Me llamo Kristine

Steike så lenge det var siden sist da! Altfor lenge even.. Det er trist det her med forsømming av ting man er glad i (yup, bryr meg faktisk om bloggeLand, det er jo et genialt sted man).

Mja, hva har Kris bedrevet den siste uken med da? Skole for det meste. Jammen meg gjør mennesket lekser også, men bare vent, snart dabber det av igjen. Ick.

Har begynt å lære spansk på el skolum, genialt språk, og så så enkelt siden jeg er helt nybegynner. Elsker 8.-klassenivå. Det som er litt kjipt er at ca 80% av klassen er førstiser. Bimboer even. Jadda..

Fredagen var gjengen på kino og så the village. Ikke se den om du forventer en skummel film.. Den var sær på sin egen måte og ville nok vært bra i mine øyne om jeg ikke hadde vært i vær-så-snill-å-skremme-meg-humøret. Kvapp hele 2 ganger. (gjengen er: Kris, Line, Joar, Rune, Tingen, Ingrid, Daniel)
Etter filmen dro alle i gjengen (utenom Danny) hjem til meg og spiste god mat (underskrevne sto ute og grillet hamburgere i høljende regnvær og stiv kuling, en våt og kald opplevelse) og så artige filmer. Alle sammen overnattet og greier. Var skikkelig koselig var det!!! Let's do it again sometime..

Lørdagen dro Tingen, Kris og naboLine til by'n på vorspiel. Var artig det de 30 minuttene vi var der. Må få nevne at vi løp rundt som noen galninger i regnværet (det kom ned i bøtter!) i ihvertfall en time før vi fant stedet vi skulle til. Vi var heller ikke kledd som de vettuge bergenserne vi liksom skal være, hadde ikke engang med oss paraply *skamme seg*

Det bar hjem igjen med siste buss, hjem til meg faktisk. Her ble det nachspiel med hele tre stykker! Kolossalt! Etter litt drikking ble vi ganske tipsy og bestemte oss for å ringe IdaPida (som for øyeblikket er i Alaska..), blir muligens en litt svær telefonregning nå, men det får stå sin prøve. Vi savner IdaPida en hel del gjør vi.. Mhm!!

Nimster/Tingen/Ingvild flyttet hjem i dag, I'm sad to see her go... Mamsen har da altså kommet hjem igjen fra nord-norge. Jeg som begynte å like ensomlivet..

Da venter en massiv haug med lekser på meg. Hasta pronto!

Shiny
Postet av: Linda Elise

Du har gjort en del, tenk jeg har også gjort lekser :p dabber vel litt av hos meg også ;)Kos deg videre...

31.08.2004 @ 17:10
URL: http://www.lindaeliseweb.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits