Those living for death will die by their own hand

Da var enda en lite konstruktiv sndag over. Helt ukonstruktiv har den ikke vrt. Neida! Jeg har laget pannekaker, igjen. Jeg er visst superflink til det (bare mamsen som prver smiske, er jeg helt overbevist om).

Etterhvert har jeg begynt lure p hva en "aktiv" blogg er? Anyone? 

N tror jeg jammen meg jeg skal ta meg en dusj og lese boken min. En liten pause fra folk tror jeg trengs akkurat n. Jah. Lei. Lei av alt.

Lommesoldat

Soldier
                 Noen som savner denne lille karen her?

Allergimedisin og andre finurligheter

I gr var jeg p fest hos en kamerat av en kamerat. Det var frst vorspiel hos kameraten sammen med hans merkelige venner og samboeren hans (venninne i klassen). Det er ganske lenge siden sist jeg drakk (ihvertfall 3 uker.. oioi), s jeg ble rimelig full ganske fort. Husker ikke allverden, men jeg prvde p et stadie stjele en brdkniv. Og n  har jeg merkelig nok en hel pakke med marlboro reds i vesken min. Fant jammen meg en allergipille, en lighter og en pitteliten lekesoldat i lommen. Srt. En del blmerker har jeg ogs gitt, siden jeg trynte ganske s grundig p vei opp igjen til nachspiel. I slept in the cupboard  under the stairs. Jeg vet n hvordan Harry Potter hadde det.. Man oh man s brkete. Jeg fikk forbud mot si "oh boy", fullstendig urimelig.
Allergimedisin hjelper visst mot bakrus, tror jeg ikke noe p, men tester det likevel jeg. Worth a shot.

Badam

Kris har lest ut triologien. Kris er litt deppa. Kris er ogs fremdeles litt smsyk, derfor ingen skole i dag heller.. I morgen derimot, da skal meg bli skolert s det holder. Ihvertfall til 11.30, for da er vi visst ferdig for dagen (og det er ingen som kan forklare meg hvorfor). Passer meg egentlig utmerket, siden jeg vanligvis er ferdig 15.25 p torsdager. Mte mamsen i by'n og g p kaf og fretex skal jeg visst, ikke det at jeg har noe imot det, mamsen er meget hyggelig innimellom.

Jeg har sortert alle klrne i klesskapet mitt. Har n en hel sekk med klr som skal gies til fretex. Lucky fretex... Hvem hadde trodd at det skulle vre spass smertefult skilles fra klr man aldri gr i? Srt igrunn.

I dag laget jeg pannekaker. Jeg er ganske flink til det ser det ut til. Pannekaker med sukker og sitronsaft er meget tasty!!Jeg m f komme med en innrmmelse. Jeg er hektet p One Tree Hill.. Det er s masse intriger at det tar helt av!! Ingen sndag er fullkommen uten oth.. Og N kommer det Gilmore Girls i tillegg!! I looooves it!! Sndag er min favorittdag, nesten.


P.M.B

pmb
Svidt jeg har forsttt det m Petter har kjedet seg litt da han tegnet
denne saken her.. Hvem det skal vre? Who knows... Me likes.


Syk meg her og der

Kris har tiltrukket seg en merkelig sykdom, som gjr at hun svidt klarte dra seg opp av sengen i dag. Dette skjedde riktignok for ca. en halvtime siden ja. Kvalme og ekstrem slvhet har vi, derfor ikke smart legge noe srlig i dette innlegget her. Snn egentlig.

Om jeg ikke er altfor slv, tenkte jeg at jeg kanskje muligens kunne klare lese boken min ferdig. Vet aldri, kanskje jeg har styrke nok :p Ah well, tenker en god kopp te (uuuuten melk) skal gjre ting litt bedre. Kamille-te faktisk. Det pleier funke ganske bra mot kvalme. Slvhet? Kaffe? Nei, vi vil tydeligvis ikke ha kaffe..

*campe p rommet sammen med Mr. Btte*

Did you miss me while you were looking for yourself out there?

            Paragon&Amber

 

 

Om jeg sover særdeles dårlig etter å ha sett skumle filmen The grudge? Ja. Det er helt ekstremt hvor paranoid man kan bli altså...Turte ikke å legge meg til å sove før i 7-tiden i morges, som i og for seg var helt grett, sånn egentlig... For da fikk jeg lest gaaaanske så mye i den siste Liveship Traders boken min. Robin Hobb er genial forfatter!! Og etter denne boken (Ship of destiny) har jeg hele 3 bøker til av henne jeg kan lese!! The tawny man trilogy, fortsettelse på den første triologien hennes; Farseer trilogy. Man oh man så jeg gleder meg... Mhm. Det kan bare bli nam. Ah well, på tide jeg blir asosial igjen. Boken here I come!


Naget

Hihihihi!!! Så gøy det er å bli vettskremt av skummel film med buffy-damen i!!! Eller ikke.... Ehm jah.. Har en  vettskremt Nim i sengen min akkurat nå, som jeg må passe på and stuff. Je bare vet jeg kommer til å våkne med en viss Ting klamrende til meg i morgen. Akk. Det er i slike stunder man skulle ønske man hadde type, slik at man potensielt aldri mer måtte sove alene. Mhm.

 

og spesielt til Vibbs: Naaaaaaaaaaaw!!!

 

*lage skummel naget-lyd*


Brodern

Roger har altså begynt å blogge igjen folkens.. Prepare to be blown away...

Ellers jobber jeg ræven av meg med en filmanalyse i engelsk.. Etterpå må jeg skrive norskstil.. Har ikke gitt opp enda!!!

Oh god... I'm going to wither and perish!!!

 

WARNING: REKLAME:

 

Kristine - Night in Shining Armour sier:

http://ihaveadream.sprayblogg.no/ <<< haha

Roger| ha da da.. dusjen sier:

oj.. finnes den enda?

Roger| ha da da.. dusjen sier:

hmm skulle eg kanskje begynne å skrive på den ijgen?

Roger| ha da da.. dusjen sier:

men da må du reklamere for meg!

Kristine - Night in Shining Armour sier:

du kommer jo opp på forsiden når du oppdaterer

Kristine - Night in Shining Armour sier:

no need

Roger| ha da da.. dusjen sier:

jammen du mååååå

Kristine - Night in Shining Armour sier:

står i linkelisten min da

Roger| ha da da.. dusjen sier:

si noen ord om hvor søt og snill eg er :D

Kristine - Night in Shining Armour sier:

we'll see


H vs. M

HM

Håkon (t.h), som ligner litt på "Marius" (queen of the damned)


Dyret - Min kjre katt

Dyret

 

"Hjææælp! En tiiiigar!"

 

5 poeng til den som vet hvor sitatet er fra :p


Hellweek

Endelig ferdig med den grusomme uken.. Det verste med den var uten tvil å fremføre Georgrafi-prosjektet. HAT! Har i tillegg hatt prøve i spansk (gikk overraskende dårlig) og historie (gikk kanskje bra).

 

Forrige helg feiret jeg bursdagen min, det var faktisk ganske artig. Fikk massa rare ting og sånt (dragelysestake liker vi!). Jeg var i supert humør (vært på poooolet og greier) og diltet etter den ene og den andre (of the good will of my heart).

 

Denne helgen her har jeg tenkt å slappe noe dugelig av.. Boken min ligger der borte og venter på meg.. Ahhh... Relaxation

 


Geografi p vgs. = Geologi

I dag har jeg snakket litt mer med den nye duden, han kjenner ingen andre på skolen, sånn utenom de jeg er med. Stakkars menneske..

Akkurat nuh burde jeg vel egentlig jobbe med det fænkens geografi-prosjektet, men tingeNIM har sovnet.

Har handlet inn mat og sånt til lørdag (ferie bursdag), det var dyrt det. Akk. I morgen er jeg myndig og kan bli utnyttet av mine umyndige venner til allslags. Artig =)


Bobleplast?? U!!!

Nim fikk link av pappaen sin p mail i dag, jeg er blitt avhengig..
Virtual bubblewrap

Ellers har jeg allerede klart f en skrape p skjermen til den nye fonen min, ikke heeelt fornyd med det, snn egentlig.. Og s har det begynt en ny dude i klassen, det er jo alltis artig med nye folk.

P skolen min er det en gjeng 3. klassinger (mesteparten er buddies av Red sin dude) som spleiset p en kaffetrakter i 1. klasse. To av dem sto foran meg i ken i kantinen i siste friminutt i dag og tmte kaffekannen rett foran ynene p meg. Jeg spurte derfor kantinedamen peeent om de ikke hadde mer kaffe igjen. En av dudsene:  "Drikker du kaffe?? Det er flott!! Hvilken klasse gr du i? Andre ja? Da kan du arve kaffetrakteren vr til neste r". Jeg begynner bli vant til at totalt fremmede mennesker snakker til meg n, nesten ihvertfall.. Jeg tror det er en del av det bli voksen. Smprat p busstoppet og snt. Uffa.
Jeg fikk siste skvetten av kaffen til kantinedamen. Gratis til og med, siden den ikke var s varm. Jeg liker kantinedamene!!
Det jeg ikke helt skjnner er hvorfor de tok kaffen jeg skulle ha, nr de har egen kaffetrakter p skolen. Muligens fordi det bare var 5 minutter friminutt. Hm.

Nyttr? Hvor?

Kris
Kris p en slett ikke s veldig drlig dag (webcam rocks!!)


N hadde jeg akkurat skrevet et stt lite innlegg om juleferien min, men det bestemte sprayblogg seg for at ikke var koselig nok (skjedde et eller annet merkelig), jeg nekter skrive alt om igjen, skriver det derfor i stikkordform. Here goes.

Svn
Julaften
Ny mobil (siemens s65)
Webcam
Massa annet stuff
Nyttr hos LineNabo
Vodka
Tequila
Kris drlig
Henge over rekkverk kl 00 (masse merkelig pang pang rundt hodet)
Innelsing av seg selv p bad
Henging over doskl i lengre tid
Bli dradd inn p soverom av C
Bryte sammen fullstendig
Krampegrt
Ingen vet hvorfor kris grter, selv ikke hun
Morten passer p Kris hele kvelden
Kris blir voldelig (har filmklipp)
Kris slr M i hodet med en glassflaske (uffa... sagt unnskyld)
Kris deler seng med 3 andre (nim, morten, christian)
Kris sover godt
Kris har hangover dagen derp
Kris alene med Morten (mreow)
Awkwardness
Morten hjem
Inspeksjon av egen kropp; massa uoppklarte kutt, sr og blmerker (nothing kinky)
Skolestart
Bytur med Nim etter lang skoledag
Ikke sove natt til i dag, bare lese bok
Akkurat n vrt vken i 25 timer
High on caffeine


Ma phone.. OOOh I love it!!!

Oh, og s har jeg bursdag p fredag, blir 18 og greier. Jeg vil ikke vre voksen!!

En fin liten oppsummering..?

1.Hva gjorde du i 2004 som du aldri har gjort fr?
Hehehe.. N skal du hre.. Ikke noe snn kjempeinteressant, men jeg fikk da mitt frste ordentlige kyss, noe jeg aaaldri har gjort fr. Det teller sant?

2. Har du holdt dine nyttrsforsetter, og vil du lage nye for neste r?
Jeg gav egentlig bare opp hele nyttrsforsettopplegget tror jeg... Sikkert like greit.

3. Var det noen fdsel i din nrmeste omkrets?

Nope... zip... dooda

4. Dde noen i din nrmeste omkrets?
Nei, folk er merkelig nok levende enda, selv om de liker spankulere p glattisen og suse rundt i skilyper (GALE mennesker!!!)

5. Hvilke land har du beskt?
Belgia med mamsen og papsen i pskeferien.. Irland med foreldre, TingeNim og Red i sommerferien... Og s var jeg et par dager i London forrige juleferie (snn rett over nyttr)

6. Hva ville du like ha i 2005 som du manglet i 2004?
Kondis uten mtte trene (mulig? kanskje)

7. Hvilke datoer fra 2004 vil vre etset i hukommelsen din, og hvorfor?
13. februar, da mtte jeg Morten.. En heidundrandes merkelig opplevelse (p en bra mte)
Turen til Irland.. h, det er s masse!!

8. Hva er det strste du har gjort i r?
Jeg gjr ikke stort, jeg liker slappe av. Jeg leste jo ferdig Narnia-bkene, det er jo stort!!

9. Hva var ditt strste nederlag?
Ikke noe egentlig.. Var en del saker p guttefronten, men det var egentlig bare tpelig bry seg om..

