Ispinne

I dag har mine gale venninner badet.. Jeg klarte å sno meg unna (seriøst, det er ikke mai engang!), følte meg litt flink da ja. Fikk til og med stå for å ta bildene! Jackpot =) Me superknipser av jenter i badedrakt som holder på å fryse ræven av seg, kan det bli mer artig? Jeg storkoste meg (selvfølgelig), jeg var jo faktisk en av de to som forble tørre. Life is grand.

Jeg vurderer å stemme på idol-ting nå, hjernevasket.. Satt meg ned i stuen sammen med min mor for å, vel, spise middag. Det skulle jeg aldri ha gjort. Der, rett foran meg, var Idol. Underfundelig artig skal meg fortelle deg. De synger jo litt and stuff.. Snap out of it!!

En kamerat av en kamerat, som etterhvert er blitt min kamerat også, besøkte oss på skolen i dag. Stakkars jævel, eller dumme jævel. Alt etter som. Jeg mener, fyren hadde fri i dag jo, og så kommer han på skolen? Ikke sin egen skole engang.. Sinnsyk hele saken.
Jada, jada, han hadde en vettug grunn til å undersøke litt, han vurderer jo tross alt å begynne der til neste år. Flink. (alt er bedre enn Danielsen :p)

Jeg kjeder meg, og det er min egen feil. Ble faktisk spurt om jeg ville være med til en eller annen hytte og drikke meg drita på billigøl, men neida, følte meg litt for trøtt. Angrer litt ja, men sikkert det lureste jeg har gjort på lenge.

På mandag reiser mine foreldre fra meg i to uker. Party Party man =)
Tingen og Danny flytter jo inn, så jeg blir heldigvis ikke alene (jeg er og blir et paranoid lite vesen)

Dagens høydepunkt: Da C sa at jeg var flink til å skrive og at hun likte skrivestilen min :D
Dagens ikke-så-høye-punkt: Da Roger trakket på hodet mitt i gymteorien (jeg lå på gulvet, skulle legges i stabilt sideleie)

God Helg! Rock on...

Hjeeeelp?

Det har, etter å ha blitt sprutet vann på hele matpausen, gått opp for meg at jeg, som 1. klassing, er ganske utsatt for russeangrep (for det meste mannlig russ, pøblene som de er). Man er ikke trygg noen steder! Hva tenkte jeg på da jeg bestemte meg for å gå på vgs.? Jeg kan ikke ha tenkt, det er det som er problemet, og nå må jeg ta konsekvensene. Mhm.. 
 (vannsprute-russen står rett bak meg, nesten)

24 "Vanne" en første- eller andreklassing | Imsdal-kork
34 Bite en førsteklassing i leggen | Kyllingbein
38 Spørre en førsteklassing om du kan få matpakken hans/hennes | Bit av matpapir

Festive.. Kline med 1. klassing er ikke med på Sotra, Bergen derimot..


Where is my mind?

Np: Pixies - Where is my mind?
Denne sangen er av en eller annen merkelighet helt genial. Ihvertfall inni mitt hode (et ganske forstyrret et sådan). Fight club liker vi, ja det gjør vi. Skal man kanskje se den nå? Nei, det kan man ikke, for man må gjøre matteprosjekt. Det skal innleveres på fredag og du har ikke gjort 1/3 engang lille venn...
That there was the Grumsy one speaking, the little thing that lives in my mouth. (Ja, man er inspirert av the Shining)

Tingen flytter inn til meg på mandag, skal jammen meg bo hos meg i 2 uker, mens mine foreldre er i Nord-Norge. Liking it? Oh yeah, oh yeah, oh yeah (intern humor, take no heed)Sprayblogg sin egen kommentar-terrorist? Nesj, er da vel bare ærlig..

Jeg får meg støtt en god latter.. Jeg er visst ekstremt frekk ifølge noen =) Vel, om dere ikke tåler kritikk, så ikke legg ut meningsløse poster. Ikke det at noen av de er det, finnes jo ingen dumme spørsmål, så hvorfor skulle det da finnes dumme blogger? 
Min frekkhet (eller ærlighet som det også kalles i enkelte kretser) kan nok døyves, men hvorfor skal den det da? Konstruktiv kritiker er det jeg liker å kalle meg selv. Hvorfor ikke? Om alle gutter er slemme, utro og ikke har lov å lese visse blogger, så kan vel jeg være noe jeg ikke er?

Økonomiprøven hadde man sikkert klart å gjennomføre om man hadde hatt litt mye bedre tid. Kris er litt treig når det gjelder matematikk, la oss konsentrere oss om språk-kunnskapene istedet...

Now playing: Feeder - Piece by piece

                                                
                                                                                           My passion

Baaah.net!!!

Jeg nekter å legge meg! Jeg viiiil ikke!
Hvorfor Kris ikke vil legge seg? Fordi hun har økonomiprøve i regnskap, de to første timene i morgen (tirsdag). Og kan absolutt ingenting!! *panikk*
Samme jævelskapet som sist, tror jeg kan det, men kan det ikke litt engang. *hyperventilere*
Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv hver eneste gang? Vet jeg ikke bedre? Hjelper sikkert ikke å sitte oppe halve natten heller nei.. Kanskje lese litt. Ja, det funker sikkert (merk den tyktflytende ironien).
*Tenke på hyggelige ting og late som om alt kommer til å gå bra*

Løgner! Alt sammen!

Wtf? Rundbrenner? Meg? Heh? Nei?
Blir man stemplet som rundbrenner bare fordi man har delt sofa med en fyr en natt? (kul fyr nonetheless)
What has this cruel world come to?

Det har seg visst slik at det ble trodd, av visse folk (Fratho), at meg var en gutt. Ikke utseendemessig da (tror jeg), har jo langt hår og hele pakken... Men ja, poenget; har jeg så maskulin skrivemåte da? Dere er merkelige alle sammen! :D (vi fremmer merkelighet)


Her kan dere se, Kris er jente (den blonde saken)


Party Party

Festen var konge den! Litt lite folk i begynnelsen, men så tok det seg opp gitt, life good..
Kristah og Bjaarte kom på "festen" når alle sammen var gått. Jeg ante fred og ingen fare, satt å så på restene av Fight Club mens jeg brukte Martini som møbel. Kristah, du er artig når du er full, men timingen din suger...
Jeg endte opp med å dele sofa med Martini (som jeg traff i går, ja). Litt ganske koselig =)

Meg og Tingen ryddet fænken meg hele huset i morges, og det var faktisk ikke noe ork, vi var egentlig bare fornøyd (sikkert fordi vi hadde fått i oss litt grandis). Dette var altså etter at Martini og Danny hadde gått, men noen timer før Frk. Landro og Hr. Lyngved valgte å stå opp (tok faktisk litt tid før vi presterte å finne dem).
Har man hangover? Ja, en liten.. Har man litt viktig økonomiprøve å øve til? Ja, det har man. Har man festrøykestemme? yuuup.. Lukter man litt funky? Hell yeah.. dusjen neste!

Røsk tak i nærmeste bok

Fritt oversatt til norsk:
1. Røsk tak i nærmeste bok.
2. Bla fram til side 23.
3. Find den 5. setninga.
4. Post den 5. setninga i bloggen din, sammen med denne instruksjonen.

- "A lot you care," said Digory fiercely.

The magician's nephew, The Chronicles of Narnia

hits