Allergimedisin og andre finurligheter

I går var jeg på fest hos en kamerat av en kamerat. Det var først vorspiel hos kameraten sammen med hans merkelige venner og samboeren hans (venninne i klassen). Det er ganske lenge siden sist jeg drakk (ihvertfall 3 uker.. oioi), så jeg ble rimelig full ganske fort. Husker ikke allverden, men jeg prøvde på et stadie å stjele en brødkniv. Og nå  har jeg merkelig nok en hel pakke med marlboro reds i vesken min. Fant jammen meg en allergipille, en lighter og en pitteliten lekesoldat i lommen. Sært. En del blåmerker har jeg også gitt, siden jeg trynte ganske så grundig på vei opp igjen til nachspiel. I slept in the cupboard  under the stairs. Jeg vet nå hvordan Harry Potter hadde det.. Man oh man så bråkete. Jeg fikk forbud mot å si "oh boy", fullstendig urimelig.
Allergimedisin hjelper visst mot bakrus, tror jeg ikke noe på, men tester det likevel jeg. Worth a shot.

Shiny
Postet av: vibbi

jup,stemmer det, alergi medisin funker, meeen du må huske å ta den før du legger deg om kvelden... ;) ikke av egne erfaringer vel og merke ;) men vibbi har en mamma,,, hehe ;)

30.01.2005 @ 04:54
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: delirium

Jeg *bodde* et helt år i "the cupboard under the stairs" etter et mislykket kollektivbruddflyttingting (lang historie). Det var plass til seng, klær og meg. Og jeg hørte alle som gikk i trappa, men katten trampet mest!Jeg begynte faktisk å skrive adressen min med "the cupboard under the stairs". Skal man først bo kjipt kan man i alle fall gjøre det beste ut av det!!

31.01.2005 @ 11:34
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits