Ice Age 2

Jeg snublet over traileren til Ice Age 2, lo så jeg trodde jeg skulle dette av stolen!! (kanskje litt overtrøtt...)

En farvelsamtale

Kristine | Leamme alone says:

du vil ikke hre meg synge

Morten B says:

ikke?

Kristine | Leamme alone says:

synger ikke noe srlig pent skal jeg si deg

Morten B says:

hmm, rart

Kristine | Leamme alone says:

fordi?

Morten B says:

          du er s skjnn at man skulle tro du sang fint ogs


Pakking er stress

Jeg har pakket siden jeg sto opp i dag. Jeg er usedvanlig stresset. Sikkert fordi jeg ikke reiser med mine foreldre for en gangs skyld. De pleier som oftest ordne alt mulig dill, men n m jeg alts gjre det selv. Ny respekt for folk som reiser alene hele tiden.. Mhm..

I morgen reiser alts De Fantastiske Seks til Harstad for daffe (og sikkert bade litt ogs, "heteblge" p vei og greier). Har pakket en god del bker. Faktisk mer bker enn klr tror jeg. 2 uker er ganske mye, nr man tenker over det.

Jeg er tilbake 12. juli. God sommer til dess!

*poke*

For de som liker POKE

Hepp

I morgen reiser jeg og Ingrid til Sogn sammen med mine foreldre. Jeg har pakket store deler av dvd-samlingen min, fant ut at det sikkert trengtes. Jeg ser egentlig p dette som en slags test fr vi reiser til Nord-Norge. Slik en prvelse dette kommer til bli; en hel helg uten internett. Dvd-er, MD og masse bker hjelper sikkert litt p. Hper jeg. Og nrk er en fiiiin kanal...

P lrdag skal vi beske bokbyen Fjrland. Boknatt og noe greier, tror Jostein Gaarder kommer dit. Kan jo bli spennende.

Tar 3 timer kjre til dit vi skal frst, men det gr fint det, har kjrt til Harstad flere enn n gang ilpet av mitt korte liv. Det er langt det. Og kjedelig. Fin natur dog.

Slapp av folkens, eg kjem tilbake p Sundag (og reiser p igjen onsdag, men det snakker vi ikke om).

Den deren svnen alts

I går var jeg en tur innom skolen. Tømte skapet mitt og leverte inn skolebøker jeg hadde lånt av skolen. Jepp, skoleåret mitt er offisielt over. Jeg er glad. Og litt overrasket over at jeg overlevde.

 

Meg og Roger dro hjem til Ingrid, vi ville ikke hjem ser du. Det at vi stakk fra skolen før vi eeegentlig skulle hjalp jo litt på, sånn med tanke på kvantitet av tid.

 

Ingrid lider av et eller annet merkelig syndrom som gjør at hun ikke klarer å sitte i ro i mer enn 15 min OG er et A-menneske.. Energi eller noe sånt. Aldri helt skjønt meg på slikt.

 

Jeg sovnet kl 20 i går (vært på skolen, slitsomt og tidlig) og våknet igjen kl 2 i natt. Lysvåken. Så jeg bestemte meg for å rydde rommet mitt. Det er nå igjen så koselig som jeg vil ha det. Går altså an å være her. Jeg er litt fornøyd med meg selv. Klarte nemlig å sove etterpå. Kanskje rot fører til insomnia?

 

Lurer på om jeg kommer inn på skolen jeg vil inn på ved 1. inntaket eller om jeg kommer på venteliste.. Blir en spennende sommer det her.


A stranger

Cast the calming apple
Up and over satellites
To draw out the timid wild one
To convince you it´s alright
And I listen for the whisper
Of your sweet insanity while I formulate
Denials of your affect on me


Nattobservasjon

Jeg har veldig lyst på en slik tannbørste med tungeskrapeting på... OG sånn tanntrådting. Bare sånn for å få det ut. Jeg er tydeligvis lettpåvirkelig av reklame (utrolig dårlig reklame I might add).

 

Ellers vil jeg bare få nevne at en av de ansatte (ganske pen ung mann) på platekompaniet hadde A Perfect Circle - 13th step t-skjorte på seg. Trodde jeg skulle svime av (kanskje litt vel dramatisk, but you get the drift). Ingrid og Vibbi fikk seg i det minste en god latter =)

 

Now Playing: American Beauty OST


Psycho?

A woman, while at the funeral of her own mother, met this guy whom she did not know. She thought this guy was amazing, so much her dream guy she believed him to be just that! She fell in love with him right there, but never asked for his number and could not find him. A few days later she killed her sister.

 

Question: What is her motive in killing her sister?


Dgnvillhet

Jeg har anskaffet meg en særdeles artig døgnrytme. Artig er vel kanskje å overdrive litt da.. F.eks i dag sov jeg til omtrent 16, som vil si at jeg ikke får sove før kl 4 (merkelige 12-timerstingen). Jeg har gått tom for filmer å se og bøker som jeg har lyst til å lese akkurat nå (leselysten løp sin vei), så som oftest ender det med at jeg vandrer rundt i huset og gjør husarbeid. Jeg laget nettopp en sjokoladekake, men får en smule dårlig samvittighet ved tanken på å spise av den. Nesten så jeg må ta meg en løpetur her. Gresselig matpsyke.

 

I Harstad, som jeg skal reise til om bare noen få dager er det lyst 24/7 på denne tiden av året. Kan bli en veldig interessant opplevelse.

 

Fant et gammelt dongeriskjørt i skapet som var for langt. Det kan kanskje virke som om jeg har blitt lavere, men egentlig har jeg bare blitt smalere slik at linningen er lenger nede, ikke noe fishy business her med andre ord. Fikset en deal med mamsen: hun legger det opp mot at jeg stryker litt klær.

 

På onsdag er det siste skoledag. Må stå opp tidlig.. Grumf. Men kommer meg ut av huset da og får vite karakterer. Veldig spennende.


Elvedans

I går skulle jeg egentlig på konsert, men det endte med sørlandschipsspising og gloing på riverdance folk på torgallmenningen. Genialt!

 

Og så kjøpte jeg neverending story på platekompaniet til 59,50.

 

Kristine | Auryn says:

hvor mange dager er det igjen?

poborsky says:

       10


Ingrid og Kristine tester kaffe del 2

050615 233434 

 

Med et bilde av nattbordet mitt som utgangspunkt (har absolutt ikke noe med saken å gjøre) har vi kaffetesting i Bergen by del 2:

 

Altså: Kjøttbasaren. Det er jo et veldig sentralt sted, så vi kom oss dit uten for mye fjas. Det ble bestemt at vi skulle ta kaffe mocca denne gangen også, sånn for sammenligningens skyld. Så der sto vi da. Og ventet. Og veeenteeeet. Til slutt kom det en mann bort og spurte om han kunne hjelpe oss med noe. Jeg svarte at vi skulle ha 2 kaffe mocca til å ta med. Nei, det kunne han ikke gjøre noe med, vi måtte vente til vi kunne få profesjonell hjelp. Enda litt venting etterfulgt av litt venting til etter det igjen, for den eldre damen som lagde kaffen var alt annet enn rask. 

 

25 kr kostet den fabelaktige kaffen. Og den var faktisk veldig god, så jeg vil påstå at det var verdt ventingen. Den kaffen som har vært billigst i test til nå (føler meg såå profesjonell her). 

 

Jeg vil bare få understreke at jeg har veldig lite å ta meg til når jeg har såpass lang ferie som sommerferien, så jeg bare forebereder meg litt (hence kaffetesting med rapport).  

 

Neste gang: Dromedar i Gågaten


PostSecret

En side som er vel verdt et besøk


Kristine Vindusvasker

I dag har jeg vasket innsiden av alle vinduene i hele huset (det regner ute..). Jeg kommer garantert til å få gangsperr i armene. Ikke bare fordi jeg er en slask, men fordi det er maaange, store vinduer i dette hean huset her. Jeg belønner meg selv med en KokosYoghurtBananSmoothie. Veldig god og mettende.

 

 • 1 banan i biter
 • 2 (eller 1.) beger med kokosyoughurt
 • 2-3 isbiter
 • Pulpify/drep med blender

 

Resten av dagen skal jeg bruke til å ligge på sofaen, lese the Reindeer People og drikke te. Det er en slask sin verden (miiiiin).


Nedtelling

16 dager til the Magnificent Seven reiser til Nord-Norge


Enda en som tar utfordringen gitt

01:45 <Quarryman> hmm.. på nattbordet mitt har jeg.. kladdepapir fra diverse eksamener, headset, en bamse jeg har hatt siden jeg var ett år gammel, en del sokker, en banan-kose"dyr"-ting som jeg vant i Tusenfryd, lommelykt, retorikkbøker, Hapi, noen regninger, diverse andre papirer.. og litt annet dilldall
01:45 <Quarryman> oi.. enda en bamse
01:46 <Quarryman> vunnet på basar tror jeg.. han heter Hod, fordi man ikke kan se øynene hans
01:46 <Quarryman> den førstnevnte bamsen heter Odin, fordi han bare har ett øye. (min søster slo ham mot pipen så han mistet det ene for maaaange år siden)
01:46 <Quarryman> banantingen har ikke noe navn

berdaffedag

I dag har jeg hatt absolutt ingenting å ta meg til... Da jeg var så smart å nevne dette for mamsen (siste gang jeg klager til henne...) fant hun ut at jeg liksågodt kunne gjøre en hel del husarbeid. Protestene mine ble neddøyvet av argumentering på høyeste plan:

 

"Du får jo feriepenger av meg, du skal ikke klaaaaageeee."

 

Vi kan si det som så at hun vant diskusjonen.

 

Jeg laget også middag, siden jeg var så godt i gang med å være husmor eller what not. Middag i mine øyne er tydeligvis ikke helt hva "voksne damer" ser på som et godt og næringsrikt måltid. Altså: Potetbåter stekt i olivenolje, salt og pepper i stekovnen. Veldig godt, men tydeligvis ikke helt godtatt. Det ble til slutt innrømmet at det faktisk vaaar godt, men det var bare etter at jeg dro fram en grillkylling. Det var også rosévin innblandet. Og Anton Berg sjokolade til desert (plum in madeira.. heaven..).

 

Jeg har ellers absolutt ikke peiling på hva jeg skal ta meg til i helgen. Har hatt fri siden tirsdag. Jeg eier ikke fantasi for tiden. Det meste av tiden har gått med til å ligge i sengen og glo på filmer på lappisen (10 things I hate about you, the hole, she's all that, fight club, the princess bride..).

 

NowPlaying: En blanding av soundtracket til Lion King og American Beauty. Weird combo, I know. Men, vi fremmer jo særhet.

 

 

I am Kristine's complete lack of interest says:

hvor mange dager er det igjen?

dhani says:

         18


*lmao*

14:09 <Quarryman> av en eller annen weird grunn har jeg en svakhet for jenter som snakker nordnorsk ;-)

Nettverk

Jeg har på magisk vis funnet en måte å komme meg inn på min stasjonære pc fra lappisen. Nå brennes det filer for harde livet. Alt som brennes kan. Føler meg flink.

 

Tror muligens jeg har klart å overtale Alaskadamen vår Ida til å kjøpe Converse sko for meg før hun kommer hjem. Har til og med målt føttene mine. Dette er det jeg kaller engasjement.

 

IdaPida kommer hjem om 3 uker. Fest? I think so!!

 

21 dager til the Magnificent Seven reiser til Harstad


Hva har du p nattbordet?

Bøker jeg har kjøpt i dag:

 

 • L av Erlend Loe
 • Wizard of the Pigeons av Megan Lindholm (40% avslag på ark!!)

 

Bøker som ligger på nattbordet mitt (aka. bøker jeg skal lese i nær framtid):

 

 • Interview with the Vampire av Anne Rice (nesten ferdig)
 • Lord of the Flies av William Golding
 • Moby Dick av Herman Melville
 • Angela's Ashes av Frank McCourt
 • Dinas Bok av Herbjørg Wassmo
 • The Reindeer People av Megan Lindholm
 • Victoria av Knut Hamsun
 • Naiv.Super av Erlend Loe (lest)
 • The Da Vinci Code av Dan Brown (begynner å tvile på den... Altfor populær blitt)
 • L av Erlend Loe (nettopp plassert)

 

Andre ting på nattbordet mitt (en krakk fra ikea faktisk):

 

 • Mine lilla briller med styrke -0,5 (übernærsynt ja)
 • Fjernkontroller (tv, dvd, video)
 • Håndkrem
 • Lypsyl
 • Kortstokk (jeg er til tider avhengig av kabal...)
 • Penn som lyser i mørket
 • Notatblokk (vet aldri når man kommer på noe som er bloggbart)
 • Mp3-spiller jeg låner av Roger til ubestemt tidspunkt
 • Figurhjul (sånne hjul man setter sammen til figurer m.a.o)
 • Flaske med vann
 • Hodepinetabletter
 • Lakrisdrops (Taveners fra Tax-Free'en på Flesland)

 

Andre som føler for å informere om hva de har på nattbordet kan godt gjøre det synes jeg. En utfordring om du vil. Hihi.

 

Jeg har ellers testet mer kaffe sammen med Vibbi og Ingrid i dag. Denne gang Dromedar i gågaten. Ingrid har dessverre notatene mine, men rapport kommer! Å teste kaffe er en finfin hobby synes jeg. Og Ingrid. Og Vibbi. Og ekstra gøy er det å informere dere blogg-lesere/forfattere om det etterpå. Selv om dere kanskje ikke bor på helt samme plass. Hirr.


Skole? Hva er deeet?

I dag har jeg hatt 1 hel skoletime. Læreren jeg hadde i den timen var såpass dum (hun er egentlig veldig snill altså) at hun nevnte at fraværet vi får fremover nå ikke teller (det blir altså ikke ført på vitnemålet eller hva det nå måtte være). På vei opp til gymsalen/hallen for å ha årets siste kroppsøving bestemte meg og Roger oss for å bare gå. Vi så virkelig bare ikke poenget med å være der. Vi tuslet til byn og fikk Vibbi (som hadde forsovet seg *kremt* som vanlig) til å komme inn og være med oss. Dette endte med diverse varekjøp:

 

 • En stykk turkis termos til 39 kr fra vårt elskede Ikea
 • En stykk klokke til 10 kr med pendel også fra Ikea (artig sak som nå henger på badet mitt)
 • Bailey's-is fra Haagen Dasz
 • Og i Vibbi sitt tilfelle: 2 vakre bøker og en termos der også gitt (vi er sååå klare for å sitte på en benk i byn i sommer!! Med bok og termos da selvfølgelig..)

 

Vi skal til byn i morgen også. Vibbs skal ha seg sko vil jeg tro. Hihi, det riiiiimte.

Jeg elsker forresten lister.


Overskrift

Jeg er offisielt ikke alene hjemme lenger. Papsen kom hjem for en stund siden. Han hadde med seg ölkorv fra Sverige, så han var egentlig veldig velkommen. Og så laget han kaffe til meg. Mamsen kommer hjem i morgen, snakket med henne på telefonen tidligere i dag og hjalp henne å sjekke inn. Ganske artig, alt er nå klart til Nord-Norgeturen til the Magnificent Seven. Skal bli godt å komme seg vekk fra det samme gamle miljøet litt og bare kose seg med masse folk man er glad i og har det gøy med. To uker uten internett dog, will I survive?


Rosa

Da sitter jeg her da. Dagen etter eksamen.

I går fant jeg ut at jeg ville feire litt, så jeg drakk en halv flaske med rødvin. Jeg husker at jeg skrev meldinger, men jeg er ikke helt hundre prosent sikker på at jeg husker hva som sto i dem. Håper jeg klarer å tyde det utifra svarene jeg har fått.

 

Jeg drikker hjemmelagt is-te. Er faktisk helt hjemmelaget også. Hentet sitronmelisse i hagen og laget te/uttrekk av bladene . Faktisk ganske god, selv om den ikke smaker som tradisjonell butikk-is-te.

 

I dag skal jeg rydde huset, for i morgen kommer papsen hjem. Jeg har vært flink, så det kommer forhåpentligvis ikke til å ta så veldig lang tid. Og etterpå kan jeg kose meg med alt det rosa dildallet jeg har kjøpt:

 

- Liten, rosa snoopy toalettveske (akkurat passe stor til sminke)

- Stor, rosa snoopy toalettveske

- Lite, rosa snoopy manikyrsett (med bitteliten, rosa negleklipper oppi)

- Liten, lysrosa snoopy neglelakk

- Rosa og glitrende lypsyl (smaker kirsebær)

 

Jeg tror kanskje det var noe mer også, men det kommer jeg ikke på i farten. I'll keep you posted!


Hva lesedager er til

I går hadde jeg og Vibbi lesedag til skriftlig eksamen. Det ble derfor bestemt at meg, Line, Vibbi og Ingrid skulle ta oss en liten jentetur til byn.

 

Jentete ting som ble gjort:

 

1. Kjøpte salat (10 kr hg) og (i mitt tilfelle) juice og sjokoladepudding på Lerøy mat på Galleriet

2. Spiste salat og desert

3. Gikk på H&M i Strandgaten

4. Brukte over 200 kr på dildall på H&M (rosa snoopy ting i mitt tilfelle)

5. Testet kaffe på Kjøttbasaren (rapport kommer senere)

6. Testet Frozen Yoghurt på sju/elleve (bare 10 kr joo...)

 

 

I dag har jeg bare hatt engelskeksamen. Tror ikke jeg stryker.

Har også fått tilbake min sommerfascinasjon av the Beatles (slo til 1. juni gitt).


Ingrid og Kristine tester kaffe

Noen har kanskje sett Gilmore Girls og skjønner dermed hva jeg mener når jeg sier at meg og Ingrid har Lorelai-et et par kaffesteder. For dere andre: Vi tester kaffen på forskjellige steder og vurderer pris (fattige studenter som vi er), smak og beliggenhet osv.

 

Først ut er Baker Brun. Ligger jo heller sentralt overalt i hele byn og omegn (Bergen By dette her da). Den jeg har vært ute for mest er nok den på bystasjonen (eller busstasjonen som den nå blir omtalt som). Kaffen som ble testet var Kaffe Mocca/Mocha/Mokka. Den kostet hele 34 kr som to-go og begeret var kjeeempevarmt, men det fikset vi ved å pakke det inn i servietter. Klarte selvsagt å brenne tungene våre litt, ikke noe nytt der. Saken smakte ikke så veldig mye kaffe, heller ikke så veldig mye sjokolade. Jeg for min del liker at kaffen smaker, vel ja, kaffe. I bunnen av koppen oppdaget vi masse sjokolade, så om vi hadde rørt litt mer hadde den nok smakt meget mye bedre. Heller smakløs, men god på sin måte. Vi er supertestere. Neste gang: Kaffe Mocca på den berømte kjøttbasaren, spennende!


Bookses

Hvor mange bøker eier du?

 

Tja.. Godt oppi hundretallene er det ihvertfall.. Aldri falt meg inn å telle dem, og så er jeg såpass tiltaksløs at jeg ikke gidder å gjøre det akkurat nå.

 

Hvilken bok var den siste du kjøpte?

 

Sushi for beginners av Marian Keyes, Interview with the Vampire av Anne Rice, Angela's Ashes av Frank McCourt og Abhorsen av Garth Nix (Line sin bursdagspresang) (kjøpte dem alle i Paris, gikk tom for lesestoff). Jeg kjøper aldri bøker alene, tenk om de føler seg ensom på reisen hjem?

 

Hvilken bok var den siste du leste?

 

 

Veeel, jeg holder på med Doppler av Erlend Loe. Lånte den av Line gjorde jeg. Fantastiske boken.. Ikke klart å lese den ferdig enda, for jeg er så trøtt når jeg kommer hjem fra skolen. Men i sommerferien skal det leses!!

 

Nevn fem bøker som har betydd mye for deg, og som du har lest mer enn fem ganger

 

Veeel.. Jeg har ikke lest så mange bøker flere enn én gang. Mest fordi jeg er veldig flink til å huske det jeg leser (skjønnliteratur setter seg fast, men ikke matte, neeeeida...) og det er så mye annet nam jeg vil lese.

 

Men, vi har da alle untak!

 

Matilda av Roald Dahl har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest... Den er bare fantastisk er den. Übernam.

Come together, Come again og the boy nextdoor av Josie Lloyd & Emlyn Rees har jeg også lest en del ganger, men litt tvilsomt at det er mer enn 5 ganger..


hits