Oh sweet relief that isn't there...

Kris kom opp til eksamen for fænken! (det kan og vil muligens forklare at jeg ikke har skrevet på en liten stund) Hva er dette for noe tull da? Skriftlig eksamen i økonomi? Har man nevnt at man ikke kan økonomi kanskje? Ffs man, dette kan aldri går bra, not in a million years.. Onsdag er dommedag, morgendagen lesedag. Somebody shoot me?
Vurderer å finne meg en buss jeg kan kaste meg foran, hadde det bare gått busser her ute på helligdager...

Fredag var det party party og greier.. Vel, gathering er vel mer riktig. Spesielt siden røykerne/drikkerne sto ute på terassen og kjedet ræven av seg, mens de andre satt i stuen og spilte kort (!). Jeg drakk mine modige dråper, det gjorde jeg gladelig, og jammen meg forsvant jeg ikke til drømmeland. Meget tasty.
Kvelden ble avsluttet med å ligge i armene til en av kameratene sine og se på Return of the King, absolutt ikke planlagt... Tro meg.. Det slår aldri feil, havner alltid i armene på en eller annen (som oftest gutter), ofte en edru en.

Lørdag våknet man i samme seng som Roger, Tingen og Ande (ekstremt stor seng faktisk). Man fikk litt sjokk, men ellers gikk det bra.
Tok meg et par pinex, drakk litt kaffe og en del appelsinjuice. Fikk såvidt spist ferdig frokosten før C kom for å hente meg og Tingen. Filmkveeeeld!! People present: Kris, C, Vinni, Mari og Tingen.
Spiste hot dogs, chips, dip, sjokolade og sikkert noen edderkopper i løpet av natten. Yum yum =)
Innflytningsfilmkveld kan man vel kalle det? Meget fancy hus, me likes.

Folk jeg skylder penger (så jeg ikke glemmer det):
Roger/Cesilie: 25 kr
Ingvild: 50 kr
Camilla: 74 kr
Ingrid: 30 kr

Det skal nevnes at jeg er fullstendig blakk...

Da får man vel avslutte da... Kanskje øve litt til den fænkens økonomieksamenen? I think not!! Jeg nekter.. Faktisk så er det ikke eksamen!! Hah! *le manisk og ukontrollert*
Sulten, akkurat stått opp, kaffe, mat, nå.

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits