Skyt meg...?

Jepp, da går jeg offisielt på allmenn vk2. Meget spennende altså. Helt sant.

 

Åjada, grusomheten av alle grusomheter: Jeg har fått den verste læreren jeg noen gang har hatt, i spansk. Jeg liker faktisk det faget, men nå kommer jo hun til å ødelegge alt..

 

I morgen er det bokdag på skolen. Jess, alle tar med seg gamle skolebøker og selger dem til uvitende folk som er yngre enn dem. Man kan f.eks. bare selge boken man har til samme pris som man kjøpte den, selv om du er den tredje personen som har brukt den. Ny i fjor, yeah right. Uærlig kanskje, men vi må jo finansiere bøkene våre og skolematen på en eller annen måte, må vi ikke?

 

Jeg begynner ellers 8 hver eneste dag. Jeg ser for meg at det blir en del forsoving på meg. En god ting er jo at jeg bare kan ha vekkerklokken på det samme hele tiden, i fjor hadde jeg litt problemer med akkurat det, jeg vil faktisk påstå at det var grunnen til minst 50% av forsovingen min forrige skoleår.

 

Det som skremmer meg nå er at jeg "snart" er ferdig med vgs og må finne ut hva jeg vil gjøre med resten av livet mitt. Fysj.


Liberty

free image hosting

Utrolig hvor mye selskap det er i dyr

Jeg har for øyeblikket en rotte på skulderen. En rotte som kiler meg noe helt utrolig med værhårene sine!! Rotte på tastaturet nå.. Hun heter  Ratata og Camilla passer henner for sin onkel. Dette fantastiske lille dyret elsker å kravle rundt på skuldrene til folk, oppi hettene til folk (hetterotte faktisk) og å romstere inni ermene våre.  Smelter helt når hun sitter og vasker seg. Jeg er sjarmert av en rotte.

 

Jeg er den eneste våkne personen av 4 akkurat nå, merkelig nok, siden jeg alltid er den som står opp sist.

 

Er av en eller annen merksnodig grunn vanskelig å skrive når man har en svært viljesterk liten krabat inni ermet, så jeg tror jeg avslutter nuh. Der stjal hun jammen meg en peanøtt også.. Slue lille rakkeren.

(er ikke 100% sikker på om hun burde spise dem heller... kremt..)


Blah

I morgen begynner jeg på trafikalt grunnkurs... Jeg synes synd på megselv.  Å sitte å høre på trafikkmas i 3 timer er ikke akkurat noe jeg ser for meg vil være spennende. Spesielt siden jeg gikk på teorikurs på skolen for ikke så veldig lenge siden, 2 timer i uken. Akkurat det var gratis da, men dette her derimot... Koster 1500 kr, som jeg visstnok må ha med meg kontant i morgen. Hvor i allverden mener de at jeg skal kunne få tak i det? Jeg bor nemlig ikke hjemme for tiden, så mine foreldre kan ikke hjelpe (de har lovet å betale førerkortet for meg, så regner med dette faller under den kategorien).. Ser ut til at jeg blir nødt til å ta av sparepengene mine, noe som ikke akkurat gjør meg lett til sinns..

 

 


Vibbi

I tillegg s fyller Vibecke 18 r i dag (1. august), s henne m vi jo gratulere s mye med myndigheten!! Og rde henne til at hun ikke m finne p s veldig mye dumt, det angrer man som oftest veldig p etterp.

Damdidam.

Kake til alle!!


Merkelig tidsfordriv

050801 040043

Ingvild leser til teoriprve kl 4 om natten

bo hos Roger er litt srt.. For Roger har kjpt seg playstation2, noe som har resultert i at hele gjengen sitter benket foran tv-en og flger iherdig med p hva som skjer med Alyssa i Clock Tower 3 og iPrince of Persia. "Det er akkurat som en interaktiv film!!" Begge spillene har blitt rundet, Roger har fritidsproblemer, men joja, det har forsvidt vi som sitter og glor p ogs..

Standardgjengen er Roger, Torbjrn, Camilla, Ingvild og meg. Med diverse innslag fra fetre, Mariog teh Vibbs. Mr.T ble s opphengt i den ene sangen han hrte p Clock Tower at han presterte dra med seg et gigantisk keyboard bort til Roger, for ve seg p spille den. Det sitret visst i fingrene etter at han hrte den. Sangen er ikke noen enkel Lisa gikk til skolen akkurat... Faktisk evig rask. Mr. T piano genius is.

Om 4 timer er jeg sikkert fremdeles vken (kl 8 alts) og da skal jeg vekke Camilla og Ingvild. Camilla skal p Afrikamte (har noe med Operasjon Dagsverk gjre), siden hun skal reise dit n snart og Ingvild skal ta teoriprven for bil. P 4 timer svn kan jeg ikke helt se at hun ikke kommer til vre manisk. Jeg kanegentlig med sikkerhet si at hun garantert kommer til vre det. Ganske mye manisk faktisk.


Singstar

Yes, da har jeg flyttet inn til Roger. Etterhvert s flytter Ingvild, Camilla og Mari inn ogs, hurlumhei!!

Jeg har klart bli singstar hele 5 ganger ved synge Hoobastank - The reason. Meg og Ingvild er superduo! Dette var riktignok p det lette nivet, men sant, det teller likevel!

Alts dette jeg skal styre p med i 2 uker fremover. Ganske s digg.. Og etter det er det bare 1 uke igjen av sommerferien.. Virkelig flink til slse vekk min verdifulle tid p tullball.


Feriering p gotnes

Fra Torsdag av skal jeg bo hos Roger i 12 dager. Kan bli artig.

Hvorfor? Fordi det skal bo tyskere i huset vrt og opphavet skal til Nord-Norge. Boligbytte heter det. Tpelig, men m vel til.. Mine foreldre fr alts reise til Frankrike og bo i sommerhuset til tyskerne i hstferien og DA fr jeg vre alene hjemme. WEE!


H2G2

I gr var jeg p frpremiere av Hitchhiker's Guide to the Galaxy med Vibbi, Roger og Kjetil. M si jeg synes detvar fantastisk f se boken p storskjerm... Og filmen var ikke halvparten s drlig som folk vil ha det til (nedlastere), den var faktisk ganske bra om jeg m f si det selv. Roger og Kjetil (har ikke lest boken) s ut til le seg ihjel og meg og Vibbi (flinke lesere) lo ikke s rent lite vi heller. Alt i alt veldig fin nattunderholdning!!

En del av den originale humoren var selvsagt bortevekk, men hva annet kan man forvente da? Bare se p hvor lang serien er, det funker bare ikke som storfilm om man skal ha aaalt med.


Draco Dormiens Nunquam Titillandus

I går: Vasket utsiden av bilen til mamsen

I dag: Vasket innsiden av bilen til 13th step (og litt synging/skråling fra min side)

 

Skryting over slikt arbeid blir slått hardt ned på:

 

 

Hans Petter says:

du skulle hatt et skilt

Hans Petter says:

       Will work for books

 

 

Jeg har også vært en tur down town. Dvs. først måtte jeg innom kjøreskolen på Straume og melde meg på trafikalt grunnkurs, meget spennende. Etterpå traff meg og Ida Line og så tuslet vi oss en tur til byn (etter å ha hilst på stakkars arbeidende Vibbi).

 

Byn var varmt. Meeeget varmt. Kjøpte meg lilla converse-sko.. De er absolutt nyyyydelige!! Skal se om jeg kan få postet et bilde av dem i nær fremtid. Meget mulig det blir en stund til, sånn egentlig. For da jeg kom hjem fra ze city fant jeg en sånn deren melding fra posten om at bøkene mine fra amazon var kommet. Fantastisk!!

 

Da jeg hentet dem fikk jeg hilst på Vibbi enda en gang (posten er rett ved siden av Max), a day well spent.

 

Jeg skal lese skal jeg. Nye boken til Robin Hobb (Shaman's Crossing). Fantastiske damen!! Jeg liker ordet fantastisk, faktisk.


The wonders of webcam

Hans Petter says:

du er virkelig vakker


Blah

Jeg har bestemt meg for å ta meg en tur til byn i morgen. Jeg bryr meg ikke om været ikke er på min side. Så det så!

 

Høydepunktet i dag har vært å lage middag. Føler meg nesten litt apatisk (haha)


En god (evt. ond) latter forlenger livet

demonic
You Are The Demonic Vampiress. You're Vile. Evil.
Wicked. And A Bunch of Other names That Need
not Be Mentioned. You Put Forth an Extra Effort
to Torture Your Victims Before Killing Them.
You Enjoy Feeding on the Innocence of Children.
Some People Say You Might Be The Consort Of
Satan Himself, but *we* know better -- You Ate
Him.

Which Type Of Vampiress Are You? Goth Vampire Vampiress Quiz (16 Results with Pictures)
brought to you by Quizilla

Skole

Ehm jah. Jeg kom inn på skolen jeg vil gå på (så at jeg hadde nevnte i en tidligere post), så nåå er det bare fryd og gammen resten av sommerferien. Stort sett da. Jeg klarer lett å kjede meg.

 

Fikk 6'er på skriftlig eksamen i engelsk (så at jeg ikke hadde nevnt det..). Og bedre snitt enn i fjor. Life is good, or so it would seem.

 

Bytur på torsdag. Game?


Lesing

Jepp, jeg er ferdig med boken. Svært lite søvn og fast føde på meg siden kl 4 i morges.

 

Jeg kjenner at en nagende depresjonsfølelse er på vei. Akk


Harry Potter

Da har jeg jammen meg stått i kø i omtrentlig en time utenfor norli på torgallmenningen. Jess, jeg er den stolte eier av Harry Potter and the Half-Blood Prince. Fikk meg en merkelig klokke i papp også. Svært så gavmilde vi skulle være da.

 

Nå forsvinner jeg nok i et par dager, så vet dere det. Boken har høyetse prioritet. Rydde? Nesjda!


Uten ml og mening

I dag har jeg vært med Ida for første gang på ett år. Det er jævlig lenge. Ida er akkurat den samme geniale personen hun alltid har vært (normaliteten vil jeg ikke begi meg ut på), vi sklei rett inn i det gamle vennemønsteret. Er vel egentlig slik man finner ut om man er ordentlige venner vil jeg tro (ikke det at jeg noen gang har tvilt, begynte bare å tenke på det).

 

Meg, Ida, Ingrid, Line og Vibbi var altså en liten tur i Bergen by i dag. Drakk kaffe gjorde vi og fikk høre spennende historier fra Alaska. Fikk se tattisen til Alaskadamen også, sære dyret.

 

Nå har jeg akkurat jogget en tur i skauen. Fant ut at det var nødvendig. Jammen meg gått opp litt i vekt på den aldri så lille ferieturen vår. Nå blir det gulrøtter en god stund fremover...

 

Litt sånn etterpå: Jeg har også kjøpt den nye cd-en til Audioslave i dag Jeg er litt fornøyd med det, den kostet bare 99,50. Snille platekompaniet


Bilder

Jessda peeps, her har vi bilder fra turen, enjoy!

 

050704 162251

                                    Sandstrand er digg


Nmen!

Jepp, jeg er tilbake fra en særdeles nydelig tur til Harstad (der min far er fra altså). Hetebølgen tok visst helt overhånd og jeg, som aldri oppnår slike ting, har blitt både brun (delvis) og blondere (seriøst, noen steder er det nesten hvitt!!).

Akkurat nå holder jeg på å overføre bilder fra mobilen til lappisen, og planen er å legge dem ut i webgalleriet, slik at jeg stort sett slipper å skrive alt vi drev med (visual stuff rocks!)

Så, jeg kommer meg akkurat inn husdøren og får skrudd på pc'en før denne meldingen kommer opp på skjermen:


Morten B says:

jeg skal kanskje på båttur til danmark i morgen, dersom det er billetter og jeg ikke blir dårligere igjen

Morten B says:

 være med?


Harstad

N sitter vi p biblioteket i Harstad. Jepp, jeg klarte finne en internettkilde. Nd vettu.
Vret er helt fantastisk nydelig, meg og Ingrid vasler faktisk rundt i skjrt.
Har spist veldig god pizza p en veldig rar restaurant og n er planen spise is. Og handle da selvsagt.

Hadet!

hits