Tequila, it makes you rethink your entire life

Herre så trøtt jeg er.. Ikke kan jeg legge meg enda heller, for jeg må lese teksthefte til norsktentamen (som er i morgen ja...). The account of Kristine's Saturday follows:

Joda, Kris og Nim dro til Kris sin venninnes 20-årsdag. Men de var der bare fra 19-21.30, for da ville man visst gå på en annen fest som Nim var blitt invitert til. Det var da kanskje 2 cm igjen med tequila i flasken, med andro ord ikke så mye. Vi var i supert humør og bussturen inn til byen har aldri gått så fort før, fantastisk opplevelse.

Vel inne i byen vandrer/sjangler vi litt rundt til vi finner busstoppet vi skal til (Nipedalen var det dit vi skulle?), der sitter vi en stund og venter, så kommer en godt brisen dude bort og spør om vi kan låne han en melding, jada, det kunne vi visst. Duden skulle bli hentet og det endte med at vi ble invitert med. Når bilen hans kommer (ganske full sjåfør ja) er det ikke plass til oss, så en annen fyr spretter ut av bilen og sier at drosje er tingen. Meg og Nim godtok det ganske fort (skumle sjåføren) og slapp jammen meg å betale også. Jeg husker en leilighet med skummel trapp, jeg husker å ha møtt fetteren min der (som jeg ikke har sett på 2 år) og preiket med ham, jeg husker en comfy seng og vodka. Etter det husker jeg bare gåturen ned til Minde og at den var veldig interessant.

Skikkelig sært at jeg møter fetteren min på en fest jeg ble bedd på av en totalt fremmed, på en bussholdeplass, ja.

Aner ikke når vi kom til festen på Minde, men vi kom ihvertfall dit ganske fort etter min mening. Der husker jeg å ha villet gå, men det ville ikke Nim, så Kris måtte være der, for Kris ville ikke gå inn til sentrum alene kl 2 om natten. Derfor ble Kris på nachspielet med bare hvu-folk. Joy.
Brother Bear ble sett, Kris ble plukket på av 5 år eldre dude, Kris satt vondt i trang sofa, dude ble sær fordi han trodde Kris ikke ville sitte med ham. Det ble også studering av og vinking til nabomannen til Happy (han som bor der vi var).

8-tiden søndag morgen: Det blir bestemt at nå må folk gå, Kris står i 10 min rett opp og ned sammen med Nim og ser på folkene i leiligheten, tar så bussen inn til byn og spiser frokost på narvesen, tar så bussen til straume (godt innpakket og sammenkrøket i 2 seter). Meg gikk hjem fra straume med seriøs hangover (men godt innpakket), det er vel omtrent 4,6 km. Artig det.

Resten av søndagen har blitt brukt på å pleie hangover (som ble ganske liten etter den lange turen), spise masse grub, soving under varmepumpe, høring av Enigma.

Jeg er ellers forkjølet, har vondt i halsen, hoster, snufser.. The works. Takk kjære forkjølelse for at du kommer akkurat nå. Virkelig supert.

Og ja, nå skal jeg lese tekstheftet mitt, jeg måtte bare tømme hjernen litt først. Liberating.

Tequila, it makes me happy

Det var da ekstremt lenge siden sist jeg hadde vært her da.. Er visst flink til å forsømme saker og ting innimellom. Veeeel, det er jo ikke som om jeg har noe interessant å skrive om for øyeblikket heller da, men vi kan jo oppsummere uken!! JOY!

Mandag: Kjedelig dag, gadd ikke ha gym
Tirsdag: Internasjonal dag på skolen, satt i 2 timer på hardt gymsalgulv og tittet på folk som danset afrikansk dans (tøft!!) og folk som ikke kunne skuespille (grusomt...). Skulket matte og samfunnslære. Senere på kvelden var vi på teater og så Vildanden av Henrik Ibsen. Jeg for min del synes det stykket er ganske bra, men så har jeg sett og lest det utallige mange ganger før.. Ufrivillig, så det var litt skoleaktig for meg. Likevel stilig å se det "i  virkeligheten"
Onsdag: Prøve i spansk
Torsdag: Operasjon Dagsverk, vaset rundt i byn med en bøsse
Fredag: Prøve i samfunnslære, skulket den og en tysktime.

Mye fravær ja..
I dag skal meg og Nim på fest hos en venninne av meg, som nettopp fylte 20 år. Blir nok mer en gathering enn en fest, så vi har med oss forsterkninger: Tequila og sitron (på flaske). Det er bare par på gatheringen, som er ekstremt kjipt.. Det er også hovedgrunnen til at vi ikke gidder være der noe lenge.. Ah well, I'll let you know what happens.. Yum..

Meep

Jeg ville bare si takk til alle som har medfølelse for meg og min halvdøde pc, den er jo nesten livet mitt (eller noe litt mer suppete om du skulle foretrekke det). Jeg har ubeskrivelig mye dill på den pc'en, som jeg ikke har lyst å miste, god plass er det også på den. Men men, det er vel saker og ting man kan klare seg uten her i verden.
Til alles info: Det er ikke noe i diskettstasjonen eller cd-romen (faktisk det første jeg sjekket *stolt*). Jeg prøvde meg på bios, men det hadde liten/ingen effekt på oppstartsnektingen. Jeg har riktignok aldri hørt om bios før, ihvertfall aldri fikset på det, men det var jo skjønnandes-ish.

Ellers hadde jeg en geografiprøve i dag som ville passet svært godt til grunnskolelever av ikke-smarteste sort. Damen må tro vi er seriøst usmarte. Dette vil da ikke nødvendigvis si at jeg får noen god karakter, stein klarer bare ikke å engasjere meg noe særlig.

Jeg skal skrive en 7 siders særoppgave om London. Den skal jeg levere inn om 3 uker. Dette virket jo som en ekstremt god idé, men det var det tydeligvis ikke. Kris er blitt helt blank når det gjelder å skrive sammenhengende fagtekster, selv om emnet interesserer meg. Det jeg faktisk klarer, er å skrible ned en evigvarende engelsk wanabe-fantasy historie, sånn isteden for å følge med i timene. Det jeg også klarer (mens jeg skriver) er å høre på musikk på md'en min og se hvor høyt en penn klarer å hoppe. Denne pennhoppingen er blitt en sport samtlige av mine venner også driver med. Trimming av penner er det vi bruker leksetiden på. Oh yeah.

Samfunnslære, geografi (eller geologi som jeg heller vil kalle det.... gah!) og norsk er fag jeg kunne vært foruten. 

Jeg tror ikke jeg er en noe særlig engasjert elev. Jeg er sikkert en slik en som alle lærere gruer seg for å undervise. Bortsett fra de andre språklærerne da, de ser ut til å takle min tilstedeværelse ganske bra (nei, dette gjelder ikke tysk. Tysk er ondskapen). Spansk og engelsk, yay... Vi skal muligens til Spania med spansk-klassen til neste skoleår, dette kan bli bra saker. Ikke det at jeg liker spanjoler noe særlig, eller Spania for den saks skyld. Men sant, fri fra skolen!!

 


Jeg skulle vært datageni...

Pc'en min er død... Det er liv i den, den nekter bare å starte ordentlig... Dette kan bli en meget tung tid fremover, der jeg ikke kan luske rundt inne på rommet mitt, men må sosialisere meg med mine foreldre.. Akk..

Jeg får følgende beskjed:

Boot from atapi cd-rom: Failure...

Ugyldig systemdisk
Sett inn en annen disk, og trykk en tast


Skulle gjerne ha gjort det jeg, bare aner ikke hva slags disk det er snakk om!!! *rive seg i håret*
All hjelp mottas med takk, ja....

TheWholeTenYards 18.okt.2004 @ 13:17:44

Lørdagsplanen: Lese boken min. Denne boken har fabelaktige lange kapitler, så til nå har jeg lest 1 og 1/3. Laaange...
Lesing ja, jeg tok så grundig feil... Bestemte meg på lørdagskvelden for å se Den engelske pasienten, ca. 10 min uti den ringte det på. LineNabo ville ha rettetangen sin, for hun skulle rette håret til kjell. Kinky greier. Kjell har evig mye krøllete hår. Han endte opp med å se litt østlending ut. Hirr.. Vi så også Full Pakke 2, underholdende =)
Søndag lagde jeg terte. Jeg er tydeligvis flink til sånt. Pinjekjerner og honning. Tasty. Kl 17 skal den jafses ned sammen med en god, stor kopp med pg-tips. NAM!! Må bare komme meg hjem først.. Akk..

Te-monsteret har våknet

Mopedist

I går skulle partygjengen (Kris, TingeNim og naboLine) på fest, men den var heller traurig.. Tydeligvis så mener åsanefjortisene at fest er et mopedtreff "nedi veien der". Jeg tror vi er for bortskjemt når det gjelder festing.. Vi er på en måte vant til å feste me folk som er 4 år eldre enn oss, ikke folk som er 1 yngre. Jaja, da vet vi det til neste gang, ikke fest i åsane med småttiser.

Vi bestemte oss for å dra fra åsane gjorde vi, og heller være med noen artige folk vi traff på bussen inn til byen. De bowlet, så det fant vi ut at vi kunne klare å se på. Kris og TingeNim spilte air hockey (nim vant) og biljard (kris vant).

Nim var hos Kris til i dag og nå er Kris hjemme uten Nim. Har et koselig glass rødvin her jeg, og jammen meg tester meg ikke ut å lage pastasaus man har fått oppskrift av fra Delirium. Klarte å skjære meg da, men overlever fiiiint!

God helg everyone

Me loves quiz...

Jeg tok akkurat en meget artig test som jeg fant på aperfectcircle.org. Hvilken A Perfect Circle sang er du? Jeg ble:


3 Libras- You deserve better than who you are with, your intuition is correct.

3 libras er yndlingssangen min... Finner det litt sært.

Ellers har jeg vært på gratis BIFF-film i dag. Snille TingeNim tok meg med (hun og noen andre fikk dem på MB), snille Tingen som tenker på blakke meg. Vi daffet rundt i et par timer etter filmen, som forøvrig var en tegnefilm (og ikke så veldig bra..), het noe med frosker..
Nim kjøpte kaffe til meg på Vågen, Bergen sin koseligste kafé. Good times.. Good times...

Har ellers fått internett på rommet mitt igjen!! *danse*

Mreow

Prosjekt i engelsk er ganske artig, spesielt om man kan skrive det (og altså ikke fremføre). Geniale saker. Meg vil ha om London, meg liker London. Meg elsker camden market!!

 Se så fiiine!! Jeg husker til og med hyllen :D

Ellers hater jeg buss-sjåfører som insisterer på å spille ekstremt høy radio1 kl 8.30 på morgenen... Det er rett og slett uhørt! Seriøst, trøtt og sliten, og så må man høre på skrik og skrål i tillegg til alle småttisene... (yup, jeg forsov meg i dag..)

Vibecke sitter vedsiden av meg nå, hun snakker mye, hun liker tydeligvis å snakke, og insisterte på å bli nevnt. Hun er litt merkelig.. =)

Better be nifty

                                                    


Jeg har ikke noe å gjøre på.. Jeg har én lekse til i morgen, og den har jeg alle intensjoner av å skrive av fra en av mine mer brainy venninner. Jeg vet da vel ikke hvilket kasus gammelnordiske ord står i! Ikke har jeg så veldig lyst til å begi meg ut på det heller.. Norskfaget trenger man ikke å følge med i, for læreren preiker bare tull likevel. Egentlig tror jeg hun er redd for oss. BØ! *flire unkontrollert*

Ellers har jeg ryddet rommet mitt, det er helt plettfritt nå. Jeg tror det er noe galt med meg, helt seriøst, jeg trenger å få fikset nettverket igjen.. Blir gal her! Hvorfor kunne ikke internett ha funket på min maskin da? Det hadde vært så mye bedre enn mamsen sin, for min er mye tøffere (selv om den har en tendens til å slå seg av når den måtte ønske det...).

Så, rommet mitt er ryddig. What else is new? Jo, jeg kom akkurat på at jeg har regelprøve i matte i morgen... Hirr, dette går bra. Ok, så er jeg litt redd. Lurer på hva resten av venneflokken min holder på med. TingeNim er vel på vei hjem fra HVU, C sitter vel på hybelen sin og ser på tv/leser asoiaf, naboLine er vel på trening (som alltid), Red er muligens med duden sin (hun fant ham i Tyskland og dro han med seg hjem, tror jeg. Eller så er han litt tysk. Jeg er ikke helt sikker på akkurat det der....). Noen som føler seg utelatt? Feel free to make contact!!!

"I'm all alone, there's no one here beside me, I am all alone there's no one here besiiiiiiides meeeee!!! 'Cause you gotta have frieeeeeeends!!!"

Høres det kjent ut? (Hint: Donkey) 

Greit, jeg får vel heller lage jukselapp til prøven...*kremt* Jeg mener lese til den... dumdidum..


Sånn spm-ting

Hva heter du?
Kristine

Hvilken farge har buksene du har på deg?
Gråsvarte (med et ansikt på låret)

Hva hører du på akkurat nå?
A perfect circle - count bodies like sheep, fiiiine sangen!!

Hva gjorde du i går kveld?
Daffet ræven av meg.. Og så drakk jeg te

Hva var det siste du spiste?
En XXL-Kvikk lunsj sjokolade-sak.. Måtte ha noe å gå på

Hvordan er været hos deg akkurat nå?
Sånn litt lummert.. virker som om det snart skal begynne å højle ned. Ellers er det fint vær, litt sol og sånt..

Hvem snakket du sist med på telefonen?
*sjekke mobilen* Det blir vel TingeNim det (som kjedet seg veeeldig på lørdag kveld)

Det første du legger merke til hos det kjønn du vanligvis tiltrekkes av?
Alt. Her spesifiserer vi ikke.

Liker du personen du stjal listen fra?
Jeg vil påstå at Marina er en ganske grei dame ja

Hvordan har du det i dag?
Jeg er utslitt etter en lang skoledag, men ellers har jeg det faktisk ganske bra. Nå skal det nytes te og leses bok.

Hva liker du best å drikke?
Te, kaffe, vodka, vann (gjerne i den rekkefølgen utover dagen) Kommer heeelt an på humøret det.

Favorittsport?
Uhm... Må det være en sport man må utøve eller kan man se på?

Hårfarge?
Blond. Et par utvaskede lilla striper og en del solblekede striper (fine naturlige stripene)

Øyenfarge?
Litt sånn sjøgrønn-ish

Soloppgang eller solnedgang?
Ned. Alltid ned. med mindre jeg faktisk ikke har sovet om natten, og tilfeldigvis er våken når solen står opp igjen. Da er soloppgang greit.

Søsken og deres alder?
Ene og alene

Favorittmåned?
Januar (jeg har bursdag!!)

Favorittmat?
Meg liker nesten alt... Er sjokolade mat?

Hvilken film så du sist?
Uno. Genial!!

Favorittukedag?
Fredag. Party party

Favoritthobby?
Leeeeese...

Er du for sjenert til å be noen ut?
Hehe, har aldri prøvd, så det vet jeg ikke.. Hmm.. Ja?

Favorittlåt?
APC - 3 libras

Sommer eller vinter?
Vår

Klemmer eller kyss?
Ja takk, begge deler

Forhold eller one-night-stands?
En mellomting er alltid bra

Sjokolade eller vanlje?
Chocolata!!

Hvordan bor du, og hvem bor sammen med deg?
Jeg bor i et enetasjes hus sammen med mamma, pappa og katten min (Mjæsin)

Hva slags bøker leser du?
FANTASY. Meg er virkelighetsflyktning. And liking it.

Hvordan ser musematten din ut?
Er en sånn rund en fra NGT, som jeg fikk av Danny

Foretrukne selskapsspill?
Shotting?

Kan du nå nesen din med tungen?
Ja-ish

Kan du skjele med ett øye om gangen?
Nei.

Er du romantisk?
Nei.

Ville du si at du er lykkelig?
Kommer jo helt an på om jeg er sulten eller ikke

Høstferie? Hvor?

The masterplan: Å oppdatere hver dag i hele høstferien.... Turned out to be:
Mission: Impossible.
Hvorfor? Jo, nå skal du høre. På tirsdagen begynte et heidundrandes regnvær (igjen, ikke akkurat overraskende, siden jeg bor her jeg bor..), som utviklet seg til et evigvarende tordenvær. Tordenværet fant ut at det ville være smart å ødelegge internettforbindelsen til meg.

Onsdagen var det superfjortistreff på Exodus in ze city, jeg måtte jo selvfølgelig dit (lite å ta meg til), sammen med TingeNim og naboLine. We rocked our socks off. Var også på vorspiel på Minde før vi daffet oss inn til sentrum, i superknøttliten leilighet. Der var det en del folk som ikke tåler så mye å drikke.. Sang karaoke gjorde vi også. Super stuff.

Det vil ikke være en overdrivelse om jeg påstår at vi var gaaaanske så sliten etter å ha danset til trance i 3 timer, naboLine var smart og dro hjem med 00.10-bussen. Kris og TingeNim derimot er ikke så veldig smarte, de fant nemlig ut at de kunne jo gå til minde og sove på sofaene til Krister. Den beste sofaen jeg har sovet på. Meg er glad Krister hadde perm akkurat i høstferien.. Mhm..12.10 på torsdagen dro altså meg og Nim hjem til henne for å sove, vi skulle jo selvsagt på kino seinere på dagen og se Fahrenheit 9/11. Det ble det ikke så mye soving, ikke så mye 9/11 heller, men The Terminal ble det, sammen med Joar og Rune. Artig opplevelse, selv om vi ikke satt sammen med dem. Satt med Joar på bussen hjem da, men det vil jeg ikke påstå er helt det samme. Mamsen var litt snill og kjørte ham hjem.


     Aksel Hennie og Nikolai Cleve Broch

Fredag ble det daffing og kino igjen. Kris og TingeNim ville se Uno, så det gjorde vi. GENIAL film, alle må se den. Selvfølgelig må alle det...!!
Etter filmen dro vi hjem til Nim igjen (etter en god del veiing fra eller til, hadde på en måte ikke lyst å gå hjem..), vi fant ut at vi skulle pakke niste og klatre opp på Vanntårnet og se på utsikt. Pakket niste, pledd og telys. Kaldt var det, seint på natten også.
Vi fikk Eirik til å komme opp til oss også, men så ble det så kaldt at vi bare orket å se på ett stjerneskudd til før vi gikk ned igjen. (stjerneskudd=nam)
Eirik har mye kunnskap når det gjelder å slukke alle gatelysene på hele Hjelteryggen (nesten), det har seg slik at man kan lyse på en liten boks som henger på transformatorboksene, så tror boksen det er dag. Lys av = muy fun. Vi kom oss vel inn til 3, etter mye vandring og løping rundt i gatene med pledd på.

Igjen sitter jeg her med en kopp (lunken) te og hører på mamsen sitt mas om at jeg må vaske badet mitt. Bah. Gale damen føner håret til barbiedukker hun skal gi til fretex. Hun kler også på dem.

Don't fret

Kris var på fest på fredagen. En ganske tragisk fest, sånn egentlig. Vi kjenner jo alle til de arrangerte sotrafestene gjør vi ikke? Nei? La meg forklare. En gjeng "smartinger" finner ut at de skal leie et lokale og ha den superfesten der, og for å være litt smarte tar de 80 kr for at folk skal få komme inn. Det er nemlig en fest for alle det her. Ikke noen aldersgrense. Man ender opp med å vasse i fulle fjortiser (forøvrig ikke en opplevelse jeg anbefaler). For å gjøre det enda mer flott, så finner "vaktene" (svære ungsauer med ordet Vakt på ryggen) på festen ut at de ikke har kontroll over alle folkene lenger og ringer derfor til politiet (politiet er jo varlset om arrengementet må vite, det står jo på nettsidene til smartingene). Det kom hele 8 politifolk kjørende, tror de hadde lite å jøre på.... Tror virkelig de bare ventet på at det skulle skje noe "skummelt" (en slåsskamp i dette tilfellet, ikke noe nytt). Dealen var altså at "festen" skulle vare til 02.30, MEN som sagt så mente vaktene de ikke hadde kontroll (yeah, right..), de stengte derfor av lokalet kl 11.30. Hva annet enn SVINDEL. Ikke noe annet å vente av Sotra er det vel? Det verste er vel at jeg betalte for å være der (ikke helt frivillig, siden naboLine dro meg med dit). *skrubbe vekk stempel på hånden*


Ja, jeg er kanskje en smule negativ for øyeblikket, men det går nok over snart håper jeg.
 

Ellers har jeg lest ferdig the Farseer-trilogy av Robin Hobb. Nå venter the Liveship traders av samme forfatter. Geniale damen..

 


hits