For et hendig sammentreff

Ithilgalad = månelys = moonshine = hjemmebrent


Digestives med cheddar

På torsdag var meg og mamsen på Fretex og Ikea. På fretex var det flere lass med bøker fordi det visstnok hadde vært bokdag på lørdagen (hvorfor har ingen informeeert meg??!?). Jeg fant hele 3 Stephen R. Lawhead bøker som hadde noe med hverandre å gjøre, Dinas Bok, Lord of the Flies og Naiv.Super. Jeg var ganske månebedotten (nytt ord jeg lærte av Mippe hindagen), alt er jo så billig på fretex! Flotte saker! På ikea kjøpte meg og mamsen oss kaffe og kake til 20 kr, gooode kaken (kaffen var så som så). Og som en ganske bra avslutning kjøpte vi 2 flasker med hylleblomstsaft, noe vi fikk sansen for da vi var i Wien. Meget yummy!

Mamsen har kjøpt Zyrtec til meg, ser ut til at jeg overlever våren likevel! Fantastisk!

I går fikk jeg 4 neglelakker av Mippe, skrev "MIF!" på russebuksen til Frode og Lånte Doppler av Line (red one). Line og Frode hører sammen btw.

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk en slik plutselig trang til å informere dere om min kommende uke. Here goes:

Mandag: Heldagsprøve i engelsk (piece of cake)
Tirsdag: Vanlig skole for meg, men nesten alle har tatt studiedag. Ooog så har min kjære Danny 22-årsdag. Gammel og gretten er han (sjekk bokstavrimet da!!)
Onsdag: Heldagsprøve i sidemål (bokmål for meg det)
Torsdag: Hopp og sprett dagen!! (FRIIIII!!!)
Fredag: Fri!!
Lørdag og søndag: Mine foreldre vil dra meg med til Sogn slik at vi kan besøke noe som heter bokbyen elns. Jeg ble litt nysgjerrig igrunn...

Nå er vi hele 7 stk som skal til Nord-Norge i sommerferien. Det er alle sengeplassene det! Sånn utenom sofaer altså. Meg er kjempefornøyd med akkurat det!! Gleeeeder meg som en helt.
Følgende folk skal være med:


Line H
Frode R
Vibecke N
Kristine J
Daniel R
Roger J
Ingrid P

Og som en liten avslutning har vi et bilde av huset vi skal bo i (det er ferdigmalt nå):

 

rollneshuset_fra_forsida.jpg


Klink Klink!!

Bare 4 skoletimer i dag sier du? Fantastisk!!
Kris og Nim tok seg altså en liten vårtur til byn etter skolen. Traff på hyggelige mennesker som Mr. Lindseth og Mr. Brakedal, preiket med dem til de måtte ta bussen hjem og kjøpte oss rullekebab. Vi ruslet litt og nøt vårværet til det fulle ved å sette oss inntil en av veggene på zachariasbryggen. Desert! Vi måtte da ha desert? Jaha! McFlurry! Spiste den på trappen til frikirken, fine trappen (en helt vanlig trapp faktisk..). Nim skulle ha seg hårfarge (lillaaa), så vi trakset opp til witchy bitchy, fant hårfarge, ble spurt om å lukte på diverse luktesaker av en dude som tydeligvis hadde planer om å gjøre noe hyggelig for kjæresten sin,  og så trasket vi tilbake til torgallmenningen. Det ble der bestemt at vi skulle kjøpe oss en Smirnoff Twisted Berry hver for å feire våren. So we did =)

H2G2

Til alle Hitchhiker's guide to the galaxy fans; jeg har funnet en trailer der man får høre Marvin the Paranoid Android snakke!! Lookie!!

Purrr

Jeg tror kanskje at det egentlig var prøve i spansk, men lærern min sin far døde, så her sitter jeg i reiselivsklassen sammen med Vibbi.

I morgen har jeg fri de to første timene fordi den læreren fremdeles er syk. Man føler seg som en sadist når man er glad for sånt.

Efterpå skal vi ta oss en tur til Daniel og se One Tree Hill *glede seg*

Jeg skal til Nord-Norge i 2 uker i sommerferien. Jeg har et hus på Rolla.Til nå har jeg klart å få med meg Vibbi, Roger, Danny, Ingrid og kanskje Line. Dette kan bli artig!!

En vårdag i mars

Første skoledag etter påskeferien har slett ikke vært så gale. Riktignok begynte den med en matteprøve som gikk rett til hades (noen hadde glemt boken på skolen før hun tok ferie). Kris og Vibbs hadde også fremføring i samfunnslære i dag, vi trodde vi var trygge, siden vi var nr.8 på listen, men neida, i siste sekund drar damen oss frem dit. Jaja, like grett å være ferdig med det. Kris var egentlig litt stum på denne heren fremføringen, men Vibbi, åh den Vibbi! Tok helt av! Jeg er stolt av å ha vært på gruppe med henne! *glise*

Midt i denne heren fremføringstimen kommer studieinspektøren inn og sier at norsklæreren vår er syk og at vi dermed får fri de 2 siste timene. Fantastisk (ikke at læreren er syk da, for hun er egentlig veldig koselig)!. Det ble først foreslått å se One Tree Hill hos Daniel, men han hadde visst en eller annen viktig forelesning. Det ble derfor bestemt at vi skulle ta oss en tur på Festningen/Sverresborg igjen, siden 2 av oss aldri hadde vært der før (Vibbi og Ingrid). Dro til byn, sendte for sikkerhets skyld en melding til Danny og spurte om han ville være med, kjøpte is (pææære is) og trasket opp til Festningen. Åh for en herlig dag! Været var nyyyydelig og nesten varmt. Kris vandret rundt barfott i gresset (litt gjørmete, men likevel) og Roger hev en frisbee langt vekk. Danny dro seg opp dit også, hadde visst ikke våknet før han fikk meldingen og da var det for seint å gå på den viiiiktige forelesningen. Like greit.
All in all a great day!
 
Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror jeg har prøve i spansk i morgen og noen har glemt bøkene i skapet på skolen (igjen)


Vibbi poserer nyyydelig (Danny og noen venner av ham i bakgrunnen)


Et sjeldent øyeblikk, der man faktisk klarte å ta et bilde av Ingrid! Jeg er så flink!


Roger er sliten etter å ha hentet frisbee?


Line er tatt av vinden, hihi

Grunnen til at jeg ikke tok noe dugandes bilde av Danny er at han var så teit å gå fra oss til fordel for folk han jobber/har jobbet med. Makan til frekkhet. Selv om jeg hev en frisbee på ham, kom han ikke tilbake (jeg traff nemlig ikke). Ja, jeg er en liten unge av og til :p

Noen bilder fra Wienturen


Artige Lotr-goblets på Flesland


Stephansdomen


Pariserhjulet vi tok oss en tur på (visstnok veldig gammelt)

wien 04
Scrat!

Quality Street

Hjemme i norge igjen ja. Og i morgen er det skole. Skrivemotivasjonen er ikke akkurat på topp, men jeg har 1 liter med bailey's da og quality street. Ferie.

Film

Reiser hjem i dag, dette er det verste tastaturet jeg noen gang har värt ute for.

Saa, hva er den daarligste filmen du har sett?

Besøk

Mine foreldre har tatt turen ut på landet eller et eller annet merkelig. Jeg ble jo selvsagt kjempeglad fordi jeg slapp å være med (pollenallergi), og tenkte da at jeg kunne få sovet skikkelig ut. Neida. Kl. 12 fikk meg en melding der det sto at eierne av leiligheten skulle ta seg en tur innom. Flotte saker tenkte jeg og klarte å dra meg opp fra sengen. Så, her sitter jeg da, en bøtte med te og et par sjokoladekjeks senere. De er her fremdeles. Faktisk ganske koselige mennesker, men jeg kan ikke bevege meg helt fritt føler jeg. Og så snakker de tysk, og tror ikke jeg skjønner hva de sier. Hirr.
Tror jeg har undervurdert earl grey sine beroligende egenskaper. Yum.

Boken

Ok, har nå funnet ut, etter litt mer lesing, at suppeboken slett ikke var så gale likevel. Tilvenningsfasen er ikke heeeelt over enda, men det begynner å komme seg.

Har ellers litt One Tree Hill abstinenser og savner vennene mine.. Skjønner ikke helt hvordan Ida overlever i Alaska.. Jeg kunne aldri ha vært utvekslingsstudent. Aldri.
Ida kommer hjem 30. juni da, tror jeg. Gleder meg som en helt! Vi skal sååå på byn!!
Jeg savner Ida..

Nåh

Trøsteboken er kjempeteit og kjempejentete.. Tror jeg heller skal ta å lese The Reindeer People, det er ihvertfall rktig sjanger..

Vært på brukskunstmuseet (MAK) i dag, masse rare møbler and stuff. Og så tok meg og mamsen oss en rundtur med ring-kai-ring trikken (nr2).

I morges mens meg og papsen fremdeles sov, klarte min mor å knekke bordet på terassen. Hvordan? Hun ville se over kanten og bestemte seg derfor for å klatre litt. Hun har nå en forstuet tå, hun var heller heldig med den, kunne faktisk ha falt utfor kanten, og vi er i toppetasjen.. Av og til lurer jeg på hvem i familien som er mest voksen..

Hylleblomstsaft er godt, tror jeg skal kjøpe en flaske med meg hjem.

Påkledning

Jeg ville bare få si at i dag skal jeg gå med skjørt. Har ingen sammenheng med at jeg skal på museum. Ok, kanskje litt. Muligens for å "gjøre godt igjen" at jeg gikk med Lenore t-skjorten min sist gang. Folk så rart på meg. Kulturby dette her. Og skjørtegreiene har ikke noe med mamsen å gjøre. Bare litt.

Vampire

Kristine Farseer says:

you're a vampire with no sense of direction

dhani says:

thats true

dhani says:

but you still love me with all my flaws

Kristine Farseer says:

I do

dhani says:

even if i'm as cold as the day i died

Kristine Farseer says:

what's better than deathly cold to chase off feverish dreams?

dhani says:

            so true my love


Thihihuhu

I natt leste jeg ut den siste Robin Hobb boken.. Ok, greit, så var det i morges. Klarte ikke å legge den fra meg, så det endte med at jeg leste over 200 sider i natt. Fantastisk slutt på en fantastisk serie.. Oh, the agony.. Nå vet jeg egentlig ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg selv. Jeg har jo selvsagt kjøpt nesten alle bøkene til Megan Lindholm da, som er pseudonymet til Hobb, men er litt redd for å bli skuffet.. Kanskje jeg heller skal begi meg ut på den nye Marian Keyes boken jeg kjøpte i København? Kan jo hende man trenger litt avveksling fra fantasy-sjangeren *grøsse ved tanken*. For de uvitende så er Marian Keyes litt sånn feel-good jentebokforfatter. Trøstebøker vil jeg kalle det.

roger
Godbit til amygdala: Brodern


Godbit til Kris: den kommende boken til Robin Hobb

I dag fant opphavet ut at det ville være en fantastisk god idé om vi tok trikken i 1 time, for så å vandre opp en gate og ned igjen. Trodde jeg skulle omkomme av langsommelighet. Oooog så har pollenet begynt å plage hodet mitt sine hulrom. Alt er ikke fryd og gammen. Men! Jeg har ingefærøl! Og så hører vi på Mozart, ganske likandes.

Vienna waits for youDen deren saken der har vi reist med i dag. Litt av en opplevelse, ihvertfall når massa småttiser også bestemte seg for å ta turen. Hrmf. Ellers så var det et svært tivoli rundt pariserhjulet, så musikk var det ikke mangel på.

Var innom en artig butikk på vei hjem, der de hadde eeevig mye med te og allslags typer spiritus. Til og med absinthe hadde de, men mine slemme foreldre nektet å kjøpe. I wonder why. Men, jeg fikk mast meg til en fortune cookie: "Something unexpected will make you happy". Akkurat det tviler jeg ikke så veldig mye på, har jo darjeeling te og greier.

NåhFant et bilde av en liten del av biblioteket i Liectenstein Museumet, føler meg litt flink, sånn egentlig. Se så peeeent det er daaaaa..

Riesen Rad

Jeg fant fjernkontrollen!! Men, det har seg slik at filmen jeg ville se bare var dubbet.. Ikke noe originalversjon av Trainspotting i sikte.. Har sett den før da, me likes.

Frokost for tiden er cappuccino og rundstykke med nutella på. Kjempesunt! Men sant, det er jo påske, og jeg har aldri fått et påskeegg i hele mitt liv. Så det så.

Hvem har mestret store, svære, skumle kaffemaskinen? Ingen ringere enn meeeeeeg. Har ikke vært så stolt av meg selv siden jeg klarte å skru sammen tv-bordet mitt fra ikea helt selv. Åh, så god kaffe...

Nuh skal jeg visst en tur til en park og kjøre pariserhjul. Er litt digg det da. Og så kan man ta trikken dit, noe vi lærte oss i går. Sånne fine, gamle trikker med treseter. Skulle absolutt fremdeles ha vært trikk i Bergen, skjønner ikke hvorfor den ble avskaffet.

Har jeg nevnt heisen i bygningen vår? Den er sånn som i Rex. Sånn fin en i tre med vinduer i alle veggene, og med skyvedør.. Fantastiske saker! Kris koser seg noe helt skummelt i denne byen her.. Er fine bygninger uansett hvor man snur seg. Og jammen meg fant jeg ikke en engelsk bokbutikk i Mariahilferstrasse (store handlegaten) i går også. Kaffemaskin og bøker, hva mer trenger man?

Genau

Altså. Hva er det denne leilighten mangler? Prosjektør og lerret? Espressomaskin? DVD'er som faller i smak? Nei, det er faktisk fjernkontollen til dvd-spilleren.. DVD'ene er jo selvsagt på tysk og spilleren er litt eldgammel, så er jo helt umulig å få ting på engelsk.. Ikke er jeg særlig stødig i tysk heller. Akk, pity me..

Var på Liechtenstein Museum i dag, var jo en smule interessant. Eller, det var en smule helt til vi kom inn i et rom der veggene var dekket med bøker.. Ikke noe ringere enn Fyrsten(?) av Liectenstein sin personlige samling.. De som har sett Beauty&The Beast vil kanskje muligens skjønne hva jeg snakker om, når jeg sier det var etasjer med bøker oppover.. For en fantastisk opplevelse, ble nesten en tårevåt avskjed da vi måtte gå for å spise. Hvem trenger mat når man har sjelemat?

Kanskje køye snart. Ta med meg et glass med kirsebærjuice og lese boken min. Kan funke det ja!

Penthouse?

Sitter nå altså her ved frokostbordet i sånn den fineste leiligheten jeg noen gang har vært i.. 130kvm eller noe sånt, 2 balkonger, super utsikt.. Bare masse bra greier! Er egentlig litt satt ut. Jeg skal sååå ta masse bilder å vise dere! Og det beste er nesten at vi er midt i setrum av Wien eller noe sånt, så alt er 5 min unna. Og menneskene som låner oss leilightene sin er fantastiske! Jeg har allerede fått adressen til 2 bokhandlere som har massa engelske bøker. Dette er et fantastisk sted, og jeg har nesten ikke vært utenfor døren engang. La oss håpe alt holder seg purrrfekt.

Nå skal jeg visst ut en tur. Yay!


Death in the candystore

Kunstløp er et artig fenomen. Jeg satt og bladde gjennom kanalene våre i går og stoppet litt på nrk, ble sittende der resten av kvelden. Pittesmå skøytefolk som suser rundt på is uten så mye som å tenke på a falle.. Jeg er slett ikke misunnelig!! (sist gang jeg prøvde meg på skøytegåing trynte jeg ganske så saftig)

Nå har jeg faktisk innsett at jeg skal reise i morgen, så pakking er uungåelig.. Skulle virkelig ønske at kofferten min var som den i Discworld, supre kofferten! Men neida, min er bare kjedelig og rød.. Jeg kunne til og med godtatt en Harry Potter koffert eller en sjøkoffert.. Alt annet enn den moderne stygge saken der.. Grumf.Og så synes jeg alle burde høre litt på Major Parkinson, fantastiske som de er

Norsk påske

Nemi har virkelig skjønt det..

Jeg burde kanskje begynne å pakke snart siden jeg reiser på søndag.. Hm.. Tror heller jeg lager meg en kopp krydderte (indisk ting) og ser på Dina-filmen. Ja-a.
Jeg hadde heldagsprøve i norsk i dag. Vi kunne skrive novelle. Jeg ble glad, men nuh er jeg ekstreeemt lei av å skrive, så vi får heller det igjen i morgen. Jaha.
God helg folkens!

Bøker

bokhylle2
Jeg fant plutselig ut at det ville være artig å poste bilder av noen av bokhyllene mine.. Dumdidum.
Ellers så er det visstnok bredbånd i leiligheten i Wien, så dere får nok hørt fra meg der også. Indeed a bit sweeeeeet. Mja. Hodet mitt er en smule mindre bomull akkurat nå. Jeg takker te med honning og sitron for det. Geniale substansen!


Feber er en fin bil

Våknet med en merkelig følelse i dag, alt svimlet og var artig. Min mor mente at jeg måtte være syk, jeg var selvsagt helt enig, for mamsen har alltid rett når det gjelder sånt. Meg kravlet altså tilbake til sengs, selv om man ikke var noe trøtt etter hele 4 timer med søvn. I går kveld så nevnte jeg at det ville vært artig om meg og mamsen dro til Paris i 17.mai-langhelgen. Litt seinere i dag morges vandrer mamsen inn på rommet mitt og lurer på om vi fremdeles skal dra? Jeg nikker og mumler et ja. Vi skal altså en tur til Paris vi. Artig kan det bli, siden jeg aldri har vært der før. Flinke mammaen min!

Vennegjengens fascinasjon er for tiden kanelkaffe, som ble funnet opp da vi hadde vikingprosjekt (eller vi fant oppskriften bakpå en sukkerkartong). Want some? Bare å ha et par teskeier med kanel oppi kaffefilteret sammen med kaffen det. Yum yum. Og kanel hjelper jo som alle vet mot alt, spesielt sykdom. Og te da, vi elsker te.

Jeg er kjempeforkjølet, noe jeg er et par ganger i året. Mine trofaste følgesvenner (sånn utenom de vanlige ja) er for tiden Otrivin nesespray og en dorull. Testet kleenex med balsam i sted, ganske bra saker! Jeg er svimmel.. Men bare litt! Haha! Uhm... ja.. Lese litt bok eller noe tror jeg er smart.


Budgie

budgie!
Fugl jeg fikk i posten, poserer her foran en av bokhyllene mine. Legg merke til MIF'et i bakgrunnen da.. Hihi.. Jeg liker mif og kanelkaffe!!

I dag fikk Kris pakke fra Japan fra sin grandtante Olaug som der bor. Dette synes jeg er fantastisk, for jammen meg fikk jeg ikke en megastilig fuglebamse i påskepresang? Meg synes dette er genialt. Fikk også postkort av henne for ca. en uke siden, der det sto at hun savnet oss and stuff. Gleder meg litt til å skrive brev tilbake til henne, fortelle hva vi har drevet på med i det siste and stuff. Pakken og kortet var begge adressert til meg, noe de ikke pleier å være, bare til papsen. Me likes. Virker som et slags "dytte til for å få Kristine til å ta litt initiativ". Det funker.

Helgen
Fredagen
fikk vi som har tyskB fri i siste time, derfor tuslet meg, Roger og Ingrid bort til Daniel etter skolen (etter en 20 min lang busstur ja). Vi så 2-3 episoder med One Tree Hill. Kris har klartå få både Danny og Roger hektet på verdens mest såpete serie, Ingrid var hektet fra før. I 17-tiden dro Kris hjem for å jobbe med historie (prøve mandag). Gjorde så i et par timer og sovnet ganske tidlig.
Lørdag tok Camilla turen bort til meg for å gjøre seg klar til byturen vår med Danny og Sondre. Sullet oss inn til byn i 20-tiden og hadde et gaaanske så artig vorspiel hos Dannyboy. Siden dusteDanny ikke ville være med C, Kris og Sondre på konsert gikk vi liksågodt uten ham. Tittet på Colman's Starch <<<<høre musikk om man vil) på Kafé Kalmar (der med Smørsbroen). Fantastiske bandet! Trodde jeg skulle dø på meg nesten. Anbefales! Da konserten var ferdig dro vi tilbake til Danny's, da var enkelte der i litt bedre humør enn da vi gikk derfra (les:alkoholinntak). Gjengen ble dradd ut og rundtomkring. Ene kameraten til kameraten til Danny var ekstremt skummel...

Skumle duden: "Smil da! Du må være glad!!!"
Kris: "Ehh... Nei?"
Skumle duden: "Jeg hater deg!"
Kris: "Danieeel...? Hjeeeeelp?"

Mine to partybuddies dro fra meg i 2.30 tiden. De forlot meg på Kong Oscar, genial biljardbule, om jeg må få si det selv. Dakars Andreas sovnet mens vi spilte.. hehe.. Etter å ha vekket Andreas tok vi turen mot 7-11,da hadde kameratene til Danny også forlatt oss. Det var visst veeeldig viktig å kjøpe nattmat på 7-11.. Så bar det tilbake til bopælen til Danny og Andy , der sistnevnte igjen sovnet. Det ble altså til slutt bare Kris og Danny som hadde nachspiel. Det ble etter hvert på tide å køye, noe vi gjorde sammen, siden seng jo er myyye bedre enn sofa. Varte ikke så lenge siden Daniel kan være ekstremt irriterende om han mener noen tar for mye plass.
Søndag: One Tree Hill og ekstremt mye daffing på sofa hos Daniel. One Tree Hill-gjengen var selvsagt samlet. Will do so again soon I hope, sluttet ekstremt spennende. Hihi..

Fremføring i morgen kanskje? Baaaad... Jeg hater samfunnslære!!

Camilla+alkohol+funny slime= potensielt ekstremt kinky
Birrrr.... D! (bambi)

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om helgen min, men jeg gidder ikke.. Camilla har altså bestemt seg for å ikke være med oss til Wien likevel.. Sort of burst my bubble.. Jaja, jeg har da alltids bøkene mine, de går det an å stole på, koselige bøkene.

Wien

Jo, det har seg slik at jeg skal jo til Wien i påskeferien med mine foreldre. Å reise på tur med mine foreldre er som oftest utroolig kjedelig og innebærer en god del boklesing. Men denne turen blir annerledes! Jaha!! C(amilla) skal være med! Oooog C er 18, så vi kan jo ta oss en del byturer. Dette blir garantert genialt. Endelig gleder jeg meg til å reise, fantastisk!

(jada, jeg vet jeg er heldig som får reise, uansett om jeg kjeder meg på turen eller ikke)

I feel blue..

('I had no choice...')
                            "I had no choice" av Jenny Dolfen

The Nimster's arm

living is easy

Som lovet har vi her Ingvild sin arm..
"Oooh, that looks tasty"


Vosstur?

Mja, da har jeg joinet reiselivsklassen jeg. Ikke det at jeg hører til her i det HELE tatt da. Sant og si skulle jeg egentlig ha vært i rommet vedsiden av og hatt spansk. Men det skjedde som man ser, ikke. Thihi. Min stooore plan er da altså å stikke fra skolen en heeel skoletime før jeg har lov. Kris, C og muligens Vibbi har tenkt seg en liten tur til byn. Kanskje se på klær? Og bøker? Jeg eeelsker bøker gjør jeg. Om bankkortet mitt sier seg villig til å gi fra seg litt peng, så skal jeg jammen meg se om jeg finner meg en. Ikke det at jeg har mangel på bøker altså. Absolutt ikke. Det er bare tanken på å gå tom for bøker... Tenk da. En fridag, ingenting å gjøre på annet enn å lese. OG ingen bok! Neineineineinei... Skrekkscenario.. MHM! 

vibbi: "jeg klør på foten"
kris: "klø da? jeg veeet  du har lyst!" *klø seg litt i hodet*
vibbi: "jammen, doc martens sko er ikke så veldig uhm.. bøyelig"

Hvem har fått advarsel om "ikke karakter i faget" i 2 fag? Meeeeeeg. Eldre historie og norsk faktisk. Kan jeg noe for at jeg er såpass giddalaus at jeg ikke gidder å stå opp om dagene?  Ja, grett, jeg kan kanskje noooe for det. Det flotte er at jeg er myndig nå, så jeg slipper å vise advarslene til mine foreldre, de er lykkelig intetanende om min slapphet. Akk.. Jeg er bare så utrolig lei at det er helt til å spy av.. Prøve å skjerpe meg litt. Ihvertfall frem til påskeferien. Wien skal jeg da til, sammen med nevnte opphav. I'll bring plenty of bookses!!

Vibbi: "jeg klør på skuuuuldereeeeen"
Kris: "mif?"
Vibbi: "jeg har uuuutslett jo.."
Kris: "miiiif"
Vibbi: "jeg KLØR!!!" *lage rar klølyd*
Kris: "*forståelsefult mif*
Vibbi: *ta helt av med kløing* (vi snakker om seriøs veiving med armer her)

Passive..


   Armen min - Etter dagens dose kjedelig geografitime.. Påvirket av film? Meg? Da burde du ta en titt på Nim sin arm (skal nok klare å skaffe et blinksudd til i morgen. Bare vent!!)

Constantine

I går var underskrevne på kino med seg selv, Red, Broder'n, C(amilla), Mari Metall og Nim.
Meg får nyhetsbrev ting av A Perfect Circle (bare verdens beste band) og har hatt lyst til å se denne Constantine-filmen i en god del måneder. APC har nemlig en sang ved navn Passive på soundtracket. Og jeg må bare få si at scenen den var med i var praktfull! Passet meget bra inn gjorde den også. Så godt som kjenningsmelodien. Thihi.
Filmen i seg selv var ganske så typisk action-film, lite meningsfulle replikker and stuff. Meg likte den dog, selv om det var litt.. uhm.. kristen-ish? Går det an å si det? Jaaada, vi sier det vi. Må nesten se den igjen. Mruah! SeSe.
A Perfect Circle - Passive

"Dead as dead can be", my doctor tells me
But I just can't believe him, ever the optimistic one
I'm sure of your ability to become my perfect enemy
Wake up and face me, don't play dead cause maybe
Someday I will walk away and say, "You disappoint me,"
Maybe you're better off this way

Leaning over you here, cold and catatonic
I catch a brief reflection of what you could and might have been
It's your right and your ability
To become my perfect enemy

Wake up (we'll catch you) and face me (come one now),
Don't play dead (don't play dead)
Cause maybe (because maybe)
Someday I'll (someday I'll) walk away and say, "You disappoint me,"
Maybe you're better off this way

Maybe you're better off this way
Maybe you're better off this way
Maybe you're better off this way
You're better of this; you're better off this;
Maybe you're better off!

Wake up (can't you) and face me (come on now),
Don't play dead (don't play dead)
Cause maybe (because maybe)
Someday I'll (someday I'll) walk away and say, "You fucking disappoint me!"
Maybe you're better off this way

Go ahead and play dead
I know that you can hear this
Go ahead and play dead
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
Why can't you turn and face me?
You fucking disappoint me!

Passive aggressive bullshit

Natt gjør saker og ting med folk...

danny sier:

I am that man upon the stair

danny sier:

The man at whom you stand and stare

danny sier:

Your conscience pricks

danny sier:

And makes you glare

danny sier:

Yet I am here

danny sier:

And you are there

danny sier:

You live your life

danny sier:

I haunt these rooms

danny sier:

For you the sunlight

danny sier:

For me these tombs

danny sier:

Record not

danny sier:

Your mind doeth hold

danny sier:

Of evil doings

danny sier:

And slashes bold

danny sier:

Where once you held me dear as friend

danny sier:

T?was you who brought my grisly end

danny sier:

So if you wish me to go away

?Tis a penance you shall pay

To see me on this stair each day

?Til end of time,

til you go away.


Mer bilder? wow!

De som måtte ønske det kan se alle bildene fra turen til England her

Ingvild sitt syn på turen finner man her og her

hits