Did you miss me while you were looking for yourself out there?

            Paragon&Amber

 

 

Om jeg sover særdeles dårlig etter å ha sett skumle filmen The grudge? Ja. Det er helt ekstremt hvor paranoid man kan bli altså...Turte ikke å legge meg til å sove før i 7-tiden i morges, som i og for seg var helt grett, sånn egentlig... For da fikk jeg lest gaaaanske så mye i den siste Liveship Traders boken min. Robin Hobb er genial forfatter!! Og etter denne boken (Ship of destiny) har jeg hele 3 bøker til av henne jeg kan lese!! The tawny man trilogy, fortsettelse på den første triologien hennes; Farseer trilogy. Man oh man så jeg gleder meg... Mhm. Det kan bare bli nam. Ah well, på tide jeg blir asosial igjen. Boken here I come!


Shiny
Postet av: C

Jeg er lei i dag...............................................................................................................................................................*snufs*.................................................................................................kris m trste C....meeeeeeeeeeed KINO!!!!! jaha!!!

24.01.2005 @ 10:57
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Catherine

Synes du den var s skummel? Hehe, jeg skvatt et par ganger, men den var egentlig skuffende. Selv om buffy-dama alltid er lreit se da;)

24.01.2005 @ 13:27
URL: http://cathweb.net/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits