Forn°yelig

Hvordan gjøre en dag mer fornøyelig? Først og fremst; se Den Stundesløse på DNS, det stykket var nemlig jeg og så med en del av klassen min i går aften. Det var helt utrolig underholdende og bra skuespilt. Ja visst, faktisk så bra at lærerinnen min satt og ristet av latter foran meg, og jeg og resten av gjengen var ikke noe verre. Aldri sett noe så bra på teater før jeg! Faktisk så artig at jeg har bestemt at når mamsen har dratt seg hjem igjen fra Harstad (som visstnok hadde 18 grader i dag?!), så skal jeg dra henne med meg og se det enda en gang.

Og når jeg nå snakker om teater, så må jeg bare påpeke at det å gå på teater er mye artigere enn å gå på kino. For det første så har det på en måte en slags "klasse" over seg å sitte i en nyoppusset Store Scene på teateret i Bergen. En meget vakker sal for å si det slik, med gullforgyllte ornamenter både her og der. Og for det andre; man kan pynte seg, for det er jo i selveste teateret en skal! Og for det tredje; folk har mye mer respekt for sine medtilskuere og ikke minst skuespillerene på scenen foran oss, enn på nevnte kino. Stille, rolige mennesker som klarer å oppføre seg, det er det vi vil ha!

Så, dagen i dag. Etter en slett ikke så altfor lang skoledag, tuslet jeg hjemmeover med hetten godt trukket over hodet for å verne mitt surrete hode mot elementene. Vel hjemme strøk jeg strykemerker på russebuksen min og stekte meg en fiskegrateng, for så å sette meg godt til rette ved stuevinduet etter nevnte fiskesammensurium var fortært. Jeg tullet meg inn i et schvært ullteppe (med russebuksen på meg, har blitt merkelig knyttet til den), leste litt om den kalde krigen, drakk en kopp te og endte med å bare stirre på regnet utenfor. Regn sett innenfra huset og bakenfor et teppe, har en merkelig beroligende effekt på meg. Så, etter noen kvarter med lesing av historie, ble det til at jeg lagde meg bananlapper til dessert av noen finfine, brune bananer jeg tilfeldigvis hadde liggende. Og te også da. Alltid te.

Så, med alt det nevnte ovenfor samt mamsen sin gamle LP-spiller på i bakgrunnen, med Paul Simon & Art Garfunkel - Live in Central Park flytende mot meg, har jeg kost meg med å lese til en historieprøve jeg har på torsdag*. Jeg har funnet den ultimate læremetoden!


*Svært sjeldent at jeg leser til en prøve mer enn én dag i forveien

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits