Busy bee

Ja, ok. Helgen min har tatt nesten helt av. På en god måte da.
fredag var det Harry Potter premiere og Kick-off fest for russen. Egentlig hadde jeg ikke tenkt meg på denne spark-av festen, men så fikk nå Red overtalt meg likevel og det var jo faktisk utrolig artig! Fulle folk som selv mener de har fått nok deler jo faktisk ut resten av drikken sin til de de mener ikke har fått nok. Vi liker slike mennesker!

Lørdag var jeg en aldri så liten tur på byn med store deler av min kjære venneflokk. Jeg drakk akkurat nok vin til at jeg ble sånn passelig happy og så var jammen meg min kjære Fisk der vi var. Så, jeg (livredd for seriøse forhold) var med ham hele kvelden uten å frike ut, så glad har jeg ikke vært på lenge. Den fyren er bare fantastisk, nå gjelder det bare å få ham til å skjønne hvor genial jeg faktisk synes han er.

Etter en del lettkleddhet på både fredag og lørdag har jeg da altså klart å bli syk, men slike småting skal aldri stoppe meg fra å gjøre akkurat det jeg vil; Nemlig konsert med Kaizers Orchestra i går kveld/natt. My god så fantastiske de er!!! De er virkelig ett av de beste live-bandene som er.. Og Jan-Ove Ottesen i bar overkropp er aldri å forakte. Så nå er jeg enda mer forelsket i dem, for de gutta leverte virkelig!

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits