Flyttemelding

Og dermed bestemte jeg meg for at jeg ville flytte fra sprayblogg til noe langt bedre, nemlig mitt eget domene.

Kom gjerne på besøk

Stavanger - -10 000 russ

Jeg har masse masse MASSE sommerfugler i magen!!! Jeg har snurret opptil flere titalls ganger rundt på kontorstolen fordi jeg gleder meg sånn til landstreffet for russen i kongeparken *glise eksepsjonelt svært*

Og nå er det bare en halvtime til jeg blir hentet og så bærer det rett til flyplassen!

Hihihihihih!

Studietilværelse - En mulighet

Statistikken til samordna opptak ser ganske så lovende ut, sånn egentlig. På det studiet jeg har som førsteprioritet er det nemlig 30 plasser og hele 34 stykker som har hatt det som førsteprioritet da de søkte. Oddsene for at jeg kommer inn er altså ikke så altfor dårlige!

De som måtte ønske det kan laste ned hele statistikken her


Javisst er jeg russ for tiden og javisst er det artig! Men å skrive om det gjør aaaaalle andre, så jeg prøver heller å skrive om litt andre ting.

Men! Det må nevnes at til helgen er det meldt vakkert vær her på vestlandet, og DA skal jeg til Stavanger, på landstreffet til russen i Kongeparken! Og så har vi jo alltids russeknuter som er til underholdning for de fleste, i dag spiste jeg nemlig frokost i en rundkjøring.

Blackbird

Og her har vi et aldri så lite utdrag fra min forrige norsktentamen (som jeg ikke har fått noen tilbakemelding på ennå).


Kris | HæHæHæ sier:
en sammensvergelse fra statens side om å gjøre lutefisk og selveste matpakken mer internasjonal
Kris | HæHæHæ sier:
Dette gjør de for å styrke nasjonalfølelsen. Riktig nok ikke slik som Nasjonal Samling, men mer som fredelige Bjørnstjerne Bjørnson. Ja, helt klart for å styrke lokalsamfunnet, noe norskere finner en da ikke? Ola og Kari og dompapen!To be continued (I think)...

hits