Where did the weekend go?

Ingen hangover denne helgen heller.. Det er så trist! Jeg vil på feeeest *sukke*
Tingen har flyttet inn til meg igjen, denne gangen skal hun være her i en hel uke, mein gott.. Ingen krangler enda, men så er det jo bare den første dagen, nesten. Vi skal nok overleve fint.

Gårsdagen ble brukt til å se finalen i Paradise Hotel (I'm so ashamed...) sammen med Red, naboLine, Vinni, MariMetalhead og Tingen. De hadde med seg pizza og brus de, så sulten ble man ikke. Jammen meg fikk vi en haug med krabber av pappaen til naboLine også. Nifty.

Etter finalen skulle vi eeegentlig på fest, men på vei dit traff vi på Jimmy og Tom som hadde flyktet fra nevnte fest fordi moren i huset kom hjem. Etter mye om og men, vandring opp og ned en bakke, sovning i skauen og en gutt sovende oppå den andre, dro vi oss opp igjen til der vi kom fra. Tom sovnet på en sofa og Kris, Jimmy og naboLine bestemte seg for å se film. Tingen var i et litt merkelig humør, men det bedret seg en gang etter at Jimmy ga henne et pizzastykke, merkelig det der.
 
Nå: major daffing og spising av pasta carbonara (hører også på underworld-soundtracket. Nam)

Shiny
Postet av: C

får ikke tak i deg, ellers kunne vi ha dratt til byn :(

22.08.2004 @ 22:14
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Alle har hatt en bedre helg enn meg ser det ut som.

22.08.2004 @ 23:24
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Marina

Høres ut som en typisk weekend. Vet ikke om det er bra eller ikke.

23.08.2004 @ 02:03
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: delirium

Piercing: Gå til en piercingmann/-dame som vet hva de holder på med. Ikke ta hull med pistol dersom du lett får infeksjon, det er lettere å rengjøre en ring. Vask to ganger om dagen med klorhexidin (den begynner å miste effekt etter to uker, så skift den da), og bruk bruldeine (tror jeg den heter, liten gul tube) sårsalve dersom det blir tørt rundt såret. *ALDRI* la fingrene dine komme nær piercingen mens den gror, du har masse bakterier under fingerneglene dine. Kos deg med tattoveringen. Jeg forsøker å velge mellom tattovering over ryggen og pult til 7.000 for tiden... !

23.08.2004 @ 11:04
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

*rødme* takk for skryt av blogg. Ellers er du ikke ond fordi du rømmer fra tv'n.Det er tv'n som er ond...

24.08.2004 @ 10:42
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits