Weak and powerless

Tilling my own grave to keep me level

Jam another dragon down the hole

Digging to the rhythm and the echo of a solitary siren

One that pushes me along and leaves me so

Desperate and ravenous

So weak and powerless

Over you

Someone feed the monkey while I dig in search of China

White as Dracula as I approach the bottom

Desperate and ravenous

So weak and powerless

Over you

Pale angel, go away

Come again some other day

The devil has my ear today

I'll never hear a word you say

Promised I would find a little solace

And some peace of mind

Whatever just so long as I don't feel so

Desperate and ravenous

So weak and powerless

Over you

Over you

1 ubesvart anrop

For de som så den utrolig skumle filmen 1 ubesvart anrop er dette saker og ting om man skulle ønske seg ringetonen til filmen noe helt hemskt :p

Faen så skummel film!! Noen som vet om den kommer ut på dvd snart?

Beer Prayer

Our Lager,

Which art in barrels,

Hallowed be thy drunk.

Thy will be drunk,

(I will be drunk),

At home as in the tavern.

Give us this day our foamy head,

And forgive us our spillages,

As we forgive those who spill against us.

And lead us not into incarceration,

But deliver us from hangovers.

For thine is the beer, the bitter and the lager,

Forever and ever,

Barmen

Cheers!


"Do you believe in time travel?"

Siste oppdatering innen særoppgaveting: Jeg har bare avslutning igjen, så er jeg ferdig!! Thank someone..

Dagens strabaser

Det har jo seg slik at i går begynte det å laaaave ned med snø. Denne snøen kom visst som en slags enorm overraskelse på de fleste bergensere (som julaften på kjerringa I presume), så i dag har det vært fullstendig trafikk-kaos rundtom her.
Det begynte selvsagt med at jeg bestemte meg for å reise inn til ze city i steden for å vente på bussen på überlame straume (HAT), noe som ikke var noe sånn særlig smart. Det endte nemlig med at Kris og Nim satt bom fast i kø på vei inn til byn, noe som førte til at vi ikke rakk den bussen vi hadde tenkt å ta hjem igjen. Ok, greit tenkte vi og kjøpte oss litt mat, prøvde ballkjole og ventet på neste buss (den siste som går hjem til meg). Nim sin buss kom og gikk, Kris sto strandet på Bergen Busstasjon sammen med en hel del andre sotrafolk. Javel ja, så vi må alle sammen trenge oss inn på den ene bussen der ja? Koselig det. Turen til Straume (som jeg egentlig ikke skulle til, men ikke hadde noe valg) tok i nærheten av 1,5 timer (tar vanligvis 20+ min). Holdt på å dø av kjedsomhet!! Ikke nok med at turen tok evigheter pga. kø, mmen da jeg kom til det forjettede land (*kremt* straume terminal), sto det ingen buss der og ventet på meg, slik bussemannen på den forrige bussen hadde lovet. Humbug!!
På dette stadiet sjekket jeg lommeboken min etter cash. To, TO lusne kroner var alt jeg hadde! Og man trenger 3 kr for å ringe fra betaletelefonen på bensinstasjonen (billigst der, inne på senteret koster det 5!!). Jeg er slave av betaletelefon, min kjære mobiltelefon er tom for cash, og har vært det i nesten én måned. Triste saker. Tilbake til saken: En smule fortvilet saumfarte jeg min evigtrøtte hjerne etter råd (2 timer søvn natten før), what to do? Tigge penger fra en tilfeldig forbipasserende? "Hei, du, har du en femmer til en telefonsamtale..?" Og jeg med det syke trynet mitt i dag, nei nei nei... Det endte med at jeg pantet drikkeflasken min på obs! og ringte mamsen på mobilen. Joda, hun var 10 min unna (også i kø) og kunne hente meg. Fantastiske mamsen! (om jeg ikke hadde fått tak i henne, måtte jeg ha gått 6 km i slaps og kuuuulde). Hun tok meg jammen meg med på peppes også... Supermamma! Nåh, hvordan får jeg henne til å fylle på kortet mitt...?

Sleep oh blessed sleep

Jeg sovnet på kontoret i går gjorde jeg.. Skulle egentlig bare legge meg nedpå litt og hvile øynene, men neida, sov til kl 9 dagen etter (i dag altså). Ble fint lite skribling i går, jeg må altså skrive som en helt i dag og i morgen. Sheesh. What doesn't kill you only makes you stronger..

 Harrods is one of London?s most visited department stores, and most likely one of the most expensive. It?s a department store with class, the Queen herself goes there to do her shopping. Not among the other shoppers though, she is as lucky as to have everything shut down in her honour, and all of the staff to her personal assistance.

 
Jeg har jo mad skills i blablabla-lingo..

