Ispinne

I dag har mine gale venninner badet.. Jeg klarte å sno meg unna (seriøst, det er ikke mai engang!), følte meg litt flink da ja. Fikk til og med stå for å ta bildene! Jackpot =) Me superknipser av jenter i badedrakt som holder på å fryse ræven av seg, kan det bli mer artig? Jeg storkoste meg (selvfølgelig), jeg var jo faktisk en av de to som forble tørre. Life is grand.

Jeg vurderer å stemme på idol-ting nå, hjernevasket.. Satt meg ned i stuen sammen med min mor for å, vel, spise middag. Det skulle jeg aldri ha gjort. Der, rett foran meg, var Idol. Underfundelig artig skal meg fortelle deg. De synger jo litt and stuff.. Snap out of it!!

En kamerat av en kamerat, som etterhvert er blitt min kamerat også, besøkte oss på skolen i dag. Stakkars jævel, eller dumme jævel. Alt etter som. Jeg mener, fyren hadde fri i dag jo, og så kommer han på skolen? Ikke sin egen skole engang.. Sinnsyk hele saken.
Jada, jada, han hadde en vettug grunn til å undersøke litt, han vurderer jo tross alt å begynne der til neste år. Flink. (alt er bedre enn Danielsen :p)

Jeg kjeder meg, og det er min egen feil. Ble faktisk spurt om jeg ville være med til en eller annen hytte og drikke meg drita på billigøl, men neida, følte meg litt for trøtt. Angrer litt ja, men sikkert det lureste jeg har gjort på lenge.

På mandag reiser mine foreldre fra meg i to uker. Party Party man =)
Tingen og Danny flytter jo inn, så jeg blir heldigvis ikke alene (jeg er og blir et paranoid lite vesen)

Dagens høydepunkt: Da C sa at jeg var flink til å skrive og at hun likte skrivestilen min :D
Dagens ikke-så-høye-punkt: Da Roger trakket på hodet mitt i gymteorien (jeg lå på gulvet, skulle legges i stabilt sideleie)

God Helg! Rock on...

Shiny
Postet av: Nithuviel

Aww. Høres ikke så deilig ut å bli tråkka på hodet. Beinet er veldig deilig, eller albuen. Spør om han kan tråkke der neste gang.Ellers. Idol er noe blotteri. Sukk. Ehm.Hipp hipp hurra for 1.mai!

01.05.2004 @ 17:45
URL: http://matsmule.sprayblogg.no/tjobing
Postet av: Anita

Hehe. Sofa, film og pittsa. Hør hvor fint. Ah, nytelse. Badet ikke du, altså? Det holder jeg med deg i. Var du ute natt til 1. mai? Hoho. Arh, jeg er så trøtt. Men gidder jeg å legge meg? Nææ. Grr. Jeg klør på leggen!

02.05.2004 @ 02:49
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: roger ja

eg trakket deg strengt tatt ikke på hode. bare sånn i hoderegionen. sånn ca

02.05.2004 @ 22:18
URL: http://ihaveadream.sprayblogg.no
Postet av: joda

Bommet du da? eller sprelte hun sånn at du ikke traff?

02.05.2004 @ 22:21

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits