"Eg e blind, hosten rive.."

Dette har vært en seriøst lite innholdsrik helg. Egentlig hadde jeg jo tenkt meg på lysfesten på lørdag, men den gang ei, min mor nektet meg å så mye som vise meg utenfor husdøren. Det stoppet henne naturligvis ikke fra å selv gå på julebord fredag kveld. Så da var jeg heeelt alene hjemme, som i og for seg er ganske så artig til vanlig, men ikke så mye når man er syk og krever oppmerksomhet og sympati. Jeg plantet altså meg selv foran tv'en i stuen med en laptop på fanget. Ikke min egen laptop, for den er gåen. Ingen sympati å få fra opphavet der heller, så dermed tyvlånte jeg en av deres (en laptop altså). Det er egentlig litt vanskelig å få diagnostisert saken når man må forklare det over msn, for å gå noen steder, det er visst farlig.

Jeg har igjen blitt hektet på en sci-fi serie. Denne gangen en litt mer langvarig en ved navn Farscape. Så sykdom blir automatisk til en gode, på en måte, når man har noe å se på.

Av og til så lurer jeg på om pc'en min er syk i sympati for meg. I så fall synes jeg det er en meget dårlig måte å vise det på. Den kunne heller plutselig ha fått 20GB til med lagringsplass og supergod RAM. Det er ordentlig sympati det!

Shiny
Postet av: vibbi

*klappep* ss, bakteriene kommer snart ut av kroppen din *krysse fingrene*

27.11.2005 @ 22:46
URL: http://vibbi.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits