Got Guts

Så, jeg har innsett at å spise bacon for så å sovne under en varmepumpe i noen timer ikke helt var det lureste jeg kunne finne på. Nå er jeg nemlig gretten, trenger nyco, er varm og stort sett litt misfornøyd med at det bare er meg og katten her akkurat nå. Hvor det har blitt av opphavet aner jeg ikke. Jeg tror jeg er litt selskapssyk.

Jeg har snart et svært hus for meg selv i 3 uker, etterfulgt av 1 uke i Narbonne med min mor og en søt liten Vibbi. Uken heter vinterferie og 4 uker til med stort hus alene følger når jeg har dratt meg (og den søte, lille Vibecke) trygt hjem igjen fra Frankrike.

Ting vedrørende reisen er ikke helt fastsatt ennå. Vibbi må få fri fra jobben og snakke med forsikringsfolkene (pga slemslemslem ulcerøs colitt). Og så må vi kjøpe billetter. Når alt er i boks skal jeg heller tillate meg selv en gledesrus uten like! Må bare ta det rolig nå, slik at vi ikke blir gal og lignende. For reise, det vil vi! Veldig!

(nå kom forresten min far hjem, men jeg tror han også er gretten, så jeg styrer unna)4 - Meme

Jeg har blitt tag'et av Chris, så hva annet kan jeg gjøre enn å føre det videre? Stakkaren skjønner ikke et pip norsk, men valgte likevel å tag'e meg. Føler meg nesten beæret her altså.


Four jobs that I've had
 • Arbeidsuke på et hagesenter da jeg var 15 (eller noe deromkring)
 • Julejobb på Obs! kafeteria
Jah, det var vel deet.. Ingen fast, lønnet jobb på meg altså. Jeg jobber tydeligvis bare gratis når det ikke er for foreldrene mine jeg gjør noe.


Four movies I can watch over and over

 • The Lord of the Rings (jeg synes de bare teller for én, ja)
 • Fight Club
 • American Beauty
 • Amélie

Four places I have lived
 • Fæsteråsen (til jeg var 0,5 år gammel)
 • Japan (dog bare i 3 uker...)
 • Sotra (der jeg bor nuh
 • Hos Roger (2 uker..)
Jeg føler meg nedrotet gjør jeg


Four TV shows I like to watch
 • Friends
 • That 70's Show
 • Farscape
 • Firefly
Selv om det to siste aldri har gått på norske tv-skjermer er de absolutt verdig! Håhå


Four foods that I like
 • Nasigoreng (thai!! Genialt!)
 • Tandoori Chicken (og stort sett alt indisk som ikke svir av meg tungen)
 • Alt italiensk (du-uh)
 • Nybakt brød med smør og geitost (så norskt av meg)    

Four websites I visit daily

Four things I want to do before I die
 • Roadtrip i usa (ser så jæklig artig ut på tv)
 • Bo i et annet land (i mer enn 3 uker altså)
 • Lære meg fransk
 • Få meg en slags utdannelse som er tøff

Four people I’m tagging Så sett igang!!

In Vino Veritas

I kveld har jeg store planer om å drikke småstore mengder med vin og kose meg med kjentfolk. Jepp, det er fest hos Idapida.

Skolemat

Jeg vil bare få informere om at brownies er excellent skolemat. Bare sånn at dere vet det altså. Og dette tastaturet er mye bedre enn det jeg har hjemme, så jeg skriver som en vind her.

Som alltid, full av nyttig informason. Ta!

Lines (Red altså) Brownies

Jepp, i dag har jeg laget brownies og er nå stappmett. Faktisk fantastisk gode de her, bedre enn toro sine til og med. Anbefales kjempemasse!


Brownies!
 
