R is for RAD

I dag var første dagen i resten av mitt liv... Yeah, ekstremt cheezy, I know. Det bare har seg litt sånn at Kris for tiden har hatt altfor mye fravær, hvorfor er ikke helt bestemt ennå. Forvirrethet, latskap og ingen foreldre hjemme på oh so lenge? En fantastisk kombinasjon.

Altså. I dag kom jeg meg på skolen, til riktig tid OG fulgte med i timene og gjorde omtrent alt det jeg skulle (litt småpreiking om helgens foreløp måtte til..).  Så gjenstår det å se om jeg klarer å opprettholde denne nye shiny improved Kris. Jeg skal i hvert fall prøve, selv om denne uken her ser heller gresselig ut, med massa slemme innleveringer.

Jeg innser at språket mitt i dette innlegget her er litt mer grøtete (les: blandet) enn vanlig, men det er fordi helgen ble brukt på artige ting som vel, har messed up me mind a bit. Stort sett på en god måte også!

Jeg er ute av grøften og er omtrent så glad og normal som man får meg, tenk!

Når jeg leser dette senere og ikke lenger er høy på koffein, kan det meget godt hende at jeg sletter det. Alt sammen. Men meg så glad og friiiii-ish eller noe i den duren.

Så store mengder vin gjør Kris til fjortis dagene derpå? RAD

Mystiske merker på halsen min.

Shiny
Postet av: Marita

Mystiske merker p halsen?Hmm... er det fleire som har det? *tenke* =P

28.03.2006 @ 16:21
URL: http://shamrock.sprayblogg.no
Postet av: Kris

Det lurer faktisk jeg ogs litt p =P

28.03.2006 @ 16:35
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits