Dagens gjøremål

  • Tømme oppvaskmaskinen
  • Rydde inn i oppvaskmaskinen
  • Støvsuge hele huset
  • Stryke duken jeg måtte vaske fordi vi sølte olivenvann på den
  • Vaske komfyren
  • Vaske resten av kjøkkenet
  • Vaske og tørke håndklær
  • Legge sammen og legge på plass håndklær
  • Rydde rommet og badet mitt
  • Lage meg middag slik at jeg husker å spise

 

I ettertid: Ble ferdig med alt, men middagen ble potetbåter stekt i ovnen. Litt tomt for mat.. Pannekaker til middag på søndag! Wee!


Everyone wants to be foundDet mest meningsfulle jeg har gjort i dag er å se Lost in Translation mens jeg mimret om bedre tider.. Så den faktisk på kino en gang i tiden. Fantastisk film.

Nå er forresten neglene mine "diesel blue". I'm a bit bored, yes.

Wieso

Urk.. Har akkurat hatt stilprøve i tysk. Det gikk mildt sagt rett til helvetet. Egentlig er jeg ganske glad for at jeg er ferdig med tysk når dette skoleåret er over, men kanskje muligens burde jeg overveie å ta det om igjen på vk2. Det er kanskje ikke så dumt, siden det er en standpunktkarakter og greier. Jeg skal jo liksom være flink i språk.

 

Jøss, polleneksplosjon. Det lover jo veldig bra. Virkelig. Tror jeg sender mamsen på apoteket i dag jeg. Dæven døtte, jeg vil helst overleve våren. 


Tittel

Noen protester når det gjelder amputasjon av tittel på bloggen min? Let me know.. We'll have a poll!

Phew

JAA!! Ferdig med den fænkens fremføringen i geo, og jeg tror faktisk vi gjorde det ganske bra. Var jo som alltid noen som var hakket bedre enn oss da; Powerpoint-presentasjon, film osv. Vi hadde våre trofaste transparenter og var egentlig ganske så fornøyd med det.

Kom hjem kl 12 i dag jeg. Hadde store planer for de 5 timene før mamsen kom hjem. Men neida. Klarte jeg ikke å sovne på sofaen da? Jeg kommer aldri i verden til å klare å lese ferdig Garman&Worse til i morgen. OK, kanskje om jeg legger litt godvilje i det, men da skal jeg være motivert da.. Håhå..

Jeg har begynt å bruke opera istedenfor IE. Bloggen min ser ganske fucked ut i denne nettleseren her, så beklager til dere andre som måtte oppleve denne grusomheten av svææære bokstaver i tittelen. Nesten så jeg vurderer å betale for å få det fikset. Blah. Lært meg litt html har jeg også, for den mest nifty editoren til sprayblogg funker ikke i opera. Akkurat det synes jeg er litt lite snasent av dem. Norsk og greier. Hva har skjedd med solidariteten?

Ettertanke: Ble ferdig med slemme, grønne boken ved navn Garman&Worse kl 2.30 OG klarte å stå opp uten forsovelse da lyset kom, man oh man jeg er dyktig.

Død over geografi

Da tror jeg så sannelig vi klarte å bli ganske så nesten ferdig med prosjektet vårt. Evig lei av prosjekter. Spesielt i samfunnslære og geografi, der vi tilfeldigvis har samme lærer. Noen som ser en rød tråd her kanskje? Hm?

Jeg er high på koffein og aspartam, help?

42

Vil ha!

Om jeg var rik, ville rommet mitt ha vært 42 og alle skulle hatt håndklær

eRik har informert meg om fantastisk ting på nrk2. Jeg mener det. Gliset gikk nesten rundt her. H2G2 Tv-serien, på nrk2 hver onsdag. Me happeh.. Yeah!

Ikke det at den er noe særlig bra, men sant, slikt er alltid artig. Med mindre det er LotR-tegnefilmen; The ultimate crap of the universe

Ach so

Jeg var altså på fest med tyskere på fredag, forrige innlegg var ikke noe særlig misledende, sånn egentlig. Jeg hadde det veldig artig. Jeg snakket tysk til dem og jammen meg snakket de tilbake også! Jeg ble nesten litt imponert. Men det så ut til at de foretrakk å snakke engelsk, jeg er ikke noe særlig flink i tysk, ikke engang på fylla. Triste saker.

Kan nå stave synonymet til Genau som man kan se i overskriften der *peke*, tyske Björn insisterte på å lære meg det. Vi hadde det veldig artig med å si alfabetet på tyske språket. Kris ble ledd av.

På lørdag var den store dagen for hangoveren fra helvetet. Fikk virkelig vist seg fram, brukt sine 5 timer med berømmelse til ytterste punkt. Jeg sovnet heldigvis etter å ha prøvd å få i meg en god del væske og en matsmule. Da jeg våknet var jeg helt fin igjen, nesten, sånn bortsett fra sløvheten. Den evinvinnelige sløvheten.
Fikk besøk av Vibbi, Red+Frode og Ingrid. Vi grillet og så dansefilmer. Fantastisk kveld. Footloose, Dirty Dancing og Flashdance. Synthpop var et faktum.
Sorry for at du ikke fikk pannekaker Vibbs, vi tar det neste gang akai?

Ellers har jeg utrolig mye å gjøre på skolen. Ikke ringere enn 4 prosjekter som alle har fremføring til slutt. Jeg har sceneskrekk av verste sort. Den som innvolverer stamming, kaldsvetting, svimling osv.. The list goes ever on.

Norsk: lese ferdig urkjedelig bok av Kielland til torsdag, jeg er vel omtrent halvveis. LSC er såå mye bedre enn Kielland.. Fire store? I spit on you!
Engelsk: Stort muntlig prosjekt som tilsvarer det skriftlige jeg hadde før jul i viktighet
Spansk: Mat fra Catalonia (lage den skal vi også)
Geografi: Kulturlandskap (fremføring på onsdag, har ikke begynt enda)

Jeg sliter litt

Genau

Har vært på fest nå. Med tyskere nå. Full nå. Konsentrasjon nå.

Jayzus

Nå har meg og mamsen delt en flaske vin og snakket om livet. Den røde vinen gikk tydeligvis rett til hodet på min mor, det ble antydet at jeg kom til å bli romantisk involvert med både den ene og den andre av mine manlige venner. Jeg lot være å fortelle henne om den det faktisk har skjedd noe med. Best å la akkurat det gå sin gang uten at mamsen maser.

"Så hva er det med han der Roger? Er han homofil eller noe? En kan nesten ta han på øynene uten at det gjør noe! Svigermors drøm, det er deeeet han er!"

Som sagt; rett til hodet på henne.

Drivhus

Om du noen gang har våknet med følelsen av at du har sovet i et drivhus, så vet du hvordan jeg har det akkurat nå. Istedenfor å være uthvilt føler jeg meg helt elendig pga. varmen jeg våknet til. Det fører jo også til at jeg våkner tidligere enn vanlig, så dagen blir litt lenger, men for en pris å betale! Ute er det jo faktisk ganske kjølig, nesten, og masse sol. Hvorfor jeg ikke sover med vinduet åpent? Kris og småkryp er ikke så veldig gode venner at det gjør noe. Det er mest slik at Kris står og hyler oppå et bord eller noe i den duren og småkrypene får seg en god latter. Det er i slike stunder jeg skulle ønske jeg hadde kjæreste, eller en bror som faktisk bor i samme hus som meg. Ikke for å påstå at alle jenter er livredde for skumle små dyr med masse bein, det bare har seg slik at alle mine jentevenner er like redd som meg, og kanskje litt verre.

I dag er det planleggingsdag.. Lurer på hva lærerne faktisk planlegger når vi ikke er tilstede. Tortur av verste sort kan jeg tenke meg.. Hah! Dere lurer ikke meg!

Vaskedamer and the like

Gårsdagen var heller slem. Vår kjære gledesspreder Vibbi fikk triste nyheter på skolen, så man passet derfor godt på henne, og ga henne kaffe. Dakar liten.. Verden var virkelig imot henne, hun fikk sånnderen kortisonmangel i tillegg til triste nyheten. Alt for Vibbi. Mif.

Håhå! Er fri på mandag! Ekstra mye slauring på meg da! Genialt man..

Tea me

Jeg har sånn dag der jeg bare ikke blir mett i dag, så jeg laget meg havregrøt. Det hjelper mot det meste. Ja-a.
Mars Volta var på svisj i dag, for et nederlag.. Svisj! Av alle steder!!

Jeg ønsker meg The NeverEnding Story..

Om hår på beina

classic dhani sier:
*krype opp etter leggen til og*
Kristine | Get out of my head sier:
leggen min er hårete btw
classic dhani sier:
min og
Kristine | Get out of my head sier:
jeg vet
classic dhani sier:
men hvorfor er dine det?
Kristine | Get out of my head sier:
det er kaldt, trenger den ekstra varmen
classic dhani sier:
grmf
classic dhani sier:
ingen legge kryping før det er fikset
Kristine | Get out of my head sier:
ha ha ha
classic dhani sier:
no kryping for you!
classic dhani sier:
next please!
Kristine | Get out of my head sier:
så du takler ikke hårete jentebein du?
classic dhani sier:
foretrekker hårfri
Kristine | Get out of my head sier:
hvor mange jentebein har så du opplevd nærkontankt med?
classic dhani sier:
føler at det er et lurespm
classic dhani sier:
nok til å vite at jeg foretrekker hårfri
Kristine | Get out of my head sier:
om mine bein skal være hårfrie skal dine også være det
Kristine | Get out of my head sier:
det er jo bare rettferdig
classic dhani sier:
nåja
classic dhani sier:
det er ikke reelt rettferdig
Kristine | Get out of my head sier:
oh really?
classic dhani sier:
så du foretrekker gutter uten hår på bena?
Kristine | Get out of my head sier:
dere har ikke hår, dere har pels
Kristine | Get out of my head sier:
hår hadde gått grett
classic dhani sier:
meget sant
classic dhani sier:
pels går ikke?
classic dhani sier:
det viktigste er vel egentlig at du ikke har bart
Kristine | Get out of my head sier:
hvem har sagt at jeg ikke har det?

Lørdag

I går var jeg på fest med Nim på Minde. Vi besøkte vår kjære trapp. Lenge siden sist nå.
Trappen ble etterhvert litt kjedelig, så vi daffet inn til byn og traff resten av myndig-gjengen på Kong Oscar. Det ble jo også kjedelig etterhvert, så vi kjørte til Daniels kebab og tok turen hjem. Frk. Landro har fått lappen, flinke jenten vår =)

Oh på festen var det btw en fyr som hadde Direwolves tatovert på armen (a song of ice and fire ting), tok et heller shabby bilde, men dere kan da få se selv om det er litt dårlig. Mif.Nuh skal jeg vel lage gymplan. Meg og Vibbi skal ha badminton i morgen vi. Hvor vanskelig kan det være? I'll keep you posted

lmao

roger| There are no bedbugs, only turtles sier:

luuuuukeeee I am your father!

Kristine | Bite me sier:

hirr

roger| There are no bedbugs, only turtles sier:

du minner faktisk litt om c3po


At Danny's - again

Da har det skjedd - vi har bare 1 episode igjen av one tree hill.. Dette er nesten skandaløst. OG Danny nekter å dele snop med oss.. Bastardo.. MEN jeg vet hvor det er hihihihi.. Venner av meg laster ned H2G2, I thinks I loves them.. mhm.. Love is all around me

Heia

Vil du vite noe utrolig interessant? Selvsagt vil du det! Jeg hadde tyskprøve i dag. Det gikk ikke så bra. Gikk til og med så dårlig at jeg måtte trøste Roger litt etterpå. Vi er flinke elever vi!

Har kommet fram til at jeg er i såpass godt humør and stuff at jeg kan klare helt fint å være venner med hvem som helst (bortsett fra rosa fluffbunnies..). Derfor fant jeg ut at jeg skulle utforske et "gammelt" vennskap og se om de fremdeles lever. Det ser ut til at det gjør det.

Meget eplete

Jeg har klart å lukke webcam-vinduet.. Jeg er sterk. Eller bare litt high på darjeeling te. Det er mange muligheter!

Tror jeg begynner å bli distré (mer enn vanlig). I sted skulle jeg hente meg en kopp kaffe og en tortillalefse med smeltet ost. Jeg kom tilbake med en kanne(!!) te og et eple. Hva er det som skjer med verden?

Jeg har vært i utrolig godt humør siden jeg kom hjem fra Wien (og forsåvidt mens jeg var i Wien også..). Skolen virker til og med mindre traurig. Og ikke er jeg syk heller. Something fishy's going on here, and it isn't Nemo..


irc, ganske sent på kvelden

19:58 <Quarryman> hmm.. mon tro hvordan man enklest får laget en skilpadde
19:59 <Grumsy> lage?
20:00 <Quarryman> eller skaffet
20:00 <Quarryman> ikke levende vel og merke
20:00 <Quarryman> og stor nok til å stappe litt hardware iTitter

Min nye hobby er litt tragisk. det har seg nemlig slik at en uhm.. kamerat av meg har satt opp webcam slik at man kan se stuen i leiligheten til ham og mr. Roomie. Jeg mener det, jeg sitter klistret til skjermen. Dette er jo rene realityshowet... Sånn nesten ihvertfall og uten lyd. Ikke gjør det noe at kameraten min er litt tasty heller. Så nå sitter jeg egentlig bare og venter på at det skal skje noe, faktisk sløser jeg bort tid på å skrive her.. Hm..                           Isn't it fascinating?


Ultimat kjedsomhet

Sitter altså i danny sin stue med en kidnappet mac.. Jeg kjeder assen av meg, sånn egentlig. Roger har sovnet, ingrid ser død ut og danny selv stakk av til rommet sitt. Litt slemt å ikke ta meg med, sengen er goood, så jeg bør helst oppføre meg som en litt fornærmet sak føler jeg. Har evig sinnsykt vondt i hodet og ingen har smertestillende. This is bad man, it really is. Jeg har på en måte fått lov til å raide kjøkkenet, så det er vel omtrentlig det neste jeg prøver meg på. Mein Gott så kjedelig..

Sånn i ettertid: Noen skjønte visst ikke helt at sengegreiene var en spøk, ta det rooolig :p

Galleri

Jeg vil gjerne få introdusere dere for WebGalleriet mitt. Der er det å finne unendelig (delvis ja) med bilder jeg har tatt med min kjære siemens s65 i kjedelige stunder. Enjoy!

I dag tok vi oss atter en tur til byn, der det ble spist atter en rullekebab. Har vært i byn etter skolen hver dag siden vi begynte igjen jo. Fantastisk vær! Det artigste i dag var nok at the voice-tv folkene delte ut luer til forbipasserende på torgallmenningen. Siden det var heller kaldt tok vi dem liksågodt på oss, alle 5 av oss. Voice-folkene tok bilde av oss.. Det gjorde forsåvidt jeg også (ref. webgalleri)


Alltid-happy Vibbi, som her går med en the voice-tv lue fra hummel

Insane Nimster


Ingen kommentar

hits