Får den "nye" pc'en min iløpet av denne uken *hoppe opp og ned* Freedom!!


Let it snow, let it snow, let it snow..                    Reminds me of the Elves..


Ellers har det haglet i reneste the day after tomorrow stil... Skummelt, men ingen kom heldigvis til skade.. Phew...
I fare for å høres ekstremt barnslig (og muligens litt skadefro) ut::: JEG HAR FRI I MORGEN!! Sånn, bare måtte få det ut. Nå: skrive til krampen tar meg... Gah, alltid skal jeg begynnei siste liten.. *sparke seg selv i leggen*


Winter is coming..

Joda, da viser det seg at julen faktisk nærmer seg med (snø)stormskritt... Det har seg slik at Camilla har kjøpt julegave til meg, og med det begynner hele julestria. Mhm, nå begynner det, superjuleshopping. Pleier vanligvis ikke å begynne før desember, men i år får det vel bli annerledes.. Så, det stpre spørsmålet, hva skal jeg kjøpe til mine kjære venner? Det hjelper ikke å spørre dem, de bare sier at jeg skal overraske dem. Vanskelig. Mulig det blir bøker all round i år folkens..

pusen
               Katten min, søte snille katten min.. Naaaaw!!

Ellers har jeg hatt fri siden fredag, og har sovet mad mye siden da.. Burde jo eeeegentlig skrive om London and Jack and stuff, men det har falt helt ut. Drikking av varm sjokolade virket som et mye mer viktig gjøremål. I morgen skal Kris i barnedåp. Joy joy. Jeg har fått meg en ny fetter har jeg visst, importert fra Kina. Sære greier, men sikkert koselig han.. Det beste med dåpen er jo selvsagt at jeg får KAKE!! Oooog i tillegg slipper jeg å gå i kirken. Mamsen prøvde ikke engang å tvinge meg. Kris går meget sjelden i kirken frivillig.. Heller aldri faktisk. Min mor bruker det som påskudd for å slippe også, smart dame..

Good night, sleep tight,
Wake up bright
In the morning light
To do what's right
With all your might.
Don't let the bedbugs BITE!!
*ond latter*
Kjedsomhet er et faktum

Man o man så kjedelig det er å vente på at neste time skal komme... Fritimer midt i skoledagen er ikke alltid så koselig nei.. Meg og nim sitter nå her vi, har sneket oss inn i til en klasse som  tilfeldigvis har datarommet akkurat nå (storfri). Læreren trodde vi var elever av han, så dette funker finfint.

Jeg venter og venter på at mamsen skal få tak i pc til meg, slik at jeg kan få skrevet den fænkens særoppgaven i engelsk (bare 1 uke igjen nå...) i fred. Jeg trenger å sitte i fred og ro på mitt eget rom når slikt skal skrives. Selvsagt med eeevig høy APC-musikk på. Skriver mye bedre da. Ja.

Snart 2 timer spansk nå. Joy. Så hjem til nim og så hjem til meg. Mreow.
Tyskprøve i morgen. Jævelskap.

Den som ikke har sett solen gå ned, burde ikke sverge å vandre i mørke

Fredag: En ikke heeelt frisk Kristine gikk opp til naboLine og drakk, og drakk, og drakk.. Hvorfor? Veeeel, Nim+Kristah, Line+Frode, naboLine+Fredrik. Couple's eve!! Derfor er vodka+brus og en fasttelefon ekstremt flott å ha. Jeg ringte til alle jeg, la til og med igjen en beskjed på telefonsvareren til den godeste Morten. Jeg har i ettertid fått beskjed om at den beskjeden ikke var lett å skjønne noe utav, merkelig det der.

                                                           

Lørdag: Våknet med superhangoveren fra helvete kl 6, 9 og 11. Dro så på kino og så donnie (JAAAAA!!) og Resident Evil: Apocalypse (mjaaa..) med samtlige av mine venner (utenom Line). Visste ikke at jeg  hadde så mange venner jeg.. Nifty!!
Meg og Nim dro hjem til danny i 11-tiden og crashet der. Sov faktisk merkelig godt på en 2seters sofa med lånt dyne. De tre gutta trenger seriøst å få nøkkel på dodøren.. Mhm..

Søndag: Våknet med småstøl rygg og ekstremt tett nese. Yup, nestenfriske meg var blitt nestensyk igjen. Just my luck. Så cupfinalen med nim og danny. D er seriøst artig når brann scorer. My god så stor underholdningsverdi den gutten har når han er i godt humør. Masse grandiosa fikk vi også. Og kokt vann (danny bor i Bergen by må vite, skumle parasitten)

Mandag: TUNGT å komme seg på skolen.. Hadde historiefremføring, som var grusomt, siden meg var stuffed i hodet og nesten ikke klarte å få frem et kvekk. Grumf.

Today: Roger, nim ooog Line var syk. Major daffing på skolen, sammen med resten av vennene mine (ikke så veldig mange det).
Men nå måå jeg skrive minst 2 sider om Jack the Ripper. Jah.
Have a good one!

28:06:42:12

Noen husker vel muligens at jeg var i et rasende humør da det ble bestemt at Donnie Darko ikke skulle komme til BergenKino? Skrev jo til og med klagebrev (og fikk svar..). Veeel, Donnie har premiere i KP i dag!! Og jeg skal se den i morgen kl 16.30!! For da er det jo kinodagen og meg er sikkert en smule mer opplagt enn det jeg er nå. Men sant, tenk dere "wake up Donnie" med THX da!!! Jaaaa!!

Ok, så har det sine nedsider også, for nå kommer sikkert de små, rosa fjortisene til å like den.. Gah.. Hat.. Men men, det er vel det man må ofre.. Om noen av de snakker under filmen slår jeg dem ned..


"Why do you wear that stupid bunny suit?" 
" Why are you wearing that stupid man suit?"


Synder

SINNE

1. Hvem var den siste personen du ble sint på?
Sikkert Nim, vi har et sånndæren elsk/hat forhold... eller ikke? Aner ikke, jeg er ikke langsint av meg, har heller ikke kort lunte.

2. Hva er ditt favorittvåpen?
ARCHERY!!! Pil og bue ja...

3. Ville du slått en person av det motsatte kjønn?
Det har jeg da gjort utallige ganger.. Men ikke for å skade da..

4. Hva med en av samme kjønn?
Oh yeah, alltid hatt lyst til å bitchslappe noen jeg..

5. Hvem var den siste personen som ble sint på deg?
Sikkert Nim, fordi jeg er så tiltaksløs akkurat nå. Syk faktisk.

6. Hva blir du mest sint på?
Maliciousness

7. Er du langsint?
Ness.

LATSKAP

1. Er det noen faste gjøremål du sluntrer unna om dagen?
Uhm.. Sette inni oppvaskmaskinen etter meg?

2. Når er det seneste du har stått opp?
Hehe.. det seneste du kan tenke deg og så legger du til et par timer (tiden går jo tross alt i ring..)

3. Nevn en person du har tenkt å kontakte, men som du har utsatt?
Morten.

4. Hva var den siste dårlige unnskyldningen du kom med?
Jeg har vondt i halsen, klarer derfor ikke å legge meg..

5. Pleier du å se hele reklamepausen?
Kommer jo helt an på om jeg gidder å reise meg fra stolen eller ikke...

6. Når var sist gang du trente skikkelig?
Siste gymtimen jeg deltok i.. Jeg trener ikke frivillig.. Dessverre..

7. Hvor mange ganger trykket du på snooze-knappen på vekkerklokka di i dag tidlig?
Ingen. Den sto ikke på.

FRÅTSING

1. Hva er den dyreste favorittdrikken din?
Tequila

2. Hvor mye alkohol er det meste du har drukket på en kveld?
Er det meningen at man skal huske slikt også? En hel del for å si det sånn..

3. har du noen gang deltatt på ett slankekurs?
Nei.

4. Har du problemer med vekta di?
Muligens en smittsmule ja.

5. Foretrekker du søtsaker, salte ting eller krydret mat?
Salty!!!

6. Har du noen gang kikket bort på ett barn eller ett lite dyr og tenkt ?mat"?
Nei, men jeg har noen venninner som sikkert har det.. Nei vent litt.. greit, spurv.

BEGJÆR

1. Hvor mange mennesker har du sett nakne, utenom familie?
En del

2. Hvor mange mennesker har sett deg naken, utenom familie?
Fremdeles en del (nudiststrand my friend)

3. Har du noen gang tatt deg selv i å stirre på skrittet til noen, under en vanlig samtale?
Ikke frivillig

4. Har du hatt sex?
Vær litt mer spesifikk?

5. Hva er din favorittkroppsdel på noen du har lyst på?
De kommer ikke i deler, derfor er det hele greien jeg liker.. Som oftest

6. Har du noen gang blitt tatt for å være en prostituert?
Nope.

7. Har du noen gang måttet teste deg for graviditet eller kjønnssykdommer?
Hell no

GRÅDIGHET

1. Hvor mange kredittkort har du?
Er visa kredittkort?

2. I hvilken butikk bruker du alltid for mye penger?
Narvesen.. merkelig nok..

3. Hvis du hadde en million, hva ville du brukt den på?
Bøker

4. Ville du helst vært rik eller berømt?
Rik

5. Ville du tatt en veldig kjedelig jobb, dersom du kunne tjene sinnsyke mengder penger på den?
Ja

6. Har du noen gang stjålet noe?
Ja.

7. Hvor mange MP3-filer har du på harddisken din?
Flere tusen (eller, jeg hadde, helt til pc'en min døde av lynet)

HOVMOD

1. Hva har du gjort som du er mest stolt over?
Fullført ungdomsskolen? Seriøst så er jeg ikke spesielt stolt av noen ting som helst..

2. Hva har du gjort som dine foreldre er mest stolt over?
Blitt den jeg er muligens..

3. Hva ønsker du å fullføre her i livet?
Livet selv

4. Blir du irritert dersom du blir nummer to?
Kommer an på om jeg vanligvis er noe flink i det det er snakk om

5. Har du noen gang deltatt i en konkuranse hvor du var sikker på å vinne?
Nei.

6. Har du noen gang jukset i ett spill?
Ja.

7. Hva har du gjort i dag som du er stolt av?
Kommet meg opp av sengen  *fanfare*

MISUNNELSE

1. Hvilken ting (eller person) som en av vennene dine har, har du mest lyst på?
Haha.. nekter å svare på den der

2. Hvis du kunne vært hvem som helst i hele verden, hvem ville du valgt?
En i tolkien-familien

3. Har noen vært utro mot deg noen gang?
Egentlig ikke, siden vi ikke var sammen (og heller aldri har vært det siden)

4. Har du noen gang ønsket at du så annerledes ut?
Jada, konstant..

5. Hvilket medfødt talent skulle du ønske at du hadde?
Å kunne fly, det hadde vært bra saker..

6. Skulle du ønske at det var du som hadde kommet på ideen til denne spørreundersøkelsen?
Neppe. Mye bedre å svare på den.

Tilslutt:
Hva er din favorittsynd?
Tror ikke jeg klarer å velge én.. I love 'em all!!

Syk, sykere, sykest

Influensa har overfalt meg med sitt onde slør, og nekter å slippe meg løs igjen..

Lynet har visst drept pc'en min, men mamsen har fått tak i sub. Takk og lov for snille mammaer.

Å slippe å anstrenge seg for å klare å sitte oppreist, er en ting man ikke verdsetter nok til vanlig.

Thank you and good night


Meeeeow

Jeg er kunstnersjel, jeg har derfor lov å glemme ting og være rotete.. Camilla har masse vise ord... Me likes :D
Fikk ellers nettopp en kommentar fra trommisen i et av verdens beste band :p Dagen begynner ihvertfall bra. Jaha! (Yes, vi liker å overdrive)

Lurer på om det er noen tørkeruller i nærheten... hm.. *snufse*

SmarteKjell

Noen husker vel kanskje muligens at jeg skrev om retting av håret til vår alles kjære Kjell Jimmy aka. Jimmy Curl.. Her har dere bevis på påstanden min... Jeg for min del synes han ser ut som en østlending-student-sak..

Kjell


VavaVoom

Jeg har underholdende egenskaper, eller det jeg skriver har underholdningsverdi. Jeg klarer tydeligvis å underholde C i timene.. Om noe blir nevnt i ettertid, er det da merkbart? Hm.. Jo, jeg har innsett at jeg nesten bare skriver om fylla. Vurderer egentlig å slutte å drikke, jeg er så lei.. Men kanskje bare en pause vil funke bra. Yeah, pause.

Åjada, norsktentamen med rennende nese og utallige hosteanfall... DET er virkelig tingen det. Meg skrev 4 sider og gikk hjem. Meg følte seg crappy, meg har unnskyldning. *nyse*

Nå har jeg skrevet 1,5 linjer av den planlagte 7 sider lange særoppgaven min i engelsk. Jeg føler meg virkelig stolt. Men sant, jeg jobber best under press, og den skal ikke leveres inn før om 2 uker.. Jeg har ihvertfall begynt!!

Jeg har en smule lyst til å se The Princess Bride.. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å like den, fordi Nemi gjør det. Silly, I know.. Men se på denne tasty fyren da:Har jeg nevnt at jeg skal til England i vinterferien? Jeg skal til England i vinterferien!! Bare meg og Nim, helt alene uten voksne folk med oss. Eller, jeg er jo voksen da, men sant, det teller ikke.. Vi skal først fly til Stansted, vase rundt i London og så ta bussen til Newcastle (Nim har slekt der, så vi skal besøke dem), være i Newcastle en uke og så ta bussen ned igjen til London, igjen vase rundt i byen en del timer og så ta flyet hjem igjen. Dette blir BRA saker altså!!

Jeg har sett Return of the King i dag.
Jeg har veldig lyst på et sverd...

hits