Sint tenåring? meg?

Lenore, the cute little dead girl

Lenore, the cute little dead girl 2

Har tittet på Lenore-filmer i nesten en time nå. Makabert er det. Genialt faktisk. Happytreefriends er heller ikke så gale, men Lenore er bare best (også som tegneserie I might add. Der gjelder Nemi også. Geniale damen)

Utålelig lang skoledag i dag, den ville jo aldri ta slutt! Dette endte med selvmordstanker, seriøst, alt annet enn mer mas..  Var fremdeles i det humøret på bussen hjem, da satt en dude jeg kjenner med meg. Han satt foran meg hele året i 10. klasse, så vi var vel venner, sort of. Men på vgs har vi ikke gått i samme klasse. Det sære poenget jeg faktisk skal frem til kommer nå; Fyren begynte først å spørre meg ut om hvorfor jeg ikke sier hei til ham lenger (wtf? Jeg sier da hei? Eller kanskje jeg har sluttet med det..), klaget over at jeg var overlegen og at vi ikke hadde snakket sammen på ihvertfall 4-5 mnd. Ehh.. javel? Det var ikke som om vi var sååå gode venner heller da. Og såvidt jeg kan huske har ikke han akkurat prøvd å få kontakt med meg. Overlegen my ass, jeg liker bare ikke folk så veldig.

Jeg går med svart neglelakk og halvhansker (vanter if you like), dette føler en del for å kritisere. Hva er det som er så big deal da? Jeg liker mørke ting. "Oooh, svarte negler, hva er dealen med det da?? Er du satanist eller?? Hvorfor går du med haaaansker nåå da??" Kanskje jeg fryser på hendene!?!?! Dø folkene, dø! Lurer på hvordan folkene hadde reagert om de hadde møtt på en goter.. (nei, sammenligner ikke megselv med dem, det ville bare være fornærmende)

Havregrøt med honning som søtningsmiddel er ganske yummy.


Shiny
Postet av: Kristian

Du sier ikke hei til gud og hverman altså? Jeg synes faktisk det er vanskelig å vite hvem man skal si hei til... Jeg for min del hilser kun på nære venner, mens enkelte hilser på alle de kan navnene på... Finnes det normer for hvem man skal hilse på?

31.08.2004 @ 22:33
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristin

Halvhansker er faktisk ekstremt undervurderte spør du meg! *klemmepå sine 4 par*Eg hilse alltid på dei som hilse på meg, enten eg kjenne dei eller ikkje. Unngår folk med hurt feelings då :]

01.09.2004 @ 00:47
URL: http://lilletrollet.sprayblogg.no
Postet av: Ingvild/Tingen

Ahh...han fyren ja. Nevnte ikke han neglelakken også sist gang vi traff ham? ...tåpelige menneske.Dolly Dimples i morgen, weeee!!! :D

01.09.2004 @ 01:35
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: delirium

Fingervanter og halvhansker... fiiine tingene... Sort neglelakk er det lenge siden sist jeg hadde! *hmmm* (jeg har 60 neglelakker ved sist telling, så det tar en stund mellom hver gang jeg bruker en bestemt farge....)

01.09.2004 @ 11:15
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

*hyyl* Fine fine små filmene! Jeg elsker Roman Dirge. Har du "Monsters in my tummy"?Blir neppe bilder av meg i klærne mine! :) Hjemme hos meg går det i speilreflekskamera og annet moro. Har vurdert å scanne et bilde eller to fra tidligere å legge ut - very punkish. (men har sinnsynkt dårlig skanner...)

02.09.2004 @ 10:46
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits