Phew

JAA!! Ferdig med den fænkens fremføringen i geo, og jeg tror faktisk vi gjorde det ganske bra. Var jo som alltid noen som var hakket bedre enn oss da; Powerpoint-presentasjon, film osv. Vi hadde våre trofaste transparenter og var egentlig ganske så fornøyd med det.

Kom hjem kl 12 i dag jeg. Hadde store planer for de 5 timene før mamsen kom hjem. Men neida. Klarte jeg ikke å sovne på sofaen da? Jeg kommer aldri i verden til å klare å lese ferdig Garman&Worse til i morgen. OK, kanskje om jeg legger litt godvilje i det, men da skal jeg være motivert da.. Håhå..

Jeg har begynt å bruke opera istedenfor IE. Bloggen min ser ganske fucked ut i denne nettleseren her, så beklager til dere andre som måtte oppleve denne grusomheten av svææære bokstaver i tittelen. Nesten så jeg vurderer å betale for å få det fikset. Blah. Lært meg litt html har jeg også, for den mest nifty editoren til sprayblogg funker ikke i opera. Akkurat det synes jeg er litt lite snasent av dem. Norsk og greier. Hva har skjedd med solidariteten?

Ettertanke: Ble ferdig med slemme, grønne boken ved navn Garman&Worse kl 2.30 OG klarte å stå opp uten forsovelse da lyset kom, man oh man jeg er dyktig.

Shiny
Postet av: Marina

Solidariteten er død! Lenge leve Solidariteten!Selv bruker jeg stort sett Firefox. Gratis og greier. Og for Mac enda bedre enn Opera.Men Opera for Windows er utrolig rask, særlig hvis en tar i betrakning operativsystemet den må forholde seg til...

27.04.2005 @ 20:11
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Per

Opera har dessverre ikke støtte for den teknologien som er nødvendig for å kjøre en full wysiwyg-editor. Skyld på dem ;)

28.04.2005 @ 13:16
URL: http://per.weblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits