Nifty

Da er vi alene hjemme da! Nå har C også flyttet inn, vi har det ganske bra med oss selv har vi. Spiste oss stappmette på fajitas (vår kjære middag). Jeg er egentlig litt overrasket over enkelte sin avhengighet av sukkerholdige drikker (i dette tilfellet cola). Jeg for min del foretrekker å ikke dø av diabetes, heller svarte ufunksjonelle lunger. Jeg har skaffet meg en ny og skitten uvane. Fantastiske greier..

Skolen er grei nok, har fått møte de nye lærerne and stuff (and junk). Havnet i klasse med folk jeg gikk på ungdomsskole (og barneskole faktisk) med. Kinda freaky if you ask me.
Det å ha engelsk etter å ha vært privatist et skoleår er ganske grusomt. Men jeg er jo et geni, så det funker sikkert fint.. Jah..

Da må jeg gjøre lekser da, lurer på hvor lang tid det tar før den planen flakser utav vinduet

Shiny
Postet av: Kristin

Nifty... Fiiiine ordet :D

24.08.2004 @ 00:26
URL: http://lilletrollet.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Jeg dør heller av diabetes enn sorte lunger. Tror vi er litt forskjellige der. Men Cola er rett og slett en nødvendighet, og passer til _alle_ matretter. Jeg kan drikke fra en til tre liter om dagen, avhengig av aktivitetsnivå. Men nå er iste på full fart inn i hverdagen min... Diabetes er forresten for pyser.

24.08.2004 @ 00:29
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Fønki... ;)

24.08.2004 @ 00:33
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Nææ, har gått inn i en supertung dvale. Det er minimalt med blogging som tiltaler meg for øyeblikket. Foruten det faktum at jeg sjekker bloggen din daglig, that is. :)

24.08.2004 @ 00:56
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Diabetes får du hvis du drikker cola light. Men drikker du vanlig cola er alt ok. Light produkter er ikke bra.

24.08.2004 @ 01:16
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Kristian

Man får da vitterligen ikke diabetes av å drikke _sukkerfri_ cola. Men feit, det blir man! Drikker man vanlig cola i de mengdene jeg gjør, er man i utgangspunktet dømt til å få diabetes. Men man må leve litt på kanten. :p

24.08.2004 @ 02:09
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Det søtningsmiddelet som brukes er svært fetende. Det gjelder ikke bare cola, men syltetøy, suketter og en masse andre produkter. Det aller beste for kroppen er rent sukker, men i moderate mengder. :)

24.08.2004 @ 02:17
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Nopes, sukkerfri cola er ikke bra for helsen og det er mange som har fått diabetes av cola light og andre light produkter.Hvis man får diabetes av å drikke vanlig cola i stor mengde så er det mange som skulle ha hatt diabetes nå. Drikker du cola light i samme stor mengde som vanlig cola så er du dømt til å få diabetes.

24.08.2004 @ 02:22
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Kristian

Janeidet.

24.08.2004 @ 02:38
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Du kan noe rett i det, men vet om noen som bare har drukket cola light som har fått diabetes. Så det går an + at det har stått i media her i nord i hvertfall.

24.08.2004 @ 03:03
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

*khremte* Diabetes altså.. Man kan utvikle diabetes ved å støtt og stadig høyne insulinnivået sitt. Dette nivået økes hver gang man spiser - og når man spiser mat er dette bare bra og naturlig. Når man drikker, spiser ting som ikke er direkte mat mellom måltider øker insulinnivået igjen. Dersom dette skjer over lengre tid er man dømt til diabetes, det være seg sukkerfritt eller med sukker. Ref en fysiodame som klarte å få meg til å kutte drastisk ned på spising av godterier, sukkertøy etc. Så diabetes trenger ikke å ha en direkte kobling til sukker, det har en direkte kobling til insulin, men etter det jeg har forstått skjønner ikke insulin forskjellen på ekte og falskt sukker.

24.08.2004 @ 10:41
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Linda Elise

Akkurat, det var det jeg ville frem til :)

24.08.2004 @ 13:18
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: C

henge meg ut på denne måten? kan jeg noe for at cola er så fantastisk godt? ikke min feil vel. Bare vent. cola light er (ifølge noen) enda verre. det er du som er dømt, ikke jeg :P

25.08.2004 @ 10:59
URL: http://csite.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits