Studietilvrelse - En mulighet

Statistikken til samordna opptak ser ganske så lovende ut, sånn egentlig. På det studiet jeg har som førsteprioritet er det nemlig 30 plasser og hele 34 stykker som har hatt det som førsteprioritet da de søkte. Oddsene for at jeg kommer inn er altså ikke så altfor dårlige!

De som måtte ønske det kan laste ned hele statistikken her


Javisst er jeg russ for tiden og javisst er det artig! Men å skrive om det gjør aaaaalle andre, så jeg prøver heller å skrive om litt andre ting.

Men! Det må nevnes at til helgen er det meldt vakkert vær her på vestlandet, og DA skal jeg til Stavanger, på landstreffet til russen i Kongeparken! Og så har vi jo alltids russeknuter som er til underholdning for de fleste, i dag spiste jeg nemlig frokost i en rundkjøring.

Brillefint

I går var jeg på jobbintervju. Sær opplevelse, men annonsen bare snakket til meg, så jeg syntes egentlig ikke at jeg hadde noe annet valg enn å ta meg en tur innom.

Gikk jo bra-ish også tror jeg

Mobilitet

Jeg tror kanskje muligens at jeg var litt stresset da jeg sprintet ut av huset i morges, for jeg klarte jammen meg å glemme mobilen min. Pytt pytt tenkte jeg og tuslet videre nedover mot busstoppet. Men neida, jeg er tydeligvis helt avhengig av den lille pipende saken. Den er nemlig den eneste klokken jeg har. Så det ble altså til at jeg ikke hadde trengt å spurte nedover, jeg hadde nemlig meget god tid på meg (til å være meg).

Utover dagen i dag har jeg merket abstinensene som de etter å ha drukket kaffe hver dag i fjorten dager til å plutselig la være én lusen dag. Hver gang jeg kjeder meg litt er jeg vant til å sjekke mobilen etter kanskje en liten melding fra min kjære eller min rare Smule. Men akk, ikke i dag. Kjedsomheten har tatt helt over. Ikke en gang placeboting som f.eks en mandarin funker. Jeg er ensom og forlatt.

Det virker som om den har tenkt  "nei, fysj, se på det været der da! Det gidder jeg ikke!" og gjemt seg fra meg en lur plass et sted under puten min (mest sannsynlig der den er). Det er som å bli sveket av sin beste venn..

Jeg har innsett at jeg er litt avhengig. Tross alt første steg.

Ahem

Jeg vil bare få syte litt over det faktum at jeg er syk. Jeg er sjelden syk, detter er derfor et ekstremt nederlag for meg. Tross all hostingen og sytingen har jeg faktisk dratt meg på skolen i dag, ikke det lureste jeg har gjort til nå. Det svimler faktisk litt. Oh yes, we are only set on one thing today!!

Kaizers er fremdeles inni hodet mitt. Rules.

Mei mei

Omtrent akkurat nuh skulle jeg egentlig hatt brukersystemer sammen med en av 2. klassene, men det ser ut til at de har heldagsprøve. Her sitter altså meg og lille Ingvild og koper, vi er tøffe 3. klassinger ser du. Har ikke lærer engang, for han har visst tatt det for gitt at alle i klassen hans har tentamen. Vi har faktisk godtatt det. Det tok litt tid, men vi har fått det til å funke på et vis.

Klasserommet vårt er rett ved siden av elektroavdelingen på skolen vår, så kommer ganske artige lyder derfra som vi ikke tidligere har kunnet høre, fordi 2. klassinger de bråker. Er nesten en slags rytme i lydene, kunne lett ha blitt en sang av Tool eller Alice in chains. Kinda nifty eh?

Ting jeg gleder meg til:

- Harry Potter and the Goblet of Fire (har billetter til 18-forestillingen på premieredagen!!)
- Bytur neste helg
- Juleferien
- Bursdagen min (den er på en lørdag!! FEST!)
- Konsert med Kaizer's Orchestra (22. november)
- Være alene hjemme 2 uker i desember
- Kjøpe julegaver
- Lese A Feast for Crows (teite særemnet kom i veien OG vi leser The Lord of the Flies i engelsken nuh)
- Jul
- Nyttårsaften (fest anyone?)

Prveri prvera

På fredag fikk vi vite om vi kom opp i skriftlig. Jeg kom opp i engelsk. Verden smiler til meg, merkelig nok.

 

Ellers er jeg alene hjemme til mandag og har en Ingvild boende hjemme hos meg. Jeg har også nettopp hatt gymprøve.

 

Eksamen på fredag. Joy.


Reiseforberedelser

Ja, i dag er altså dagen jeg tar turen til Paris. Det er jo litt merkelig i seg selv, siden jeg egentlig burde tatt meg fri fra skolen i dag. Men den gang ei, her er det skole  for alle fisherman's friends'ene jeg eier og har. Noen har jo selvsagt klart å få advarsel i nesten samtlige fag. Flink.

 

Hindagen var jeg på besøk i banken for å få meg nytt og ordentlig bankkort, sånt med tall utenpå og greier. Voksenvisa som jeg liker å kalle det. Det gikk ganske bra det. For nå har jeg kontroll over alle sparepengene mine overnettbanktinggreie. Jeg er kanskje litt rik nå tror jeg. Veldig hendig når tur til Paris er noen timer unna.

 

Min mor henter meg altså på skolen 12.45, for vi må på bokhandelen og kjøpe suppelesestoff til meg, litt Marian Keyes har aldri skadet noen! Hihi! Ha en fantastisk 17. mai feiring folkens, jeg klarer heldigvis å slippe unna galskapen i år (kanskje jeg kan gå med sånn søtnemaisløyfe mens jeg vandrer rundt på Montmartre?)


wtf?

Which Fantasy/SciFi Character Are You?


H?

Jeg hadde matteprøve på fredag (noe jeg sikkert har informert dere om før). Vel, jeg fikk den igjen i  dag og jeg fikk 5'er på den. Jeg ble sjokkert, mildt sagt. Og så satt jeg og gliste i 10 min. Tror jeg muligens så litt ut som en uhm.. goofball.. 

 

Efter skolen skal meg og Ingrid til dhani og se one tree hill. Vi gleder oss, selv om roger har ditchet oss (vi aner egentlig ikke hvor han er...) 


Wieso

Urk.. Har akkurat hatt stilprøve i tysk. Det gikk mildt sagt rett til helvetet. Egentlig er jeg ganske glad for at jeg er ferdig med tysk når dette skoleåret er over, men kanskje muligens burde jeg overveie å ta det om igjen på vk2. Det er kanskje ikke så dumt, siden det er en standpunktkarakter og greier. Jeg skal jo liksom være flink i språk.

 

Jøss, polleneksplosjon. Det lover jo veldig bra. Virkelig. Tror jeg sender mamsen på apoteket i dag jeg. Dæven døtte, jeg vil helst overleve våren. 


Purrr

Jeg tror kanskje at det egentlig var prve i spansk, men lrern min sin far dde, s her sitter jeg i reiselivsklassen sammen med Vibbi.

I morgen har jeg fri de to frste timene fordi den lreren fremdeles er syk. Man fler seg som en sadist nr man er glad for snt.

Efterp skal vi ta oss en tur til Daniel og se One Tree Hill *glede seg*

Jeg skal til Nord-Norge i 2 uker i sommerferien. Jeg har et hus p Rolla.Til n har jeg klart f med meg Vibbi, Roger, Danny, Ingrid og kanskje Line. Dette kan bli artig!!

Vosstur?

Mja, da har jeg joinet reiselivsklassen jeg. Ikke det at jeg hrer til her i det HELE tatt da. Sant og si skulle jeg egentlig ha vrt i rommet vedsiden av og hatt spansk. Men det skjedde som man ser, ikke. Thihi. Min stooore plan er da alts  stikke fra skolen en heeel skoletime fr jeg har lov. Kris, C og muligens Vibbi har tenkt seg en liten tur til byn. Kanskje se p klr? Og bker? Jeg eeelsker bker gjr jeg. Om bankkortet mitt sier seg villig til gi fra seg litt peng, s skal jeg jammen meg se om jeg finner meg en. Ikke det at jeg har mangel p bker alts. Absolutt ikke. Det er bare tanken p g tom for bker... Tenk da. En fridag, ingenting gjre p annet enn lese. OG ingen bok! Neineineineinei... Skrekkscenario.. MHM! 

vibbi: "jeg klr p foten"
kris: "kl da? jeg veeet  du har lyst!" *kl seg litt i hodet*
vibbi: "jammen, doc martens sko er ikke s veldig uhm.. byelig"

Hvem har ftt advarsel om "ikke karakter i faget" i 2 fag? Meeeeeeg. Eldre historie og norsk faktisk. Kan jeg noe for at jeg er spass giddalaus at jeg ikke gidder st opp om dagene?  Ja, grett, jeg kan kanskje noooe for det. Det flotte er at jeg er myndig n, s jeg slipper vise advarslene til mine foreldre, de er lykkelig intetanende om min slapphet. Akk.. Jeg er bare s utrolig lei at det er helt til spy av.. Prve skjerpe meg litt. Ihvertfall frem til pskeferien. Wien skal jeg da til, sammen med nevnte opphav. I'll bring plenty of bookses!!

Vibbi: "jeg klr p skuuuuldereeeeen"
Kris: "mif?"
Vibbi: "jeg har uuuutslett jo.."
Kris: "miiiif"
Vibbi: "jeg KLR!!!" *lage rar kllyd*
Kris: "*forstelsefult mif*
Vibbi: *ta helt av med kling* (vi snakker om seris veiving med armer her)

Kjedsomhet er et faktum

Man o man s kjedelig det er vente p at neste time skal komme... Fritimer midt i skoledagen er ikke alltid s koselig nei.. Meg og nim sitter n her vi, har sneket oss inn i til en klasse som  tilfeldigvis har datarommet akkurat n (storfri). Lreren trodde vi var elever av han, s dette funker finfint.

Jeg venter og venter p at mamsen skal f tak i pc til meg, slik at jeg kan f skrevet den fnkens sroppgaven i engelsk (bare 1 uke igjen n...) i fred. Jeg trenger sitte i fred og ro p mitt eget rom nr slikt skal skrives. Selvsagt med eeevig hy APC-musikk p. Skriver mye bedre da. Ja.

Snart 2 timer spansk n. Joy. S hjem til nim og s hjem til meg. Mreow.
Tyskprve i morgen. Jvelskap.

Meeeeow

Jeg er kunstnersjel, jeg har derfor lov glemme ting og vre rotete.. Camilla har masse vise ord... Me likes :D
Fikk ellers nettopp en kommentar fra trommisen i et av verdens beste band :p Dagen begynner ihvertfall bra. Jaha! (Yes, vi liker overdrive)

Lurer p om det er noen trkeruller i nrheten... hm.. *snufse*

TheWholeTenYards 18.okt.2004 @ 13:17:44

Lrdagsplanen: Lese boken min. Denne boken har fabelaktige lange kapitler, s til n har jeg lest 1 og 1/3. Laaange...
Lesing ja, jeg tok s grundig feil... Bestemte meg p lrdagskvelden for se Den engelske pasienten, ca. 10 min uti den ringte det p. LineNabo ville ha rettetangen sin, for hun skulle rette hret til kjell. Kinky greier. Kjell har evig mye krllete hr. Han endte opp med se litt stlending ut. Hirr.. Vi s ogs Full Pakke 2, underholdende =)
Sndag lagde jeg terte. Jeg er tydeligvis flink til snt. Pinjekjerner og honning. Tasty. Kl 17 skal den jafses ned sammen med en god, stor kopp med pg-tips. NAM!! M bare komme meg hjem frst.. Akk..

Te-monsteret har vknet

Mreow

Prosjekt i engelsk er ganske artig, spesielt om man kan skrive det (og alts ikke fremfre). Geniale saker. Meg vil ha om London, meg liker London. Meg elsker camden market!!

 Se s fiiine!! Jeg husker til og med hyllen :D

Ellers hater jeg buss-sjfrer som insisterer p spille ekstremt hy radio1 kl 8.30 p morgenen... Det er rett og slett uhrt! Serist, trtt og sliten, og s m man hre p skrik og skrl i tillegg til alle smttisene... (yup, jeg forsov meg i dag..)

Vibecke sitter vedsiden av meg n, hun snakker mye, hun liker tydeligvis snakke, og insisterte p bli nevnt. Hun er litt merkelig.. =)

Counting bodies like sheep to the rythm of the wardrums

Akkurat n er jeg salg og service elev, faktisk ganske interessant det her. Meg har joinet lineNabo og C i siste time (siden det ikke gr buss fr). Jo, de har nok prosjekt, men artig har de det, garantert... Oh yeah..

Kris er A Perfect Circle avhengig for tiden.. Og meg synes egentlig at alle burde laste ned sangen ved navn Counting Bodies Like Sheep to the Rythm of the Wardrums (remix av pet). Geniale sangen.. *sukke*

I helgen var meg p fest hos en av senter-syklerne. Med meg gikk det fiiint, men ikke s bra med Nim, dessverre.. Nim er visst veldig glad i Kris, for Kris passet p Nim. Fylla er ofte artig, men trengs ikke beskrives.. Nope..

Til i morgen m meg skrive 10 sider med matematikk (minst..) og ve til prve i eldre historie. Merkelig nok s liker meg historie ganske godt (helst eldre), s muligens kan Kris klare skrape sammen en 4'er denne gangen. Oh yeah, prver mitt beste :D

Snart hstferie!!! JAAAAA!! *tralle med til counting bodies like sheep*


"Winter is coming"


                                            Skrivebordsbakgrunnen min bde p skolen og hjemme

Ja, man er igjen p skolen. Man kjeder seg som vanlig.. Venter egentlig bare p at tysken skal begynne (13.45).. Fritime n, yup..

Det man kan bedrive tiden med er finne nice bilder fra ASOIAF :D
Og lese artikler om Donnie Darko p filmweb. *sukk*

Noen som har noe mat til meg? Kantinen er stengt.. Gleder meg til komme hjem! Narnia! (m bli ferdig n, snn at man kan begynne p Sabriel eller The Talisman of Troy)

Er ekstremt lite folk p skolen for tiden.. Tror 3. har ftt fri (eller s har de bare eksamen and such)
Kris blir blondere for hver dag som gr. Merkelig igrunn (her er det da snakk om selve hrfargen, intelligensen er p samme niv som fr)

Man har det litt artig og sker etter A Feast for Crows rundt om kring.. Fant det nedenfor p bokkilden. Man kan blir informert ganske s mye. (du m highlighte det for se det, ikke alle som vil bli informert...) Ser ut som om boken muligens snart blir utgitt *vente i ulidelig spenning*

While the remaining northern lords war endlessly with each other and the ironmen of the isles attack the Dreadfort, Sansa becomes a skilled player in the game of thrones with Littlefinger as her mentor, Arya a skilled assassin, and Bran a magician and shapeshifter of great power.


When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives

For et herlig vr det har blitt her i Bergensomrdet n! *drmme seg vekk i solstrlene*
I gr var man med Ingvild (aka. Tingen) og Roger i by'n, skikkelig sommerflelse av vandre rundt i sentrum. Var evig masse maur som hadde vget seg ut da, men man brydde seg ikke, for det var s herlig med sol!
Man solte seg i parken til Hkonshallen, opp en av "murene". Holdt p sovne alle sammen. Man spiste ogs mye is, og bestemte seg p et punkt fr ta seg en titt p Kongshirden sin trening sammen med Espen. Espen er artig. Espen er besatt av Conan.
Kris vil joine Kongshirden. Kris vil vre archer. Yum.


                             Hkonshallen

I dag skal man skulke de to siste timene og dra hjem til Ingvild for grille and such. Deltakerne blir vel Kris, Ingvild, Roger, Cesilie og trampolinen (vet ikke om den har noe navn). It'll be lovely I tell you! Yum :D
                             
                                                 Melissandre (dukker opp i A Storm of Swords)

Jeg vil bare f si at jeg er forelsket i A Song of Ice and Fire og at bildene p denne siden ble litt for mye for meg. Jeg M lese bkene om igjen. Mhm, det er bestemt. Ferdig med A Game of Thrones snart C? *vre desperat-ish*

                         
Hear my words, and bear witness to my Remembrance
The darkness gathers and now my watch begins
It shall not end until I pass into the Gift
I remember the flooding Waters about Nmenor and the insolent fall of my Ancestors
I remember the consuming Fires of Orodruin and the hateful might of the Dark Lord
I remember the razor Steel of Narsil and the bloody severing of the Black Hand
From the ashes a fire shall be woken
I will live and die at my post
I am the sword in the darkness
I am the arrow unlooked for
I am the watcher from the woods
I am the fire that burns against the cold
I am the horn that wakes the sleepers
I am the shield that deflects the dart
I pledge my life and honor to the blessing of Eru, for this night and all those to come
The House of Cardolan will stand
The Moon is Rising!

A feast for crows, boken som aldri kommer

Advarsel: Ikke les dette om du ikke har lest alle de andre bkene! (highlight)

Synopsis of A feast for Crows, book 4 of A song of Ice and Fire by George R.R. Martin,
Continuing the most ambitious and imaginative epic fantasy since The Lord of the Rings A Feast for Crows brings to life dark magic, intrigue and terrible bloodshed as the war-torn landscape of the Seven Kingdoms is threatened by destruction as vast as any in its violent past. The War of the Five Kings has ripped Westeros apart. The bloodthirsty, treacherous and cunning Lannisters occupy the Iron Throne, with allies as ruthless as themselves. Lord Frey was host at the Red Wedding, so called for the massacre of the guests, their screams unheard above the music of the feast. Euron Crow's Eye is as black a pirate as ever raised a sail, sworn to deliver the whole of Westeros to the ironborn. No less to be feared are their enemies. The Starks of Winterfell and the Martells of Dorne seek vengeance for their dead. And the last of the Targaryens, Daenerys Stormborn, will bring fire and blood to King's Landing when her young dragons reach their terrifying maturity. The last war fought with dragons was a cataclysm powerful enough to shatter the Valyrian peninsula, now a smoking, demon-haunted ruin half drowned by the sea. Against a backdrop of alchemy and murder, victory may go to the men...


Har ventet p denne boken i snart 2 r n... Smerte

Back to the old grind

Kris er p skolen. Kris kjeder seg litt, fordi msn2go funker ikke p pc'ene p biblioteket (mediateket om du skal vre svrt prippen). I'll try to be strong ffs.. I'm doing my very best. I  konomien skal man inn p msn, you bet you! I'm getting ready, for the big leap.. Oh yeah..

Fest hos Red p fredag =) Feire bursdagen sin. Har jeg nevnt at jeg ikke har penger? Dvs. jeg har ikke rd til bursdagspresang : / Tror vi skal slakte en liten gris jeg. Party=good. Er du med Martini?

Jeg har bestemt meg for at jeg skal se The day after Tomorrow
Kris liker katastrofefilmer. Beste kicket man kan f.

                                                       
                                                            Where will you be?

Ellers rundt i verden er det hysesong for tvangsekteskap og Premiere p Harry Potter and the Prizoner of Azkaban (om du skulle trenge litt lesestoff)

Roger har det gy i konomien...

Eg heter kristine. Eg er egentlig mindre intelligent. Men det gjr ikke noe, for eg bor i gokk. Der er det ingen som er smartere enn meg!! Sammenlignet med sauer, og kyr er eg tross alt smart=) min fritid bruker eg p spise gress. Det er veldig godt. eg begynner f til drvtyggingen n.. mamma og pappa har et hus i nord-norge. det er veldig stort. og om sommeren kan vi jakte p samer. en gang tok pappa en same p 120kg! den ferien spiste vi godt. eg er 17 r. det er s mange *vise alle fingrene* eg gr ogs p skolen. der er eg en ener! det sier alle lrerene, og det at de har sint stemme nr det slenger eneren p bordet tror eg bare er for tulle med meg =)

Roger har hatt det veldig artig mens jeg har vrt borte fra maskinen min.. Man snur ryggen til dem i 2 sekunder...

Grumf? *si med Scooby Doo stemme*

Hah.. Da sitter man her igjen da, p skolen, og tenker igjennom helgens begivenheter. Fredagen hadde jeg, som halve Sotra vet, fest. Full kontroll de 2 frste timene, etter det ga jeg bare opp. P et punkt tror jeg faktisk det var over 50 stykker rundtomkring p eiendommen. Festive.
Enderesultat:  Pant: 160 kr
                      Antastet: 1 gang
                      Kldd p: 2-3 ganger
                      Bitt: 1 gang
                      Skadet: Stuebord (Steffen, du skal bankes/punge ut.. Lp mens du kan, jeg har sendt folk etter deg)     Tv-bord (enda en fra Kolltveit gitt)

Bitingen ble utfrt av en profesjonell vampyr, have no fear.. Biting er kinky. Biting er gy.
Hrer for yeblikket p en mektig bra MD, som ikke er min. Noen som savner en smdelagt orange MD? Ta kontakt.. (jeg kan godt beholde den, for all del, koser meg her)  

Siste festperson gikk kl 2 i natt, snakk om vre innpsliten :p (ja, s tryglet jeg kanskje Martini om bli, snn at han kunne kjre meg og Tingen til skolen... Kunne ha sovet en time til jeg da.. Men NEIDA! Bitch..)

Man var badet igjen i gr. Det skulle vise seg bli ganske s mye mer dramatisk enn planlagt. Kris, Red, Danny, Tingen, Martini og Anno tok seg turen til Sauavatnet de. Kris og Martini gadd ikke bade, de satt p berget og ante fred og ingen fare. Hvor lenge skulle idyllen vare? Ikke lenge nok man.. Etter en stund med smtruing som "n dytter jeg deg uti" and such hrer nemlig Kris noe rasling bak seg. Hva er det frste du tenker nr du hrer rasling bak deg midt uti demarken, p vrparten?
"SLANGE!!!!" hyler undertegnede, hopper opp, drar med seg Martini og bruker ham som et slags levende skjold. Slik str man, utp kanten til et lite uhm... stup.. og klamrer seg til M, Kris skalv. Det ble konstantert at det nok var en huggorm det der ja. Hjelp?!?! Klamringen fortsatte i minst 10 minutter, helt til ormen ble lei av sole seg, og smg seg avgrde igjen. FY FAEN s ekkelt.. Eneste trsten man fikk var "den er jo liiiten jo, vi hadde boa fr vi.. den var svr". S festlig da!! Kom meg ikke fort nok derfra.


Hr. Snok, that bastard!!

Har jeg nevnt hvor artig det er med venner med bil? Det er konge... Helt til man blir sendt p butikken konstant, for kjpe diverse dill. Grumfy :p (jeg skal ikke klage, jeg satt forsvidt bare p. Noe som er artig).

Danny og Tingen bor fortsatt hjemme hos meg, overraskende nok. Men min kjre Ting truer med  flytte hjem igjen (mulig smulig fordi hun er lei av oppvasken.. Skjnner Tingen n hvorfor Kris fikk et lite sammenbrudd? *grsse*)
Vi har under 100 kr igjen av husholdningsbudsjettet. De skal vare fram til fredag. Jeg har ikke penger til nytt ungdomskort. Jeg sliter. Vi sliter alle sammen. Festlig er det ikke? 
Danny? Har du penger? Tingen og du spiser masse :p 


The joy of schooling

Da var det mandag igjen da, liker man det? Kanskje, for en gangs skyld. Sick, me knows. Tingen har flyttet inn :D Life is goood man! Fra i dag av s er mine foreldre borte i 2 uker (nesten), kan det bli mer genialt?
I dag skal meg og Tingen handle! Til oss selv! Weehee!!! (nesj, blir slett ikke revet med...) Skal kjpe en kasse brus til fredagen, snille Martini skal f bre den og kjre oss hjem :p
*utnytte vennene sine til det ytterste*

I helgen har Kris sett p film, hos naboLine, sammen med artige mennesker =) Kris har kost seg, hun har til og med sovet, til tross for at noen breiet seg veldig utover mesteparten av sofaen *dabbe litt* (you know who you are!!).

Hmm.. Fler meg litt truffet/beret.. Jeg er nevnt p C sin blogg (nyopprettet and liking it), jeg er da ikke noen nerd? :p *plystre*

Har jeg nevnt at vi skal handle?
Sove.. n.. sweet relief... help?

hits