Boh

Har tuslet rundt i Bergen by i dag. Sommerferien tar på.. Har ikke gjort noe sånn nevneverdig interessant egentlig. Kjøpte meg et artig belte og en bok (en svær bok. en svær, billig bok. en svær, billig fantasybok). Folket man var med var ganske underholdende i dag, samme gamle C, roger, Tingen og Danny. Tingen reiser ellers til London i morgen og jammen meg skal hun ikke til Newcastle å hilse på slekten også? (skal kjøre fra A til B da.. litt grusomt) Me hates the Thing, sort of, but in a good way :D London equals Camden Lock Market (eller bare Camden High Street) which equals heaven on earth for the likes of me... *sukk* Bare 11 dager (e.l) til jeg reiser til Irland!! Wehey!


Bootses man planlegger å kjøpe i Irland (Dublin faktisk)

Shiny
Postet av: Ingvild/Tingen

Og jeg pakker for harde livet her :P Jeg har altfor mange bøker med meg *se på sekken man skal ha med på flyet* Tror faktisk det er mer bøker enn klær..hrmf! Oi, på denne tiden i morgen er jeg i London...yay! :D Skal se hva jeg kan få kjøpt til deg på Camden Kristine, men kan ikke love store saker - fly er litt teit... BUT! Ireland! Yeah! *telle ned dager til avreise*

01.07.2004 @ 00:22
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Woho. I morgen reiser jeg til Sverige. Fytti faen, det skal snopes! :p Hehe. Det blir sikkert nice der, da. Alle de ekle femiklattene av noen gutter de har der borte. For ikke å snakke om alle de blonde bejbs''ene *grøss* Irland er forhåpentligvis bedre! :D Hehe. Men uansett, jeg skulle bare ønske Kris god tur, jeg! :) Ha det funfunfun i Irland! Kjøp boots og go wild, liksom. :p tata!

02.07.2004 @ 01:12
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

*stirre misunnelig på Kris*Ha en alldeles fortreffelig tur til Irland! :D

02.07.2004 @ 22:07
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits