Sint tenåring? meg?

Lenore, the cute little dead girl

Lenore, the cute little dead girl 2

Har tittet på Lenore-filmer i nesten en time nå. Makabert er det. Genialt faktisk. Happytreefriends er heller ikke så gale, men Lenore er bare best (også som tegneserie I might add. Der gjelder Nemi også. Geniale damen)

Utålelig lang skoledag i dag, den ville jo aldri ta slutt! Dette endte med selvmordstanker, seriøst, alt annet enn mer mas..  Var fremdeles i det humøret på bussen hjem, da satt en dude jeg kjenner med meg. Han satt foran meg hele året i 10. klasse, så vi var vel venner, sort of. Men på vgs har vi ikke gått i samme klasse. Det sære poenget jeg faktisk skal frem til kommer nå; Fyren begynte først å spørre meg ut om hvorfor jeg ikke sier hei til ham lenger (wtf? Jeg sier da hei? Eller kanskje jeg har sluttet med det..), klaget over at jeg var overlegen og at vi ikke hadde snakket sammen på ihvertfall 4-5 mnd. Ehh.. javel? Det var ikke som om vi var sååå gode venner heller da. Og såvidt jeg kan huske har ikke han akkurat prøvd å få kontakt med meg. Overlegen my ass, jeg liker bare ikke folk så veldig.

Jeg går med svart neglelakk og halvhansker (vanter if you like), dette føler en del for å kritisere. Hva er det som er så big deal da? Jeg liker mørke ting. "Oooh, svarte negler, hva er dealen med det da?? Er du satanist eller?? Hvorfor går du med haaaansker nåå da??" Kanskje jeg fryser på hendene!?!?! Dø folkene, dø! Lurer på hvordan folkene hadde reagert om de hadde møtt på en goter.. (nei, sammenligner ikke megselv med dem, det ville bare være fornærmende)

Havregrøt med honning som søtningsmiddel er ganske yummy.


Me llamo Kristine

Steike så lenge det var siden sist da! Altfor lenge even.. Det er trist det her med forsømming av ting man er glad i (yup, bryr meg faktisk om bloggeLand, det er jo et genialt sted man).

Mja, hva har Kris bedrevet den siste uken med da? Skole for det meste. Jammen meg gjør mennesket lekser også, men bare vent, snart dabber det av igjen. Ick.

Har begynt å lære spansk på el skolum, genialt språk, og så så enkelt siden jeg er helt nybegynner. Elsker 8.-klassenivå. Det som er litt kjipt er at ca 80% av klassen er førstiser. Bimboer even. Jadda..

Fredagen var gjengen på kino og så the village. Ikke se den om du forventer en skummel film.. Den var sær på sin egen måte og ville nok vært bra i mine øyne om jeg ikke hadde vært i vær-så-snill-å-skremme-meg-humøret. Kvapp hele 2 ganger. (gjengen er: Kris, Line, Joar, Rune, Tingen, Ingrid, Daniel)
Etter filmen dro alle i gjengen (utenom Danny) hjem til meg og spiste god mat (underskrevne sto ute og grillet hamburgere i høljende regnvær og stiv kuling, en våt og kald opplevelse) og så artige filmer. Alle sammen overnattet og greier. Var skikkelig koselig var det!!! Let's do it again sometime..

Lørdagen dro Tingen, Kris og naboLine til by'n på vorspiel. Var artig det de 30 minuttene vi var der. Må få nevne at vi løp rundt som noen galninger i regnværet (det kom ned i bøtter!) i ihvertfall en time før vi fant stedet vi skulle til. Vi var heller ikke kledd som de vettuge bergenserne vi liksom skal være, hadde ikke engang med oss paraply *skamme seg*

Det bar hjem igjen med siste buss, hjem til meg faktisk. Her ble det nachspiel med hele tre stykker! Kolossalt! Etter litt drikking ble vi ganske tipsy og bestemte oss for å ringe IdaPida (som for øyeblikket er i Alaska..), blir muligens en litt svær telefonregning nå, men det får stå sin prøve. Vi savner IdaPida en hel del gjør vi.. Mhm!!

Nimster/Tingen/Ingvild flyttet hjem i dag, I'm sad to see her go... Mamsen har da altså kommet hjem igjen fra nord-norge. Jeg som begynte å like ensomlivet..

Da venter en massiv haug med lekser på meg. Hasta pronto!

Nifty del 2

Da har roomiesene skaffet seg webcam da. Jeg sier bare en ting; avhengighet!!! naboLine har så godt som flyttet inn til oss, hun bare sover hjemme. Is nifty. Vi er altså fire jenter under ett tak for øyeblikket. Kris laget middag, Kris var visst en flink kokk *bukke*

Engelsklæreren min kan ikke engelsk, dette kommer til å bli enkelt. Min plan: skrape sammen en 6'er. Oh yeah!! Har klart det før, så hvorfor ikke.

Nå har bøkene mine kommet fra amazon.co.uk *hoppe rundt i ren ekstase* Nå må jeg bare hente dem på posten, stor pakke. Jeg legger plan for asosialitet gjør jeg.

Har eeeevig vondt alleveier. Seriøst, føler meg som en oldings, ser ut som en gjør jeg (og Tingen) også. Why? Hadde landhockey i gymmen i går, og det var faktisk gøy (jeg hater som oftest gym), så det førte til at jeg faktisk var med i gymmen. Auuu! Fredag=idrettsdag på skolen. Gjett om vi skal spille landhockey og knuse de andre klasselagene da! *gni seg i hendene*

Nifty

Da er vi alene hjemme da! Nå har C også flyttet inn, vi har det ganske bra med oss selv har vi. Spiste oss stappmette på fajitas (vår kjære middag). Jeg er egentlig litt overrasket over enkelte sin avhengighet av sukkerholdige drikker (i dette tilfellet cola). Jeg for min del foretrekker å ikke dø av diabetes, heller svarte ufunksjonelle lunger. Jeg har skaffet meg en ny og skitten uvane. Fantastiske greier..

Skolen er grei nok, har fått møte de nye lærerne and stuff (and junk). Havnet i klasse med folk jeg gikk på ungdomsskole (og barneskole faktisk) med. Kinda freaky if you ask me.
Det å ha engelsk etter å ha vært privatist et skoleår er ganske grusomt. Men jeg er jo et geni, så det funker sikkert fint.. Jah..

Da må jeg gjøre lekser da, lurer på hvor lang tid det tar før den planen flakser utav vinduet

Where did the weekend go?

Ingen hangover denne helgen heller.. Det er så trist! Jeg vil på feeeest *sukke*
Tingen har flyttet inn til meg igjen, denne gangen skal hun være her i en hel uke, mein gott.. Ingen krangler enda, men så er det jo bare den første dagen, nesten. Vi skal nok overleve fint.

Gårsdagen ble brukt til å se finalen i Paradise Hotel (I'm so ashamed...) sammen med Red, naboLine, Vinni, MariMetalhead og Tingen. De hadde med seg pizza og brus de, så sulten ble man ikke. Jammen meg fikk vi en haug med krabber av pappaen til naboLine også. Nifty.

Etter finalen skulle vi eeegentlig på fest, men på vei dit traff vi på Jimmy og Tom som hadde flyktet fra nevnte fest fordi moren i huset kom hjem. Etter mye om og men, vandring opp og ned en bakke, sovning i skauen og en gutt sovende oppå den andre, dro vi oss opp igjen til der vi kom fra. Tom sovnet på en sofa og Kris, Jimmy og naboLine bestemte seg for å se film. Tingen var i et litt merkelig humør, men det bedret seg en gang etter at Jimmy ga henne et pizzastykke, merkelig det der.
 
Nå: major daffing og spising av pasta carbonara (hører også på underworld-soundtracket. Nam)

Kris Globetåtar

countries

Hermer liksågodt litt etter Delirium jeg.. Har jammen meg vært i hele 9%/21 av landene i verden.
Finner det ganske interessant-ish.

Eg har aldri vært ute

Helg allerede? Nifty! Til nå har skolen vært genial, sånn nesten. Om vi ser bortifra det faktum at jeg må stå opp 6.30 4 ganger i uken, kan vi være ganske happy. Det kan vi.

