Tequila, it makes you rethink your entire life

Herre så trøtt jeg er.. Ikke kan jeg legge meg enda heller, for jeg må lese teksthefte til norsktentamen (som er i morgen ja...). The account of Kristine's Saturday follows:

Joda, Kris og Nim dro til Kris sin venninnes 20-årsdag. Men de var der bare fra 19-21.30, for da ville man visst gå på en annen fest som Nim var blitt invitert til. Det var da kanskje 2 cm igjen med tequila i flasken, med andro ord ikke så mye. Vi var i supert humør og bussturen inn til byen har aldri gått så fort før, fantastisk opplevelse.

Vel inne i byen vandrer/sjangler vi litt rundt til vi finner busstoppet vi skal til (Nipedalen var det dit vi skulle?), der sitter vi en stund og venter, så kommer en godt brisen dude bort og spør om vi kan låne han en melding, jada, det kunne vi visst. Duden skulle bli hentet og det endte med at vi ble invitert med. Når bilen hans kommer (ganske full sjåfør ja) er det ikke plass til oss, så en annen fyr spretter ut av bilen og sier at drosje er tingen. Meg og Nim godtok det ganske fort (skumle sjåføren) og slapp jammen meg å betale også. Jeg husker en leilighet med skummel trapp, jeg husker å ha møtt fetteren min der (som jeg ikke har sett på 2 år) og preiket med ham, jeg husker en comfy seng og vodka. Etter det husker jeg bare gåturen ned til Minde og at den var veldig interessant.

Skikkelig sært at jeg møter fetteren min på en fest jeg ble bedd på av en totalt fremmed, på en bussholdeplass, ja.

Aner ikke når vi kom til festen på Minde, men vi kom ihvertfall dit ganske fort etter min mening. Der husker jeg å ha villet gå, men det ville ikke Nim, så Kris måtte være der, for Kris ville ikke gå inn til sentrum alene kl 2 om natten. Derfor ble Kris på nachspielet med bare hvu-folk. Joy.
Brother Bear ble sett, Kris ble plukket på av 5 år eldre dude, Kris satt vondt i trang sofa, dude ble sær fordi han trodde Kris ikke ville sitte med ham. Det ble også studering av og vinking til nabomannen til Happy (han som bor der vi var).

8-tiden søndag morgen: Det blir bestemt at nå må folk gå, Kris står i 10 min rett opp og ned sammen med Nim og ser på folkene i leiligheten, tar så bussen inn til byn og spiser frokost på narvesen, tar så bussen til straume (godt innpakket og sammenkrøket i 2 seter). Meg gikk hjem fra straume med seriøs hangover (men godt innpakket), det er vel omtrent 4,6 km. Artig det.

Resten av søndagen har blitt brukt på å pleie hangover (som ble ganske liten etter den lange turen), spise masse grub, soving under varmepumpe, høring av Enigma.

Jeg er ellers forkjølet, har vondt i halsen, hoster, snufser.. The works. Takk kjære forkjølelse for at du kommer akkurat nå. Virkelig supert.

Og ja, nå skal jeg lese tekstheftet mitt, jeg måtte bare tømme hjernen litt først. Liberating.

Shiny
Postet av: Linda Elise

Hm, du har hatt en underlig helg og den forkjølelsen kan nok ha kommet en annen gang ja.Ha på deg varm pledd, tøfler, te, nesedråper og det går an å ta en piller før du legger deg, kanskje du er bedre i morgen. Krysser fingrene og lykke til på tentamen.

01.11.2004 @ 00:12
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Takk for mulled wine oppskrift. Den er faktisk til kjæresten min og ikke til meg. Han er så misunnelig fordi hvitvin kommer med masse spennende krydder - og han ville gjerne ha spennende rødvin også!! (Han tåler ikke hvitvin, jeg tåler ikke rødvin... Vi deler ikke vinflasker hos oss!!)

01.11.2004 @ 10:48
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits