Sprayblogg sin egen kommentar-terrorist? Nesj, er da vel bare ærlig..

Jeg får meg støtt en god latter.. Jeg er visst ekstremt frekk ifølge noen =) Vel, om dere ikke tåler kritikk, så ikke legg ut meningsløse poster. Ikke det at noen av de er det, finnes jo ingen dumme spørsmål, så hvorfor skulle det da finnes dumme blogger? 
Min frekkhet (eller ærlighet som det også kalles i enkelte kretser) kan nok døyves, men hvorfor skal den det da? Konstruktiv kritiker er det jeg liker å kalle meg selv. Hvorfor ikke? Om alle gutter er slemme, utro og ikke har lov å lese visse blogger, så kan vel jeg være noe jeg ikke er?

Økonomiprøven hadde man sikkert klart å gjennomføre om man hadde hatt litt mye bedre tid. Kris er litt treig når det gjelder matematikk, la oss konsentrere oss om språk-kunnskapene istedet...

Now playing: Feeder - Piece by piece

                                                
                                                                                           My passion

Shiny
Postet av: Anita

Å kjære vene. En 12-åring med utropstegnfetisj kaller deg ekstremt frekk. Det må være utrolig hardt :| Hirr. ;-)

27.04.2004 @ 19:36
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Jan Hansen

Jeg for mitt vedfommende kunne aldri skrevet den bloggen jeg skriver, uten å være klar for hogg. Jeg skriver veldig personlig, og finner meg ofte uenig med meg selv. Og jeg kan også til tider være ganske frekk mot dem som kommenterer bloggene mine. Bloggen du refererer (litt gøy å se det ordet skrevet slik :P) har jeg sett på en gang, og kommer ikke til å gjøre det igjen. Da ser jeg heller på TV-shop.Men det var iallefall ganske artig å følge linker fra min blogg, via andres, og fram hit. Forbli blond, og jeg forblir... Ha en fin dag

28.04.2004 @ 01:42
URL: http://huntert.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Hehe!!! Jeg ble mektig irritert i går over engelspråklige blogger... :-) Det er mye dumt ute på sprayblogg... Bra vi er perfekte!!! ;-)

28.04.2004 @ 15:17
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Jan Hansen

Kristian, er du perfekt? Men du bruker jo alt for mange ! etter det utsagnet, vil jeg tørre å påstå.Jeg ser jeg har skrevet vedfommende i kommentaren over. La meg bare være klinkende klar på at det egentlig skulle stå vedkommende, med K altså. Jeg er tydeligvis IKKE perfekt. Men det er heller ei hva jeg streber etter...

28.04.2004 @ 15:33
URL: http://huntert.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Jeg er nok ikke perfekt nei, og min bruk av "!" var nok ment nettopp for å understreke at heller ikke jeg er perfekt. Tonen i min kommentar bør kunne tolkes en smule ironisk. Dessuten er bruken av overdreven tegnsetting ikke alltid det værste å lese. Det kan faktisk, i noen tilfeller, være med på å understreke det budskap man fremfører i uformelle tekster som en blogg. Det skal for eksempel gi uttrykk for følelser, og kan således legitimeres. Men bevares, det er ikke gramatisk riktig. Dessuten bryr ikke en bloggleser seg om bagateller som tilfeldige trykkfeiler, men dårlig språk derimot reagerer folk på.

28.04.2004 @ 20:08
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Hehe. Jeg er seriøst imponert over meg selv. Det er kanskje ikke SÅ store greiene, men jeg har jo minimalt da så :) Woho. Nå skal jeg leke med dinosaur(us)ene. Jaa-a, barnevakt på lillebror, det er det man er. :P

28.04.2004 @ 22:23
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: sandycowgirl

Det er rart at internett oppmuntrer til å være ærlig/frekk. Det er sjelden folk løper rundt til fremmede i det virkelige liv og kommenterer hva de sier eller hva de har på seg og så videre. Klart man må tåle kritikk, men Kris, helt ærlig: du virker såpass glad i å krangle at det ikke er lett å oppfatte deg som særlig konstruktiv.

29.04.2004 @ 03:16
URL: http://sandycowgirl.sprayblogg.no
Postet av: fratho

Kjeften. Kjeften på dere alle.

29.04.2004 @ 18:54
URL: http://fratho.sprayblogg.no
Postet av: delirium

Fine bildet av fine ringen. Jeg har fine ringen hjemme. Jeg kjøpte fine ringen i London. Ingen får ta fine ringen fra meg. Fine ringen er min.

14.05.2004 @ 15:06
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits