Tequila, it makes me happy

Det var da ekstremt lenge siden sist jeg hadde vært her da.. Er visst flink til å forsømme saker og ting innimellom. Veeeel, det er jo ikke som om jeg har noe interessant å skrive om for øyeblikket heller da, men vi kan jo oppsummere uken!! JOY!

Mandag: Kjedelig dag, gadd ikke ha gym
Tirsdag: Internasjonal dag på skolen, satt i 2 timer på hardt gymsalgulv og tittet på folk som danset afrikansk dans (tøft!!) og folk som ikke kunne skuespille (grusomt...). Skulket matte og samfunnslære. Senere på kvelden var vi på teater og så Vildanden av Henrik Ibsen. Jeg for min del synes det stykket er ganske bra, men så har jeg sett og lest det utallige mange ganger før.. Ufrivillig, så det var litt skoleaktig for meg. Likevel stilig å se det "i  virkeligheten"
Onsdag: Prøve i spansk
Torsdag: Operasjon Dagsverk, vaset rundt i byn med en bøsse
Fredag: Prøve i samfunnslære, skulket den og en tysktime.

Mye fravær ja..
I dag skal meg og Nim på fest hos en venninne av meg, som nettopp fylte 20 år. Blir nok mer en gathering enn en fest, så vi har med oss forsterkninger: Tequila og sitron (på flaske). Det er bare par på gatheringen, som er ekstremt kjipt.. Det er også hovedgrunnen til at vi ikke gidder være der noe lenge.. Ah well, I'll let you know what happens.. Yum..

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits