Hirr

Nuh sitter jeg paa Gatwick flyplass thingie og daffer. Skal love dere, har kjoept en goood del nye klaer og generelt bare masse ting ogsaa. Beste helgen ever!!

Men i morgen, da har jeg proeve i access. Jada, gaar sikkert bra det. Haaper jeg. Er saann access thingie for viderekomne og jeg er nybegynner. Mif

Film

Reiser hjem i dag, dette er det verste tastaturet jeg noen gang har värt ute for.

Saa, hva er den daarligste filmen du har sett?

Besøk

Mine foreldre har tatt turen ut på landet eller et eller annet merkelig. Jeg ble jo selvsagt kjempeglad fordi jeg slapp å være med (pollenallergi), og tenkte da at jeg kunne få sovet skikkelig ut. Neida. Kl. 12 fikk meg en melding der det sto at eierne av leiligheten skulle ta seg en tur innom. Flotte saker tenkte jeg og klarte å dra meg opp fra sengen. Så, her sitter jeg da, en bøtte med te og et par sjokoladekjeks senere. De er her fremdeles. Faktisk ganske koselige mennesker, men jeg kan ikke bevege meg helt fritt føler jeg. Og så snakker de tysk, og tror ikke jeg skjønner hva de sier. Hirr.
Tror jeg har undervurdert earl grey sine beroligende egenskaper. Yum.

Boken

Ok, har nå funnet ut, etter litt mer lesing, at suppeboken slett ikke var så gale likevel. Tilvenningsfasen er ikke heeeelt over enda, men det begynner å komme seg.

Har ellers litt One Tree Hill abstinenser og savner vennene mine.. Skjønner ikke helt hvordan Ida overlever i Alaska.. Jeg kunne aldri ha vært utvekslingsstudent. Aldri.
Ida kommer hjem 30. juni da, tror jeg. Gleder meg som en helt! Vi skal sååå på byn!!
Jeg savner Ida..

Nåh

Trøsteboken er kjempeteit og kjempejentete.. Tror jeg heller skal ta å lese The Reindeer People, det er ihvertfall rktig sjanger..

Vært på brukskunstmuseet (MAK) i dag, masse rare møbler and stuff. Og så tok meg og mamsen oss en rundtur med ring-kai-ring trikken (nr2).

I morges mens meg og papsen fremdeles sov, klarte min mor å knekke bordet på terassen. Hvordan? Hun ville se over kanten og bestemte seg derfor for å klatre litt. Hun har nå en forstuet tå, hun var heller heldig med den, kunne faktisk ha falt utfor kanten, og vi er i toppetasjen.. Av og til lurer jeg på hvem i familien som er mest voksen..

Hylleblomstsaft er godt, tror jeg skal kjøpe en flaske med meg hjem.

Påkledning

Jeg ville bare få si at i dag skal jeg gå med skjørt. Har ingen sammenheng med at jeg skal på museum. Ok, kanskje litt. Muligens for å "gjøre godt igjen" at jeg gikk med Lenore t-skjorten min sist gang. Folk så rart på meg. Kulturby dette her. Og skjørtegreiene har ikke noe med mamsen å gjøre. Bare litt.

Vampire

Kristine Farseer says:

you're a vampire with no sense of direction

dhani says:

thats true

dhani says:

but you still love me with all my flaws

Kristine Farseer says:

I do

dhani says:

even if i'm as cold as the day i died

Kristine Farseer says:

what's better than deathly cold to chase off feverish dreams?

dhani says:

            so true my love


Thihihuhu

I natt leste jeg ut den siste Robin Hobb boken.. Ok, greit, så var det i morges. Klarte ikke å legge den fra meg, så det endte med at jeg leste over 200 sider i natt. Fantastisk slutt på en fantastisk serie.. Oh, the agony.. Nå vet jeg egentlig ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg selv. Jeg har jo selvsagt kjøpt nesten alle bøkene til Megan Lindholm da, som er pseudonymet til Hobb, men er litt redd for å bli skuffet.. Kanskje jeg heller skal begi meg ut på den nye Marian Keyes boken jeg kjøpte i København? Kan jo hende man trenger litt avveksling fra fantasy-sjangeren *grøsse ved tanken*. For de uvitende så er Marian Keyes litt sånn feel-good jentebokforfatter. Trøstebøker vil jeg kalle det.

roger
Godbit til amygdala: Brodern


Godbit til Kris: den kommende boken til Robin Hobb

I dag fant opphavet ut at det ville være en fantastisk god idé om vi tok trikken i 1 time, for så å vandre opp en gate og ned igjen. Trodde jeg skulle omkomme av langsommelighet. Oooog så har pollenet begynt å plage hodet mitt sine hulrom. Alt er ikke fryd og gammen. Men! Jeg har ingefærøl! Og så hører vi på Mozart, ganske likandes.

Vienna waits for youDen deren saken der har vi reist med i dag. Litt av en opplevelse, ihvertfall når massa småttiser også bestemte seg for å ta turen. Hrmf. Ellers så var det et svært tivoli rundt pariserhjulet, så musikk var det ikke mangel på.

Var innom en artig butikk på vei hjem, der de hadde eeevig mye med te og allslags typer spiritus. Til og med absinthe hadde de, men mine slemme foreldre nektet å kjøpe. I wonder why. Men, jeg fikk mast meg til en fortune cookie: "Something unexpected will make you happy". Akkurat det tviler jeg ikke så veldig mye på, har jo darjeeling te og greier.

NåhFant et bilde av en liten del av biblioteket i Liectenstein Museumet, føler meg litt flink, sånn egentlig. Se så peeeent det er daaaaa..

Riesen Rad

Jeg fant fjernkontrollen!! Men, det har seg slik at filmen jeg ville se bare var dubbet.. Ikke noe originalversjon av Trainspotting i sikte.. Har sett den før da, me likes.

Frokost for tiden er cappuccino og rundstykke med nutella på. Kjempesunt! Men sant, det er jo påske, og jeg har aldri fått et påskeegg i hele mitt liv. Så det så.

Hvem har mestret store, svære, skumle kaffemaskinen? Ingen ringere enn meeeeeeg. Har ikke vært så stolt av meg selv siden jeg klarte å skru sammen tv-bordet mitt fra ikea helt selv. Åh, så god kaffe...

Nuh skal jeg visst en tur til en park og kjøre pariserhjul. Er litt digg det da. Og så kan man ta trikken dit, noe vi lærte oss i går. Sånne fine, gamle trikker med treseter. Skulle absolutt fremdeles ha vært trikk i Bergen, skjønner ikke hvorfor den ble avskaffet.

Har jeg nevnt heisen i bygningen vår? Den er sånn som i Rex. Sånn fin en i tre med vinduer i alle veggene, og med skyvedør.. Fantastiske saker! Kris koser seg noe helt skummelt i denne byen her.. Er fine bygninger uansett hvor man snur seg. Og jammen meg fant jeg ikke en engelsk bokbutikk i Mariahilferstrasse (store handlegaten) i går også. Kaffemaskin og bøker, hva mer trenger man?

Genau

Altså. Hva er det denne leilighten mangler? Prosjektør og lerret? Espressomaskin? DVD'er som faller i smak? Nei, det er faktisk fjernkontollen til dvd-spilleren.. DVD'ene er jo selvsagt på tysk og spilleren er litt eldgammel, så er jo helt umulig å få ting på engelsk.. Ikke er jeg særlig stødig i tysk heller. Akk, pity me..

Var på Liechtenstein Museum i dag, var jo en smule interessant. Eller, det var en smule helt til vi kom inn i et rom der veggene var dekket med bøker.. Ikke noe ringere enn Fyrsten(?) av Liectenstein sin personlige samling.. De som har sett Beauty&The Beast vil kanskje muligens skjønne hva jeg snakker om, når jeg sier det var etasjer med bøker oppover.. For en fantastisk opplevelse, ble nesten en tårevåt avskjed da vi måtte gå for å spise. Hvem trenger mat når man har sjelemat?

Kanskje køye snart. Ta med meg et glass med kirsebærjuice og lese boken min. Kan funke det ja!

Penthouse?

Sitter nå altså her ved frokostbordet i sånn den fineste leiligheten jeg noen gang har vært i.. 130kvm eller noe sånt, 2 balkonger, super utsikt.. Bare masse bra greier! Er egentlig litt satt ut. Jeg skal sååå ta masse bilder å vise dere! Og det beste er nesten at vi er midt i setrum av Wien eller noe sånt, så alt er 5 min unna. Og menneskene som låner oss leilightene sin er fantastiske! Jeg har allerede fått adressen til 2 bokhandlere som har massa engelske bøker. Dette er et fantastisk sted, og jeg har nesten ikke vært utenfor døren engang. La oss håpe alt holder seg purrrfekt.

Nå skal jeg visst ut en tur. Yay!


Stansted er stedet aa vaere!!

Staar naa paa en slik en internett-sak paa stansted.. Venter paa flyet til Irland, ryan air faktisk. Koene til innsjekkingen er skremmende lange. ..Uff og huff.. kl. 19.25, Eire here I come!!
Tenker vi skal kjoepe oss litt tax-free greier jeg.. mruah..
*digge flyplass*
Naa maa jeg nesten stikke av gitt. Sjokolade!!! *vaere sjokolademonster*

hits