St.Hans var det det det var? (yum, se på alle de det'ene)

Malte et par gjerder i går, for så å dra ut til Grimseid. Grimseid you say? What on earth did you do on such a remote place? Aner ikke.. Ble myggspist og lukter bål. Undrer meg litt over hva myggen spiser når de ikke får tak i Kris... (LotR er best)
Man ble invitert av Roger til Grimseid, som er et langt gåstykke fra Lagunen storsenter i Bergen/Fana. Vi ble da altså sendt til fullstendig feil plass først, noe som endte med at meg og Tingen liksågodt tok oss en tur til Flesland.. Der tittet man på flyene som tok av og landet, kjøpte oss kaffe og kake (ble nytt i evig-gode stoler i komfortsonen på flyplassen) og sullet litt rundt i grunn. Tok så rutebuss til der vi egentlig skulle (elsker å ha ungdomskort!!). Grimseid beware.
 I Grimseid har nemlig Juvente en litt forfallen hytte som de holder på å pusse opp and stuff. Da man ble vant til myggen (man kunne gjemme seg for dem ved det schvære bålet) og juventerne (som ikke er redd for røyk I might add) var det faktisk ganske koselig der. Jepp, Kris klarte å kose seg til tross for mangelen på toalett/utedo og den absolutte ikke-mangel på pollen. Laffen og Idar sang til og med artige sanger (ja, Kris begynte å synge med til slutt.. hehe..)
Meg og Tingen overnattet hos Roger, siden det ikke gikk buss hjem til noen av oss (og vi var vel egentlig ganske lei av å gå...). Så masse filmer, preiket til morgenkvisten (Tingen sov) og fikk Fajitas til "frokost" (i 16-tiden). Kommet meg hjem nå. Tenker jeg skal sove litt =)
Ha en fortsatt fin dag!

Om noen skulle trenge en litt godt latter evt. underholdning, så kos dere:
Titanic re-enacted in 30 seconds by bunnies (thanks Blix :p)
The friend society aka. bananaphone

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits