Grilling liker man

Grilling, spising, trampolinehopping, masse latter (i den rekkefølgen, ja). Dagen kan for det meste oppsummeres slik. Dvs. etter at man stakk fra skolen og hjem til Tingen. Fikk faktisk kjøpt nok grillmat til 4 stk. for knappe hundrelappen. Man kan si seg fornøyd med akkurat det =)

I  morgen får en altså vite hva man kommer opp i, om man kommer opp, i skriftlig eksamen. Grusomt å vente på. Kl. 14.30 skjer det. Uff.
Skal uansett drikke en del i morgen (paaartey), ha det artig med mine venner for så å pleie bakrusen hjemme hos C på lørdag. Yum, koselig filmkveld/natt/morgen =) *glede seg en god del*
Hva får man å spise? (Ja, jeg er sulten akkurat nå)

Nevnte jeg at jeg har fått meg sommerjobb? Kris skal jobbe på hurtigruten i hele Juni og muligens litt av Juli. Man ser dollartegn... Ahh.. Er ganske fornøyd med tilstanden for øyeblikket. Bortsett fra det faktum at det er fri-idrett i gymmen i morgen. Noen som har noen gode idéer om hvor jeg kan henge fra kl. 9-11 i morgen tidlig? (Ja, man planlegger enda mer skulking. Shoot me if I care)

Ithilgalad=moonlight=moonshine=hb    Don't you dare attempt to drink me!!

Shiny
Postet av: Anita

Oh. Jeg får også vite hva jeg kommer opp i skriftlig, om jeg da kommer opp, i morgen klokken fjortenpunktumtredve. Urk. Nei, eksamen er ikke gøy. Men lykke til, i hvert fall! :PJobbe på hurtigruten? Jeg sier bare en ting; kvalme? Hehe. :)

28.05.2004 @ 01:15
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Grilling er bra. Grilling er sjefs. Og å jobbe på hurtigruten må da vel være konge? Eller hur?

28.05.2004 @ 05:23
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Nithuviel

Leeenge siden jeg og har sjekka blogger rundt om kring.. Detti litt vekk fra det her.. Auff..

28.05.2004 @ 16:37
URL: http://matsmule.sprayblogg.no/tjobing
Postet av: fratho

Verdens beste grillmat er kyllingfilet. Basta.Hurtigruten sier du? Hvilken? Har kjentfolk der.

28.05.2004 @ 19:47
URL: http://fratho.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits