Dagens gjreml

  • Tømme oppvaskmaskinen
  • Rydde inn i oppvaskmaskinen
  • Støvsuge hele huset
  • Stryke duken jeg måtte vaske fordi vi sølte olivenvann på den
  • Vaske komfyren
  • Vaske resten av kjøkkenet
  • Vaske og tørke håndklær
  • Legge sammen og legge på plass håndklær
  • Rydde rommet og badet mitt
  • Lage meg middag slik at jeg husker å spise

 

I ettertid: Ble ferdig med alt, men middagen ble potetbåter stekt i ovnen. Litt tomt for mat.. Pannekaker til middag på søndag! Wee!


Everyone wants to be foundDet mest meningsfulle jeg har gjort i dag er se Lost in Translation mens jeg mimret om bedre tider.. S den faktisk p kino en gang i tiden. Fantastisk film.

N er forresten neglene mine "diesel blue". I'm a bit bored, yes.

Wieso

Urk.. Har akkurat hatt stilprøve i tysk. Det gikk mildt sagt rett til helvetet. Egentlig er jeg ganske glad for at jeg er ferdig med tysk når dette skoleåret er over, men kanskje muligens burde jeg overveie å ta det om igjen på vk2. Det er kanskje ikke så dumt, siden det er en standpunktkarakter og greier. Jeg skal jo liksom være flink i språk.

 

Jøss, polleneksplosjon. Det lover jo veldig bra. Virkelig. Tror jeg sender mamsen på apoteket i dag jeg. Dæven døtte, jeg vil helst overleve våren. 


Tittel

Noen protester nr det gjelder amputasjon av tittel p bloggen min? Let me know.. We'll have a poll!

Phew

JAA!! Ferdig med den fnkens fremfringen i geo, og jeg tror faktisk vi gjorde det ganske bra. Var jo som alltid noen som var hakket bedre enn oss da; Powerpoint-presentasjon, film osv. Vi hadde vre trofaste transparenter og var egentlig ganske s fornyd med det.

Kom hjem kl 12 i dag jeg. Hadde store planer for de 5 timene fr mamsen kom hjem. Men neida. Klarte jeg ikke sovne p sofaen da? Jeg kommer aldri i verden til klare lese ferdig Garman&Worse til i morgen. OK, kanskje om jeg legger litt godvilje i det, men da skal jeg vre motivert da.. Hh..

Jeg har begynt bruke opera istedenfor IE. Bloggen min ser ganske fucked ut i denne nettleseren her, s beklager til dere andre som mtte oppleve denne grusomheten av svre bokstaver i tittelen. Nesten s jeg vurderer betale for f det fikset. Blah. Lrt meg litt html har jeg ogs, for den mest nifty editoren til sprayblogg funker ikke i opera. Akkurat det synes jeg er litt lite snasent av dem. Norsk og greier. Hva har skjedd med solidariteten?

Ettertanke: Ble ferdig med slemme, grnne boken ved navn Garman&Worse kl 2.30 OG klarte st opp uten forsovelse da lyset kom, man oh man jeg er dyktig.

Dd over geografi

Da tror jeg s sannelig vi klarte bli ganske s nesten ferdig med prosjektet vrt. Evig lei av prosjekter. Spesielt i samfunnslre og geografi, der vi tilfeldigvis har samme lrer. Noen som ser en rd trd her kanskje? Hm?

Jeg er high p koffein og aspartam, help?

42

Vil ha!

Om jeg var rik, ville rommet mitt ha vrt 42 og alle skulle hatt hndklr

eRik har informert meg om fantastisk ting p nrk2. Jeg mener det. Gliset gikk nesten rundt her. H2G2 Tv-serien, p nrk2 hver onsdag. Me happeh.. Yeah!

Ikke det at den er noe srlig bra, men sant, slikt er alltid artig. Med mindre det er LotR-tegnefilmen; The ultimate crap of the universe

Ach so

Jeg var alts p fest med tyskere p fredag, forrige innlegg var ikke noe srlig misledende, snn egentlig. Jeg hadde det veldig artig. Jeg snakket tysk til dem og jammen meg snakket de tilbake ogs! Jeg ble nesten litt imponert. Men det s ut til at de foretrakk snakke engelsk, jeg er ikke noe srlig flink i tysk, ikke engang p fylla. Triste saker.

Kan n stave synonymet til Genau som man kan se i overskriften der *peke*, tyske Bjrn insisterte p lre meg det. Vi hadde det veldig artig med si alfabetet p tyske sprket. Kris ble ledd av.

P lrdag var den store dagen for hangoveren fra helvetet. Fikk virkelig vist seg fram, brukt sine 5 timer med bermmelse til ytterste punkt. Jeg sovnet heldigvis etter ha prvd f i meg en god del vske og en matsmule. Da jeg vknet var jeg helt fin igjen, nesten, snn bortsett fra slvheten. Den evinvinnelige slvheten.
Fikk besk av Vibbi, Red+Frode og Ingrid. Vi grillet og s dansefilmer. Fantastisk kveld. Footloose, Dirty Dancing og Flashdance. Synthpop var et faktum.
Sorry for at du ikke fikk pannekaker Vibbs, vi tar det neste gang akai?

Ellers har jeg utrolig mye gjre p skolen. Ikke ringere enn 4 prosjekter som alle har fremfring til slutt. Jeg har sceneskrekk av verste sort. Den som innvolverer stamming, kaldsvetting, svimling osv.. The list goes ever on.

Norsk: lese ferdig urkjedelig bok av Kielland til torsdag, jeg er vel omtrent halvveis. LSC er s mye bedre enn Kielland.. Fire store? I spit on you!
Engelsk: Stort muntlig prosjekt som tilsvarer det skriftlige jeg hadde fr jul i viktighet
Spansk: Mat fra Catalonia (lage den skal vi ogs)
Geografi: Kulturlandskap (fremfring p onsdag, har ikke begynt enda)

Jeg sliter litt

Genau

Har vrt p fest n. Med tyskere n. Full n. Konsentrasjon n.

Jayzus

N har meg og mamsen delt en flaske vin og snakket om livet. Den rde vinen gikk tydeligvis rett til hodet p min mor, det ble antydet at jeg kom til bli romantisk involvert med bde den ene og den andre av mine manlige venner. Jeg lot vre fortelle henne om den det faktisk har skjedd noe med. Best la akkurat det g sin gang uten at mamsen maser.

"S hva er det med han der Roger? Er han homofil eller noe? En kan nesten ta han p ynene uten at det gjr noe! Svigermors drm, det er deeeet han er!"

Som sagt; rett til hodet p henne.

Drivhus

Om du noen gang har vknet med flelsen av at du har sovet i et drivhus, s vet du hvordan jeg har det akkurat n. Istedenfor vre uthvilt fler jeg meg helt elendig pga. varmen jeg vknet til. Det frer jo ogs til at jeg vkner tidligere enn vanlig, s dagen blir litt lenger, men for en pris betale! Ute er det jo faktisk ganske kjlig, nesten, og masse sol. Hvorfor jeg ikke sover med vinduet pent? Kris og smkryp er ikke s veldig gode venner at det gjr noe. Det er mest slik at Kris str og hyler opp et bord eller noe i den duren og smkrypene fr seg en god latter. Det er i slike stunder jeg skulle nske jeg hadde kjreste, eller en bror som faktisk bor i samme hus som meg. Ikke for pst at alle jenter er livredde for skumle sm dyr med masse bein, det bare har seg slik at alle mine jentevenner er like redd som meg, og kanskje litt verre.

I dag er det planleggingsdag.. Lurer p hva lrerne faktisk planlegger nr vi ikke er tilstede. Tortur av verste sort kan jeg tenke meg.. Hah! Dere lurer ikke meg!

Vaskedamer and the like

Grsdagen var heller slem. Vr kjre gledesspreder Vibbi fikk triste nyheter p skolen, s man passet derfor godt p henne, og ga henne kaffe. Dakar liten.. Verden var virkelig imot henne, hun fikk snnderen kortisonmangel i tillegg til triste nyheten. Alt for Vibbi. Mif.

Hh! Er fri p mandag! Ekstra mye slauring p meg da! Genialt man..

Tea me

Jeg har snn dag der jeg bare ikke blir mett i dag, s jeg laget meg havregrt. Det hjelper mot det meste. Ja-a.
Mars Volta var p svisj i dag, for et nederlag.. Svisj! Av alle steder!!

Jeg nsker meg The NeverEnding Story..

Om hr p beina

classic dhani sier:
*krype opp etter leggen til og*
Kristine | Get out of my head sier:
leggen min er hrete btw
classic dhani sier:
min og
Kristine | Get out of my head sier:
jeg vet
classic dhani sier:
men hvorfor er dine det?
Kristine | Get out of my head sier:
det er kaldt, trenger den ekstra varmen
classic dhani sier:
grmf
classic dhani sier:
ingen legge kryping fr det er fikset
Kristine | Get out of my head sier:
ha ha ha
classic dhani sier:
no kryping for you!
classic dhani sier:
next please!
Kristine | Get out of my head sier:
s du takler ikke hrete jentebein du?
classic dhani sier:
foretrekker hrfri
Kristine | Get out of my head sier:
hvor mange jentebein har s du opplevd nrkontankt med?
classic dhani sier:
fler at det er et lurespm
classic dhani sier:
nok til vite at jeg foretrekker hrfri
Kristine | Get out of my head sier:
om mine bein skal vre hrfrie skal dine ogs vre det
Kristine | Get out of my head sier:
det er jo bare rettferdig
classic dhani sier:
nja
classic dhani sier:
det er ikke reelt rettferdig
Kristine | Get out of my head sier:
oh really?
classic dhani sier:
s du foretrekker gutter uten hr p bena?
Kristine | Get out of my head sier:
dere har ikke hr, dere har pels
Kristine | Get out of my head sier:
hr hadde gtt grett
classic dhani sier:
meget sant
classic dhani sier:
pels gr ikke?
classic dhani sier:
det viktigste er vel egentlig at du ikke har bart
Kristine | Get out of my head sier:
hvem har sagt at jeg ikke har det?

Lrdag

I går var jeg på fest med Nim på Minde. Vi besøkte vår kjære trapp. Lenge siden sist nå.
Trappen ble etterhvert litt kjedelig, så vi daffet inn til byn og traff resten av myndig-gjengen på Kong Oscar. Det ble jo også kjedelig etterhvert, så vi kjørte til Daniels kebab og tok turen hjem. Frk. Landro har fått lappen, flinke jenten vår =)

Oh på festen var det btw en fyr som hadde Direwolves tatovert på armen (a song of ice and fire ting), tok et heller shabby bilde, men dere kan da få se selv om det er litt dårlig. Mif.Nuh skal jeg vel lage gymplan. Meg og Vibbi skal ha badminton i morgen vi. Hvor vanskelig kan det være? I'll keep you posted

lmao

roger| There are no bedbugs, only turtles sier:

luuuuukeeee I am your father!

Kristine | Bite me sier:

hirr

roger| There are no bedbugs, only turtles sier:

du minner faktisk litt om c3po


At Danny's - again

Da har det skjedd - vi har bare 1 episode igjen av one tree hill.. Dette er nesten skandalst. OG Danny nekter dele snop med oss.. Bastardo.. MEN jeg vet hvor det er hihihihi.. Venner av meg laster ned H2G2, I thinks I loves them.. mhm.. Love is all around me

Heia

Vil du vite noe utrolig interessant? Selvsagt vil du det! Jeg hadde tyskprøve i dag. Det gikk ikke så bra. Gikk til og med så dårlig at jeg måtte trøste Roger litt etterpå. Vi er flinke elever vi!

Har kommet fram til at jeg er i såpass godt humør and stuff at jeg kan klare helt fint å være venner med hvem som helst (bortsett fra rosa fluffbunnies..). Derfor fant jeg ut at jeg skulle utforske et "gammelt" vennskap og se om de fremdeles lever. Det ser ut til at det gjør det.

Meget eplete

Jeg har klart lukke webcam-vinduet.. Jeg er sterk. Eller bare litt high p darjeeling te. Det er mange muligheter!

Tror jeg begynner bli distr (mer enn vanlig). I sted skulle jeg hente meg en kopp kaffe og en tortillalefse med smeltet ost. Jeg kom tilbake med en kanne(!!) te og et eple. Hva er det som skjer med verden?

Jeg har vrt i utrolig godt humr siden jeg kom hjem fra Wien (og forsvidt mens jeg var i Wien ogs..). Skolen virker til og med mindre traurig. Og ikke er jeg syk heller. Something fishy's going on here, and it isn't Nemo..


irc, ganske sent p kvelden

19:58 <Quarryman> hmm.. mon tro hvordan man enklest fr laget en skilpadde
19:59 <Grumsy> lage?
20:00 <Quarryman> eller skaffet
20:00 <Quarryman> ikke levende vel og merke
20:00 <Quarryman> og stor nok til stappe litt hardware iTitter

Min nye hobby er litt tragisk. det har seg nemlig slik at en uhm.. kamerat av meg har satt opp webcam slik at man kan se stuen i leiligheten til ham og mr. Roomie. Jeg mener det, jeg sitter klistret til skjermen. Dette er jo rene realityshowet... Sånn nesten ihvertfall og uten lyd. Ikke gjør det noe at kameraten min er litt tasty heller. Så nå sitter jeg egentlig bare og venter på at det skal skje noe, faktisk sløser jeg bort tid på å skrive her.. Hm..                           Isn't it fascinating?


Ultimat kjedsomhet

Sitter alts i danny sin stue med en kidnappet mac.. Jeg kjeder assen av meg, snn egentlig. Roger har sovnet, ingrid ser dd ut og danny selv stakk av til rommet sitt. Litt slemt ikke ta meg med, sengen er goood, s jeg br helst oppfre meg som en litt fornrmet sak fler jeg. Har evig sinnsykt vondt i hodet og ingen har smertestillende. This is bad man, it really is. Jeg har p en mte ftt lov til raide kjkkenet, s det er vel omtrentlig det neste jeg prver meg p. Mein Gott s kjedelig..

Snn i ettertid: Noen skjnte visst ikke helt at sengegreiene var en spk, ta det rooolig :p

Galleri

Jeg vil gjerne få introdusere dere for WebGalleriet mitt. Der er det å finne unendelig (delvis ja) med bilder jeg har tatt med min kjære siemens s65 i kjedelige stunder. Enjoy!

I dag tok vi oss atter en tur til byn, der det ble spist atter en rullekebab. Har vært i byn etter skolen hver dag siden vi begynte igjen jo. Fantastisk vær! Det artigste i dag var nok at the voice-tv folkene delte ut luer til forbipasserende på torgallmenningen. Siden det var heller kaldt tok vi dem liksågodt på oss, alle 5 av oss. Voice-folkene tok bilde av oss.. Det gjorde forsåvidt jeg også (ref. webgalleri)


Alltid-happy Vibbi, som her går med en the voice-tv lue fra hummel

Insane Nimster


Ingen kommentar

hits