Where are they now?

Det beste med romantiske komedier er når det kommer en oppsummering på slutten, over hvor de forskjellige hovedpersonene endte opp. Hvordan kan jeg da snyte dere trofaste lesere (hahaha, etter SYV år, særlig) for det samme? Tenk på det her; sist gang jeg oppdaterte her, fantes ikke facebook. 
 

Morten/Fisken/Min kjære var i utlandet en stund. Det er alt jeg har fått med meg. Mannen jeg trodde var den store kjærligheten, herrefred. Jeg har lært nå. Kjærligheten er enkel, ikke så komplisert som det der var. Ønsketenkning all over the place! I det minste kan jeg takke ham for at jeg oppdaget A Perfect Circle og at jeg hadde noe(n) å være besatt av på vgs. Og litt i årene etter... ahem. Til slutt hadde vi til og med sex! Anywho, moving along...

Idapida ble sykepleier og flyttet til Haugesund. Såvidt jeg forstår har hun det veldig fint der. Jeg har ikke snakket med henne på flere år, men det er dessverre sånt som skjer etter videregående.

Danny/Daniel/dhani har akkurat fylt 30 (og jeg syntes han var gammel da han var 22, hah!) og jobber fortsatt hos ngt, tror jeg. Sporadisk kontakt rundt bursdager. 
 

Ingrid/Sunshine flyttet til Oslo og studerer psykologi. Hun er sammen med en som heter Thomas og ser ut til å få reist mye til utlandet. Heldige jente!
 

C(amilla) er også sykepleier! Stort mer vet jeg faktisk ikke. We were never really that close. Hun og Tingen/Nim/Ingvild besøkte meg på jobb på Kvarteret for ikke så veldig lenge siden. 
 

Tingen/Nim/Ingvild er radiolog(?) og bor sammen med kjæresten sin med både hund og katt i noe som ser ut som et fantastisk hus utenfor Bergen
 

Roger/Brodern sluttet å snakke med meg etter videregående, jeg har aldri funnet ut hvorfor. Ett av livets små mysterier! Har truffet på ham et par ganger det siste året, men det er stort sett det.
 

Mippe sluttet også å snakke med meg. Ikke så veldig stort tap (not that close either, no). Kan det være en sammenheng?!?!?!
 

Vibbi/Kakesmulen har begynt å studere noe jeg ikke husker hva var, men som jeg tror var kult? Jeg får inntrykk av at hun liker kaffe (nesten) like godt som meg. Vi er på hils, men ikke stort mer enn det.
 

Line/Red er fremdeles min beste venninne, til tross for litt opp og ned her og der. Vi jobber faktisk på Kvarteret sammen pdd! Denne damen kommer til å være ved min side livet ut, jeg bare vet det. For å ta Grey's Anatomy til hjelp: "She's my person". Hun studerer fysikk, fordi hun er den smarte halvdelen.
 

Og jeg da? Evig singleton med forholdsfobi? Neida! Meg og Mannfolket har vært sammen i straks 5 år, har to katter (Arya og Cleo) og eier en leilighet på Minde. Jeg jobber som barista og bartender på et av Bergens kuleste utesteder i tillegg til å være driftsleder på Kvarteret (sammen med Red, tihi). For øyeblikket er jeg ganske fornøyd med min nye lugg og har et internettshoppingproblem. Jeg fortsetter neppe med å oppdatere denne bloggen.

 


hits