpebånd skal selvfølgelig vise , sånn passe. Så lenge jeg ligner litt på "Alice" i den første Resident Evil filmen skal jeg faktisk være fornøyd (jeg sa litt, og mente det også =P).

Jeg gleder meg bare meg ikke sånn kjempemye, men vin fikser det.

Teeeeeh!

Jeg fikk på lørdag masse fin te og frimerker i posten, jeg ble hoppende glad, for hvem blir vel ikke hoppende glad når de får slike finefine ting i posten?

Nå må jeg bare finne på noe enda lurere enn te.. Skjer neppe.. OG skrive en passelig fin lapp. Dette er nesten som jul! Brevvenn er tøft, for brevveksling med te innvolvert blir automatisk til venn i min verden. Fin, koselig verden.

Jeg tror konvoluttskuffen skal raides tror jeg.

Thihi. Jeg er merkesnodelig glad av meg i dag. Selv om det er mandag!

Mei mei

Omtrent akkurat nuh skulle jeg egentlig hatt brukersystemer sammen med en av 2. klassene, men det ser ut til at de har heldagsprøve. Her sitter altså meg og lille Ingvild og koper, vi er tøffe 3. klassinger ser du. Har ikke lærer engang, for han har visst tatt det for gitt at alle i klassen hans har tentamen. Vi har faktisk godtatt det. Det tok litt tid, men vi har fått det til å funke på et vis.

Klasserommet vårt er rett ved siden av elektroavdelingen på skolen vår, så kommer ganske artige lyder derfra som vi ikke tidligere har kunnet høre, fordi 2. klassinger de bråker. Er nesten en slags rytme i lydene, kunne lett ha blitt en sang av Tool eller Alice in chains. Kinda nifty eh?

Ting jeg gleder meg til:

- Harry Potter and the Goblet of Fire (har billetter til 18-forestillingen på premieredagen!!)
- Bytur neste helg
- Juleferien
- Bursdagen min (den er på en lørdag!! FEST!)
- Konsert med Kaizer's Orchestra (22. november)
- Være alene hjemme 2 uker i desember
- Kjøpe julegaver
- Lese A Feast for Crows (teite særemnet kom i veien OG vi leser The Lord of the Flies i engelsken nuh)
- Jul
- Nyttårsaften (fest anyone?)

Shiny

Nå har jeg sett Serenity. Meg er meget fornøyd!! Tror faktisk jeg skal dra meg en tur på kino når den kommer der også. Ahh, nytelse.

Shing jin

Bull's eye

You Belong in London
A little old fashioned, and a little modern. A little traditional, and a little bit punk rock. A unique woman like you needs a city that offers everything. No wonder you and London will get along so well.
What City Do You Belong In?

Confessions

Jepp, da har jeg igjen en liten innrømmelse å komme med:

Det hender både titt og ofte at jeg spiser stabburets makrell i tomat rett fra boksen, gjerne med gaffel, som oftest med kniv (for egentlig skulle jeg jo ha det på maten..).

Phew, godt å få det ut!

You can't take the sky from me

I dag: Heldagsprøve fra 8.05 til 13.05

Litt kjipt for meg som hadde fått beskjed om å møte kl 9 av norsklæreren min. Så måtte levere inn de siste sidene mine som kladd, går neppe bra, men er jo faktisk læreren min som skal rette. Og jeg skal irettesette.

Jeg har ingen respekt for juksing.

Nå kan jeg endelig begynne å glede meg til ting igjen, det er jeg egentlig ganske fornøyd med.

Min kjære Vesle brente for tja, en uke siden en serie på dvd til meg. Firefly heter den. Jeg ble så hektet og  såsåså lei meg da jeg var ferdig å se!! MEN snart kommer det film som fortsettelse av den (serien ble cancelled in ze usa)! Serenity heter den, gleder meg som en helt. Tror jammen meg Vesle skal brenne den til meg også. Han er så hyggelig!

Det som er litt fancy i Firefly er at de banner på kinesisk. Dette er jo 500 år i fremtiden og tanken er den at usa og Kina er de eneste supermaktene som har overlevd, så "alle" kan litt eller mye kinesisk, omtrentlig slik som det er med engelsk nuh.Dommedag: 8. november

Nå har jeg flashy post-its i bøkene jeg har lest
Ett stykk notatark med masse babbel og rabbel på
Og en hel del sommerfugler på vill flytur

Jeg er klar for skriftlig særemne

I morgen.


Jeg vil beklage til alle som har kommet i veien for meg i dag (7. november). Jeg har vært litt amper/sur/gretten/manisk/sint. Sorry. Bare litt stresset. 8 sider er tross alt mye å lire av seg for en slik en som meg (en som liker å skrive ca. 5 sider og synes det er mye).

Egentlig burde denne teksten være på nynorsk slik at jeg får forebredt meg litt til i morgen, men jeg satser på at det kommer av seg selv. If not, I'll whing it.

Hva er det med irritere meg som har slik appell?

Morten B sier:
?
Kristine | sier:
??
Morten B sier:
???
Kristine | sier:
stop it
Morten B sier:
?????
Morten B sier:
???????
Morten B sier:
???????????
Morten B sier:
?????????????
Morten B sier:
?????????????????

Dderlein

Skrive- og grammatikkfeil irriterer meg til tider grenseløst (jada, alle kan være uheldig, men sant..). Altså, i hvert fall i media burde ting være skrevet korrekt.. Som f. eks i idolet Alejandro Fuentes sin hit Stars eller hva den nå heter.. Saken synger følgende:

"..When the stars shines upon me..."


Er det virkelig ikke noen som har vett til å rette på stakkaren? Det der er jo bare pinlig.. Egentlig synes jeg sangen er ganske fin, men den der feilen der irriterer meg såpass mye at jeg ikke klarer å høre på den..

Og sangen blir jo spilt såpass mye på radio at folk blir hjernevasket til å si/skrive feil.. Var like før jeg skrev feil sist gang jeg prøvde å skrive engelsk. Musikk er farlig.

Musikk = Glede

Jeg er meget glad i Led Zeppelins When the levee breaks, så da jeg fant en orkesterversjon av den med London Filharmoniske orkester tok jeg helt av! Her sitter jeg altså med et stort glis om munnen, blåbærte (anbefalt av Delirium) og druesukker. Kan det egentlig bli bedre?

Lady og landstrykeren kommer på Bergen kino til helgen og siden det da er kinodagen på lørdag koster det bare 25 kr å se den, det tror jeg virkelig budsjettet mitt kan tåle! Av og til smiler verden til en.

Skolen min har en vennskapsskole i Mbala i Zambia, som vi hvert år samler inn penger til. Ikke det tradisjonelle Opersjano Dagsverk altså. Så, ved å gå med bøsse i dag i steden for i morgen (den egentlige bøsse-gå-dagen) har jeg fri i morgen. Jeg klarer fint å være hyggelig med naboer og lignende for å hjelpe foreldreløse med å få en utdannelse. Og så har jeg jo sovet i 14 timer i natt, det hjelper også på hyggeligheten.

Helgen min ble brukt på å se skumle filmer hos min gode kamerat Danny som har projektor og lerret. På fredag så vi One Tree Hill og på lørdag så vi skumle filmer. Følgende ble sett:

- The Amityville Horror (utrolig skummel.. Fikk til og med et lite jentehyl ut av danny)
- Saw (litt treig i begynnelsen, men faktisk utrolig bra og utrolig bra slutt!)
- Cursed (ekstremt dårlig varulvfilm med Christina Ricci i spissen.. Morsom da, men ikke på en god måte)

Halloween har jeg ikke feiret, det måtte isåfall ha blitt Samhain om noe skulle feires i det hele tatt.hits