Gidder egentlig ikke, men here goes

Lørdag var det fest gitt. På tide sier nå bare jeg, 1 mnd pause er mer enn nok!
Planen: Bursdagsfest for typen til en venninne, ca. 15 stk.
Det som egentlig skjedde: Joda, man dro med godt mot på bursdagsfest, hadde til og med med gave. Det man ikke regnet med var at kusinen til min kjære venninne var i party party humør, så etter et par timer med drikking av Rusbrus ("gud" forby..) stakk man liksågodt av til nabohuset, der det også var fest. Jackpot!! Var vel ca. 20 folk der og 2-3 av dem var jenter. Gjett om man ble populær der oppe.. Og var jammen meg ikke et usmakelig ansikt i sikte! (hadde litt innabords ja..) Siden det var såpass lite jenter der fikk man lov til å invitere noen, så man sms'et til Tingen at hun (og evt. de hun var med) måtte komme seg dit. De kom de :D Må da nevnes at Tingen har gått i klasse med masse av disse folkene på barneskolen, så det ble en del mimring. Sant å si så er partyinnehaveren (Martin) x'en til el Tingum (på barneskolen I might add :p).
Kris fant seg en høvelig fyr og hang med ham hun (meget tasty fyr faktisk). Men kvelden måtte jo ende en gang..(kan si meg meget fornøyd med avskjeden jeg fikk :D) I 2-tiden "satt man på" med en fyr til destinasjon X, derfra måtte man gå et stykke (ganske langt faktisk og over en svær bro..) for å komme hjem til Vinni. Der overnattet man og dro seg hjem i 20-tiden. Fun stuff.

On the downside: Eneste jeg vet om fyren er fornavnet og hvilken skole han går på.

Shiny
Postet av: Ingvild/Tingen

Jeg skal nok klare å skaffe nummer og etternavn til deg ;) Har muligens også noen artige historier til deg om diverse ting han gjorde på barneskolen :P

28.06.2004 @ 03:28
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits