Kake

Vi er så heldige at vi har studieretningen hotell og næringsmiddelfag på skolen vår, noe som innimellom ender med at vi får litt ekstra god mat å gumle på (spesielt om man tilfeldigvis kjenner noen som går der). På fredag hadde altså kokkefolkene hatt prosjekt i kakebaking, det ble derfor i 5. time kakebord; ta et fat og spis så mye kake du bare orker. Men,dette var altså midt i en religionstime og da læreren plutselig forsvant uten et pip om hvor han skulle, ante enkelte ugler i mosen og bestemte seg for å tusle ned i kantinen for å få sin del av de fantastiske kakene... Enkelte av oss ble faktisk sittende i klasserommet, for vi ville heller være litt flinke (noe Doppler ikke ville ha likt), men enkelte ganger lønner det seg faktisk å være pliktoppfyllende, for 10 min etter at store deler av klassen listet seg  ned til kakefråtsingen kommer det en stykk lærer inn i klasserommet og roper  "Dokke må komma! Da e kakebord nere!!" med munnen full av kake. Jeg ler godt av det ennå!! Spiste kake til jeg var kvalm gjorde jeg, mest fantastiske skoledagen hittil, skulle bare ønske jeg ikke hadde spist lunsj..

Læreren vår i religion er forresten med i filmen Villmark, der han spiller grindåpneren (til vår store underholdning). Fantastisk artig mann, hadde aldri trodd at jeg skulle like å ha religion.

Shiny
Postet av: Moonbeams

grindpneren, det var tsk tsk... ikke si mer siden det kan vre enn noen som ikke har sett den, hehe. Utrolig morsomt hre det iallfall.Og n fikk jeg jo lyst p kake og se filmen Villmark igjen :D

25.09.2005 @ 16:17
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits