Breathe without an answer

Den planlagte byturen ble ikke noen bytur i det hele tatt. Vi dro jo altså inn til by'n omtrentlig i 23-tiden skulle jeg tro, men istedenfor å gå på Ovenpå som vi hadde planlagt, endte det med at vi bare satt hos danny og drakk (meg og litt Line) og slo folk (meg). Roger ble sur og gikk hjem kl 00, mens meg og Line tok nattbussen kl 03.30. Den bussen går ikke helt hjem til meg, så full Kris bega seg ut på en 2 km lang spasertur som innvolverer en 500-ish lang, veldig mørk slette. Jeg har som mange sikkert vet ikke kondis i det hele tatt, men akkurat da var jeg ekstremt paranoid og livredd for min egen skygge, så jeg bestemte meg for å løpe hele veien. Noe jeg gjorde. Har aldri hatt så høy fart på beina før i hele mitt liv. En ganske artig opplevelse, dog litt humpete for forvirret, beruset hode.

 

Lørdag gikk meg og mamsen på peppes og kjøpte tortilla chips og dip med oss hjem etterpå. Eurosong contest må vite! Gammel tradisjon vi har. Mamsen er veeeldig flink til å tippe hvem som kommer på topp. Hun er litt skummel innimellom.

 

Søndag våknet meg seint og dro så til Ingvild for å gjøre prosjektet i engelsk vi har hatt en måned på å gjøre. Vi er veldig flinke til å begynne i heeelt siste liten. Jeg liker å tro at vi jobber best under press. Hadde fremføring i dag, fikk 4, noe jeg synes er ganske bra til å være noe vi har jobbet såpass lite med. Er egentlig bare glad for at vi er ferdig med det. Jayzus. Resten av klassen har veldig vanskelig for å tro at vi fikk såpass "dårlig" karakter. Tror de glorifiserer meg og Ingvild litt jeg. Ihvertfall når det gjelder muntlig. Skriftlig kan vi, jeg fikk 6 på heldagsprøven/tentamen. Kanskje mamsen kjøpe en fiiin liten Marian Keyes bok til meg nå, siden jeg er så flink (jeg blir aldri voksen).

 

NowPlaying: The Mars Volta - The Widow (anbefales!!)


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits