Party Party

Festen var konge den! Litt lite folk i begynnelsen, men så tok det seg opp gitt, life good..
Kristah og Bjaarte kom på "festen" når alle sammen var gått. Jeg ante fred og ingen fare, satt å så på restene av Fight Club mens jeg brukte Martini som møbel. Kristah, du er artig når du er full, men timingen din suger...
Jeg endte opp med å dele sofa med Martini (som jeg traff i går, ja). Litt ganske koselig =)

Meg og Tingen ryddet fænken meg hele huset i morges, og det var faktisk ikke noe ork, vi var egentlig bare fornøyd (sikkert fordi vi hadde fått i oss litt grandis). Dette var altså etter at Martini og Danny hadde gått, men noen timer før Frk. Landro og Hr. Lyngved valgte å stå opp (tok faktisk litt tid før vi presterte å finne dem).
Har man hangover? Ja, en liten.. Har man litt viktig økonomiprøve å øve til? Ja, det har man. Har man festrøykestemme? yuuup.. Lukter man litt funky? Hell yeah.. dusjen neste!

Shiny
Postet av: Anita

Hehe, vel.. jeg trodde også at du var gutt. I begynnelsen. Jeezez da, ''Kris'' kan bli misoppfattet. :p Maskeblomstfamilien, ja. *bøye seg i støvet* Var festen vellykket? Hehe, tydeligvis. :-) *gjesp* Tyven, Tyven skal du hete, for du stjal Blixerns uhm ''røsk tak i nærmeste bok''-ting ;-) Hæhæ, humoren på topp ja!

26.04.2004 @ 18:53
URL: http://calamitous.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits