Dven

Jeg tror jammen meg jeg har blitt definert!!

Og ellers vil jeg ha en slik en sak.. Jeg er for lett å påvirke og burde ikke ha visa..

Seig

Jeg er nok utrolig treig, men jeg har oppdaget Seigmen. Fantastisk! Nå må jeg nesten bære nag overfor de som ikke har informert meg om dem før nå. Slemme mennesker.

Vold

I går var jeg og noen venner på kino, vi så en heller merkelig film ved navn A History of Violence, som ingen av oss skjønte noe særlig av, men det tror jeg helst var fordi det ikke var noe å skjønne. Grei underholdning igrunn, og så fikk vi jo se Viggo Mortensens nakne bakside.

Peppes var vi også en tur innom. Jeg er forelsket i nr. 15 på menyen; Thai Chicken. Helst med rømmedressing, da er jeg i himmelen. Tror kanskje jeg er en smule sulten..

Hva er mer irriterende enn folk som blir sur for ingenting? Hva med de som blir sur på deg bare fordi du for en gangs skyld er litt edgy? Jeg gir opp.

Sheesh

d sier:
oth i usa i kveld
Kristine | Cheese! sier:
indeed
Kristine | Cheese! sier:
lost også
d sier:
mhm
d sier:
oth er gøyere Ellers har jeg fått den nyeste boken i A Song of Ice and Fire i posten, så jeg kommer nok stort sett til å være ganske fraværende i helgen. Hihi!!

Endorfiner

Det ble bemerket at jeg var i usedvanlig godt humør i dag. Jeg har fundert litt på det og kommet fram til at det kan være det at jeg føler meg en smule vel med meg selv. Fikk Red til å klippe meg litt og så har det endelig blitt kaldt nok til at jeg kan gå med min knallrøde ullkåpe. Kan jo forsåvidt være fargen som frisker meg opp litt da, vet aldri.

Eller så er jeg vel kanskje bare litt forelsket. Men det ville jo bare merkelig, for jeg er jo ikke det. Ikke såvidt jeg vet i hvert fall. Hum. Glad er jeg dog, meget smilende.

Nada, zip, dooda

I dag har jeg hatt tentamen i norsk hovedmål, som da er nynorsk, hvem skulle tro noe sånt? Skulle gjerne ha delt kåseriet mitt om glede med dere, men jeg tror det rett og slett ville ha blitt for ironisk. "Glede" lisssssom.

Jeg har 2000 gratis sms som må brukes opp på en måned, for en fantastisk følelse!
Jeg har absolutt ingenting å skrive om!!

Villmark er forresten niern på nrk2 på søndag, sånn om dere har lyst til å se religionslæreren min

Hvor mye nyco er for mye nyco?

Cheese!!

Jeg må tilstå noe: Jeg elsker BIFF! De er så fantastiske at de setter opp en storskjerm på Festplassen midt i Bergen by og lar oss bergensere se Wallace and Gromit - the movie- helt gratis! I ekte bergensk stil var det selvsagt regn og vind, men som det har stått i nyhetene i det siste; det er varmerekord i Bergen for tiden, så det gjorde liksom ingenting. Selv om det kanskje var litt kjølig, så er det jo faktisk oktober og jeg frøs ikke, men det har kanskje noe med det faktum å gjøre at jeg snyltet litt varme av Daniel, snile pusegutten min. Og filmen var fantastisk artig!! Geniale menneskene, som har klart å finne på så mye genialitet!

Og så spiste meg, Ingrid og Dannyboy kake etterpå. Kake må til, spesielt når mr.D er så flink og hyggelig at han kjører både fram og tilbake fra byn for å se film med oss. Akkurat i dag tror jeg jammen meg jeg er veldig glad i ham. Mif!

BIFF er for de uvitende; Bergen Internasjonale Filmfestival

Uvitenhet er drivhuset der de forferdeligste blomster gror

Half the night I waste in sighs,
Half in dreams I sorrow after
The delight of early skies;
In a wakeful doze I sorrow
For the hand, the lips, the eyes,
For the meeting of the morrow,
The delight of happy laughter,
The delight of low replies.

Medlem av: Dirty Dancers

Høstferien er ferdig og den forsvant egentlig ekstremt fort, for alt det mest artige var på slutten. Jess, for det var fest på torsdag, der meg ikke drakk noe særlig mer enn 2-3 glass hvitvin og dermed var sikret godt humør en god stund fremover. Og så var det folk der jeg ikke hadde sett på 2 år eller noe, så ganske fornøyd med å få hilse på.

Fredag skulle det egentlig ha vært futurama-kveld, men det måtte vike for både nytt på nytt, nyeste episoden av one tree hill og hele 3 episoder av lost. Vi hadde det ekstremt artig igrunn, for vår kjære kjæledegge Daniel joinet oss, han er for tiden med på omtrent alt, siden han nettopp har fått lappen og fikk låne moren sin bil (ble vekket på onsdagen og dratt med på "biltur" ut i hutiheita).

Lørdag ble det som planlagt en finfin bytur. Ingen fiskevenn joinet (se tidligere innlegg), men altså, jeg klarer helt fint å ha det artig på byn uten nevnte venn, ikke det at jeg har noe å sammenligne med, for det skjer alltid noe hver gang jeg inviterer saken, som gjør at han ikke kan være med (jeg mistenker pysethet eller misliking av ikke-fult-så-edru-Kris, kanskje). Kris og Red danset assen av seg, ingen tvil om det, jeg har fremdeles gangsperr og merkelige flashbacks om kinky dansing.

I dag (mandag) tok jeg meg liksågodt enda en høstferiedag, skole virket så meningsløst å bedrive dagen med. Jeg er så lat.. I morgen har jeg prøve i særemneting, det er ikke noe særlig artig, sånn egentlig. For den siste boken jeg skulle lese var ekstremt kjedelig, så jeg bare hoppet over midten og merket egentlig ikke forskjellen (jada, jeg vet, blasfemi).

Nå skal jeg se på Brad Pitt i noen timer, NRK2 beckons

Vaffel

Etter all sannsynlighet skal jeg på by'n på lørdag (it iz planned). Det er altfor lenge siden sist, og jeg er meget klar for å drikke store mengder med hvitvin sammen med Line (Red) og danse assen av meg på Ovenpå. Håper vi klarer å dra med oss stort sett alle i vennegjengen (jeg skuler på dere akkurat nå), slik at det blir extra super fantastique artig. Mwahahaha!!

Kanskje klarer jeg å dra med vennen min også, men det er heller lite sannsynlig, siden han har vegring for utestedene jeg liker. Og jeg er for ung til å være med på de han liker, den gamlingen (hele 22 somre).


Jeg har nettopp laget vafler, det tok lang tid. Og så kom jeg litt i julestemning fordi det eneste forkleet vi har er rødt med gullstjerner på. Jaja..hits