Tingen flytter inn i morgen. Skal bo hos meg til neste mandag skal hun. La oss håpe det går bedre enn sist gang. Det ble en god del krangling og en fest av store dimensjoner.. Vi raserte egentlig huset, så det at mine foreldre stoler nok på meg til å la meg være alene hjemme igjen tar jeg som en ære... (ingen fester denne gangen). Godt mulig er det også at C stikker innom. Kan bli artig (de to påstår at de alltid krangler, jeg for min del har ikke sett noe til det, enda)

Bokdag og omvisning av nye elever

Akk, så tungt det var å stå opp i går.. Kom meg såvidt inn på badet og det var jammen meg i halvsøvne. Jeg er ikke ment for skolen evt. skolen er ikke ment for meg. Kveldsskole hadde kanskje vært tingen. Hm.

Jeg kom i klasse med nesten alle de jeg ville (dvs. de jeg ville mest), noe jeg er ekstremt fornøyd med! *hoppe opp og ned av begeistring* Jepp, du kan anta at jeg ikke liker å møte nye folk noe særlig. Jeg er tydeligvis en av de som ikke finner det spennende. Mihi.

I dag måtte vi vise rundt de nye i klassen, siden de må gå på vår skole (skolen de gikk på har ikke vk1). Litt py for dem, men egentlig helt grett for meg. Det slo meg at jeg er utrolig uflink til å vise folk rundt.

Dette var da det vi gjorde på slutten av skoledagen. Begynnelsen brukte vi egentlig på å jakte på førstiser, de skulle kjøpe bøkene mine enten de ville eller ikke!! Fant heldigvis en jente jeg solgte alle (utenom en av) bøkene mine til. Flinke førstisen (som til og med er på bussen min og heter det samme som meg, nesten).

Etter "skulen" (tenk å bo et sted der de snakker stril..:p) drasset vi de resterende bøkene våre inn til by'n og satt oss på Torgallmenningen for å selge dem. Faktisk utrolig koselig å sitte ute under tak og selge bøker når det regner. Spiste lunch gjorde jeg også (rundstykke med nugatti fra mini-tube på). Meget fornøyd er jeg også med at jeg fikk kjøpt alle bøkene jeg trenger (utenom tyskbøkene) for det jeg tjente på salg. Jeg er en skikkelig business-nisse er jeg.
 
Ick, i morgen begynner undervisningen.. Dvs. jeg må stå opp 6.30 for å rekke bussen 7.15.
Begynner heldigvis kl 9 om mandagene, vil jo ha mest mulig søvn etter helgenes strabaser..

Personally it's not god I dislike, it's his fanclub I can't stand

Siste dag med frihet i dag.. Hva jeg har gjort på? Ingenting!! Fantastisk er det ikke? Jeg prøver å nyte friheten til det fulle. Oh yeah.

Har begynt å lese Eragon av Christopher Paolini. Det store i denne boken er at det kommer en drage etterhvert.. Åh, som jeg elsker drager..Jeg tester for øyeblikket sweetened mulled water. Vi hadde ikke rødvin, derfor må alle alternativer utforskes. Var ikke så gale det her da, men det er sikkert fordi jeg drikker det fra gobleten min. *drømme seg vekk til Alagaësia*

Jaws in 30 seconds re-enacted by bunnies

Med evnen til å skremme seg selv

Meg, roger og mamsen bestilte liksågodt en peppes filmdeal vi. Lost in translation var filmen. Fantastisk film. Mulig jeg liker den så godt fordi jeg har gode minner fra første gangen jeg så den (ble spandert på av en koselig fyr.. ah, det var tider).

Black
Innsiden?

Nå har jeg lekt med sminke. Jeg ser faktisk litt (veldig) skummel ut.. Skremte vannet av meg selv da jeg så gjenskinnet av megselv i vinduet (glemte selvsagt hvor skummel jeg så ut). Jeg er klar for halloween evt. nyttårsaften. Da skal også det blonde (blah..) håret farges svart, lilla, rødt.. Gleder meg.

1 fridag igjen nå. Hva den skal brukes til? Ta buss vel.

Fjortisinvasjon!! Løp mens du kan!!

Det var jo en mer eller mindre vellykket bytur.. Det at roger mistet bussen og kom altfor seint inn, gjorde ikke turen noe bedre, egentlig. Faen så masse fjortiser det var.. 70% av dem var jenter.. Jeg trodde jeg skulle dø! *knaske saltstenger*


Må seriøst slutte å bite folk...

Oh happy day!!! Det er overskyet!! Fantastisk! Det neste er vel regn? *hoppe opp og ned av begeistring* Ja, jeg sto nettopp opp og her er erindringene fra lørdag kveld/søndag morgen:

Først og fremst gavene jeg kjøpte til folka:
Ingrid: David Copperfield i praktutgave
Vinni: Goblet i keramikk med lys oppi
Tingen: Goblet i keramikk og fancy flaske med hjemmelaget mulled wine mikstur (uten rødvin...)

Alt i alt tror jeg jentene ble ganske fornøyd med gavene sine, ihvertfall Ingrid, der gikk smilet nesten rundt.
 
Ellers så drakk jeg en del vodka, fordi vodka liker vi. Drakk også et par smirnoff ice, siden camilla lærer seg å like de finere ting i livet. Mihihi.. De ble selvfølgelig spritet opp. 4.5% er jo peanuts for meg. Det flotte er at jeg nå ikke lenger har gjeld til folk, jeg har betalt dem tilbake i vodka *brainiac*
 
I 4-tiden ble det bestemt at meg og Line skulle gå hjem til henne. Vi fulgte likegjerne rogerPoger til bussen mens vi var igang. Fikk jammen meg vindusflørtet med hele 3 litt snaxy gutter på den bussen. Den ene gikk så langt som å kline med bussvinduet. Jøss, jeg har virkelig draget på fulle gutter på nattbussen. "Yay".

Vandret hjem til Line gjorde vi, der jeg fikk masse å drikke (uten %). En appelsinjuice jeg drakk som var gått ut på dato må være den beste juicen jeg noen gang har drukket. Jeg var ganske tørst ja... Bestemte meg for å vandre hjem i 7.30-tiden, men slapp å gå så veldig langt. Naboen kom forbi. Hun var litt skummel. Yikes.

Ellers fra kvelden så har jeg en hel haug med blåmerker (knærne, håndleddene, skulder, armene) etter en del slåssing med roger og Sondre. Jeg har også inntrykk av å ha bitt en del av folkene der (dvs. vennene mine) på gøy og en annen oppfatning av ordet Plomme.

Slåssingen var faktisk utrolig artig! Jeg vant jo over Sondre minst 4 ganger :D Roger var det litt verre med, for han er så svær at han klarer å løfte meg.. Endte med en opp-ned-tur der jeg ble slengt oppi en seng (ingen kinky tanker takk).

En del telefonering ble det også på meg. Jævelskap!!! Ringte til en dude jeg rotet med for en stund siden.. Heldigvis var han ganske full og husker forhåpentligvis ingenting. *dabbe seg selv*
(I'll tell the story of the dude if requested, otherwise it's just silly..)
Ringte jammen meg til Kjetil også, men det var bare artig igrunn. Han har man et bedre forhold til. Believe me.

C(amilla) sitt ganske artige syn på kvelden (anbefales)  

Blah!! På onsdag begynner skolen igjen... 2 1/2 dag igjen jo.. *sutre*
Jaja, bare jeg kommer i klasse med Tingen og Red skal jeg være fornøyd. Men helst vil jeg komme i klasse med bare folk jeg liker. Jeg liker egentlig ikke så veldig mange..

"Here spidey spidey...."

Nå har Kris og edderkoppene lekt med støvsuger, i ekte ghostbuster-stil, der jeg er Bill Murray og eddisene er spøkelser (uæææ!! spøkelsesedderkopper!!!!).

Kris: Hei edderkoppene skal vi leke litt? *sleskt smil*
Eddisene: Ehh.. joda.. hva er det svære røret til?
Kris: Ehm.. ingenting *plystre*
Eddisene: Da tror jeg ikke vi vil leÆÆÆÆ!!!
Kris: *børste håndflatene mot hverandre* Another job well done!!

Til alle edderkopper
Vær venlig å ikke gå inn på området der jeg sover. Jeg er bevæpnet med støvsuger!! (dvs. dere dør om dere nærmer dere!!)
Mvh. Kris


Min mor bemerket at jeg hørtes (og så) ut som en psykopat der jeg stalket edderkoppene innpå rommet mitt.. Aida..
"Here spidey spidey... SPIDEY SPIDEY!!!!!"Gavepakking og tedrikking

Joda, i dag har meg pakket inn gavene hun kjøpte i går. Det er jo vel og bra, men har begynt å tvile litt på den ene gaven.. Om den kommer til å falle i smak eller ikke. I går var den nemlig en fantastisk idé, men i dag virker den bare teit.. Ikke kan jeg skrive hva det er heller, siden mine venninner er truendes til å lese det som står her. Gresselig. Tingen ville nemlig ikke ha noe som bare står der og ikke blir brukt aka. pynteting. Sakene kan jo klassifiseres som en slags pynteting. De er jo ganske pen.. *sukke*

Drikker nå te for å roe meg ned. Det er jo tross alt tanken som teller.. Jeg har jo ikke så mye penger at det gjør noe (akkurat nå er jeg ganske blakk..), så man må være kreativ. Jeg føler meg ganske kreativ. Og litt tåpelig. Men men, gathering blir det ihvertfall, og det er jo en bra ting. La oss håpe de ikke blir for skuffet, jeg har jo med backup (vodka).


Nam nam

Trararirara

Sov i stuen i natt gjorde jeg. En ganske interessant opplevelse. Hadde selvsagt ikke noe med å gjøre at jeg er litt redd for rommet mitt (slemme eddisene...). Rommet mitt=drivhus=farlig

Oppsto fra gulvet i 11-tiden (grunnet en god del lys som kom inn de svære vinduene..), noe som tydeligvis gjorde at mamma fikk veldig lyst til å gå til byn. Fretex. Igjen. 3 av dem. Fant en god del greier, men jeg kan ikke skrive hva jeg fant siden det meste er bursdagspresanger til 3 av mine venninner. Vinni, Tingen og Ingrid faktisk. Herlige mennesker :D

Lørdag skal Tingen og Vinni feire bursdagene sine. Veldig praktisk at de har bursdag 14. og 15. Meget. Gavene jeg har funnet er i mine øyne ganske så geniale. Om de har noenlunde min smak så skulle de bli rimelig fornøyd.

Nå skal jeg leke med teposer. Dvs. dynke hvite ark i te(poser) og lage konvolutter av dem. Finne fin font på word og skrive ut fin hilsen til bursdagfolka på teposete ark. Deretter putte hilsener i teposete konvolutter (hjemmelagde..aww..). Til slutt forsegle konvoluttene med rødt segl og stemple dem med en K. Skrive navn på konvolutter med min sirligste skrift.
Kan hende jeg gjør det i morgen.. Må skaffe meg noe rødvin. Hjelp?


Aracnaphobia

I går kveld rett før jeg skulle legge meg måtte jeg dessverre spraye en edderkopp til døde (eller ihvertfall ekstrem klissethet..). Edderkopper får ikke lov å leve inne på rommet mitt. Hvorfor? Fordi jeg er redd for dem. Jupp, vet det er fullstendig tåpelig å være redd for de små krypene. Ikke er de farlige heller. Tåpelig. Men denne her var slett ikke så liten.. Svær var den faktisk. Så jeg sprayet den med hårspray. Det som var ganske urovekkende da jeg våknet, var at eddisen ikke var der den skulle være.. Og det var(og er fremdeles, siden jeg forlengst har rømt fra rommet mitt) en ganske god del med spindelvev rundtomkring på rommet mitt. Såpass mye at jeg måtte gå gjennom en del for å komme meg ut. Skremmende.
Det jeg altså lurer på nå er; kan edderkopper ta hevn? Kommer familien til den avdøde edderkoppen å spiser (evt. spindelvever) deg mens du sover? Hva med andre innsekter? Hva med mygg!!!

Feel like having a laugh? Alien in 30 seconds re-enacted by bunnies
                                     Bananaphone (vææær så snill å se på den, holdt på å dø av latter! :D)

Uvitenhet er drivhuset der de forferdeligste blomster gror

I dag har jeg dristet meg på å teste ut noe jeg hatet sist gang jeg prøvde det. Det var ikke så veldig smart egentlig, for det viste seg at jeg fremdeles hater å sole meg. Eller i dette tilfellet; ligge i solen og ønske at man var annensteds. Noen av mine venninner driver jo på med å "ta sol". Meningsløst å betale for noe man kan få helt gratis. Brunfarge er igrunn oppskrytt, er det ikke? Det blir hele tiden påpekt at jeg kan jo lese mens jeg soler meg.. Skal jeg lese trenger jeg fullstendig ro, merkelig nok. Og solen bare skjærer i øynene.. Litt overømfintlig overfor lys er jeg muligens.
Vi har faktisk air-condition, så Kris overlever den fæle, slemme varmen. *digge stuen*


Har begynt å lese Maskeblomstfamilien av Lars Saabye Christensen. Endelig kommet ut i paperback! Var slett ikke noe særlig dyr heller; 99 kr på narvesen. Så narvesen er muligens ikke like slemme som noen vil ha det til. God kaffe har de også.. Tror jeg lager meg en kopp te jeg.

I dag reiste IdaPida utav livet mitt for et år. Blir utrolig trist uten henne, men hun får det forhåpentligvis flott i Juneau, Alaska. Kaldere er det i hvertfall *svette som en gris* (svetter griser virkelig mer enn andre dyr?)

Dukkeversjonen av Kris

DukkeKris
Dette kan muligens ligne litt på meg.. Til min irritasjon fant jeg ikke noen sko som lignet på docs engang, så det ble heller noe som lignet på mine nyinnkjøpte sko. Til mitt forsvar så er jeg ufrivillig blond..


Kor mange har du drokke?

Innser at jeg ikke har oppdatert siden onsdag eller noe, så her følger en oppdatering i mitt "spennende" liv.. Hirr

Torsdag/Fredag
Det har seg slik at Tingen har preiket med en artig fyr ved navn Aavar fra Karmøy en stund. Det ble derfor foretatt en liten bytur, siden de (duden og kameratene) skulle ankomme byen nevnte torsdag. Målet til de tre Karmøy-gutane var Lost Weekend på Askøy. De kom ikke inn til byen, men ba heller oss om å komme oss ut til Kollevågen på Ramsøy. Grett tenkte vi og begynte å leite buss. Siden det var blitt ganske seint på kvelden gikk det overraskende lite busser til Ramsøy (22-tiden var det vel?), så vi tok heller en buss som gikk nærmest mulig målet; Ravnanger terminal. Denne underfundelige terminalen midt ute i ingenting er 9 km fra der vi hadde tenkt oss. Jaja, vi får vel gå da? Jo, vi tok oss en tur.. Ganske lang tur faktisk. Ikke visste vi helt hvor vi skulle heller, siden man hadde vært på Askøy hele 2 ganger før, totalt (underdriver nok litt nå, siden el Tingum har slekt der..). Turen tok vel omtrent 1,5 timer, noe jeg syntes var fantastisk bra (men så er vi jo erfarne vandrere).
Folkene ble møtt, hilst på og geleidet langt vekk fra de sinte MC-folkene. (har aldri følt meg mer edru i hele mitt liv..)
Dessverre datt SK (den ene duden) ned en skråning og skamslo seg både her og der.. Verst var det at han fikk en del kutt i skallen (som K-gutane sa det så fint), så meg, Tingen, SK og Aavar fikk oss en tur til legevakten på Kleppestø, Måtte ta taxi siden ambulansen måtte være på festival-området til enhver tid. Seriøst, kunne de ikke hatt to ambulanser? Hva om noen skadet seg skikkelig skikkelig? Dårligste arrangementet jeg har vært ute for. Ble ikke bedre av at vi måtte vente en halv time utenfor legevakten før den vakthanvende legen fikk dradd seg opp fra den dype doktordvalen sin. Tåpelig! Og da SK endelig kom ut igjen derfra (etter 1 time eller noe i den duren) så hadde ikke legen sydd det verste kuttet engang... Skremmende dårlige greier.
Vi taxet helt til huset dudsene oppholdt seg i på dagtid (søvn mostly), ikke så veldig langt, og det viste seg at vi faktisk taxet i bilen til eieren av huset vi skulle til. Freaky.
Ble en artig kveld det! gutta fortalte om alt det dumme de hadde gjort etc. Alt blir underholdende etter litt å drikke. Common knowledge. Kris var fornøyd så lenge hun ble sjenket gratis hun. Evig stilig. Sov godt på gulvet gjorde hun også.
Neste morgen (*kremt* 13.00..) stakk meg og Tingen til byn og kjøpte gave til Idapida som vi skulle ha avskjedsfest for på lørdagen (give me time..) og så bar det rett hjem for å få litt ordentlig søvn. Dvs. minst 12 timer. Sov fra 20 på fredag kveld til 12 på lørdagen. Sweet.


Thelema, som opptrådde på Lost weekend

Lørdag/Søndag
Dro inn til byn en liten tur sammen med min mor. Traff Tingen og vandret litt rundt med henne. Kjøpte vel en is og dro hjem til meg for å planlegge ferdig festen til Idapida.
Folk begynte å komme i 19-tiden, lydige som de er. Ble vel 15-17 stk til slutt kan jeg vel tenkte meg. Blir utrolig trist når Ida forlater oss et helt år.. Men Alaska kan jo bli bra? Jeg tror ihvertfall lille bø kommer til å klare seg utmerket! Fikk seg jammen meg et maskingevær også (en stor hit hos gutta på festen.. jees..)
Meg, Tingen og C ble kjørt av nille Eivind til Askøy, slik at vi kunne henge med K-gutta igjen. Da va vel klokken omtrent 2.30. Vi satt utenfor huset og ventet i 2 timer. Folkene kom aldri, selv om vi maste litt på dem. Ventetiden brukte vi til å leke "flasketuten peker på" med en flaske sprit, stirre på en snegl som krøp forbi oss ("De kommer før sneglen har krøpet forbi oss, det må de" "Der forsvant sneglen gitt.."), skjenke nevnte snegl, vandre halvveis over Askøybroen for så å vandre tilbake til Kleppestø terminal. Det kom endelig en buss kl 6, som vi tok inn til sentrum. Brukte mine siste dyrebare kroner på en salat på narvesen. Ran!! Grumf.. Var jo litt festlig å titte på ryddearbeiderene som ryddet opp på Torgallmenningen etter lørdagen. de så ut til å ha det utrolig gøy, det er jo fint at noen liker arbeidet sitt...
Snakket også med et par guttemenn som vandret forbi oss da vi okkuperte en av benkene der. Har aldri sett/møtt/pratet med dem før. Er koselig å snakke med morsomme mennesker med litt hangover fra kvelden før.  
Reiste seinere ut igjen til Askøy, men det var ikke spesielt artig, egentlig. Så nå sitter jeg her, på rommet mitt og prøver å ikke la Tingen sovne. Hun skal være oppe/våken i 52 timer. Veddemål. Og det går utover meg. Jaja..

Vandret i 9-tiden gjennom frokostbuffeten til Radisson SAS hotellet for å finne et toalett. Kan anbefales.. Luktet skikkelig godt (maten altså) og det var slettes ingen turister som glodde på meg. Neida.

Har lært meg noen artige nye uttrykk denne helgen;
- Kadåååå?!?
- Eg har aaaldri vært ute (du har ikke forlatt huset, selv om du har det..)
- Kan vel det...
- Kor mange har du drokke? (man skal alltid svare 2, uansett)

Alt skal uttales med Karmøy-dialekt (übertøft)

Friends from far far away

Bloggvenner, et merkelig og egentlig ganske stilig fenomen. Jeg har iløpet av tiden som blogger fått en del av disse. En av dem har til og med tilbydt meg klær som ikke lenger ble brukt av vedkommende..(Delirium) Jeg finner dette ekstremt tøft. Kris er dessverre raka blakk, så her blir det de samme gamle fillene en stund til.. Trist..
Men tilbake til poenget; BloggVenner er stilig, er artig å få delt meninger om bøker, filmer og å få anbefalinger på diverse. BloggLand and BloggFriends (you know who you are) I salute you (spesielt de som har innsett at APC er tingen)

Gårsdagen min ble først tilbrakt i Alvøen, der vi grillet og badet i noen timer. Var ganske festlig, tror faktisk jeg fikk litt farge på skuldrene (ufrivillig, men sunblock er altfor mye stress..)
Seinere på dagen ble det bestemt at Tingen, Kris, roger og Red skulle dra på telttur i nærheten av der Kris bor. Vi måtte til og med gjennom en liten bit med skau for å komme oss dit! Skikkelig telttur! Hadde med oss telt, myggspiral, torosuppe, pledd, stormkjøkken og diverse andre nødvendigheter. Stedet var überfint (Kris har ikke vært der siden hun var liten, et under at man fant veien i det heletatt), finere enn man kunne huske.
Det ble tent bål i fjæren (for man bor på en øy og det er sjø overalt..) og kokt suppe og laget toast med ost på bålet. Koselighetsfaktoren var STOR. En gang midt på natten bemerket roger at det  blinket merkelig blått nedi sjøen og at vi måtte komme å se. Det er uten tvil det stiligste jeg noen gang har sett!! Det virket som om stjernene hadde falt nedi havet og lå der og blinket (som å se på stjernehimmelen med andre ord) blått. Politifisk ble de døpt. Har senere (i dag faktisk) blitt oppklart at det faktisk ikke var en fisk (næææh), men en mellomting mellom en alge og et dyr. Navn har det jammen meg også; Morild. (praktisk med venner som har marinbiolog-foreldre)

I dag er jeg litt smålei av folk, men det følger med. Hadde jeg hatt neste bok i serien om the Farseers skulle jeg ha lest den.. Men neida, min mor nekter å kjøpe den til/for meg på amazon.co.uk og ikke finner jeg den noensteds i by'n heller. Litt trassig.
jeg kunne jo selvsagt ha lest en annen bok, men det går bare ikke an når man har begynt på en serie, da skal man lese den ferdig! *nutcase*

Steike så stiiiilfult sprayblogg.no er blitt! Det varmet virkelig mitt hjerte å få se min lille blogg blandt anbefalelsene.. Blandt noen av de artigste bloggerne var jeg nevnt.. Dette er sukkeaktig *sukke*

I'm officially off cat-duty. Ikke noe mer passing av små nøster som løper rundt beina på meg.. Jaja, det merkelige i mine øyne er at jeg faktisk fikk betalt for det. I find it quite neat, though strange..

Dagens artighet: Tragisk.com
Kjekt sted å besøke om man ikke får sove og trenger litt underholdning

Läkerol; Makes people talk

Dagen i dag begynte med å hilse på de to søte, små nøstene av noen kattunger jeg passer. Er helt forelsket i dem er jeg.. Og i dag var de skikkelig glad for å se meg da jeg kom ned til dem. Koste til og med med meg frivillig! Tøffe kattene..
Roger tok seg også en tur opp hit, no need to say at han digget dem også. Selvsagt. Tøffeste pusene.. Etter å ha spist oppblåst fisk (frityrstekt that is..) til middag dro vi en tur til by'n. Det eneste vi egentlig gjorde fra 18.30 til 22 var å vandre rundt og snakke og spise, egentlig ganske koselig (helt til vi fant ut at vi skulle freake hverandre ut). Duene rundtomkring i byen er ganske godt matet, gjelder også fiskene i muséhagen.. Matet med et par rundstykker.

I morgen skal jeg å bade i Alvøen sammen med Tingen&co. Kan bli artig. Prøver nemlig å bekjempe vannskrekken min. Eheh..

Kittens are too sweet

King Arthur var ganske bra underholdning, om jeg må få si det selv. Selv om enkelte jeg var på kino med ikke var heeelt happy for at en viss person døde i filmen, plaget ikke det meg så veldig mye. Merkelig. Nei.

Etter filmen dro vi hjem til Roger for å se film. Eller, dvs, meg og Roger dro hjem til Roger, Tingen og C dro hjem til Tingen for å hente filmer vi kunne se hos Roger. De dro seg ut der etterhvert.
Bussturen ut til Ågotnes var jeg dessverre ikke heeelt fornøyd med. Noe av grunnen til det kan være at Kjetil satt å tviholdt på armene mine fordi han var redd jeg skulle klore ham. Please.

Ble hos roger til i går, da dro meg og Tingen hjem til meg. Ble spist pasta carbonara og drukket mulled wine (og spist en del rødt kjøtt). Badet gjorde vi også, og hilste på et par kattunger jeg passer (Pjusken og Snøball). Tror jeg skal passe dem hele neste uke. Digg!

Innså for en stund siden at jeg skal ha en del merkelige fag til neste år (jepp, jeg kom inn på førsteinntaket, merkelig nok). VK1 allmenn. I shall list them as not to forget them (kjøpe bøker snart) ;

Spansk
Tysk
Engelsk
Matte
Norsk
Samfunnslære
Geografi
Historie
Gym

Ser ut til at det blir litt mer tid på skolen dette skoleåret.. Gresselig. Mindre enn 3 uker igjen av ferien jo! (18. aug) *sukke*

Ellers så er Se7en på tv2 i kveld, kan bli ganske bra avslutning på dagen det (selv om den egentlig nettopp har begynt *kremt*). Jammen meg har jeg fått penger av mamsen til å fornye ungdomskortet mitt også. Jeg er mobil igjen!!!

hits