375 g (6 dl) hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker

Siktes!
_______________________

250 g smør
ca 1 dl Bakekakao

Smelt smør på lav varme, rør i kakao
_______________________

6 egg
1/4 ts salt
750 g (s 8 dl) sukker

Visp egg og salt
ha i sukker
pisk eggedosis
_______________________

180 g valnøtter
_______________________

Bland alt med slikkepott
Tilsett finhakkede nøtter
Steik i langpanne i ca 30-35 min på 180*CIkke trist. Uttrykksløs

1793-61


Wtf?

Hva i allverden er dette her for noe?

Eller

Hva med å sende en mail til fremtiden?

Pain

Gym i går har ført til ubeskrivelige smerter i mine stakkars muskler. Føles litt som om jeg plutselig har blitt 60 år eldre eller noe i den duren.

Curse 'em all!

The End of the Week

De fredagene vi har tid, går jeg, Vibbi, Ingrid og diverse anheng (denne gangen Red) på den fancy kaféen Agustus (der de pene bergensfruene spiser lunsj =P) på Galleriet, etter skolen og drikker te (og i dag spiste vi også kake!). De har helt fantastisk earl grey der, som vi har en tendens til å bli shiny, happy people av. Fine tradisjonen! Te-drikkingen etterfølges selvsagt av bokhandeltitting og boksniffing (bøker lukter jo fantastisk).

Jeg tror det har blitt til at jeg ikke skal på konsert med Seigmen. Jeg får heller bare overleve uten, alt kan jo ikke gå som man vil i verden. Fisken ble litt skuffet, men han har en kamerat som elsker Seigmen, så tror han har bra selskap der (selv om kameraten ikke er like pen som meg </quote>).

Jeg har kjøpt meg en rød hettegenser. Den er ganske fin. Bli-fargerik-prosessen fortsetter.


 kveld skal jeg pampre meg selv med følgende (ukronologisk):
 • Ansiktsmaske
 • Hårkur
 • Fotbad (med følgende finpussing)
 • Den meget korte, men koselige barneboken jeg holder på å lese (The Velveteen Rabbit som jeg fikk til bursdagen av Vibbi [det er en viss Friends-tilknytning ja])
 • Suppefilm (enten A Cinderella Story[også fra Vibbi] eller The Notebook)
 • Idol

Dilemma

Jeg har et søtt lite problem. Det har seg nemlig slik at jeg har tentamen i norsk 3. februar, noe jeg helst ser at jeg er opplagt og uthvilt til, er jo tross alt vk2 det her, viktige karakterer som tentamen må jeg jo nesten ta alvorlig.

Så til problemet: 2. februar har jeg nemlig billetter til å se konsert med Seigmen på selveste Hulen, som garantert vil vare til de små timer. Dette er da billetter jeg fikk av min kjære Fisk (kanskje ikke fullt så kjær nå for tiden) til jul og den andre billetten er hans.

Uansett hvordan jeg snur og vender på det, så kommer en av oss til å bli lite blid. Så, trøtt og sliten på viktig prøve eller sur Fisk? Han kan vel se den med noen andre, selv om han ville se den med meg? Geniale gaven også.. Gah!

Jeg ser helst at tentamenen blir flyttet til en mer passende dato, men det er vel kanskje litt for mye å be om, selv om det er Seigmen det er snakk om.

Brillefint

I går var jeg på jobbintervju. Sær opplevelse, men annonsen bare snakket til meg, så jeg syntes egentlig ikke at jeg hadde noe annet valg enn å ta meg en tur innom.

Gikk jo bra-ish også tror jeg

Sykehusbesøk

1793-60
            Sondre, Vibbi og Elmer (paven blandt fingre)


Etter noen timer på sykehusbesøk begynte overtrøttheten min å ta litt over, så jeg utviklet en slags merkelig finger-sak og kalte den Elmer.. Folk lo, meg glad =)

Jeg har en pose med smågodt, den lever nok ikke lenge.

Fikk 6'er på engelsktentamen. Lyspunkt!! Selv om jeg ikke syntes det jeg skrev var bra nok til en slik en karakter. Oh well, kan vel ikke klage. jeg har jo smågodt.

Mitt offisielle russekort

Kort


Hollywood ending

Av og til skulle jeg virkelig ønske ting var som på film, spesielt når det gjelder forhold-saker. Ting er skikkelig trøblete for tiden og det gjør meg til en person jeg virkelig ikke liker og som absolutt ikke ligner på den jeg vanligvis er.

Fikk meg ikke til dra meg selv opp av sengen i dag.. Jeg så bare ikke poenget. Jeg vil ikke være slik! Hvorfor skal livsgleden min krympe bare fordi ting ikke går helt slik jeg vil? Trodde virkelig jeg var sterkere enn som så. Men nei, Fisken gjør meg lei meg og bortevekk.

Jeg har en slags angst for seriøse forhold og alt det fører med seg, bl. a. ansvar. Jeg er virkelig ikke flink når det gjelder følelser av dette slaget.. Ikke er jeg helt sikker på om følelsene virkelig er der heller. Jeg er lei av å være usikker. Hvorfor kan han ikke bare snakke med meg istedenfor å ignorere meg?

Jeg vet jeg ikke var noe snill, men jeg har sagt unnskyld. Jeg angrer virkelig på det jeg gjorde, jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjorde det. Ble vel skremt.. Igjen.

Filmverden! Redd meg!

Wiki

Let us now consider an oyster floating around the warm waters of some ocean, eating when it needs to, closing its shell when it needs to. As far as can be told, the oyster comes close to the hedonist ideal of a pleasurable (pleasure-filled) life.

Zum Geburtstag viel Glück

I dag fyller jeg altså hele 19 år. Litt sært å tenke på, men det går fint det, for jeg fikk en lilla koffert av mamsen! Og Vibbi skrev et dikt til meg!

Kommer folk hit om noen timer, jepp enda en fest. Blir sikkert bra, selv om Fisken ikke kommer til å være her..

Hepp!

Happy Birthday to me

As long as the world is turning and spinning, we're gonna be dizzy and we're gonna make mistakes.
- Mel Brooks


Min kjære har ærklært at han ikke tror vi kommer til å være noe mer enn venner, ever. Dette har han kommet fram til ved å la være å snakke eller kommunisere med meg på 4 dager. Dårlig måte å takle det på, ja. Forståelig, ja..... Kanskje


Quote er slettet, fordi min kjære Smule fikk meg til å innse at det kanskje ikke var den lureste samtalen å legge ut for alle å se.. Hva skulle jeg gjort uten min personlige hobbypsykolog.. *klappepå*

Flinkhet er en dyd

Mjah, nå har jeg lest ordentlig til en prøve for første gang siden en gang på grunnkurs. Jeg må nemlig ha minst 4 i snitt på vitnemålet fant jeg ut. Sånn om jeg skal få studere det jeg har lyst til, lissom.

                      Eller..
                     Eller kanskje..

Prøve og se er jo nesten et alternativ, siden det ikke koster noe å gå på UiB (UiT vet jeg ikke), bortsett fra bøker og slikt da, men det er jo overkommelig. Jeg har i hvert fall ikke lyst til å bli noen gjeldsslave med studielån og slike fæle saker. Nei, fysj.
                

If I had a penny..

(00:48:51) Quarryman: du er SÆR ;)

Vel, det gjekk jo lekande lett

Klokken halv ni i morges fikk jeg nok av den usedvanlig vakre overnattingsgjesten min og sendte ham hjem, slik at jeg fikk sove (saken pustet høyt..). Jeg er en sann egoist. Og søvnmangel kan gjøre hvem som helst litt smågal.. Vil jeg tro.

Litt dårlig samvittighet nå. Litt masse. Nå som jeg er uthvilt og tilregnelig igjen.

Ellers lurer jeg på om jeg kanskje har slått meg litt, for min venstre arm er heller sår. Og stoltheten min også for den saks skyld, edru folk har ledd av meg. Alltid Ze Entertainer.

hits