"What's the retina's colour for?"

Jeg har en venn. Denne vennen og jeg har bestemt at vi bare skal være venner (vi var på god vei mot kjæresteri var vi) for litt lenge siden. Men, og ja det er et men tilstede; hver eneste gang en av oss har vært på by'n eller noe i den duren og mest sannsynlig (du finner ikke noe mer sannsynlig enn det) har blitt litt bedugget, blir det fritt sendt sms-er om hvordan følelsene egentlig er, ytterst ute. Dette skjedde i går. Det gjorde meg sjokoladesyk (jeg var den edru halvdelen). Det at det ikke var sjokolade i nærheten gjorde ikke ting bedre.

Høsten har en merkelig effekt på meg; Gåte og Julian Berntzen virker som den rette musikken å høre på (fine effekten!!).

Og jammen meg er det ikke høstferie også

Til verdens informasjon

Jeg blir GAL av de effings spam-kommentarene!!!

(spam-filteret suger)

A long long time ago in a magic kingdom far far away

Morten B says:
   Snåle mi jente, vil du deg gifte, Så ska
   no eg vera guten din, Det kan du helse heimat til pappa din
Morten B says:
  - Gåte


Addict

Hei, jeg heter Kristine og jeg er avhengig av kaffe.

Oss venner imellom

Line sier:
lyst å se "min date med Drew"?
Kristine | sier:
hæ?
Line sier:
førpremiere på torsdag
Line sier:
og eg får gratisbilletter
Line sier:
men eg har prøve i fysikk på fredag
Line sier:
så tenkte eg kanskje nokken andre vil ha 2 billetter
Kristine | sier:
og så tenkte du på meg?  *glise ekstremt stort*  
Line sier:
jah
Line sier:
eg gjor no det  =)
Kristine | sier:
awwww


Av og til er jeg så glad i vennene mine at det nesten er vondt  =)


Kake

Vi er så heldige at vi har studieretningen hotell og næringsmiddelfag på skolen vår, noe som innimellom ender med at vi får litt ekstra god mat å gumle på (spesielt om man tilfeldigvis kjenner noen som går der). På fredag hadde altså kokkefolkene hatt prosjekt i kakebaking, det ble derfor i 5. time kakebord; ta et fat og spis så mye kake du bare orker. Men,dette var altså midt i en religionstime og da læreren plutselig forsvant uten et pip om hvor han skulle, ante enkelte ugler i mosen og bestemte seg for å tusle ned i kantinen for å få sin del av de fantastiske kakene... Enkelte av oss ble faktisk sittende i klasserommet, for vi ville heller være litt flinke (noe Doppler ikke ville ha likt), men enkelte ganger lønner det seg faktisk å være pliktoppfyllende, for 10 min etter at store deler av klassen listet seg  ned til kakefråtsingen kommer det en stykk lærer inn i klasserommet og roper  "Dokke må komma! Da e kakebord nere!!" med munnen full av kake. Jeg ler godt av det ennå!! Spiste kake til jeg var kvalm gjorde jeg, mest fantastiske skoledagen hittil, skulle bare ønske jeg ikke hadde spist lunsj..

Læreren vår i religion er forresten med i filmen Villmark, der han spiller grindåpneren (til vår store underholdning). Fantastisk artig mann, hadde aldri trodd at jeg skulle like å ha religion.

Lost

Nå har jeg akkurat sett den nyeste Lost-episoden, og gjett hva? Jeg ble ikke skuffet!!! Hihihih! Så überfantastisk å se lost igjen at jeg nesten føler meg en liten smule fanatisk.. Bare nesten.


Min kjære Kakesmule Vibbi har ellers skrevet et litt finurlig dikt jeg har lyst til å dele med dere:


Mif er et ord
Kaffen er god
Og så blir det fred på jord


Hun er litt merkelig (litt Phoebe fra friends faktisk)

Dumhet?

Det er kaldt, det er høst og det blåser. Etter all logikk burde jeg sitte inne med et pledd rundt meg og en god kopp te akkurat nå. Kanskje pleie restene av forkjølelsen min med litt Sheridan's kaffelikør også. Men neida, jeg sitter ute på trappen og fryser. Hvorfor i allverden sitter halvsyke meg her ute? Jo, det har seg slik at nøkkelen min tilsynelatende ikke virker i ytterdøren. Jeg har prøvd å åpne alle dørene, sjekket om det er noen åpne vinduer, skreket og sparket litt, til ingen nytte. Min mor, som til vanlig er svært så distré har låst huset så godt at det kan ligne litt på godeste Fort Knox (ikke det at jeg vet hva fort knox er altså, jeg har bare hørt sammenligningen før og føler meg ekstremt smart nå.). Det som gjør ting verre er at katten min sitter innenfor og ser dumt på meg, like før han klør seg i hodet, ser det nok. Skulle ønske katter kunne åpne dører..

Det er i slike tider at jeg elsker at vi har wlan, selv om det til tider kan være ganske ustabilt. Snart tomt for batteri på lappisen min nå.. Trist


Jeg ringte til mamsen og kjeftet på henne fordi hun hadde låst meg ute. Hun var på jobb, men kom likevel til unsetning (ca. 30 min kjøretur), den damen er meget hyggelig av og til altså, bortsett fra når hun låser meg ute da. Den vimsen

Hirr

Nuh sitter jeg paa Gatwick flyplass thingie og daffer. Skal love dere, har kjoept en goood del nye klaer og generelt bare masse ting ogsaa. Beste helgen ever!!

Men i morgen, da har jeg proeve i access. Jada, gaar sikkert bra det. Haaper jeg. Er saann access thingie for viderekomne og jeg er nybegynner. Mif

Tralalala

Da tok jeg jammen meg en liten tur til London. Kjem heim att på mandag. Toodles!

Rysting

Jeg har stemt, jeg er stolt av meg selv. Nå skal jeg selvsagt være klistret til tv-skjermen mens jeg følger med på hva som skjer videre.. Yeah, right.


Jeg pusser opp gangen vår for å finansiere tur til kongeparken i mai. Jeg er nemlig russ, tjohei! Så det er stort sett det jeg har drevet med i weekenden, det og å være barnevakt. Barnevakt om natten er egentlig ganske digg, for ungene sover, det er massa digg på tv, en koselig katt tilstede som liker å ligge på fanget og masse kake i kjøleskapet etter bursdagsbesøk. Og detta får man betalt for. Dermed: Finansiert konsert med Kaizer's Orchestra i november, gleder meg som en heltinne! Thihi.

"You can't fight the tears that ain't coming.."

Ingen blogging på meg i det siste, stort sett fordi sprayblogg.no sin forside ikke vil komme fram, noe som gjør at alt bare er u-nifty og dreper inspirasjonen min.

Den egentlige grunnen: Skole er slitsomt. Sliter litt med å ta igjen folk i Systemutviklingen som ligger et helt år foran meg. Access det her da, koselige programmet som gir meg lyst til å legge alle bøkene mine inn i en database.

Jeg har sett Charlie and the Chocolate Factory (på pc-en altså, fikk av en kamerat), den var enda bedre enn jeg trodde den ville være, og det sier litt...

Jeg har også "rånet" med noen av  vennene mine i Bergen sentrum med musikken til Super Mario på full guffe. Vi fikk en del merkelige blikk. Trodde vi skulle dø av latter gjorde jeg.

Den samme helgen var også Oslo filharmoniske orkester og Sissel Kyrkjebø en tur innom Bergen for å ha Ringenes Herre konsert. Det var så fantastisk at det var bare grinefint... I to timer sto jeg, Ingrid, Vibbi og Line og gjenopplevde genialiteten som filmene er. Var bare nam.hits