Ett ubesvart anrop

"Likte" du The Ring? Da er garantert Ett ubesvart anrop noe for deg.. Ble vettskremt. Japanere er virkelig flink når det gjelder å skremme vettet av meg. Jeg tillater meg herved å banne; Fy faen så redd jeg ble!!! På et stadium satt jeg egentlig bare å lo manisk, men det var fordi Camilla såg så sinnsykt morsom ut.. Jo, jeg er kanskje litt manisk av meg. Bare litt.
Kino-opplevelsen ville vært fantastisk om det ikke hadde vært for de små fjortisene som satt bak meg og folket. Klarte ikke å holde kjeft gjorde de. Hadde viljen vært der ordentlig ville jeg nok ha snudd meg og skreket til dem. Ikke som i et "hold kjeft for helvete!!", nei det ville nok ha blitt et ekte skrekkfilm-skrik. Kun av ren skjær frustrasjon. *undre seg over aldersgrensen på filmen* Neste gang raporterer jeg dem til kinopersonalet... (med "dem" mener jeg alle fjortiser på kino)

Om du ikke fikk sove om natten pga. The ring, vil nok denne filmen ha omtrent den samme effekten... Lykke til.. (ikke se den!!!) *være ganske vettskremt*For ordens skyld var jeg på kino med følgende artige personer: Mari, C og Roger

Etter kinoen fulgte man C og Mari til bystasjonen for så å vandre rundt i by'n med Roger til omtrent kl 23. Ble kjørt helt hjem av mammaen til Roger :D Er ganske fornøyd med det, siden jeg må betale for bussen (ungdomskortet er tomt...)

I morgen er det visst Nightwish-konsert på Torgallmenningen, sånn VG-lista-ting. Go figure

Shiny
Postet av: C

Hey!! jeg var ikke så gale!ok kanskje litt...men filmen var j**** skummel og da!!!! Tingen bør aldri se den, risikerer varig opphold på sandviken

27.07.2004 @ 03:25
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: parafina

vel..jeg kan nesten helt sikkert love deg at jeg i-k-k-e kommer til å se den filmen..(redd blir jeg. veldig.)

27.07.2004 @ 09:51
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Delirium

Jeg har også sett den. Har aldri vært så redd på kino i hele mitt liv! Sinnsykt bra. Japanere kan skrekkfilm, det er helt klart!

27.07.2004 @ 12:27
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Kristian

Zatoichi og Battle Royale. Japanerne er geniale.

27.07.2004 @ 15:53
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Må bare se den. Er sjelden jeg blir redd,så den skal jeg se. Men må innrømme at jeg er litt husredd...

27.07.2004 @ 22:57
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Delirium

Japanere er geniale, men også rare, rare folkeslaget!

28.07.2004 @ 10:46
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits