Boh

Har tuslet rundt i Bergen by i dag. Sommerferien tar på.. Har ikke gjort noe sånn nevneverdig interessant egentlig. Kjøpte meg et artig belte og en bok (en svær bok. en svær, billig bok. en svær, billig fantasybok). Folket man var med var ganske underholdende i dag, samme gamle C, roger, Tingen og Danny. Tingen reiser ellers til London i morgen og jammen meg skal hun ikke til Newcastle å hilse på slekten også? (skal kjøre fra A til B da.. litt grusomt) Me hates the Thing, sort of, but in a good way :D London equals Camden Lock Market (eller bare Camden High Street) which equals heaven on earth for the likes of me... *sukk* Bare 11 dager (e.l) til jeg reiser til Irland!! Wehey!


Bootses man planlegger å kjøpe i Irland (Dublin faktisk)

Today and yesterday

Mandag tok Kris og Tingen seg en tur til by'n. Tingen skulle ha seg nye greier (kan ikke skrive at hun skulle ha nye ting, blir bare rart), siden hun reiser til England på torsdag (lucky one..). Traff på både roger og Kristah (som sykler som en gal).
Man tilbragte store deler av dagen i parken utenfor håkonshallen, very enjoyable! Underholdning fikk man også takket være Kristah og en flaske med selvbrunings-ting. Heheh..

                                        
My bootses :D                                          Kristah in tha sun 

Dagen i dag har vært heller kjedelig. Kom meg faktisk ikke ut av sengen før i 19-tiden (ny rekord tror jeg). Og i morgen skal man være med Tingen og roger (og sikkert flere folk, vet aldri) i by'n atter en gang. Er ikke noe mer sommerlig enn Bergen sånn omtrent nå. Love it!

Gidder egentlig ikke, men here goes

Lørdag var det fest gitt. På tide sier nå bare jeg, 1 mnd pause er mer enn nok!
Planen: Bursdagsfest for typen til en venninne, ca. 15 stk.
Det som egentlig skjedde: Joda, man dro med godt mot på bursdagsfest, hadde til og med med gave. Det man ikke regnet med var at kusinen til min kjære venninne var i party party humør, så etter et par timer med drikking av Rusbrus ("gud" forby..) stakk man liksågodt av til nabohuset, der det også var fest. Jackpot!! Var vel ca. 20 folk der og 2-3 av dem var jenter. Gjett om man ble populær der oppe.. Og var jammen meg ikke et usmakelig ansikt i sikte! (hadde litt innabords ja..) Siden det var såpass lite jenter der fikk man lov til å invitere noen, så man sms'et til Tingen at hun (og evt. de hun var med) måtte komme seg dit. De kom de :D Må da nevnes at Tingen har gått i klasse med masse av disse folkene på barneskolen, så det ble en del mimring. Sant å si så er partyinnehaveren (Martin) x'en til el Tingum (på barneskolen I might add :p).
Kris fant seg en høvelig fyr og hang med ham hun (meget tasty fyr faktisk). Men kvelden måtte jo ende en gang..(kan si meg meget fornøyd med avskjeden jeg fikk :D) I 2-tiden "satt man på" med en fyr til destinasjon X, derfra måtte man gå et stykke (ganske langt faktisk og over en svær bro..) for å komme hjem til Vinni. Der overnattet man og dro seg hjem i 20-tiden. Fun stuff.

On the downside: Eneste jeg vet om fyren er fornavnet og hvilken skole han går på.

Sommerdvale

Her sitter man da, innpakket i kappen sin. Ja-a, man mimrer tilbake til RotK-køen og premieren. Hadde det ikke vært fenomenalt om man kunne gått med kappe til vanlig, uten at folk så rart på en? Kappen min er selvlagd og er på en måte en pyntekappe (anledningen var RotK-premiere, ganske forståelig da..), vurderer sterkt å lage meg en i svart filt eller ull til vinter/vanlig bruk. Er ganske masse stoff, så blir nok filt. Man skulle tro at filt er for lett, men pga. kvantiteten av stoff skulle det faktisk funke ganske bra. Jepp, er fult klar over at dette er grinekjedelig for de uinteresserte, men som overskriften på denne posten tilsier.. BloggLand er gått i sommerdvale..


Man venter på at billettlukene skal åpne.. Resten av bildene kan sees her

Har klart å lese ferdig The Chronicles of Narnia nå (ble ekstremt lei på slutten, så har tatt laaange pauser mellom hver gang jeg har giddet å lese..). Problemet jeg nå står overfor er; hva skal Kris lese nå? Det er ikke mangel på bøker det er snakk om, tro meg.. Jeg bor på en måte i et lite selvlagd bibliotek (jeg er nok litt bibliofil.. loooves 'em bookses), så det er heller det motsatte som er problemet. Sommertid og ferier ellers er lesetid for Kris. Oh yeah.. Frister å lese Harry Potter and the Order of the Phoenix om igjen, men det har jeg ikke lov til (litt psycho når det gjelder slikt..), må lese noe jeg ikke har lest før.
Når det gjelder bøker er jeg kanskje litt sær.. Kris klarer nemlig ikke å låne bøker, hverken på bibliotek eller av venner. Det bare ender med at man ikke klarer å levere bøkene tilbake til sine eiere. Nei, man kjøper heller bøkene hos amazon.co.uk (alle engelsk-lesende med samme problem som meg burde prøve..de har faktisk noen bøker på norsk også.. :p)

Merkelig post det her, kommer sikkert av overdreven soving.. Ehe.. (sov bort mesteparten av torsdagen som var..)

Så si meg, hvem i BloggLand er det som lever? Legg gjerne igjen spor etter dere...

St.Hans var det det det var? (yum, se på alle de det'ene)

Malte et par gjerder i går, for så å dra ut til Grimseid. Grimseid you say? What on earth did you do on such a remote place? Aner ikke.. Ble myggspist og lukter bål. Undrer meg litt over hva myggen spiser når de ikke får tak i Kris... (LotR er best)
Man ble invitert av Roger til Grimseid, som er et langt gåstykke fra Lagunen storsenter i Bergen/Fana. Vi ble da altså sendt til fullstendig feil plass først, noe som endte med at meg og Tingen liksågodt tok oss en tur til Flesland.. Der tittet man på flyene som tok av og landet, kjøpte oss kaffe og kake (ble nytt i evig-gode stoler i komfortsonen på flyplassen) og sullet litt rundt i grunn. Tok så rutebuss til der vi egentlig skulle (elsker å ha ungdomskort!!). Grimseid beware.
 I Grimseid har nemlig Juvente en litt forfallen hytte som de holder på å pusse opp and stuff. Da man ble vant til myggen (man kunne gjemme seg for dem ved det schvære bålet) og juventerne (som ikke er redd for røyk I might add) var det faktisk ganske koselig der. Jepp, Kris klarte å kose seg til tross for mangelen på toalett/utedo og den absolutte ikke-mangel på pollen. Laffen og Idar sang til og med artige sanger (ja, Kris begynte å synge med til slutt.. hehe..)
Meg og Tingen overnattet hos Roger, siden det ikke gikk buss hjem til noen av oss (og vi var vel egentlig ganske lei av å gå...). Så masse filmer, preiket til morgenkvisten (Tingen sov) og fikk Fajitas til "frokost" (i 16-tiden). Kommet meg hjem nå. Tenker jeg skal sove litt =)
Ha en fortsatt fin dag!

Om noen skulle trenge en litt godt latter evt. underholdning, så kos dere:
Titanic re-enacted in 30 seconds by bunnies (thanks Blix :p)
The friend society aka. bananaphone

Nim nim

Masse artige filmer ute og vandrer for tiden. Eller, de har jo ikke kommet på kino enda alle de jeg gleder meg til... Men man skal ihvertfall se dem! Det er klart!

Alexander (den store altså)
King Arthur (ja, man elsker folk med sverd og bueskyttere [kongshirden beware] )
Shrek 2 (er lenge til den kommer til Norge, men skal se den i Irland)
Harry Potter and the Prizoner of Azkaban (allerede sett den, men skal se den igjen)
Fahrenheit 9/11 (bowling for coloumbine var tøff, så da må denne sees, ikke liker man Bush heller)
Supersize me (McD sliter..)


Below

Ok, foregående post ble litt merkelig.. Men var også litt finurlig, så bare lar det være slik. Enjoy the merkelighet ;)

Og alle som liker Douglas Adams og H2G2 (skal personlig banke de som ikke liker.. don't speak ill of the dead..) kan lese artige artikler hos dagbladet.no, se bare her
Jeg for min del har alltid med meg et badehåndkle... So there

The day after tomorrow

Dro seg inn til by'n kl 13.10 gjorde man. Traff Roger og Cesilie på bussen, fulgte Cesilie til toget og dro med seg Roger til Big Bite (ja, man kjøpte også mat til den evigsultne fyren). Kjøpte så kinobilletter til The day after tomorrow (18.30) og dro så til Nettfint for å slå ihjel et par timer.

Det endte med at naboLine ble med oss på kino. Filmen var utrolig bra laget!! Litt skumle spesialeffekter til tider og en naboLine klamrende til seg på enkelte litt for spennende stadier av filmen, overdreven bruk av ordet super, men ellers meget bra underholdning!
Bra innspill av Bilbo.. jeg mener Ian  Holm og Donnie Da.. jeg mener Jake Gyllenhaal og masse forfrosne mennesker. :D Absolutt stilig!
Og JA man var overbevist om at verden ville være dekket av snø da man spaserte ut fra kinomørket.. Nesj, jeg blir da ikke påvirket av film. Never! (har til og med overnattet ute for å få tak i RotK-premierebilletter, blir slett ikke påvirket... skjer bare ikke)

Uansett så er Span ekstremt tøffe. Nesten like bra som Thelema jo :p (jeg sa nesten, jeg er på en måte litt frelst...)
Følgende er rappet fra Dagbladet.no og kan leses i sin helhet her

Basset mot NRK

TO AV TRE BASSISTER: Span i aksjon på Rådhusplassen under «VG-lista topp 20». Vokalist og «bassist» Jarle Bernhoft (t.h.) spiller vanligvis rytmegitar, mens «bassist» Fritjof Nilsen (t.v.) vanligvis trakterer sologitar. Bassist Kim Nordbæk (utenfor bildet) var den eneste med korrekt strenge-instrument lørdag.
Foto: Kim Erlandsen/NRK Upunkt

I protest mot at de ikke fikk spille live, gikk rockebandet Span på scenen med tre bassgitarer.


Ze weekend

Kris sliter med å venne seg til ferie-fenomenet. Er overbevist om at man skal på skolen i morgen. Nei, man skal opp klokken 12 og dra til by'n kl. 13.10 og være med Roger (evt. andre mennesker, hvem vet hva den duden der finner på). Man tror planen er å se The day after tomorrow, men ting går ikke alltid som planlagt når man henger med den fyren der...

Fredag ble man ferdig med husmaling!!! Herre så herlig... *sukke*
Tingen fant ut at  hun skulle bli hos Kris til lørdag, som i og for seg var helt grett =) Men det endte bare ikke slik. Roger kjedet seg nemlig i 23-tiden og spurte om vi ikke kunne komme å være med ham? Han kan umulig ha visst hva han bega seg ut på... Nope.. Det har seg nemlig slik at man kjedet seg litt her i gården også, så man bestemte seg for å faktisk dra ut til Roger med siste bussen fra Straume (00.30). Siden det ikke går buss herfra så seint (eller noensinne) bestemte man seg for å gå gjennom skauen, det var jo tross alt fremdeles lyst. Man kom seg fra destinasjon X til Straume på 13 min. Meget bra gjort!!
Mr. R fikk seg litt av et sjokk da vi faktisk dukket opp (eeeevig sløv var han også). Ikke hjalp det at vi krevde å få mat i tillegg. Endte med at han gikk å la seg på broren sitt rom mens Kris og Tingen så på Titan AE (diggbar tegnefilm) og stjal sengen hans. Fun. Man delte da altså en dyne og sov til 12.
Dro til by'n, hang der i noen timer og dro hjem. Har daffet (og plukket brakenåler utav skoene) siden.
Hva har så du gjort i helgen?

God sommer!!

Ja!!! Da er dagen her endelig!! Det er offisielt sommerferie for fænken... Har ventet på denne dagen siden 17. august 2003. Now what? Husker jeg rutinene fra i fjor da? Er jo et helt år siden. Blir vanskelig det her. Kanskje mitt nye bekjentskap dette året (Tingen) har noen gode råd. Man begynner å undre seg over "nye" folk sine sommervaner når man ikke har opplevd dem før. Kan bli spennende/interessant.

Man har ellers dradd seg inn til by'n, fordi man har vært på skolen og hentet karakterene sine. Veldig annerledes fra ungdomsskolen, der man ble tvunget til å se på diverse forestillinger med crappy skoleband and such. Jeg elsker vgs. Oh yeah, me likes it very much.

Og ja, man skal male mer hus i dag. Blir forhåpentligvis ferdig. Yup.
JEG HATER Å MALE!!!!!

Eggstock!!!!!

Da var man atter en gang kommet hjem ifra Eggstockfestivalen Kvarteret.. Thelema spilte noe sinnsykt bra!! De kom selvfølgelig videre til finalen, som var i dag. Oh so tasty...De vant BA-prisen, noe som gjør at de får spille på Lost Weekend festivalen på Askøy. Hvor genialt er ikke det da?? Og så vant Jens Erik beste trommis prisen :D Grattis!!!

Dessverre vant ikke Thelema verken publikumsprisen eller Eggstock... Jeg kan ikke godta det!!! Kom fænken ikke på 2. eller 3. en gang.. Uakseptabelt I tell you! Hrmf.. Ikke er man gammel nok til å se dem på Lost Weekend heller. Ffs man..

 

I 24-tiden var det hele over, I'm sad to say. Kris spurte pent om Martini ikke kunne kjøre henne og Tingen hjem, og jammen meg gikk han ikke med på det også? Sinnsykt artig og allright gjort av ham!! *klappe Martini på skulderen* Mest artig fordi at om man skulle ha tatt 00.10 bussen ville man bare ha kommet seg halvveis av veien hjem. Man elsker folk med bil..

 

Morgendagen vil bli brukt til å ta seg en tur på skolen for å levere inn skolebøker og maling av hus sammen med Tingen. Kan det bli bedre mon tro?

Og fredag skal man å se musikal sammen med menigheten til C (vokalisten i Thelema har en av hovedrollene.. hirr..)


Sommerplaner

Merkelig å ha fri. Jeg er bare ikke vant til det. Så kommer altså spørsmålet, hvordan skal jeg overleve i sommerferien? Det er masse fri på en gang det.. Oioioi.. :D

Ellers er det mye mas om at jeg må rydde rommet før vi reiser til Irland, siden det skal bo irer her (vi skal bo i deres hus). 3 søte små jævelunger skal bo her sammen med sine foreldre, 1 av dem på mitt rom. Rommet mitt kommer til å bli ramponert!! *ikke stole på småttiser*
Irland skal Kris være i i 2 uker. Den første uken har hun med seg Tingen og Red, den siste blir uten venninner.. Og jammen meg reiser ikke pappaen til Kris hjem da også. Bare meg og min mor altså. Kan jo bli artig.. ehe..
Gleder seg til å se the cliffs of Moher, oh yes it does!

                                   
                                                                 Cliffs of Moher

Det mases også om at huset må males... Jeg HATER å male over alt på jord! (å sole seg står også på listen.. jeg hater altså "syden") Så håper på regn en stund til :D


THELEMA!!!!!!!

Kris har akkurat dradd seg hjem fra en særdeles lang tur på by'n.
La oss begynne med begynnelsen.

Møtte opp på skolen, info om muntlig eksamen kl 10. Jeg kom ikke opp folkens!!! Fantastisk, jeg har fri til fredag jo..
Reiste så til Ikea sammen med Tingen og Roger, man endte opp med å sitte der (Cesilie kom dinglende etter hvert) og se på tv/film i ca. 4 timer (+/-). Etter å ha utpresset meg og Tingen for en cola hver dro hele gjengen inn til sentrum igjen der turen bar til nettfint. På dette finurlige stedet kan man ta seg til så mangt, vi endte opp med å se disneyfilm (Atlantis faktisk). Hvorfor finne på så mye tidsfordriv? Jo, for å få klokken til å bli 18.30 fortere. Hvorfor? Første dag av den 3 dager lange Eggstockfestivalen, der vår alles kjæreThelema skulle spille kl 21. We waited so looong... Men når de endelig kom  på scenen tok det pusten fra oss. Jeg elskerThelema!! Og det beste var selvfølgelig at ingen av de andre bandene fikk like bra respons som dem. Loves 'em.. Geniale menneskene. naboLine og C kjenner jo til og med trommisen (de går i klasse med ham). Vi stemte selvfølgelig på dem for Publikumsprisen. Oh yeah.. Ikke mange band får meg (og C faktisk.. jeg er meget flink til å overtale) til å hoppe opp og ned i takt med musikken.. Yuuuum...
 De som vil (seff vil dere..) kan jo ta seg en titt på denne videoen av dem fra ukm (ungdommens kulturmønstring).
Det skal nevnes at Maudlin var ganske så flinke de også.. =)

"Tell me why do I recall, moments of death and despair.
Wintermorning so fragile and pure
I guess it reflects our way of life.
I know now I'm for real
Though my journey has come to its end
This is how all life begins
Evolving illusions of dreams"
 
   -Thelema


Blogg it!

Ærespris you say? Jaja, oppskrytt. Antall besøkende er uansett ikke alt. Det er som med venner: det er best med få, gode enn mange som en ikke kan stole på.

Ellers har det blitt lagt ut link til min kjære blogg hos Linda Elise, noe som meg syntes var ekstremt koselig :D Var begynt å bli overbevist om at alle hadde forlatt el Grumsy One, men så er det ikke alle som kommenterer det de leser (present company included). Jeg vil uansett gjengjelde tjenesten LE =) *linke*
Jeg leser alle bloggene jeg har linket til fast, skal prøve å bli flinkere til å kommentere. Jeg lover.

Vil gjerne få oppfordre alle til å ta seg en tur innom Morten sin side. Han skriver om morens kreft og hvordan det påvirker ham og familien. Jeg har selv mistet noen besteforeldre til kreften, så dette er utrolig rørende å lese om.. Føler med deg =)

Something wicked this way comes

Jepp jepp, Kris er faktisk frisk igjen (*fanfare*). Kanskje blitt litt lite skribling i det siste, men sykdom og tvangsmaling fører med seg sånt. Om noen vil ha et gratis tips så komme det nuh; Ikke, jeg gjentar IKKE gå opp i stige om du er syk. Og om du absolutt MÅ opp i stigen når du er syk, ikke ta med deg maling.. Man blir svært svimmel av maling over lengre tid. Høyder har man også litt problemer med, for ikke å snakke om vaklervorne stiger! *grøsse*. Det verste er at det er 2/3 igjen av huset å male.. Redd meg?

                                                   
                                                               The Knight Bus

Gårsdagen ble altså brukt til å male hus (surprise surprise) og gratis radio1-konset i by'n. Ganske crappy faktisk. Me not like (Maria Allehondo var der.. Hater det mennesket...), med unntakt av Spetakkel og Paperboys da (som man blir veeeldig fort lei av, men som er grei sommermusikk in a way.. yeah, shoot me).

                                          

Hva? Hva sier du? Maling i dag også ja? Yup.. Man trodde man skulle dø. Og det var jo kaldt også jo!! Forventes det at man skal kunne holde fast på en malekost med frosne fingre? Slemme slemme arbeidsgiverne... (mine foreldre..)
Avslutningen på dagen var derimot formidabel!! Harry Potter and the Prizoner of Azkaban!! DEN VAR SÅ BRA!!! Var herlig å endelig få sett den. Og JA jeg skal se den en gang til! Gjett om jeg skal.. Oh yeah... Nesten like bra som LOTR jo, yum.. *sukke*
Tror jeg skal legge meg og drømme om hyggelige varulver og snille, svarte hunder (Sirius that is)

                                   


Feberfantasiland

Yup, Kris er syk.. Kris liker det ikke, er altfor varmt jo!! Og man er faktisk litt sulten, men klarer ikke å spise.. This is no good man.. Vondt alle mulige steder har man også.
La oss håpe det går over til i morgen, siden det da er radio1-konsert i by'n. Eller ihvertfall til lørdag, da man skal på kino med en hel skokk med mennesker, titte på nye HP-filmen :D

Malingen ser ut til å bli litt utsatt, men er ganske sikker på at det går greit. Huset har ikke noe hastverk med å bli malt =)

Da legger man seg igjen, vanskelig å sitte oppreist and such

Maler i malera

Morgendagen skal brukes til å kjøpe HP-billetter og til å male huset Kris bor i. Et halv hus på Tingen og et halvt på meg. 1050 kr hver. Vi er ganske fornøyde med akkurat det, spesielt siden det bare er ett strøk og selskapet (evt. musikken) er bra. Dollartegnene vender tilbake!! Haha!
Ja, og ellers har man det det heeelt fint. Man satser nemlig på å ikke komme opp i muntlig. Det er bestemt. So there..
HP skal sees på lørdag, sammen med en hel skokk med folk (les: venner). Kris gleder seg. Dette blir bra!!

C: Let me paint and you'll have your money darling =)

Hmm.. Om noen skulle undre seg og/eller være interessert, så er dette meg.. (msn-profil)

They made me do itJoja, naturfagekskursjon er ikke å foretrekke.. Man hater naturfagekskursjon. Kom meg langt vekk derifra så fort som mulig. Blah-ish å være ute sammen med sauer, spesielt om det regner (ja, det er faktisk en god del sauer rundtomkring på området der jeg går på skole). Go figure.
Om én uke får man vite hva man kommer opp i i muntlig (om man kommer opp that is). Med min flaks kommer jeg sikkert opp i naturfag, just my luck... Skriftlig kan man takle, men muntlig er grusomt.. Spesielt om man ikke kan noe særlig i noen av fagene man har hatt. Jah.. Og engelsk kan man ikke komme opp i, for man er privatist. Ah well.. Kaffe is the stuff (and junk).
Np: Donnie Darko Soundtrack

Forvirrede mennesker på by'n

Joja. Helgen har forsvunnet fra meg igjen. Slemme, slemme helgen! Hrmf.. Jaja, la oss ha en liten oppsummering shall we.

Fredagen var det skole. Ikke så  mye skole, siden man fikk fri i både norsken (1.time), økonomien (6. time) og matten (7.time). Man er ikke heeelt sikker, men man tror man dro til by'n *sjekke sin egen blogg*. Yeah, man havnet visst på nettfint ja =) Der traff man på masse interessante mennesker og sånne saker. Sant å si, så er ikke juvente-folkene noe særlig kjedelige. Ganske fargerike faktisk.
Kris dro hjem 16.10 og kjedet seg resten av den dagen.

Lørdag derimot skulle vise seg å bli ganske så interessant. Man ble vekket av en melding fra Roger kl 16.30. And I quote: Med på konsert i by'n? Eg reiser inn kl seks. Den e gratis
Kort etter ble man oppringt av Tingen; "Fikk du meldingen av Roger? Flott. Er du med?"
Litt i ørsken fremdeles, men man klarte jo å få frem et ja, seff. 
Fikk rotet sammen nødvendigheter (necessities if you like) og sånne greier på 1 time. And off I was =)
Vel inne i by'n bar det mot nettfint for å vente på at konserten skulle begynne (kl 20 faktisk) og at naboLine skulle dra seg inn dit (dakar liten ble vettskremt av folk på utdrikningslag).
I 20-tiden fant kompaniet (Kris, Tingen, Roger, Laffen og naboLine) seg en høvelig fisketank og okkuperte den. Etter hvert så dro Martini seg inn til torget også. Kris og Tingen hadde da "betalt" Roger for å hoppe på den stakkars fyren når han endelig dukket opp (man kan veldig enkelt kjøpe Roger, med mat). Vi holdt på å dø av latter!! R måtte jage M før han faktisk fikk tak i ham (maaange runder rundt fisketanken). Latterkrampe i minst 10 min.. Uæ..
I pausene mellom musikken (Major Parkinson var ekstremt bra!! Og jammen meg går ikke naboLine i klasse med en av de i bandet.. Jeg mener det, det mennesket kjenner alle) ble det ganske kjedelig. Kris har alltid med seg en kortstokk, så man satte i gang med vriåtter gjorde man. Fremdeles oppå vår kjære fisketank. Vi fikk en del merkelige blikk ja. Var til og med et par tyskere som tok bilde av oss. Turister er sære :p Ett av de 5 bandene som begynte konserten skulle visst vinne 50000 kr, and the winner is: Robert Post (hrmf.. Major Parkinson skulle vinne!!)
Ralph Myerz and the Jack Herren band (correct me if I'm wrong..) avsluttet konserten, ganske bra. Oh yeah. Artikkel på ba.no om hele greien gitt.


            Ralph Myerz and the Jack Herren band i egen person

I 00-tiden traff man på Vinni, Red og nawok (the supertrio, or so it would seem like). 00.10 gikk siste buss hjem. Meg, Tingen og Martini tok ikke den. Nooope. Man bestemte seg for å bli igjen i by'n og ta morgenbussen hjem (07.10 faktisk).
Det ble ganske så kjedelig etterhvert ble det, så da man gikk inn på sas-hotellet for å låne toalettet, ble det en goood stund til man faktisk forlot det (hotellet altså). Satt en stund og funderte på et par stoler, før man (Tingen) kom frem til at man kunne gå opp til topp-etasjen og se hvordan utseendet der oppe var. Som sagt, så gjort. Ekspedisjonen endte med at vi tok oss en runde i hver eneste etasje for så å ta trappene på vei ned igjen. Ikke bare det, man gikk opp igjen alle trappene på slutten. Ble invitert på nachspiel inne på rommet til en fyr "det e tjue mannfolk her inne. Nachspiel klokken 2!!!" No thanks.. Jah..
 Til slutt ble man kjeftet på av en sur hotell-mann (man satt og tok livet med ro i trappen i 8.). Vi endte leken mens den fremdeles var god. Smarte menneskene som vi er.
Nawok traff man mange ganger igjen, Kristah også.
Kris og Tingen endte kvelden med å gå sammen med Kristah til Minde (der han bor altså), for å ha en plass å være. Ekstremt koselig det huset, jepp =) Kris ble servert bok ble hun, ganske grett siden hun hadde ihvertfall 2 timer å slå ihjel. "Les Hedge Knight i denne". Tok et par sekunder før det gikk opp for meg at det faktisk er en novelle av GRRM. Fliiinke Kristah!!! (Flink ASOIAF-fan han også)
Ble dessverre ikke ferdig å lese før vi måtte gå.. Ganske så grusomt.. Kris og el Tingum tok bussen inn til by'n, spiste frokost på 7-11 (oh, thank heaven), tok bussen til Knarrevik, gikk hjem til Tingen og sovnet (kl. 08.30).
Våknet (igjen) kl. 16.30, så på TV til 20, ble hentet, sitter her.
Jammen meg vært edru hele helgen. Ganske imponerende eller hva?
Gresselig langt innlegg det her.. Nå orker jeg seriøst ikke å skrive mer, har krampe.. Nite!

Weehaa

Hm.. Da var man på nettfint atter en gang. Har man nevnt at man faktisk liker dette stedet litt godt? Jeg mener, gratis internett and stuff (and junk) er slett ikke dumt.
Kris (og resten av klassen) fikk fri de 2 siste timene i dag, Kris og Tingen ble derfor med Roger til byen. Man har brukt opp pengene til Roger på kaffe og kake (yay!).
Man har lite å ta seg til ja..
Jøss, der dukket Kjetil opp også. Begynner nesten å bli folksomt gitt. Kanskje noen er med å spille kort? (forutsett at jeg slipper å være med)
Now what? Mesa bored-ish...
*lese nyheter*

Noen husker kanskje The Exorcist in 30 secs re-enacted by bunnies? Vel, nå er The Shining her! Check it out!! (ja, Kris holdt på å dø av latter, til sin egen embarassment[husker ikke hva det heter på norsk...] )

"Winter is coming"


                                            Skrivebordsbakgrunnen min både på skolen og hjemme

Ja, man er igjen på skolen. Man kjeder seg som vanlig.. Venter egentlig bare på at tysken skal begynne (13.45).. Fritime nå, yup..

Det man kan bedrive tiden med er å finne nice bilder fra ASOIAF :D
Og lese artikler om Donnie Darko på filmweb. *sukk*

Noen som har noe mat til meg? Kantinen er stengt.. Gleder meg til å komme hjem! Narnia! (må bli ferdig nå, sånn at man kan begynne på Sabriel eller The Talisman of Troy)

Er ekstremt lite folk på skolen for tiden.. Tror 3. har fått fri (eller så har de bare eksamen and such)
Kris blir blondere for hver dag som går. Merkelig igrunn (her er det da snakk om selve hårfargen, intelligensen er på samme nivå som før)

Man har det litt artig og søker etter A Feast for Crows rundt om kring.. Fant det nedenfor på bokkilden. Man kan blir informert ganske så mye. (du må highlighte det for å se det, ikke alle som vil bli informert...) Ser ut som om boken muligens snart blir utgitt *vente i ulidelig spenning*

While the remaining northern lords war endlessly with each other and the ironmen of the isles attack the Dreadfort, Sansa becomes a skilled player in the game of thrones with Littlefinger as her mentor, Arya a skilled assassin, and Bran a magician and shapeshifter of great power.


Sabriel

Man fikk bøker i posten i går :D Jeg elsker amazon.co.uk!! Hver gang jeg kjøper bøker så er det som om det skulle vært julaften når de kommer i posten. Bliss..
En av bøkene som kom flagrende er Sabriel, virker som en bok right up my alley =) Australsk forfatter og greier. Kan bli artig det her!

An Abhorsen is someone who puts the dead back to rest, when a necromancer wakes them. It's in only one bloodline, so a heavy burden rests on the shoulders of every Abhorsen.
Sabriel is the Abhorsen-in-waiting, though she hardly knows it. When her father goes missing, and sends her a very powerful sword and the Abhorsen bells (with which an Abhorsen works to ring the dead back into death), Sabriel leaves her school and plunges into the world of danger that is the Old Kingdom.
Meeting Mogget, the sarcastic magical being bound to service to the Abhorsen, she finds a guide, and another danger. Together they rescue a man who then joins them. The trouble is, just about everything and everyone is more beneath the surface. The old Kingdom is like a nightmare world, people fleeing, dead sucking the life out of every living being, scavengers sacrificing children for riches, a world waiting to be rescued.
Can they find Sabriel's father in time to stop an evil that has haunted the Old Kingdom for 200 years, and is about to rise?

                                      

Man har også oppfølgeren Lirael (kjøpt på Stansted helt i uvitenhet om at den faktisk var en oppfølger...), Kris kommer nok til å være en del asosial. Yup! *glede seg*

Ahh...

Nå hadde man akkurat skrevet et fint innlegg med passende lengde. Men skulle man få legge det ut? Neeeeida, man kommer borti en slem slem knapp som ødelegger liv!!
Ah well, man lærer jo mest sannsynlig av sine feil..

Eksamen i dag. Var ekstremt kjedelig. Holdt på å dø faktisk :p Nesjda, gikk jo ganske greit egentlig faktisk. Fikk oppgaver fra stuff man har hatt om før jul, da man fulgte litt bedre med. Flaks? Yup :D Forlot lokalet kl. 13.45
Ikke nok med at det var kjedelig, var jo sinnsykt bra vær ute! Urettferdig at det som ikke kom opp fikk gå hjem and such. No fair.. Håper dere alle kommer opp i muntlig Naturfag!! *le hysterisk ond latter* (ja, er fult klar over at det er like stor sjanse for at jeg kommer opp som alle andre...)

Man tok bussen til by'n kl 14.30 for å møte Tingen. Hurtigruten var målet faktisk, men vi endte ikke opp der, sjefen var visst sykemeldt. Og jammen meg skulle de ikke ringe når de trenger oss. Artig. Dollar-tegnene har begynt å forsvinne.
Man vandret litt rundt etter bomturen. Skal nevnes at man holdt på å dø av varme. Var herlig!
Ting man har drevet på med:
                                            Vandret
                                            Spist is
                                            Solt seg i parken utenfor Håkonshallen
                                            Tittet på (nydelige!!) sverd i viking-butikk på bryggen
                                            Tittet på nice gutter som brifet med breakingen sin
                                            Solt seg på den blå steinen (mens man holdt på med forrige aktivitet)
                                            Hatt picnic på plenen utenfor teateret (rullekebab2go)
                                            Hilst på løven utenfor Naturhistorisk museum (og tatt bilder)


Mens man satt på den Blå Steinen og tittet i filmavisen kom man over denne "artikkelen". DONNIE DARKO på norske kinoer? 16. juli? For faen!! Dette er rått! Gleder meg som en helt!
(skal nevnes at det ble sendt en god del meldinger til felles Donnie-fans etter at man hadde oppdaget det her). *sukk* Kanskje sommeren blir genial? 

Noen som vet av fest til helgen? Føler for å feire at jeg er ferdig med skriftlig =)


hits