Ach so

Jeg var altså på fest med tyskere på fredag, forrige innlegg var ikke noe særlig misledende, sånn egentlig. Jeg hadde det veldig artig. Jeg snakket tysk til dem og jammen meg snakket de tilbake også! Jeg ble nesten litt imponert. Men det så ut til at de foretrakk å snakke engelsk, jeg er ikke noe særlig flink i tysk, ikke engang på fylla. Triste saker.

Kan nå stave synonymet til Genau som man kan se i overskriften der *peke*, tyske Björn insisterte på å lære meg det. Vi hadde det veldig artig med å si alfabetet på tyske språket. Kris ble ledd av.

På lørdag var den store dagen for hangoveren fra helvetet. Fikk virkelig vist seg fram, brukt sine 5 timer med berømmelse til ytterste punkt. Jeg sovnet heldigvis etter å ha prøvd å få i meg en god del væske og en matsmule. Da jeg våknet var jeg helt fin igjen, nesten, sånn bortsett fra sløvheten. Den evinvinnelige sløvheten.
Fikk besøk av Vibbi, Red+Frode og Ingrid. Vi grillet og så dansefilmer. Fantastisk kveld. Footloose, Dirty Dancing og Flashdance. Synthpop var et faktum.
Sorry for at du ikke fikk pannekaker Vibbs, vi tar det neste gang akai?

Ellers har jeg utrolig mye å gjøre på skolen. Ikke ringere enn 4 prosjekter som alle har fremføring til slutt. Jeg har sceneskrekk av verste sort. Den som innvolverer stamming, kaldsvetting, svimling osv.. The list goes ever on.

Norsk: lese ferdig urkjedelig bok av Kielland til torsdag, jeg er vel omtrent halvveis. LSC er såå mye bedre enn Kielland.. Fire store? I spit on you!
Engelsk: Stort muntlig prosjekt som tilsvarer det skriftlige jeg hadde før jul i viktighet
Spansk: Mat fra Catalonia (lage den skal vi også)
Geografi: Kulturlandskap (fremføring på onsdag, har ikke begynt enda)

Jeg sliter litt

Shiny
Postet av: amygdala

Åh.. litt av et sammentreff. Filmklubben vår har også tenkt seg en dansefilm extravaganza. Hurra. Grilling, derimot, kan det bli verre med.I spit on you. Hehehehehe.. You go, girrrl.. :-)

25.04.2005 @ 17:14
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
Postet av: vibbi

oh, well, du er tilgitt, jeg kan motta panniser en annen gang ;)

25.04.2005 @ 19:48
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: aphelia

Åååh, huff... jeg har også sånn sceneskrekk. Det er grusomt. Hadde et muntlig framlegg foran bare 10 stykker dette året her. Jeg sov nesten ikke nettene før, og jeg tror jeg var konstant rød og kortpusta under framførelsen. Sjarmerende! ;) Så, du er ikke alene. ;) hehe.. det er jo mange som har det sånn, bare at de er så flinke til å sjule det. Da er det verre når man må hive etter pusten. :pLykke til iallefall!!! Er nå ikke verdens undergang om det går dårlig. Blir bare godt å bli ferdig med det.. og du som har så mye blir vel omtrent herda til slutt..?

26.04.2005 @ 23:00
URL: http://www.enjoydiary.com/no/aphelia
Postet av: Kris, forfattaren sjøl

*håper på herding*mif =)

26.04.2005 @ 23:03

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits