Fuelled by lemons

"Jeg drømte om deg i natt. At det var jul og du satt i armkroken min og vi så på tegnefilmer på rommet mitt..."


Jeg er forkjølet, dermed er alt bare teit og vanskelig. Bah

Matpakke

I det siste har jeg klart å ta med meg min egen skolemat (i motsetning til å spise av Ingrid sin evt. kjøpe kantinemat med Ingrid sine penger..). Hvordan klarer morgengretne meg dette her? Lager maten kvelden i forveien og legger den i kjøleskapet, genialt, men ikke alltid like lett å huske den når morgenen kommer. Jeg fant nemlig en genial oppskrift på et ganske så tasty pålegg! Oppskrift følger selvsagt:


Tunfiskkrem (høres utrolig ekkelt ut, men gi den en sjanse!!)

1 boks tunfisk i olje (man kan visst bruke kylling i steden, men jeg foretrekker chicken of the sea)
1 vårløk i biter
1 eple i små biter (holder med et halvt, tro meg. Og er ikke absolutt nødvendig heller)
1-2 ss kesam (eller rømme om du vil)
1-2 ss majones (lett, tung, med sitron evt. byttet ut med rømme eller kesam, hva enn som tilfredsstiller din gane)
1 ts karri
salt
(etter smak, meg elsker trocomare urtesalt)

Og så rører du hele herligheten sammen og har det på en brødskive/rundstykke/baguett/polarbrød sammen med litt salat og tja, agurk? Litt Big Bite stil over den heren maten her igrunn. Me likes!!

Hvitvin er magisk

Denne helgen har jeg vært på byn med følgende artigheter: danset assen av meg sammen med Line, blitt kjørt både hit og dit uten kostnad, fått gratis øl, vist nordlendinger veien til nærmeste kebabsjappe (og snakket nordnorsk til dem da de ikke skjønte et pip av bergensken min) og reddet Ingrid fra en fyr som la an på henne. Denne byturen hadde selvsagt et vorspiel som seg hør og bør, der det ble inntatt en god del hvitvin fra kartong.  Var vel hjemme i 5-tiden og var storfornøyd med det igrunn.

Dagen etter (lørdag altså) hadde Ida fest. Jeg klarte å komme meg opp rundtom 18.30 og ble hentet kl 19, veldig sunt, jeg vet... Drakk så resten av vinen fra dagen før og hadde det veldig artig med å peke og le av de som ble liiiitt for fulle. Begynte fort å kjede meg, så hjem bar det ganske så tidlig, var fremdeles utslitt etter fredagen gitt.

Ellers så sendte jeg ekstremt mange sms med både Klonen min Terje (eller var det jeg som var klonen hans?) og min Kjære Morten. Meldingene med sistnevnte var av litt mer alvorlig natur enn med førstnevnte. Men, jeg tror meg og Morten har funnet ut av ting nå, etter 1,5 år... Tiden flyr gitt.


Løpetest i gymmen i morgen gitt, men så koselig for meg at jeg skal til tannlegen da! HirrVåkneredskap

Etter å ha våknet så seint at jeg måtte stresse tidlig på morgenkvisten 2 dager på rad har jeg tatt ansvar; Jeg har kjøpt meg ny klokkeradio. Jeg hater den. Den har ikke noen av de supre kvalitetene min forige morgenterrorist hadde, som at klokken lyser slik at man kan se den når det er mørkt. Nå mangler det bare at den nekter å vekke meg med radio... God lyd i den da, men det er sånn omtrent det eneste jeg liker ved den, og det faktum at det ser ut som den er laget av tre, sånn retro tingest som er så in. Hah!


Fant en svart skjorte og en bok av Carl Hiaasen på Fretex da, det er jo ganske kos.


OG i går kjøpte jeg den lenge etterlengtede Eldest av Christopher Paolini, nr. 2 i Inherritance trilogien. Gleder meg til jeg er såpass uthvilt at jeg klarer å lese den uten å sovne.

Leketøy

Spill man blir veldig avhengig avI dag sluttet jeg i spansken. Jeg hater den læreren noe så intenst... Så nå skal jeg ha systemutvikling isteden, sammen med mine andre studieretningsfag; engelsk og brukersystem. Masse data det.

Bærtur

I dag har jeg vært på skolen, selv om klokkeradioen min bestemte seg for å streike. Jeg er absolutt helt avhengig av det ekstremt irriterende maset til folkene på Radio1 Bergen om morgenen.. Den beste måten å få meg opp på? Sett noe irriterende som lager lyd i enden av rommet.. Når jeg tenker etter er dette kanskje også grunnen til at jeg er ekstremt morgengretten, til jeg enten får te eller en hyggelig person å preike med (speilbildet mitt teller liksom ikke...).


Da jeg endelig kom meg hjem fra skoleorket (egentlig ikke så gale, men det hører liksom med å klage litt), fant jeg meg selv sittende på kontorstolen min foran lappisen min. Så begynte det å kverne. Hva i allverden skulle jeg ta meg til til det ble forsvarlig å legge seg? (dvs. etter kl tolv) Jeg fant ut at jeg ville ta meg en tur ut til bærbuskene i hagen. Fant meg noen stikkelsbær og begynte å gumle, jada, alt var fryd og gammen, helt til jeg hørte rasling bak meg. Snudde meg forsiktig og forventet enda en huggorm.. Kravlet meg forsiktig bortover mot enden av busken for å titte rundt den. Ja, Kris Snikende Ullteppe, det er meg. Og hva får jeg se? To høns. Våre høns faktisk. Frittgående som de er vandret de rundt i hagen. Jeg bestemte meg for å mate dem med stikkelsbær, de ble gansk glade. Eller, i hvert fall så glade som høns kan se ut. Har de seriøst noen ansiktsuttrykk i det hele tatt?


Bærplukkingen ga mersmak, så jeg plukket 3 liter solbær for papsen uten at han spurte meg om det. Jeg sjokkerte begge mine foreldre med min anti-tiltaksløshet. Ja, jeg er tøff.Utdrag av fremtidsdrømplanen til meg og Vibecke:


Vibbi | Jolene says:

bokkafe hadde vært artig

Vibbi | Jolene says:

kan ha innsammling av bøker også

Kristine | says:

hadde vært eeevig digg tenk

Kristine | says:

jepp

Kristine | says:

uønskede bøker som trenger et hjemLitt senere:
Kristine | says:

om vi ikke finner på noe mer fornuftig før vi er like 25, så kan vi teste

Vibbi | Jolene says:

jup, bokkaffe

Vibbi | Jolene says:

faktisk, jeg tror det kunne blitt dødsbra

Vibbi | Jolene says:

for det er sånn,,ingen bokkaffeer i byn

Kristine | says:

nettopp

Kristine | says:

det er kafeer og det er bokhandler.. MEN ikke begge deler i ett

Kristine | says:

thihihi

Vibbi | Jolene says:

akkruatt

Vibbi | Jolene says:

jeg ser for meg en på et hjørne

Kristine | says:

dude.. dette kan funke

Kristine | says:

jaha!

Kristine | says:

med uteplasser også

Vibbi | Jolene says:

mhm


Se og le

Ingvild gav meg link til den artigste mentosreklamen som har gått på tv..

 

 

Jeg ser ikke lenger på skoleåret med gru, det ser faktisk ut til at det kan bli ganske alright =)


TV er ondskapen

Jeg så nettopp en film på tv2. Den hadde ikke happy ending... Jeg trenger happy ending!!

Ettertanke

Etter koffertinnlegget mitt har jeg tenkt over en ting; jeg er jo ikke en singleton i det hele tatt, sånn egentlig...

 

Meget forvirrende verden, der jeg har en Ting, men han har ikke meg... Blah, håper jeg finner ut av dette snart, holder på å drive meg til vanvidd!!


All the joy-joy feelings

Jeg har nå offisielt lov til å øvelseskjøre, fikk bevis fra trafikkskolen i går. Føler meg veldig voksen nå altså.

 

Jeg skal på kino i dag. Se Tommys Inferno. Håper virkelig den er bra altså. Hvis ikke, så har jeg i hvert fall godt selskap.


Overtrøtthet; ikke døm en stakkars liten koffert

Kristine | Whoops says:

ingvild, jeg har en ting jeg må fortelle deg..

Kristine | Whoops says:

info jeg bare føler du må ha

Ingvild says:

do tell

Kristine | Whoops says:

babyolje kan ikke brukes som glidemiddel

 

Litt senere:

 

Kristine | Whoops says:

har du lyst å snakke om sexlivet ditt ingvild?

Kristine | Whoops says:

jeg er her for deg

Ingvild says:

hehehe

Ingvild says:

du sitter og ler nå gjør du ikke?

Kristine | Whoops says:

 you know me too well

 

 

Dette innlegget er til ære for Ingvild og Torbjørn, som jeg er ganske sikker på har blitt offisielt sammen. De oppfører seg i hvert fall slik, og det er bra nok for meg. 

 

Singletons har full rett til å plage par. Fordi det er så morsomt.


På 'an igjen

I dag har jeg vært på skolen, igjen, uten forsovelse. Hvor stolt er ikke jeg?

 

Skoledagen var jo selvfølgelig fullpakket av spenning. Først var det det å møte kl 8, det gikk jo forsåvidt ganske greit. Så fulgte 3 timer med stort sett tomprat og 1 time boksalg i kantinen. Og SÅ skulle det bli utdeling av mat: 2 hotdoger til alle. Jada, det gikk jo selvfølgelig som fot i strømpe. Utdelingen begynte 1 time før den skulle den gitt, så lille meg som ikke hadde tatt med seg skolemat fikk ikke mat, for der gikk det visst tomt gitt. OUTRAGE!! Seriøst, skal de aldri lære at ungdommer er sultne dyr?

 

Meg sur ble, ja. Klarte til og med å klage om det til alle jeg fikk tak i som gadd å høre på meg (les: mine stakkars jævler av noen venner).  Jaja, fikk vel bare finne meg i det fant jeg ut etter enda 1 time med venting. Hva vi ventet på? Joda, å være faddere for 1A, heldige oss. Vi fikk ikke sånne koselige ting da vi var førstiser. Ikke trengte vi det heller, skal man ikke liksom lære seg å klare seg selv når man har begynt på VGS? Om de behandler folk som unger kan de ikke forvente at de ikke skal oppføre seg som det. Jayzus.

 

Etter skolen busset vi inn til Ze City for å sitte på gaten og selge skolebøker. Beste med hele dagen. Tjente 1K på å sitte der i 2 timer. Slett ikke dårlig i det hele tatt. Toppen på dagen var da Ingrid og Vibbi gikk for å kjøpe mat og kom tilbake med en banan i boks til meg. Seriøst altså, en boks formet som en banan til å ha en banan i! Genialt etter min mening, så blir i hvert fall ikke bananen most. Man vil ikke spise mos når man egentlig har lyst på banan, no siree.


hits