10. Led du av sykdom eller urett?
Mine obligatoriske forkjlelser.

11. Hva var ditt beste kjp?
Sant si s har jeg aldri noe srlig med penger, s noe stort var det ikke.. Men jeg fant bok 2 av The Liveship Traders p fretex til 22 kr!! (hardback og greier!)

12. Hvem sin atferd fortjener feiring?
Alle mine gode venner, de er s flink til passe p hverandre (og meg) nr det virkelig trengs

13. Hvem sin atferd gjorde deg skremt og deprimert?
A dumbass named Bush

14. Hva brukte du mest penger p?
Bker!!! Hva ellers? Bker er sjelemat!!

15. Hva gjorde deg virkelig opprmt?
Hm.. Jeg liker tro at jeg gleder meg over de sm tingene som skjer rundt om kring meg, s det m nok vre en god del som har med mine nre og gode venner gjre. Garantert. Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem.

16. Hvilken sang vil minne deg om 2004?
Mad World

17. Sammenlignet med denne tiden i fjor og n, er du:
a) gladere eller tristere?
 Jeg tror jeg er omtrent p samme plan som i fjor.
b) tynnere eller tykkere? The same as ever.
c) rikere eller fattigere? Jeg har nesten aldri penger, s omtrent likt

18. Hva nsker du at du hadde gjort mer av?
Merkelig nok; skolearbeid (grunnlag for hele fremtiden min vettu)

19. Hva nsker du at du hadde gjort mindre av?
Drikke meg fullstendig drita (passelig full funker), ryking, skulkig.. og..uhm.. leking med andres flelser

20. Hvordan vil du feire julaften?
Hjemme med foreldrene mine, er tradisjon m vite! Vi har en slags harmoni-ting gende, snn nesten venner sort of. Vanskelig forklare.

21. Ble du forelsket i 2004?
Litt, men s forsvant det igjen...

22. Hvor mange "one-night stands"?
Ingen.

23. Hva var ditt favorittprogram p TV?
Friends. Jeg vet ikke hva det er med de folka, men de er utrolig koselige se p!!

24. Misliker du noen n som du ikke mislikte i fjor p denne tiden?
Jah, jeg er blitt litt mer intolerant nr det kommer til andre mennesker..

25. Den beste boken du leste i 2004?
oooh.. tough one!! Hm.. Assassin-bkene av Robin Hobb (de kan jo nesten sees p som n bok)

26. Hva var din beste musikkoppdagelse?
A PERFECT CIRCLE!!!

27. Hva nsket du og hva fikk du?
f beholde vennene mine og s kanskje f noen fler. Noe jeg har!!

28. Hva nsket du og ikke fikk?
Dd over alle plasticsene p skolen min

29. Hva var rets favorittfilm?
Shrek 2 og Harry Potter and the Prizoner of Azkaban :D

30. Hva gjorde du p bursdagen din, og hvor gammel ble du?
Jeg ble hele 17 r gammel, ble jeg!! Jeg satt i stuen og s Donnie Darko med TingeNim da det plutselig ringte p. Utenfor sto en hel skokk av vennene mine og skremte livskiten av meg. Overraskelsesfest heter det. freaky, but fun!

31. Hvilken ting ville ha gjort ditt r umtelig mer tilfredsstilt?
Om folk bare kunne ta et hint...

32. Hvordan vil du beskrive din personlige motestil i 2004?
Helt vanlig ikke-rosa. Rosa er ondskapen og fluffbunny!!

33. Hva har holdt deg sunn?
Ihvertfall ikke alle festingen, drikkingen og rykingen

34. Hvilken kjent person fascinerte deg mest?
Det er alltids en fra LotR som kan klare fascinere meg

35. Hvilket politisk tema hisset deg opp mest?
Jeg er politisk oppgitt

36. Hva savner du mest?
Festene hos Krister... Good times man!!

37. Hvilken person er du mest glad for at du ble kjent med i r?
Kan jeg ramse opp alle? Jaha!! Skal vi se... Mippe, Vibbs, Christian og Fredrik! Helt NYE venner!

38. Fortell en verdifull livsvisdom som du lrte i 2004?
Jeg har kanskje mye rart, men livsvisdom er ikke en av dem. S det s. Anywho SLEEP=42

39. Sangtekst som summerer opp 2004?
Mad world... Yup, ihvertfall tittelen

hits