Løgner! Alt sammen!

Wtf? Rundbrenner? Meg? Heh? Nei?
Blir man stemplet som rundbrenner bare fordi man har delt sofa med en fyr en natt? (kul fyr nonetheless)
What has this cruel world come to?

Det har seg visst slik at det ble trodd, av visse folk (Fratho), at meg var en gutt. Ikke utseendemessig da (tror jeg), har jo langt hår og hele pakken... Men ja, poenget; har jeg så maskulin skrivemåte da? Dere er merkelige alle sammen! :D (vi fremmer merkelighet)


Her kan dere se, Kris er jente (den blonde saken)


Shiny
Postet av: Anita

Høhø, rundbrenner faktisk? ;-) Jøss, forresten. Du, gutt? Hmm, at jeg kunne tro noe slikt. Du er jo jente to the bone. Blond også, gitt. Jeezez. ;-)

26.04.2004 @ 20:20
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Hehe. Økonomi, ja. Hadde heldagsprøve i det for noen dager siden. Hooray! :\ Arh! Pollenpollenpollen. Irriterer meg. Nyser, hoster, puster og peser i et sett. Jaix. Nå skal jeg ut. Ha en fin dag, lykke til med prøven. Aye! :-)

26.04.2004 @ 20:36
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Hehe, du har samme "problemet" som meg ser jeg. :)Kan ikke si at jeg har sett deg for meg som en gutt, uansett om nicket ditt er Kris. :) Og jeg ser ut av bildet at jeg hadde rett! :DVi fanatikere må holde sammen vettu! ;) *passer godt på ringen sin*

26.04.2004 @ 21:25
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: fratho

For ordens skyld; jeg håper inderlig dere ikke tok dere nær av at jeg trodde dere var hankjønn. For å si det sånn, så tenkte jeg aldri særlig nøye over det, og kort og godt bare antok at dere var det. Dere trenger ikke føle dere hverken spesielt maskulin eller macho etter mine antakelser. Når sant skal sies, så er det bare desto kulere at dere er jenter. Pis?

26.04.2004 @ 23:19
URL: http://fratho.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Spørre ei jente om råd ja... Det har jeg gjort vettu... Men de forstår ikke henne de heller... :-) Så det så!! :-) Pen du var på bildet forresten. Absolutt kvinne. :-) Have fun!

26.04.2004 @ 23:48
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Jeg vil tippe på mellom 17 og 18 år... Wild guess.... Sorry hvis du blir fornærma nå ass, men som man spør får man svar... :-)

27.04.2004 @ 00:56
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

I take great pride in my people skills. Yeah.Hehehe... :)

27.04.2004 @ 01:47
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Ingvild/Tingen

You don''t look like yourself dude...what''s wrong with you? :P

27.04.2004 @ 02:46
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Jeg er enig i at det er en bra ting, og jeg tror nok også det har mye med at man kjenner hverandre bedre... Jeg synes det har blitt en fin arena å diskutere ting på, alt fra musikk til politikk. Er mange forskjellige folk som skriver blogger, og det er bare de som har noe på hjertet som klarer å skrive i mer enn en uke. Og jeg må si at de som fortsatt skriver, er utrolig interessante å lese. Hver på sitt vis. :-)

27.04.2004 @ 03:03
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: gr

Rundbrenner - tjah. Kommer an på hva man gjorde når man delte sofa det. ;)Gutt - eh, det har ihvertfall aldri jeg trodd du var.Maskulin skrivemåte - eh, nei, korrekt bokmål er more like it. Og blant alt det latterlig elendige SMS-språket som finnes for tiden er det herlig å lese det du skriver. Korrekt og underholdende. Mer sexy enn maskulint spør du meg. ;)Og når man først er inne på det - hvordan kom den som kritiserte deg på at det er maskulint å skrive korrekt norsk? Jeg vet om flere gutter enn jenter som ikke kan skrive skikkelig...

28.04.2004 @ 04:49
URL: http://gr.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Fratho: Hehe, ingen fare! Tok meg aldri nær av det! ;) Jeg tok det med et digert glis!

09.05.2004 @ 21:19
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits