Riesen Rad

Jeg fant fjernkontrollen!! Men, det har seg slik at filmen jeg ville se bare var dubbet.. Ikke noe originalversjon av Trainspotting i sikte.. Har sett den før da, me likes.

Frokost for tiden er cappuccino og rundstykke med nutella på. Kjempesunt! Men sant, det er jo påske, og jeg har aldri fått et påskeegg i hele mitt liv. Så det så.

Hvem har mestret store, svære, skumle kaffemaskinen? Ingen ringere enn meeeeeeg. Har ikke vært så stolt av meg selv siden jeg klarte å skru sammen tv-bordet mitt fra ikea helt selv. Åh, så god kaffe...

Nuh skal jeg visst en tur til en park og kjøre pariserhjul. Er litt digg det da. Og så kan man ta trikken dit, noe vi lærte oss i går. Sånne fine, gamle trikker med treseter. Skulle absolutt fremdeles ha vært trikk i Bergen, skjønner ikke hvorfor den ble avskaffet.

Har jeg nevnt heisen i bygningen vår? Den er sånn som i Rex. Sånn fin en i tre med vinduer i alle veggene, og med skyvedør.. Fantastiske saker! Kris koser seg noe helt skummelt i denne byen her.. Er fine bygninger uansett hvor man snur seg. Og jammen meg fant jeg ikke en engelsk bokbutikk i Mariahilferstrasse (store handlegaten) i går også. Kaffemaskin og bøker, hva mer trenger man?

Shiny
Postet av: Marina

Kaffemaskin, bøker, og så trenger en vann, kaffe, og dopapir. En kan ikke lage kaffe uten kaffe og vann!Og hva en trenger dopapir til sier seg vel selv?

23.03.2005 @ 17:40
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Kris ,The Grumsy One

bubbleburster :p

23.03.2005 @ 18:40
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: Linda

Høres ut jo helt supert ut da! :D

29.03.2005 @ 19:48
URL: http://bee.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits