Hvitvin er magisk

Denne helgen har jeg vært på byn med følgende artigheter: danset assen av meg sammen med Line, blitt kjørt både hit og dit uten kostnad, fått gratis øl, vist nordlendinger veien til nærmeste kebabsjappe (og snakket nordnorsk til dem da de ikke skjønte et pip av bergensken min) og reddet Ingrid fra en fyr som la an på henne. Denne byturen hadde selvsagt et vorspiel som seg hør og bør, der det ble inntatt en god del hvitvin fra kartong.  Var vel hjemme i 5-tiden og var storfornøyd med det igrunn.

Dagen etter (lørdag altså) hadde Ida fest. Jeg klarte å komme meg opp rundtom 18.30 og ble hentet kl 19, veldig sunt, jeg vet... Drakk så resten av vinen fra dagen før og hadde det veldig artig med å peke og le av de som ble liiiitt for fulle. Begynte fort å kjede meg, så hjem bar det ganske så tidlig, var fremdeles utslitt etter fredagen gitt.

Ellers så sendte jeg ekstremt mange sms med både Klonen min Terje (eller var det jeg som var klonen hans?) og min Kjære Morten. Meldingene med sistnevnte var av litt mer alvorlig natur enn med førstnevnte. Men, jeg tror meg og Morten har funnet ut av ting nå, etter 1,5 år... Tiden flyr gitt.


Løpetest i gymmen i morgen gitt, men så koselig for meg at jeg skal til tannlegen da! HirrShiny
Postet av: sondre

hva har dere funnet ut..?*gossip*

28.08.2005 @ 22:44
URL: http://http://moonwalker.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits