Badam

Kris har lest ut triologien. Kris er litt deppa. Kris er også fremdeles litt småsyk, derfor ingen skole i dag heller.. I morgen derimot, da skal meg bli skolert så det holder. Ihvertfall til 11.30, for da er vi visst ferdig for dagen (og det er ingen som kan forklare meg hvorfor). Passer meg egentlig utmerket, siden jeg vanligvis er ferdig 15.25 på torsdager. Møte mamsen i by'n og gå på kafé og fretex skal jeg visst, ikke det at jeg har noe imot det, mamsen er meget hyggelig innimellom.

Jeg har sortert alle klærne i klesskapet mitt. Har nå en hel sekk med klær som skal gies til fretex. Lucky fretex... Hvem hadde trodd at det skulle være såpass smertefult å skilles fra klær man aldri går i? Sært igrunn.

I dag laget jeg pannekaker. Jeg er ganske flink til det ser det ut til. Pannekaker med sukker og sitronsaft er meget tasty!!Jeg må få komme med en innrømmelse. Jeg er hektet på One Tree Hill.. Det er så masse intriger at det tar helt av!! Ingen søndag er fullkommen uten oth.. Og NÅ kommer det Gilmore Girls i tillegg!! I looooves it!! Søndag er min favorittdag, nesten.


Shiny
Postet av: Linda Elise

Gleder seg til søndag, elsker Gilmore Girls og kunne godt tenkt meg en slik mor som Rory har, hehe.

26.01.2005 @ 23:56
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: Anita

One Tree Hill? tsk, helt ok.Gilmore Girls: dritgøy. Seriøst, det er ohlala!Men the OC er best. best. best. ;)

27.01.2005 @ 16:36
URL: http://prikk.blogspot.com
Postet av: Kriss (ikkje hu so skreiv innlegge)

hei, ja, gilmore girls er skikkeli bra, eg begyndte å sjå på d fordi eg kjenne meg skikkeli igjen i rory, eg og mamma er kjempe gode venna og eg like å lese å sånn, sjøl so blir eg frustrert på folk som prøver å vere rory, herregud, eg meiner at alle kvinner greier å tenke for seg sjøl og når eg d ser at noken lar rory gilmore bestemme kordan dei ska vere, blir eg sur!!! men at ho e et kjempe bra forbilde, d e sant!

27.05.2006 @ 15:26
URL: http://www.krisskoien.piczo.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits